سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه دسر کارامل عربی



	طرز تهیه دسر کارامل عربی | وب


ما در بخش می خواهیم طرز تهیه دسر کارامل عربی را آموزش دهیم. این دسر به سبک بسیار ساده ای تهیه می شود و برای کسانی که طعم کارامل دوست دارند، بهترین انتخاب است. در زیر مواد لازم برای تهیه دسر کارامل عربی را برای 5 نفر آورده ایم.


مواد لازم جهت تهیه دسر کارامل عربی

 پودر کرم کارامل 1 بسته
 خامه صبحانه  2 قاشق غذاخوری پر
 بیسکوییت (پتی بور) 1 بسته (20 عددی)
 شیر  2 لیوان
 پودر قهوه (پودر نسکافه) 1 قاشق چای خوری

 

طرز تهیه دسر کارامل عربی

1- ابتدا پودر کرم کارامل را در ظرفی ریخته و 2 لیوان شیر را روی آن می ریزیم و 3 تا 4 دقیقه روی حرارت کم هم می زنیم تا به جوش آید.

2- سپس مواد را داخل مخلوط کن ریخته و بیسکوییت و پودر قهوه (پودر نسکافه) را نیز روی آن می ریزیم و مخلوط کن را روشن می کنیم تا مواد به خوبی باهم مخلوط شوند.

3- خامه صبحانه را به مواد داخل مخلوط کن اضافه می کنیم و به خوبی باهم مخلوط می کنیم.

4- وقتی مواد به خوبی باهم مخلوط شدند، آن را درون قالب می ریزیم و به مدت 3 ساعت داخل یخچال می گذاریم.



	طرز تهیه دسر کارامل عربی | وب


نکات تکمیلی دسر کارامل عربی

1- اگر مخلوط کن نمی تواند حرارت زیاد را تحمل کند، وقتی مواد را از روی حرارت برداشتید ابتدا بیسکوییت را به آن اضافه کنید و وقتی به دمای متعادلی رسید، آن را داخل مخلوط کن ریخته و پودر قهوه (پودر نسکافه) را به آن اضافه کنید.

2- بنابر ذائقه خود می توانید مقدار خامه را کم یا زیاد کنید.