شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
خوراک میگو با گوجه فرنگی
مواد لازم:
پیاز متوسط=۳ عدد
فلفل دلمه ای سبز=۱ عدد
زنجبیل نرم شده=۱ قاشق چایخوری
سیر تازه له شده=۱ قاشق چایخوری
نمک=۱ قاشق چایخوری
پود فلفل قرمز=۱ قاشق چایخوری
آبلیمو=۲ قاشق غذاخوری
میگوی یخزده=۳۵۰ گرم
روغن=۳ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی=۴۰۰ گرم
گشنیز تازه برای تزئین
طرز تهیه:
۱. با استفاده از یک چاقوی تیز پیاز و فلفل سبز را خرد کنید.
۲. زنجبیل،سیر،نمک و فلفل را در کاسه کوچکی با هم مخلوط کنید. آبلیمو را به آن افزوده و مخلوط کنید تا به شکل خمیری در آید.
۳. میگوها را در ظرف آب سردی قرار داده و کنار بگذارید تا یخش باز شود. آن را کاملا خشک کنید.
۴. روغن را در ماهیتابه ای گرم کرده پیاز را به آن افزوده و سرخ کنید تا طلایی شود.
۵. مخلوط ادویه را به پیاز افزوده حرارت را کم کنید و بپزید و به مدت سه دقیقه به هم بزنید و خوب مخلوط کنید.
۶. گوجه فرنگی را خرد کرده و به آن افزوده و سپس رب گوجه فرنگی و فلفل سبزها را اضافه کرده و به مدت ۷-۵ دقیقه بپزید و گاهگاهی بهم بزنید.
۷. میگوها را به ماهیتابه اضافه کرده و ده دقیقه بپزید،گاهگاهی بهم بزنید. آنرا با گشنیز تزئین کرده و با برنج پخته و سالاد سبز تازه صرف کنید.
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران پزشکیان دولت چهاردهم دولت نماز جمعه محمدجواد ظریف رئیس جمهور انتخابات ظریف مجلس شورای اسلامی علیرضا زاکانی
هواشناسی شهرداری تهران آلودگی هوا تهران گرمای هوا گرما سازمان هواشناسی پلیس وزارت بهداشت قتل پشه آئدس سلامت
قیمت طلا دولت سیزدهم قیمت خودرو مایکروسافت برق خودرو واردات خودرو حقوق بازنشستگان بازنشستگان قیمت دلار بازار خودرو مسکن
محرم عاشورا سینمای ایران کربلا دفاع مقدس سینما تلویزیون امام حسین (ع) اوشین امام حسین بازیگر تئاتر
فناوری دانشگاه تهران
رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ غزه یمن اسرائیل فلسطین آمریکا جو بایدن ترامپ روسیه چین جنگ غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال نقل و انتقالات تراکتور باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات لیگ برتر علی علیپور لیگ برتر لیگ برتر ایران سپاهان علیرضا بیرانوند
ویندوز مغز هوش مصنوعی ناسا گوگل موبایل اینترنت عیسی زارع پور سرعت اینترنت
رژیم غذایی پوست سلامت روان گرمازدگی چاقی کاهش وزن