جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه تاس کباب به با گوشت گوسفند


از دیرباز در کشورهای آسیایی خوراک گوشتی ساده‌ای با استفاده از گوشت گوسفند یا بز تهیه می‌شود که علاوه بر داشتن طعم لذیذ، بسیار مفید و مقوی نیز هست. نام این غذا در ایران تاس کباب است که به طبع در مناطق مختلف به روش‌های مختلف تهیه می‌شود و با توجه به فصل از میوه‌جات و سبزیجات متنوعی از جمله آلو، سیب، به و ... در تهیه آن استفاده می‌شود. 
در اینجا قصد داریم طرز تهیه تاس کباب به با گوشت را به شما آموزش دهیم. 

مواد لازم برای تهیه تاس کباب به با گوشت گوسفند:

 به متوسط2 عدد 
پیاز متوسط 3 عدد 
هویج 2 عدد 
گوشت گوسفند یا گوساله(با دنبه) 250 گرم 
سیب‌زمینی 1 یا 2 عدد 
آلو خورشتی 7، 8 عدد 
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم 
 رب گوجه‌فرنگی2 ق غذاخوری 
گوجه‌فرنگی متوسط2 عدد 



	طرز تهیه تاس کباب به با گوشت گوسفند | وب


طرز تهیه تاس کباب به با گوشت گوسفند:

  1. برای تهیه تاس کباب به با گوشت گوسفندی ابتدا یک عدد پیاز را به صورت حلقه‌حلقه درشت خرد کنید.
  2. در صورت تمایل به استفاده از دنبه گوسفند، اول دنبه را ته ظرف بچینید، سپس پیاز را روی دنبه‌ها قرار دهید. 
  3. به ترتیب گوشت خورشتی خردشده, به، هویج و … را کف ظرف بچینید تا مواد تمام شوند.
  4. در آخر سیب‌زمینی‌ها را روی مواد چیده و گوجه‌فرنگی حلقه‌شده را روی سیب‌زمینی‌ها بچینید. (زیرا سیب‌زمینی و گوجه زود له می‌شوند.) 
  5. در آخر نمك و زردچوبه و فلفل را روی تمام مواد بپاشید و بدون  این‌كه آب به قابلمه اضافه کنید، قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید تا دنبه‌ها با حرارت ملایم آب شوند.
  6. بعد از حدود یک ربع غذا بخارگرفته و کمی آب می‌اندازد. حالا به اندازه یك الی دو لیوان آب ولرم روی تاس کباب بریزید.
  7. دو قاشق رب گوجه‌فرنگی روی تاس کباب بریزید و درب ظرف را محكم ببندید و اجازه دهید با شعله ملایم بپزد و جا بیفتد. 
  8. نیم ساعت به انتهای پخت، آلو خورشتی‌‌ها را که خوب شسته‌اید روی تاس کباب ریخته و اجازه دهید غذا نیم ساعت دیگر جا بیفتد.
  9. غذا را داخل بشقاب گود کشیده و با سبزی خوردن و پیاز و نان سنگك سرو كنید.
نکته: می‌توانيد به جای آلو، از لواشك آلو در تهیه تاس کباب استفاده كنید که طعم فوق‌العاده‌ای به تاس کباب می‌دهد.


گردآوری: گروه آشپزی وب



همچنین مشاهده کنید