پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

توپک سیب زمینی پنیری


توپک سیب زمینی پنیری

● مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
▪ یک کیلوگرم سیب زمینی
▪ ۴ تا ۶ برش پنیر پیتزا
▪ یک قاشق چای خوری پودر زیره
▪ یک چهارم قاشق چای خوری جوش شیرین
▪ ۲۵۰ گرم آرد نخود
▪ نمک و فلفل
▪ روغن برای …

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر

یک کیلوگرم سیب زمینی

۴ تا ۶ برش پنیر پیتزا

یک قاشق چای خوری پودر زیره

یک چهارم قاشق چای خوری جوش شیرین

۲۵۰ گرم آرد نخود

نمک و فلفل

روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه

سیب زمینی آب پز شده و له شده را با نمک، فلفل، تکه های پنیر و پودر زیره با هم مخلوط کنید.

به آرد نخود، نمک و جوش شیرین را اضافه کنید و به تدریج آب بریزید تا مایه غلیظ و خامه مانندی به دست بیاید، این مایه را به مدت ۵ دقیقه بگذارید بماند.

پوره سیب زمینی را به صورت توپک های‌کوچک‌در بیاورید، در مایه غلیظ بغلتانید و سرخ کنید.

این توپک های سیب زمینی عصرانه خوبی برای کودکان است.