پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه نان خامه ای


مواد لازم:
تخم مرغ:              7عدد
کره:                      100گرم
آب:                       400 میلی لیتر
آرد:                       250 گرم
بیکینگ پودر:           1/4 قاشق چای خوری
وانیل:                    1/8 قاشق چای خوری
شکر:                    1 قاشق چای خوری
خامه شیرین قنادی:به میزان لازم

طرزتهیه:
ابتدا کره نرم، آب و شکر را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا کره در آب حل شود و چند جوش ریز بزند. آرد را به یکباره درونش بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد خمیر شده و از ظرف جدا شود، سپس خمیر را به ظرف دیگر انتقال داده و اجازه دهید مواد خنک شود. خمیر خنک شده را با همزن برقی بزنید سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده، خوب مخلوط کنید. به هم زدن ادامه دهید تا مواد کش دار و براق شود. درآخر بیکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید. خمیر را داخل قیف با ماسوره شکوفه ریخته، در سینی فر با فاصله به صورت گل های کوچک ماسوره بزنید و در فری که از پیش با دمای 002 درجه سانتی گراد گرم کرده اید، به مدت 03 دقیقه بپزید. نان ها باید کاملا پف کرده و بالا آمده و طلایی شوند. بعد از سرد شدن، نان ها را چاک داده با خامه فرم گرفته یا انواع کرم ها پر کنید و میل نمایید.

نکات تکمیلی در مورد نان خامه ای

نان خامه ای جزو کیک و شیرینی - شیرینی تر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
نان خامه ای را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه نان خامه ای