VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
دوشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ -
10 February 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
نان سبوس دار تغذیه
وزارت بهداشت
۴ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ / سایت خبرآنلاین
توصیه وزارت بهداشت به مردم درباره مصرف یک نوع نان
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با اشاره به ضرورت افزایش فرهنگسازی در خصوص استفاده از نان تیره سبوسدار و آرد کامل افزود: این فرهنگسازی باید در دستور کار قرار گیرد تا مردم به مصرف آردهای کامل و نانهای سالمتر تشویق شوند.
نان
سلامت خانواده
نان
سلامت خانواده
تغذیه
۱۴۰۳/۱۰/۲۴
/ سایت پارسینه
آیا نان باعث چاقی میشود؟ / بررسی تأثیر نان بر وزن بدن
اگر فکر میکنید نان عامل اصلی چاقی است، باید بدانید که نوع نان مصرفی شما و میزان آن نقش اساسی در سلامتی و وزن بدن دارد. نانهای سفید میتوانند عامل افزایش وزن و بیماریهای مزمن باشند، اما نان سبوسدار با خواص تغذیهای برتر میتواند به کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مختلف کمک کند.
نان
نان
۱۴۰۳/۱۰/۲۴
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر - چاقی با نان یا برنج؟ مقایسهای جذاب برای انتخاب بهتر!/ نان یا برنج؛ دشمن اصلی تناسب اندام شما کدام است؟ اندیشه معاصر
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، نان های سنتی ما یکی از نظر تغذیه یکی از بهترین نان های مورد تایید است اما نظر کلی این است که این نان بسیار خوشمزه که به هیچ وجه نمی توانیم از آن دوری کنیم باعث افزایش وزن می شود. اما آیا واقعا اینطور است؟ علت خوردن نان چیست؟ افزایش وزن آیا ممکن است یا این فقط …
۱۴۰۳/۱۰/۱۱
/ سایت خط سلامت
نان تست آووکادو: معجزهای برای کاهش وزن یا فقط یک مد زودگذر؟!
خط سلامت: صبحانهای سریع، سالم و خوشمزه که تنها در 5 دقیقه آماده میشود! نان تست آووکادو با عطر و طعم خاص، انتخابی ایدهآل برای شروع یک روز پرانرژی است. این دستور ساده، با ترکیبی از نان سبوسدار، آووکادو و چاشنیهای جذاب، نه تنها طعم فوقالعادهای دارد بلکه بدن شما را با مواد مغذی مهم تغذیه میکند. اگر …
روغن زیتون
صبحانه
روغن زیتون
صبحانه
نان تست آووکادو
گوجهفرنگی
۱۴۰۳/۰۹/۰۸
/ خبرگزاری ایرنا
کارشناس تغذیه: افراد دارای اضافه وزن و در معرض دیابت نان کامل مصرف کنند
همدان - ایرنا-رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: مصرف نان کامل یا سبوس دار که دارای اسیدهای فنولیک هستند به افراد جامعه به ویژه شهروندان دارای اضافه وزن و در معرض دیابت توصیه میشود.
استانداری همدان
آرد
استانداری همدان
آرد
نان کامل
۱۴۰۳/۰۸/۱۵
/ 55 آنلاین
افزایش قیمت نان سنگک | نان سنگک ۲۰ هزار تومان شد
نان سنگک بهعنوان یکی از نانهای سنتی و محبوب ایرانی، جایگاه ویژهای در سبد غذایی خانوادههای ایرانی دارد. این نان که به خاطر طعم خاص، بافت دلپذیر، و همچنین ارزش تغذیهای بالا مورد توجه است، بهطور معمول از آرد سبوسدار تهیه میشود و در تنورهای سنتی پخته میشود.
قیمت نان
قیمت نان
۱۴۰۳/۰۸/۰۹
/ خبرگزاری ایسنا
استفاده از محصولات سلامتمحور نیازمند آموزش است
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان گفت: استفاده از محصولات سلامت محور نیازمند آموزش است و ضرورت دارد، سطح آموزش را در جامعه افزایش دهیم.
سازمان غذا و دارو
معاونت غذا
سازمان غذا و دارو
معاونت غذا
نان سبوس دار تغذیه
۱۴۰۳/۰۸/۰۲
/ خبرگزاری ایسنا
تفاوت آرد کامل با نان سبوسدار چیست؟
آرد کامل، نان سبوسدار و... از جمله واژههایی است که در توصیههای تغذیهای از سوی کارشناسان این موضوع شنیده میشود. اما آیا بین آرد کامل و نان سبوسدار تفاوتی وجود دارد. در این مجال مطلبی در پاسخ به این سئوال از قول نسیم بهادری، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز میخوانیم.
نان سبوس دار تغذیه
آرد کامل
نان سبوس دار تغذیه
آرد کامل
۱۴۰۳/۰۷/۲۴
/ سایت اقتصادآنلاین
سبوسگیری از آردهای کشور باید کاهش یابد
یک کارشناس تغذیه با تاکید بر مصرف نان کامل و سبوسدار گفت: با توجه به شیوع رو به افزایش بیماریهای مرتبط با چاقی و بیماریهای غیر واگیر مرتبط با تغذیه، یک اقدام مهم مداخلهای در جهت ارتقاء سلامت مردم، کاهش درصد سبوسگیری از گندم است.
نان
نان
۱۴۰۳/۰۷/۲۳
/ سایت خط سلامت
چرا می توانید شکلات را جایگزین نان سبوس دار کنید؟
خط سلامت: شکلات، فقط یک شیرینی نیست! یک متخصص تغذیه ثابت کرده که شکلات میتواند برای سلامتیمان هم مفید باشد.
فشار خون
شکلات
فشار خون
شکلات
شکلات تلخ
۱۴۰۳/۰۶/۲۶
/ سایت انتخاب
چرا باید نان سبوسدار را جایگزین نان سفید کنیم؟
بنا براعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درحالحاضر، میزان دریافت فیبر دریافتی درکشورمان ۱۳گرم درروز است درحالیکه میزان توصیهشده مصرف فیبر، ۲۸گرم است؛ آماری که اصلا جایی برای دفاع از خود باقی نمیگذارد.
۱۴۰۳/۰۶/۱۹
/ خبرگزاری شفقنا
وزارت بهداشت: سبوسگیری آردها باید بین 2 تا 6 درصد باشد نه 22 درصد! | خبرگزاری بین المللی شفقنا
شفقنا- مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر اهمیت تامین نان از «آرد کامل» تغذیه نامناسب را از علل اصلی سیر صعودی بیماریهای غیرواگیر خواند و برنامههای این وزارتخانه برای سبوسدار کردن غلات بویژه نان را تشریح کرد. به گزارش شفقنا از ایسنا، دکتر احمد اسماعیلزاده درباره اهمیت تامین نان …
آرد صنعتی
تولید نان
آرد صنعتی
تولید نان
غلات سبوس دار
۱۴۰۳/۰۵/۲۲
/ سایت نبض بازار
نان سفید یا نان سبوسدار؟ انتخاب اشتباه سلامتیتان را نابود میکند
نان سبوسدار کامل بهعنوان سالمترین انتخاب برای تغذیه روزانه میتواند منبع غنی فیبر، پروتئین و ویتامینها باشد. برخلاف نان سفید که مواد مغذی بسیاری را در فرآیند تصفیه از دست میدهد،نان سبوسدار تمامی مواد مغذی را حفظ کرده و بهویژه برای سلامت رودهها مفید است.
نان
سلامتی
نان
سلامتی
تغذیه سالم
۱۴۰۳/۰۵/۱۷
/ سایت پاتوق آنلاین
باور غلط مردم از مصرف نان و بیسکوئیت سبوس دار
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: یکی از باورهای غلط و متداولی که بین عموم مردم رواج دارد این است که هر زمان احساس ضعف یا گرسنگی دارید، بیسکوئیت سبوس دار بخورید.
بیسکوئیت سبوس دار
نان سبوس دار
بیسکوئیت سبوس دار
نان سبوس دار
۱۴۰۳/۰۵/۱۵
/ روزنامه تعادل
غذاهایی که احتمال ابتلا به آلزایمر را میکاهد
متخصص تغذیه گفت: مصرف غذاهای نشاستهدار و انواع نانهای سبوسدار، میوه، سبزیجات، حبوبات، مغزها، مصرف کمتر گوشت قرمز و سوسیس و کالباس، استفاده منظم از انواع ماهی و محدود کردن مصرف نمک، از جمله اقدامات موثر در کاهش ابتلا و یا کند شدن روند بیماری آلزایمر است.
آلزایمر
آلزایمر
۱۴۰۳/۰۵/۱۵
/ سایت سلامت نیوز
این غذاها «آلزایمر» را از شما دور میکند
متخصص تغذیه گفت: مصرف غذاهای نشاستهدار و انواع نانهای سبوسدار، میوه، سبزیجات، حبوبات، مغزها، مصرف کمتر گوشت قرمز و سوسیس و کالباس، استفاده منظم از انواع ماهی و محدود کردن مصرف نمک، از جمله اقدامات موثر در کاهش ابتلا و یا کند شدن روند بیماری آلزایمر است.
آلزایمر
مواد غذایی
آلزایمر
مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۵/۰۷
/ سایت دلگرم
فواید مصرف نان تست برای کودکان ؛ آنچه والدین باید بدانند
خواص نان تست برای کودکان : از دیدگاه متخصصان تغذیه و سلامت، دریافت بالای مواد غذایی پرفیبر از طریق مصرف غلات کامل و آرد سبوس دار در جهت عملکرد صحیح و سالم دستگاه گوارش کودک بسیار مهم می باشد.
نان تست
نان تست
۱۴۰۳/۰۵/۰۲
/ سایت آفتاب نیوز
نانهایی که ارزش غذایی بیشتری دارند
متخصصان تغذیه درباره تفاوتهای نان سفید و نان سبوسدار و تاثیر آنها بر سلامتی توصیههایی دارند.
نان سفید
نان سفید
۱۴۰۳/۰۴/۲۸
/ سایت مشرق
نان صنعتی بهتر است یا نان سنتی؟
نان هایی که از آرد سفید تهیه می شوند اعم از صنعتی یا سنتی هیچکدام برای سلامتی مناسب نیست، به همین دلیل باید حتما از نانهایی استفاده شود که دارای آرد سبوس دار هستند.
تغذیه
مواد غذایی
تغذیه
مواد غذایی
نان
سلامت
۱۴۰۳/۰۴/۲۷
/ خبرگزاری ایلنا
نان صنعتی بهتر است یا نان سنتی؟/ آیا نگهداری نان در فریزر کار درستی است؟
نان هایی که از آرد سفید تهیه می شوند اعم از صنعتی یا سنتی هیچکدام برای سلامتی مناسب نیست، به همین دلیل باید حتما از نانهایی استفاده شود که دارای آرد سبوس دار هستند.
تغذیه
خانواده
تغذیه
خانواده
سلامت
گندم
۱۴۰۳/۰۳/۱۹
/ سایت باشگاه خبرنگاران
فرهنگ سازی مصرف نان سبوس دار در یزد
رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: با اجرای طرح پخت نان کامل در نانواییها مصرف نان سبوس دار فرهنگ سازی میشود.
نان سبوس دار
نان سالم
نان سبوس دار
نان سالم
پخت نان کامل
۱۴۰۳/۰۳/۰۷
/ سایت جوان آنلاین
سبوسگیری از آردهای تولیدی تا ۱۱برابر استاندارد!
کارشناسان میگویند سودآوری بسیار پایین و گاهی زیانده بودن تولید آرد کامل، سبب شدهاست کارخانجات تولیدکننده آرد تمایلی به تولید آرد سبوسدار نداشتهباشند.
تغذیه
آرد
تغذیه
آرد
سبوس نان
۱۴۰۳/۰۲/۰۸
/ خبرگزاری ایسنا
سفره همدانیها با نان سبوسدار کامل میشود
به دنبال تصویب سند ملی امنیت غذا و تغذیه در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و سند ملی دانشبنیان امنیت غذایی در شورای عالی انقلاب فرهنگی، اقدامات مؤثری برای بهبود امنیت غذایی و تغذیه مردم به اجرا گذاشته شده که از جمله آن میتوان به برنامه نهضت نان کامل با هدف دسترسی مردم به نان با کیفیت و سبوسدار اشاره …
۱۴۰۳/۰۲/۰۴
/ خبرگزاری ایسنا
ایجاد مشکلات گوارشی در پی حذف سبوس از آرد
رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان همدان از برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان همدان با دستور کار مشترک بین شهرستانها و استان خبر داد و گفت: مردم نان تیره و سبوسدار مصرف کنند.
مشکلات گوارشی
سبوس گندم
مشکلات گوارشی
سبوس گندم
نان سبوس دار تغذیه
سلامت
۱۴۰۳/۰۱/۲۷
/ سایت طلا
چرا وزارت بهداشت بر سبوسدار کردن «نان» تاکید دارد؟ | شبکه اطلاع رسانی طلا و ارز
با استناد به بررسیهای انجام شده در زمینه عوامل تغذیهای موثر در بروز بیماریهای غیرواگیر مشخص شد که عدم مصرف غلات کامل و یا غلات سبوسدار در کشور نقش مهمتری نسبت به م..
۱۴۰۳/۰۱/۲۷
/ سایت عصرایران
چرا وزارت بهداشت بر سبوسدار کردن «نان» تاکید دارد؟
با استناد به بررسیهای انجام شده در زمینه عوامل تغذیهای موثر در بروز بیماریهای غیرواگیر مشخص شد که عدم مصرف غلات کامل و یا غلات سبوسدار در کشور نقش مهمتری نسبت به موارد تغذیهای دیگر در بروز بیماریهای غیرواگیر دارد.
وزارت بهداشت
نان سبوس دار
وزارت بهداشت
نان سبوس دار
۱۴۰۳/۰۱/۲۷
/ سایت فرارو
تاکید وزارت بهداشت بر سبوس دار کردن «نان»
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن تأکید بر اهمیت تأمین نان از «آرد کامل»، تغذیه نامناسب را از علل اصلی سیر صعودی بیماریهای غیرواگیر خواند و برنامههای این وزارتخانه برای سبوسدار کردن غلات بهویژه نان را تشریح کرد.
۱۴۰۳/۰۱/۲۷
/ سایت دیدارنیوز
دلیل تاکید بر سبوسدار کردن «نان» چیست؟
احمد اسماعیلزاده، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت برنامههای این وزارتخانه برای سبوسدار کردن غلات بویژه نان را تشریح کرد.
احمد اسماعیلزاده
نان سبوسدار
احمد اسماعیلزاده
نان سبوسدار
نان
۱۴۰۳/۰۱/۱۳
/ سایت فرارو
مصرف نان سبوس دار موثر در پیشگیری از بروز بیماریها
«از نظر تغذیهای نانهایی که با آردهای کامل و سبوسدار تهیه میشوند از جمله نان سنگک ارزش غذایی بالاتری نسبت به نانهای تهیه شده با آرد سفید مانند نان لواش دارند و مصرف روزانه آنها میتواند بخشی از نیازهای روزانه بدن به پروتئینها و ویتامینها را تأمین کند.»
۱۴۰۲/۱۲/۲۰
/ سایت عصرایران
توصیههای تغذیهای وزارت بهداشت در آستانه ماه رمضان
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت: توصیه میشود در وعده سحری دو عدد خرما، شیر، نان سبوسدار سنگک، تافتون، بربری، نان جو کامل و سایر نانهای سبوسدار، دو عدد گردو، یک عدد تخم مرغ و دو عدد میوه فصل استفاده شود.
وزارت بهداشت
توصیه تغذیه ای
وزارت بهداشت
توصیه تغذیه ای
ماه رمضان
توصیه تغذیه ای
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۲/۱۲/۲۰ - ۱۳:۲۵:۵۰
۳۶۵ روز
تبریک روز پدر
اخبار گوشی موبایل
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
دوشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ -
10 February 2025
دریافت اخبار بیشتر
۳۶۵ روز
تبریک روز پدر
اخبار گوشی موبایل
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی