شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
میت بال نروژی با سس زرشک و گردو
![میت بال نروژی با سس زرشک و گردو](/web/imgs/16/11/g7sq81.jpeg)
با احتمال زیاد می توان گفت که همه ایرانی ها کوفته تبریزی را تجربه کرده اند. اما مردم کشورهای دیگر هم از این نعمت ی نصیب نمانده اند. نروژی ها همین کوفته ما را کمی متفاوت تر درست می کنند.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
تخممرغ ۱ عدد
آرد سوخاری ۳ قاشق سوپخوری
پیاز رنده شده یک عدد
زردچوبه، فلفل، سیر و نمک مجموعا یک قاشق مرباخوری
زرشک ۴/۱ پیمانه
گردوی خرد شده ۴/۱ پیمانه
روغن مایع ۴ قاشق سوپخوری
پیاز سرخ شده ۲ قاشق سوپخوری
آب جوش ۲ پیمانه
روش تهیه:
۱. گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، تخممرغ و ادویهها را به مدت ۵ دقیقه ورز دهید تا گوشت کاملا چسبندگی لازم را به دست آورد.
۲. سپس در آخر آردسوخاری را اضافه کنید و مجددا ۳ دقیقه ورز دهید تا یکدست و چسبناک شود. از مواد به اندازه یک فندق برداشته و کاملا گرد کنید.
۳. زرشک، گردو و پیاز سرخ شده را با روغن ۲ دقیقه تفت دهید. سپس آب جوش را اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد؛ میت بالها را درون آن انداخته و به مدت ۴۰ دقیقه بپزید تا کوفته نروژی شما پخته و سس غلیظ شود. سپس درون ظرف موردنظر سرو کنید.
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم دولت پزشکیان نماز جمعه محمدجواد ظریف انتخابات ریاست جمهوری رئیس جمهور انتخابات عزاداری ظریف
فضای مجازی گرمای هوا تهران هواشناسی سازمان هواشناسی زلزله پلیس وزارت بهداشت شهرداری تهران قتل پشه آئدس سلامت
مایکروسافت برق واردات خودرو خودرو قیمت خودرو دولت سیزدهم حقوق بازنشستگان قیمت طلا قیمت دلار بازنشستگان بازار خودرو مالیات
کربلا امام حسین اوشین تلویزیون سینما بازیگر امام حسین (ع) سینمای ایران فیلم
فناوری دانشگاه تهران پرنده
اسرائیل یمن رژیم صهیونیستی تل آویو دونالد ترامپ فلسطین آمریکا جو بایدن غزه ترامپ روسیه جنگ غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال نقل و انتقالات نقل و انتقالات لیگ برتر تراکتور علی علیپور باشگاه پرسپولیس لیگ برتر لیگ برتر ایران سپاهان علیرضا بیرانوند
مرکز ملی فضای مجازی ویندوز ناسا کامپیوتر اینترنت سامسونگ عیسی زارع پور هوش مصنوعی موبایل سرعت اینترنت
رژیم غذایی گرمازدگی سرطان چاقی کاهش وزن افسردگی