چهارشنبه, ۱۳ تیر, ۱۴۰۳ / 3 July, 2024
مجله ویستا

املت قارچ | طرز تهیه املت قارچ کیسه ای


مواد لازم برای املت قارچ کیسه ای
 
دو عدد تخم مرغ
دو عدد برش ژامبون ، خرد شده
نصف فنجان خرد شده پنیر چدار
یک قاشق غذا خوری پیاز خرد شده
یک قاشق غذا خوری خرد شده فلفل سبز
دو قاشق غذا خوری خرد شده گوجه فرنگی تازه
یک قاشق غذا خوری سالسا
دو قارچ تازه، قطعه قطعه
 

املت قارچ | طرز تهیه املت قارچ کیسه ای
 
 
طرز تهیه املت قارچ کیسه ای
 
ابتدا تخم مرغ را درون یک کیسه فریزر می شکنیم و درب کیسه را بسته و به هم می زنیم سپس در کیسه را باز کرده و ژامبون ، پنیر ، پیاز ، فلفل سبز ، گوجه فرنگی ، سالسا و قارچ را اضافه کرده و درب کیسه را بسته و درون یک قابلمه آب جوش می اندازیم و مدت 13 دقیقه اجازه می دهیم تا مواد پخته شوند.
 
سپس از کیسه خارج کرده و درون ظرف می کشیم.
 

املت قارچ | طرز تهیه املت قارچ کیسه ای
نکات تکمیلی در مورد املت قارچ

املت قارچ جزو پیش غذا - املت و کرپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
املت قارچ را می توانید در وعده صبحانه - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

املت قارچ ، طرز تهیه املت قارچ کیسه ای