پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
طرز تهیه سالسای گوجه فرنگی تازه
گوجه فرنگی متوسط 6 تا 8 عدد
پیاز قرمز خرد شده ½پیمانه
فلفل جلاپینو 2 عدد
سیر خرد شده 1 حبه
آب لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری
نمک دانه درشت به میزان دلخواه
ترتیلا برای سرو
طرز تهیه سالسای گوجه فرنگی تازه
ابتدا با یک چاقوی تیز گوجه فرنگی ها را به دو قسمت تقسیم کرده و تخمه های آن را خارج کنید.
گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی (قطعات نیم سانتیمتری) در یک کاسه متوسط خرد کنید.
پیاز، فلفل جلاپینو، سیر و آبلیموی تازه را اضافه کنید.
با دست و دلبازی نمک اضافه کنید و مخلوط کنید.
اجازه بدهید 15 دقیقه باقی بماند تا طعم ها با هم مخلوط شوند.
این سالسا را می توانید در دمای اتاق 2 تا 4 ساعت نگهدارید.
اگر تمایل دارید با ترتیلا سرو کنید.
می توانید کمی گشنیز یا جعفری خرد شده نیز برای عطر بیشتر به سالسا اضافه کنید.
سالسای گوجه فرنگی جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
سالسای گوجه فرنگی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران ترامپ دولت چهاردهم محمدجواد ظریف پزشکیان دولت سیزدهم دولت علی باقری رئیس جمهور انتخابات رهبر انقلاب
هواشناسی پلیس سلامت تهران تب دنگی شهرداری تهران قتل پشه آئدس تعطیلی ادارات تیراندازی زلزله عزاداری محرم
قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار واردات خودرو خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان مالیات اربعین بازنشستگان سایپا دلار
کربلا تلویزیون سینما فرهاد مشیری امام حسین (ع) سینمای ایران دفاع مقدس فیلم صداوسیما لیلی رشیدی وزارت ارشاد
آزمون سراسری ماه محصولات کشاورزی فناوری
دونالد ترامپ آمریکا جو بایدن رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین روسیه جنگ غزه ترور ترامپ عراق طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور علیرضا بیرانوند سپاهان رئال مادرید باشگاه پرسپولیس مهدی طارمی نقل و انتقالات لیگ برتر ایران نقل و انتقالات لیگ برتر
سرعت اینترنت اینترنت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اپل ناسا شیائومی ربات
دیابت کاهش وزن آلزایمر گرمازدگی لاغری نوشابه افسردگی صبحانه خیار