جمعه, ۲۹ تیر, ۱۴۰۳ / 19 July, 2024
مجله ویستا

پای استیک و موسیر


پای استیک و موسیر

● مواد لازم برای ۱۲ نفر
▪ روغن زیتون: ۲ قاشق سوپ‌خوری
▪ کنسرو گوشت مرغ خرد شده: ۱۴۰ گرم
▪ استیک که روی آتش ملایم پخته شده و خرد شده: یک کیلوگرم
▪ آرد ساده: ۴ قاشق سوپ‌خوری
▪ سرکه قرمز …

مواد لازم برای ۱۲ نفر

روغن زیتون:

۲ قاشق سوپ‌خوری

کنسرو گوشت مرغ خرد شده:

۱۴۰ گرم

استیک که روی آتش ملایم پخته شده و خرد شده:

یک کیلوگرم

آرد ساده:

۴ قاشق سوپ‌خوری

سرکه قرمز که با ۲ لیوان آب مخلوط شده باشد:

۱۰ قاشق غذاخوری

عصاره گوشت گاو:

یک‌ویک‌سوم قاشق سوپ‌خوری

آویشن:

۴ شاخه

موسیر تازه:

۶۰۰ گرم

ژل زغال‌اخته:

۲ قاشق سوپ‌خوری

زرده تخم‌مرغ:

یک عدد

مواد لازم برای رویه خردلی:

آرد :۳۵۰ گرم

پودر خردل:

یک قاشق سوپ‌خوری

کره فریز شده :

۲۰۰ گرم

آب سرد:

۶ تا ۸ قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه :

نصف روغن زیتون را در یک تابه بزرگ گرم کرده و گوشت مرغ کنسروی را برای چند دقیقه بپزید تا طلایی شود. بعد گوشت‌ها را از تابه بیرون بیاورید و کنار بگذارید. به استیک کمی آرد بپاشید و بعد آن را در همان تابه، سرخ کنید و بعد مرغ‌ها را دوباره به آن اضافه کنید.

حالا مخلوط آب و سرکه و آویشن را به تابه اضافه کرده و صبر کنید به جوش بیاید. در تابه را طوری بگذارید که یک سانتی‌متر باز باشد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید برای ۲ ساعت گوشت‌ها حسابی بپزند. مخلوط را گاه به گاه هم بزنید و هر وقت احساس کردید سس غذا غلیظ شده، در تابه را کامل بگذارید.

فر را با درجه ۲۰۰ سانتی‌گراد گرم کرده، باقی‌مانده روغن زیتون و موسیرها را با هم مخلوط کنید. حالا این مخلوط را روی یک ورق خمیر شیرینی‌پزی پخش کرده و برای ۴۵ دقیقه در فر بپزید تا خمیر نرم شده و به رنگ قهوه‌ای طلایی درآید.

حالا آرد و خردل را در یک کاسه بزرگ ریخته، کره فریز شده را با آن مخلوط کنید. آب سرد را هم در این مخلوط بریزید و آن‌قدر هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود. روی خمیر را با یک تکه نایلون پوشانده و برای ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

موسیرهای کباب شده و ژله و گوشت گاو را با هم مخلوط کرده و به آن ادویه اضافه کنید. بعد مخلوط را به یک ظرف ۲ لیتری مخصوص پای منتقل کنید. درجه فر را به ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد برسانید.

حالا خمیر شیرینی پخته شده را روی ظرف پای بگذارید. زرده تخم‌مرغ را با کمی نمک بزنید و بعد آن را با یک قلم‌مو روی سطح خمیر بمالید. ظرف را برای ۳۰‌دقیقه در فر گذاشته تا خمیر ترد و طلایی شود. تا محتویات درون ظرف داغ است، آن را سرو کنید.

نکته:

بهتر است محتویات داخل پای را از یک روز قبل آماده کنید تا در طول شب خنک شود.