جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه تاس کباب به با گوشت گوسفند
از دیرباز در کشورهای آسیایی خوراک گوشتی سادهای با استفاده از گوشت گوسفند یا بز تهیه میشود که علاوه بر داشتن طعم لذیذ، بسیار مفید و مقوی نیز هست. نام این غذا در ایران تاس کباب است که به طبع در مناطق مختلف به روشهای مختلف تهیه میشود و با توجه به فصل از میوهجات و سبزیجات متنوعی از جمله آلو، سیب، به و ... در تهیه آن استفاده میشود.
در اینجا قصد داریم طرز تهیه تاس کباب به با گوشت را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه تاس کباب به با گوشت گوسفند:
به متوسط | 2 عدد |
پیاز متوسط | 3 عدد |
هویج | 2 عدد |
گوشت گوسفند یا گوساله(با دنبه) | 250 گرم |
سیبزمینی | 1 یا 2 عدد |
آلو خورشتی | 7، 8 عدد |
نمک، فلفل، زردچوبه | به میزان لازم |
رب گوجهفرنگی | 2 ق غذاخوری |
گوجهفرنگی متوسط | 2 عدد |
طرز تهیه تاس کباب به با گوشت گوسفند:
- برای تهیه تاس کباب به با گوشت گوسفندی ابتدا یک عدد پیاز را به صورت حلقهحلقه درشت خرد کنید.
- در صورت تمایل به استفاده از دنبه گوسفند، اول دنبه را ته ظرف بچینید، سپس پیاز را روی دنبهها قرار دهید.
- به ترتیب گوشت خورشتی خردشده, به، هویج و … را کف ظرف بچینید تا مواد تمام شوند.
- در آخر سیبزمینیها را روی مواد چیده و گوجهفرنگی حلقهشده را روی سیبزمینیها بچینید. (زیرا سیبزمینی و گوجه زود له میشوند.)
- در آخر نمك و زردچوبه و فلفل را روی تمام مواد بپاشید و بدون اینكه آب به قابلمه اضافه کنید، قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید تا دنبهها با حرارت ملایم آب شوند.
- بعد از حدود یک ربع غذا بخارگرفته و کمی آب میاندازد. حالا به اندازه یك الی دو لیوان آب ولرم روی تاس کباب بریزید.
- دو قاشق رب گوجهفرنگی روی تاس کباب بریزید و درب ظرف را محكم ببندید و اجازه دهید با شعله ملایم بپزد و جا بیفتد.
- نیم ساعت به انتهای پخت، آلو خورشتیها را که خوب شستهاید روی تاس کباب ریخته و اجازه دهید غذا نیم ساعت دیگر جا بیفتد.
- غذا را داخل بشقاب گود کشیده و با سبزی خوردن و پیاز و نان سنگك سرو كنید.
نکته: میتوانيد به جای آلو، از لواشك آلو در تهیه تاس کباب استفاده كنید که طعم فوقالعادهای به تاس کباب میدهد.
گردآوری: گروه آشپزی وب
- برای تهیه تاس کباب به با گوشت گوسفندی ابتدا یک عدد پیاز را به صورت حلقهحلقه درشت خرد کنید.
- در صورت تمایل به استفاده از دنبه گوسفند، اول دنبه را ته ظرف بچینید، سپس پیاز را روی دنبهها قرار دهید.
- به ترتیب گوشت خورشتی خردشده, به، هویج و … را کف ظرف بچینید تا مواد تمام شوند.
- در آخر سیبزمینیها را روی مواد چیده و گوجهفرنگی حلقهشده را روی سیبزمینیها بچینید. (زیرا سیبزمینی و گوجه زود له میشوند.)
- در آخر نمك و زردچوبه و فلفل را روی تمام مواد بپاشید و بدون اینكه آب به قابلمه اضافه کنید، قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید تا دنبهها با حرارت ملایم آب شوند.
- بعد از حدود یک ربع غذا بخارگرفته و کمی آب میاندازد. حالا به اندازه یك الی دو لیوان آب ولرم روی تاس کباب بریزید.
- دو قاشق رب گوجهفرنگی روی تاس کباب بریزید و درب ظرف را محكم ببندید و اجازه دهید با شعله ملایم بپزد و جا بیفتد.
- نیم ساعت به انتهای پخت، آلو خورشتیها را که خوب شستهاید روی تاس کباب ریخته و اجازه دهید غذا نیم ساعت دیگر جا بیفتد.
- غذا را داخل بشقاب گود کشیده و با سبزی خوردن و پیاز و نان سنگك سرو كنید.
نکته: میتوانيد به جای آلو، از لواشك آلو در تهیه تاس کباب استفاده كنید که طعم فوقالعادهای به تاس کباب میدهد.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
طالبان حجاب دولت توماج صالحی امام خمینی رئیسی رهبر انقلاب کارگران سریلانکا پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم
کنکور تهران سازمان سنجش هواشناسی سیل آتش سوزی شهرداری تهران پلیس سلامت فراجا وزارت بهداشت قتل
قیمت خودرو خودرو سازمان هواشناسی دلار قیمت دلار بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی ایران خودرو ارز مسکن قیمت سکه
ترانه علیدوستی تلویزیون گردشگری سینمای ایران مهران مدیری سحر دولتشاهی کتاب تئاتر موسیقی
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
اسرائیل غزه رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه روسیه حماس چین اوکراین طوفان الاقصی اتحادیه اروپا ترکیه
فوتبال پرسپولیس سردار آزمون استقلال بارسلونا بازی باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال فوتسال تراکتور لیگ برتر انگلیس والیبال
همراه اول تیک تاک بنیاد ملی نخبگان فیلترینگ اپل ناسا وزیر ارتباطات نخبگان مایکروسافت
مالاریا کاهش وزن استرس پیری سلامت روان داروخانه