چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
تکنولوژی سوخت نانوی EPS
تکنولوژی سوخت نانوی EPS ، ابتکاری نو در زمینه فناوری سوخت است. همچنین این تکنولوژی در زمینه در حال رشد نانو تکنولوژی، پیشتاز است. تکنولوژی سوخت نانوی EPS در ۱۹۹۱ در چین ایجاد شد و یک دهه تحقیقات و پیشرفتهای سریع بر روی آن انجام شد که به مجموعهای از محصولات کامل و آزمایش شده انجامید. این تکنولوژی در بیش از ۲۰کشور تثبیت شد و در چین جوایز زیستمحیطی را از آن خود کرد. EPS بهطور مکرر توسط مؤسسات مختلف بررسی و آزمایش شده است. بررسیها نشان میدهند که سوختهای عبوری از یک دستگاه سوخت نانوی EPS به طور کامل به سوختهای نانو تبدیل میشوند. این تنها تکنولوژی است که این تبدیل را انجام میدهد.
مزایای این تکنولوژی برای مصرفکننده و محیط زیست شگفتانگیز است. وقتی سوخت نانوی حاصل از EPS در یک موتور استفاده شود، کارایی سوخت بهبود مییابد، قدرت افزایش مییابد، آلودگی اساساً کاهش مییابد، موتور بیسروصداتر و روانتر کار میکند و طول عمر آن زیاد میشود.
این تکنولوژی میتواند برای گستره وسیعی از سوختها و کاربردها مورداستفاده قرار گیرد. EPS بخوبی با بنزین، نفت سفید، سوخت دیزل، روغنهای حرارتی و گازطبیعی عمل میکند و میتواند برای انواع مختلفی از موتورهای کوچک و بزرگ به کار رود. هیچ تکنولوژی دیگری در دسترس نیست که بتواند با نتایج نانوتکنولوژی EPS مقایسه شود.
نانوتکنولوژی EPS از نانوتکنولوژی برای تغییر خواص فیزیکی سوخت استفاده میکند. مولکولهای سوخت معمولی که قطر ۳۰۰ نانومتر یا بزرگتر دارند، وقتی در این دستگاه مورد عمل قرار میگیرند به مولکولهایی با اندازههای ۳ نانومتر یا کمتر تبدیل میشوند.
دستگاههای سوخت نانوی EPS میتوانند بر روی انواع خودروها، تجهیزات و ماشینآلاتی که از قدرت سوخت استفاده میکنند، نصب شوند. این دستگاه هرگونه سوخت اعم از روغن، بنزین، نفت سفید، دیزل، روغن حرارتی و گازطبیعی را که از آن عبور کند، به سوخت نانو تبدیل میکند.
استفاده از سوخت نانو منجر به افزایش کارایی سوخت، کاهش انتشار آلایندهها و افزایش قدرت در خودروها، تجهیزات و ماشینآلات میشود. موارد زیر از جمله مزایای موردانتظار میباشند:
صرفهجویی در سوخت تا میزان ۱۰درصد یا بیشتر
کاهش انتشار CO، HC، NOx، تا میزان ۲۵درصد یا بیشتر
کاهش انتشار CO۲ تا میزان ۱۰درصد یا بیشتر
کاهش ذرات ریز به میزان ۵۰درصد یا بیشتر
افزایش قدرت به میزان ۱۰درصد یا بیشتر
کاهش صدای موتور
حذف رسوبات کربنی در موتور
افزایش طول عمر موتور
تست پراکندگی نوترونی در سال ۲۰۰۲ توسط دکتر MinY.Lin در مورد دستگاه سوخت نانوی EPS انجام شد. دکتر Lin. گزارش داد که وقتی یک سوخت متداول توسط روش پراکندگی نوترونی آزمایش میشود، مولکولهای سوخت در خوشههایی با قطر ۳۰۰ نانومتر یا بزرگتر، ظاهر میشود. وقتی همان سوخت توسط دستگاه EPS موردپردازش قرار میگیرد، روش پراکندگی نوترونی نشان میدهد که اندازه مولکولهای سوخت به ۳ نانومتر یا کمتر کاهش یافته است. این نتیجه، در توضیح چگونگی بهبود احتراق سوخت توسط EPS، سودمند است. به جای اینکه خوشههای مولکولی سوخت، میلیونها مولکول سوخت نانو به صورت منفرد با هوا ترکیب میشوند. مکانیسم یادشده، این احتمال را که یک مولکول سوخت با یک مولکول اکسیژن ترکیب شود، افزایش میدهد و به سوختن سریعتر میانجامد. نتیجه این است که سوخت، متحمل احتراق کاملتری شده و در نتیجه آلایندهها را کاهش میدهد و انرژی بیشتری از سوخت آزاد میکند.
برخی از کاربردهای EPS عبارتند از:
موتورسیکلتها
کامیونها
خودروهای سواری
خودروهای دیزلی
ماشینآلات ساختمانی
لوکوموتیوهای دیزلی
خودروهای تفریحی
دیگهای بخار با سوخت روغن
کشتیها و قایقهای دریایی
کورههای صنعتی
تهویه مطبوع با موتورهای احتراق مستقیم
تجهیزات کشاورزی
اجاقهای خوراکپزی استفادهکننده از سوخت
نویسنده : بهزاد محمدی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست