VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ -
9 January 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
نان سبوسدار
نان
نان کامل
وزارت بهداشت
نان سبوس دار
سلامت
سازمان غذا و دارو
سبوس
آرد
تغذیه
گندم
نانوایی
۳۷ ساعت قبل / سایت خبرفوری
تفاوت آرد نان سنگک با لواش چیست ؟ نحوه درست نگهداری نان پس از خرید آن
برای پخت نان لواش و سنگک از آرد ۱۲ درصد سبوسگیری شده و برای پخت نان بربری نیز از آدر ۱۸ درصد سبوسگیری شده استفاده میشود؛ از همین رو تفاوت چندانی در کیفیت انواع نان وجود ندارد.
نان لواش
نان سنگک
نان لواش
نان سنگک
آرد نانواییها
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۰/۱۸ / خبرگزاری همشهریآنلاین
تفاوت آرد نان سنگک با لواش چیست ؟ ؛ نحوه درست نگهداری نان پس از خرید آن | بهترین نان برای گوارش را بشناسید
برای پخت نان لواش و سنگک از آرد ۱۲ درصد سبوسگیری شده و برای پخت نان بربری نیز از آدر ۱۸ درصد سبوسگیری شده استفاده میشود؛ از همین رو تفاوت چندانی در کیفیت انواع نان وجود ندارد.
مواد غذایی
نان
مواد غذایی
نان
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۰/۱۷ / سایت مشرق
آرد سبوسدار به نانواییها میآید
مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی گفت: در هر استان حداقل یک کارخانه تولید آرد کامل فعال میشود و تعداد نانواییهای پخت نان کامل در شهرها افزایش مییابد.
آرد سبوس دار
آرد
آرد سبوس دار
آرد
نان
نانوا
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
/ سایت ایران آنلاین
سبوس گیری کمتر نان سالم تر
نان به عنوان قوت غالب مردم اگر حاوی سبوس کافی نباشد، نمیتواند نیاز بدن را تأمین کند. سبوسی که اکنون از آردها گرفته میشود بین ۸ تا ۱۶ درصد بوده و برای داشتن نان کامل باید به سمت ۶ درصد سبوسگیری گام برداریم به طوری که زهره پوراحمد کارشناس اداره کل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو با تأکید بر اهمیت …
نان
نان
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
/ سایت پارسینه
چرا «نان کامل» از «نان سفید» بهتر است؟
مصرف نان کامل به جای نان سفید میتواند تأثیر زیادی بر سلامت عمومی داشته باشد. زهره پوراحمد، کارشناس اداره کل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو، در توضیح تفاوتهای نان کامل و نان سفید میگوید: نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است، به همین دلیل از نظر ویتامینهای گروه B بسیار فقیر است.
۱۴۰۳/۱۰/۱۳
/ سایت پارسینه
صبحانهای مفید و سرشار از انرژی برای شروعی سبک
انتخاب یک صبحانه مناسب در روزهای پرکار تأثیر زیادی بر انرژی و عملکرد شما دارد. ترکیب نان سبوسدار، کره بادامزمینی و موز گزینههایی عالی است.
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت قیمت ۳۶۰
بهترین جایگزین نان سفید/ تفاوت نان کامل و سفید چیست؟
نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است ؛ مصرف این نوع نان میتواند خطر ابتلاء به دیابت را افزایش داده و با ایجاد سیری کوتاهمدت، منجر به گرسنگی زودرس شود
قیمت نان
قیمت نان
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت روزنو
این نان ویتامین B ندارد | روزنو
زهره پوراحمد با اشاره به تفاوتهای نان کامل و نان سفید اظهار کرد: نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است و به همین دلیل، از نظر ویتامینهای گروه B بسیار فقیر است، مصرف این نوع نان میتواند خطر ابتلاء به دیابت را افزایش دهد و با ایجاد سیری کوتاهمدت، منجر به گرسنگی زودرس شود، همچنین ارزش تغذیهای پایین نان …
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت جابویژن
استخدام کارشناس فروش مویرگی در شرکت نان آوران سبوس
برای مشاهده آگهی استخدام کارشناس فروش مویرگی در شرکت نان آوران سبوس کلیک کنید و رزومه خود را به صورت رایگان ارسال کنید
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ خبرگزاری ایرنا
صادرات سبوس برنج آزاد شد
تهران- ایرنا- گمرک جمهوری اسلامی ایران اعلامکرد: صادرات سبوس برنج طی ابلاغیه ای آزاد شد.
وزارت جهاد کشاورزی
کشاورزی
وزارت جهاد کشاورزی
کشاورزی
امنیت غذایی
کالای اساسی
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
نان سفید چه نانی است ؟ ؛ بهترین جایگزین نان سفید | تفاوت نان کامل و نان سفید چیست ؟
نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است ؛ مصرف این نوع نان میتواند خطر ابتلاء به دیابت را افزایش داده و با ایجاد سیری کوتاهمدت، منجر به گرسنگی زودرس شود.
تغذیه
نان
تغذیه
نان
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت پارسینه
چگونه روز را با یک صبحانه سالم آغاز کنیم؟
صبحانهای شامل نان سبوسدار، تخممرغ، میوه و چای کمشیرین، انرژی و تمرکز لازم برای روز را فراهم میکند.
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت تابناک
چرا نان سبوسدار بهتر از نان سفید است؟
کارشناس سازمان غذا و دارو، با تأکید بر مزایای نان سبوسدار نسبت به نان سفید گفت: مصرف نان کامل بهدلیل وجود سبوس و جوانه گندم، علاوه بر کنترل قند خون، خطر دیابت، چاقی و بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
نان سبوس دار
نان سفید
نان سبوس دار
نان سفید
سازمان غذا و دارو
سبوس گندم
۱۴۰۳/۱۰/۱۱
/ سایت خط سلامت
نان تست آووکادو: معجزهای برای کاهش وزن یا فقط یک مد زودگذر؟!
خط سلامت: صبحانهای سریع، سالم و خوشمزه که تنها در 5 دقیقه آماده میشود! نان تست آووکادو با عطر و طعم خاص، انتخابی ایدهآل برای شروع یک روز پرانرژی است. این دستور ساده، با ترکیبی از نان سبوسدار، آووکادو و چاشنیهای جذاب، نه تنها طعم فوقالعادهای دارد بلکه بدن شما را با مواد مغذی مهم تغذیه میکند. اگر …
روغن زیتون
صبحانه
روغن زیتون
صبحانه
نان تست آووکادو
گوجهفرنگی
۱۴۰۳/۱۰/۱۱
/ سایت رکنا
دلایل برتری نان سبوسدار از نان سفید
رکنا: کارشناس سازمان غذا و دارو، با تأکید بر مزایای نان سبوسدار نسبت به نان سفید گفت: مصرف نان کامل بهدلیل وجود سبوس و جوانه گندم، علاوه بر کنترل قند خون، خطر دیابت، چاقی و بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
سازمان غذا و دارو
نان سبوس دار
سازمان غذا و دارو
نان سبوس دار
۱۴۰۳/۱۰/۱۱
/ سایت جابویژن
استخدام سرپرست شعبه - آقا در شرکت نان آوران سبوس
برای مشاهده آگهی استخدام سرپرست شعبه - آقا در شرکت نان آوران سبوس کلیک کنید و رزومه خود را به صورت رایگان ارسال کنید
۱۴۰۳/۱۰/۱۱
/ خبرگزاری ایرنا
مصرف نان کامل راهی برای پیشگیری از بیماریهای مزمن
تهران- ایرنا- کارشناس اداره کل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو با تأکید بر اهمیت مصرف نان کامل به جای نان سفید، خواستار ترویج فرهنگ استفاده از محصولات غلات کامل برای ارتقای سلامت عمومی شد.
سازمان غذا و دارو
دیابت
سازمان غذا و دارو
دیابت
قند خون
تامین امنیت غذایی
۱۴۰۳/۱۰/۰۵
/ خبرگزاری مهر
مصرف فرآوردههای حاوی فیبر ضامن سلامتی جامعه
همدان ـ مدیر نظارت بر غذا و فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: افرادی که میوه و سبزیجات کمتری مصرف می کنند از نانهای سبوسدار استفاده کنند.
همدان
دانشگاه علوم پزشکی همدان
همدان
دانشگاه علوم پزشکی همدان
سبوس
۱۴۰۳/۱۰/۰۲
/ سایت افکارنیوز
نان کامل؛ کلید سلامت و پیشگیری از بیماریها
در دنیای پرشتاب امروز، غذایی که روزانه مصرف میکنیم میتواند تأثیرات چشمگیری بر سلامتمان داشته باشد. نان کامل، این ماده غذایی قدیمی و پرمصرف، نه تنها منبع انرژی است، بلکه میتواند با تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بیماریهای مزمن، به سلامت جامعه کمک کند.
آرد گندم
سبوس گندم
آرد گندم
سبوس گندم
نان سفید
نان کامل
۱۴۰۳/۰۹/۱۳
/ سایت فردا نیوز
پخت نان کامل فقط در ۱۴۰ نانوایی کشور
عاون بهداشت وزارت بهداشت در پاسخ به تسنیم:براساس استانداردها باید سبوس گیری از آرد بین ۲ تا ۶ درصد باشد یعنی آردها باید بالای ۹۴ درصد سبوس داشته باشند.
نانوایی
پخت نان کامل
نانوایی
پخت نان کامل
۱۴۰۳/۰۹/۱۳
/ سایت جوان آنلاین
فقط ۱۴۰ نانوایی نان کامل پخت میکنند
معاون بهداشت وزارت بهداشت میگوید میزان سبوسگیری از آردهای موجود در کشور که باید ۲ تا ۶ درصد باشد به بالای ۱۲ درصد رسیده است و تنها ۱۴۰ نانوایی در سطح کشور نان سبوسدار و کامل به مردم عرضه میکنند.
نان کامل
وزارت بهداشت
نان کامل
وزارت بهداشت
پخت نان
۱۴۰۳/۰۹/۱۳
/ خبرگزاری تسنیم
پخت نان کامل فقط در140نانوایی/سبوسگیری آرد بیش از استاندارد - تسنیم
با وجود اثبات مزایای نان سبوسدار برای سلامتی، معاون بهداشت وزارت بهداشت میگوید میزان سبوسگیری از آردهای موجود در کشور که باید 2 تا 6 درصد باشد به بالای 12 درصد رسیده است و تنها 140 نانوایی در سطح کشور نان سبوسدار و کامل به مردم عرضه میکنند.
نان کامل
بهداشت و درمان
نان کامل
بهداشت و درمان
وزارت بهداشت
نان کامل
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
/ سایت اعتماد آنلاین
تاثیر انواع مختلف نان بر خطر ابتلا به سرطان
مصرف نان سبوسدار ممکن است از سرطان روده بزرگ محافظت کند در حالی که مصرف نان سفید خطرات بالقوهای را به همراه دارد.
سرطان
روده
سرطان
روده
نان لواش
۱۴۰۳/۰۹/۰۸
/ خبرگزاری ایرنا
کارشناس تغذیه: افراد دارای اضافه وزن و در معرض دیابت نان کامل مصرف کنند
همدان - ایرنا-رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: مصرف نان کامل یا سبوس دار که دارای اسیدهای فنولیک هستند به افراد جامعه به ویژه شهروندان دارای اضافه وزن و در معرض دیابت توصیه میشود.
استانداری همدان
آرد
استانداری همدان
آرد
نان کامل
۱۴۰۳/۰۹/۰۸
/ خبرگزاری ایرنا
سه گام دولت برای بهبود شرایط پرستاران/تدریس مدرسان برتر در مناطق محروم
تهران- ایرنا- بسته اخبار اجتماعی ایرنا در هفتم آذر به کشف یک میلیون لیتر سوخت قاچاق،الزام اعمال مزد پایه سنوات درلیست بیمه،استفاده از سبوس کافی درپخت نان در۱۴۰ نانوایی،سه گام دولت برای بهبود شرایط پرستاران،استخدام ۴۵۰۰ آتشنشان،تدریس مدرسان برتر درمناطق محروم،اتصال ۴۴ درصد مشاوران املاک به سامانه کاتب،خشونت …
بهداشت و سلامت
قوه قضاییه
بهداشت و سلامت
قوه قضاییه
مدارس
سازمان حفاظت محیط زیست
۱۴۰۳/۰۹/۰۷
/ سایت سلامت نیوز
تنها ۱۴۰ نانوایی از سبوس کافی برای پخت نان استفاده میکنند
معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از کمبود استفاده مناسب از سبوس در نانهای کشور خبر داد و گفت: تنها حدود ۱۴۰ نانوایی در کشور از آردهایی استفاده میکنند که میزان سبوسگیری کمتری دارند، در حالی که سبوسگیری زیاد در نانها سلامت مردم را تهدید میکند.
نان
نان
۱۴۰۳/۰۹/۰۷
/ خبرگزاری ایسنا
نان کامل به همدان آمد
امروزه بسیاری از افراد جامعه متقاضی نانهای سلامتمحور و نانهایی هستند که با آرد کامل تولید شده باشد، اما هنوز بخشی از جامعه شناختی از نان کامل ندارند و در این ارتباط فرهنگسازی برای استفاده از نان کامل با راهکارهای مختلف از جمله از طریق رسانهها ضروری است.
اداره غله بازرگانی
نان کامل
اداره غله بازرگانی
نان کامل
کارخانه آرد
آرد سبوس دار
۱۴۰۳/۰۹/۰۳
/ خبرگزاری تسنیم
40 واحد نانوایی در شهر قم نان کامل عرضه میکنند - تسنیم
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: به دنبال افزایش هرچه بیشتر تعداد نانواییهای عرضه کننده نان کامل( نان با درصد سبوس بالا) در قم هستیم که در همین رابطه اکنون 40 واحد نانوایی در این شهر، نان کامل عرضه میکنند.
۱۴۰۳/۰۹/۰۳
/ سایت باشگاه خبرنگاران
ضرورت فرهنگ سازی مصرف نان کامل در قم
در جلسه قرارگاه مردمی نان کامل در فرمانداری قم بر ضرورت فرهنگ سازی مصرف این نان در استان که دارای درصد بالای سبوس است، تاکید شد.
نان کامل
فرهنگ سازی
نان کامل
فرهنگ سازی
۱۴۰۳/۰۹/۰۳
/ خبرگزاری ایرنا
استفاده مردم قم از نان کامل رو به افزایش است
قم - ایرنا - در جلسه قرارگاه نان کامل قم که روز شنبه با حضور مسئولان استان و نمایندگان بخشهای مرتبط با این موضوع در تالار امام رضا(ع) فرمانداری برگزار گردید بر موضوع افزایش استقبال مردم قم از نان کامل در سه سال اخیر تاکید و به مزایای فراوان استفاده از این نان برای حفظ سلامت شهروندان و کاهش بیماریهای …
قم
نان کامل
قم
نان کامل
نان های سبوس دار
۱۴۰۳/۰۸/۲۴
/ سایت دلگرم
طر تهیه نان بربری سبوس دار در خانه
طرز تهیه نان بربری خانگی سنتی و خوشمزه در فر و توستر
طرز تهیه
نان بربری
طرز تهیه
نان بربری
۱۴۰۳/۰۸/۲۴
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر - نان بدون سبوس نخورید! اندیشه معاصر
اگرچه نان قوت غالب مردم ایران به شمار میرود و همه متخصصان به فواید آن اذعان دارند اما به دلایل مختلف از جمله سودجویی برخی کارخانجات تولیدکننده آرد، همچنان نان بدون سبوس از اجزای اصلی سفره ایرانیها حساب میشود.
۱۴۰۳/۰۸/۲۴
/ سایت افکارنیوز
زنگ خطر نان بدون سبوس به صدا در آمد
اگرچه نان قوت غالب مردم ایران به شمار میرود و همه متخصصان به فواید آن اذعان دارند اما به دلایل مختلف از جمله سودجویی برخی کارخانجات تولیدکننده آرد، همچنان نان بدون سبوس از اجزای اصلی سفره ایرانیها حساب میشود.
نان
سفید
نان
سفید
سبوس
۱۴۰۳/۰۸/۲۴
/ سایت نبض بازار
نان بدون سبوس بخوریم یا نخوریم؟
با اینکه نان به عنوان غذای اصلی مردم ایران شناخته میشود و تمامی کارشناسان به مزایای آن تأکید دارند، اما به دلایل مختلفی از جمله سودجویی برخی کارخانههای تولید آرد، نان بدون سبوس همچنان جزو عناصر اصلی سفره ایرانیها به شمار میآید.
سلامت
سلامت
۱۴۰۳/۰۸/۲۳
/ سایت آفتاب نیوز
نان سفید؛ دشمن سلامت ایرانیها یا میراث غذایی؟
نان، که در فرهنگ و سفرههای ایرانی جایگاهی ویژه دارد، به عنوان یکی از اصلیترین منابع غذایی مردم ایران به شمار میرود، اما نانهای تولیدی در کشور به دلیل فرآیندهای صنعتی نادرست و استفاده از آرد سفید، فاقد بسیاری از مواد مغذی ضروری برای بدن هستند. نانهای سفید، که غالباً از آرد تصفیهشده تهیه میشوند، …
نان
مواد مغذی
نان
مواد مغذی
۱۴۰۳/۰۸/۲۳
/ سایت تابناک
نبود سبوس در نان تهدیدی برای سلامت ایرانیان
اگرچه نان قوت غالب مردم ایران به شمار میرود و همه متخصصان به فواید آن اذعان دارند اما به دلایل مختلف از جمله سودجویی برخی کارخانجات تولیدکننده آرد، همچنان نان بدون سبوس از اجزای اصلی سفره ایرانیها حساب میشود.
بهداشت و درمان
سلامت
بهداشت و درمان
سلامت
نان
سبوس
۱۴۰۳/۰۸/۲۳
/ سایت فرادید
(ویدئو) فرآیند دیدنی پخت «نان قندی» در شیراز
این ویدئو که در یک نانوایی در شیراز ضبط شده است، نحوه پخت نان قندی خوشمزه را توسط نانوایی ماهر نشان می دهد. نان قندی یک نان سنتی ایرانی است، که شامل شکر، آرد و سایر مواد خمیری است. این نان به دلیل حاوی شکر، طعم شیرینی دارد که اغلب با چای خورده میشود.
نان سبوس دار
نان سبوس دار
۱۴۰۳/۰۸/۲۳
/ خبرگزاری تسنیم
نان بدون سبوس؛ تهدیدی برای سلامت ایرانیها - تسنیم
اگرچه نان قوت غالب مردم ایران به شمار میرود و همه متخصصان به فواید آن اذعان دارند اما به دلایل مختلف از جمله سودجویی برخی کارخانجات تولیدکننده آرد، همچنان نان بدون سبوس از اجزای اصلی سفره ایرانیها حساب میشود.
نان کامل
بهداشت و درمان
نان کامل
بهداشت و درمان
وزارت بهداشت
نان کامل
۱۴۰۳/۰۸/۲۳
/ سایت رکنا
چرا نان سفید سلامت ایرانی ها را تهدید می کند؟
رکنا: اگرچه نان قوت غالب مردم ایران به شمار میرود و همه متخصصان به فواید آن اذعان دارند اما به دلایل مختلف از جمله سودجویی برخی کارخانجات تولیدکننده آرد، همچنان نان بدون سبوس از اجزای اصلی سفره ایرانیها حساب میشود.
نان
نان سبوس دار
نان
نان سبوس دار
۱۴۰۳/۰۸/۲۲
/ سایت دلگرم
طرز پخت نان لواش سبوس دار در خانه ؛ بدون امکانات فقط با یک سینی
این نان لواش به دلیل اینکه آردش به اندازه ست و خیلی نازک پهن میشه ماندگاری بالاتری نسبت به بقیه نان ها داره وبرای افرادی که رژیم لاغری دارن هم توصیه میشه .
طرز تهیه
نان
طرز تهیه
نان
لواش
۱۴۰۳/۰۸/۲۰
/ خبرگزاری ایسنا
آغاز تولید نان سبوس دار در زاهدان
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: با صدور پروانه بهداشتی ساخت آرد و نان کامل برای اولین بار در استان سیستان و بلوچستان، تولید نان کامل در زاهدان شروع شد.
سیستان و بلوچستان
نان کامل
سیستان و بلوچستان
نان کامل
۱۴۰۳/۰۸/۱۷
/ خبرگزاری ایرنا
تعداد نانواییهای عرضه کننده نان کامل در قم به ۶۰ واحد میرسد
قم - ایرنا - مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: در راستای کمک به حفظ سلامت شهروندان، به دنبال افزایش هرچه بیشتر تعداد نانواییهای عرضه کننده نان کامل( نان با درصد سبوس بالا) در قم هستیم که در همین رابطه تا پایان سال جاری، حداقل ۶۰ واحد نانوایی در این شهر، نان کامل عرضه میکنند.
قم
کشاورزی
قم
کشاورزی
آرد
نانوایی
۱۴۰۳/۰۸/۱۵
/ 55 آنلاین
افزایش قیمت نان سنگک | نان سنگک ۲۰ هزار تومان شد
نان سنگک بهعنوان یکی از نانهای سنتی و محبوب ایرانی، جایگاه ویژهای در سبد غذایی خانوادههای ایرانی دارد. این نان که به خاطر طعم خاص، بافت دلپذیر، و همچنین ارزش تغذیهای بالا مورد توجه است، بهطور معمول از آرد سبوسدار تهیه میشود و در تنورهای سنتی پخته میشود.
قیمت نان
قیمت نان
۱۴۰۳/۰۸/۱۴
/ سایت الف
چرا از «نان کامل» فراری هستیم؟!
نان کامل که در جامعه به عنوان نان سبوس دار شناخته می شود ضمن تامین مواد مغذی مورد نیاز بدن، خطر ابتلا به بیماری های غیرواگیر از جمله دیابت و بیماری های قلبی را کاهش می دهد با این حال تعداد بسیار کم نانوایی های از این دست، قیمت بالا و همچنین عدم فرهنگ سازی موجب شده تا مصرف آن در جامعه با وجود فواید بالا …
نان سبوس دار
نان سبوس دار
۱۴۰۳/۰۸/۱۴
/ خبرگزاری ایرنا
مصرف نان کامل چرا فراگیر نشده است؟
همدان-ایرنا- نان کامل که در جامعه به عنوان نان سبوس دار شناخته می شود ضمن تامین مواد مغذی مورد نیاز بدن، خطر ابتلا به بیماری های غیرواگیر از جمله دیابت و بیماری های قلبی را کاهش می دهد با این حال تعداد بسیار کم نانوایی های از این دست، قیمت بالا و همچنین عدم فرهنگ سازی موجب شده تا مصرف آن در جامعه با …
آرد
نانوایی
آرد
نانوایی
نان کامل
همدان
۱۴۰۳/۰۸/۱۳
/ روزنامه شرق
کدام نوع نان سالم تر است؟
نمایه قندی نانها تفاوت چشمگیری با هم دارند به طوری که نان سنگک نمایه قندی پایین و نانهای فانتزی نمایه قندی بالایی دارند و نانی سالمتر است که قند کمتری داشته باشد و طی بررسیهای انجام شده نان سنگک نان سالمتری از لحاظ قند، سبوس و نوع پخت محسوب میشود.
ایران
تغذیه
ایران
تغذیه
سلامت
قند
۱۴۰۳/۰۸/۰۹
/ خبرگزاری ایسنا
استفاده از محصولات سلامتمحور نیازمند آموزش است
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان گفت: استفاده از محصولات سلامت محور نیازمند آموزش است و ضرورت دارد، سطح آموزش را در جامعه افزایش دهیم.
سازمان غذا و دارو
معاونت غذا
سازمان غذا و دارو
معاونت غذا
نان سبوس دار تغذیه
۱۴۰۳/۰۸/۰۶
/ سایت نی نی بان
ما از زمان غارنشینی؛ عاشق کربوهیدرات بودیم!
شواهد باستانشناسی در سالهای اخیر کلیشه رایج را که انسان باستان برای رشد و تکامل مغزش یک برنامه غذایی متکی بر پروتئین گوشت داشته به چالش کشیده و بررسی باکتریهای موجود در دندانها نشان داده که انسان از مدتها قبل به کربوهیدراتها علاقه داشته است.
نان
برنج
نان
برنج
کربوهیدرات
سلامت بدن
۱۴۰۳/۰۸/۰۳
/ سایت رویداد ۲۴
تفاوت آرد کامل با نان سبوس دار چیست؟ | رویداد24
یک دانه گندم از سه قسمت تشکیل شده است: سبوس، آندوسپرم و جوانه. لایه بیرونی دانه را سبوس می نامند، این قسمت سرشار از فیبر، ویتامین های گروهB و آنتی اکسیدان است. لایه میانی که بزرگترین جزء دانه را تشکیل می دهد، «آندوسپرم» نام دارد که اغلب از کربوهیدرات و مقادیر بسیار کمی پروتئین و ویتامین ها تشکیل شده …
گندم
گندم
۱۴۰۳/۰۸/۰۳
/ سایت افکارنیوز
مزایای حیرت انگیز نان سبوس دار
یک دانه گندم از سه قسمت تشکیل شده است: سبوس، آندوسپرم و جوانه. لایه بیرونی دانه را سبوس می نامند، این قسمت سرشار از فیبر، ویتامین های گروهB و آنتی اکسیدان است. لایه میانی که بزرگترین جزء دانه را تشکیل می دهد، «آندوسپرم» نام دارد که اغلب از کربوهیدرات و مقادیر بسیار کمی پروتئین و ویتامین ها تشکیل شده …
آرد
سبوس گندم
آرد
سبوس گندم
۱۴۰۳/۰۸/۰۳
/ روزنامه دنیای اقتصاد
تفاوت آرد کامل با نان سبوسدار
یک دانه گندم از سه قسمت تشکیل شده است: سبوس، آندوسپرم و جوانه. لایه بیرونی دانه را سبوس می نامند، این قسمت سرشار از فیبر، ویتامین های گروهB و آنتی اکسیدان است.
ارد
ارد
۱۴۰۳/۰۷/۲۶
/ سایت عصرایران
آرد سفید خالص باعث دیابت و یبوست میشود (فیلم)
آرد سفید تصفیهشده، قند خون را به شدت بالا میبرد و خطر ابتلا به دیابت را افزایش میدهد. همچنین، فیبر کم این نوع آرد باعث یبوست میشود. برای سلامتی، جایگزینهای سالمتری مثل نان سبوسدار را انتخاب کنید.
آرد سفید
دیابت
آرد سفید
دیابت
۱۴۰۳/۰۷/۲۶
/ سایت باشگاه خبرنگاران
ضرورت فرهنگ سازی استفاده مردم از نان سبوس دار
مصرف نان کامل به دلیل وجود پوسته و جوانه منبع غنی مواد مغذی است که فرهنگ سازی برای استفاده از این نان ضرورت دارد.
نان سبوس دار
سبوس گندم
نان سبوس دار
سبوس گندم
۱۴۰۳/۰۷/۲۵
/ خبرگزاری ایرنا
نان کامل بخش زیادی از نیازهای جامعه به مواد مغذی را تامین میکند
خمین - ایرنا - کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی خمین گفت: نان کامل از آردی تهیه میشود که هر سه بخش دانه گندم (سبوس، جنین، آندوسپرم) در آن حفظ می شود وچنین نانی ازپروتئین، کلسیم، آهن و ویتامین بالایی برخوردار بوده و قادر است بخش بسیاری از نیازهای جامعه به مواد مغذی …
استان مرکزی
خمین
استان مرکزی
خمین
بهداشت و سلامت
۱۴۰۳/۰۷/۲۵
/ سایت افکارنیوز
۵ نان مناسب صبحانه برای لاغری
بهترین نانها باید دارای فیبر بالا و کربوهیدرات پایین باشند. حذف نان در رژیم غذایی کار درستی نیست و باید نانهای سالمتر را جایگزین نانهای سفید نمود.
نان سنگک
نان سوخاری
نان سنگک
نان سوخاری
نان سبوسدار
نان چاودار
۱۴۰۳/۰۷/۲۵
/ سایت اقتصادآنلاین
نان سبوس دار که از سفرهها رفت بیماریها به سراغمان آمد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان، فیبر بالا، ویتامینهای مفید، جلوگیری از جذب قند و دهها خواص ناشناخته ذیگر را از جمله مزایای شگفتانگیز سبوس برشمرد و گفت: از زمانی که نان سبوس دار از سفرهها رخت بربست انواع بیماریها نظیر فشارخون، قندخون و سرطانها در جامعه زیاد شد.
نان سنگگ
نان سنگگ
۱۴۰۳/۰۷/۲۴
/ سایت اقتصادآنلاین
سبوسگیری از آردهای کشور باید کاهش یابد
یک کارشناس تغذیه با تاکید بر مصرف نان کامل و سبوسدار گفت: با توجه به شیوع رو به افزایش بیماریهای مرتبط با چاقی و بیماریهای غیر واگیر مرتبط با تغذیه، یک اقدام مهم مداخلهای در جهت ارتقاء سلامت مردم، کاهش درصد سبوسگیری از گندم است.
نان
نان
۱۴۰۳/۰۷/۲۳
/ سایت باشگاه خبرنگاران
۳ نانوایی در کرمان مجوز پخت نان کامل را دریافت کردند
با حضور مسئولان، مجوز پخت نان کامل با میزان سبوس ۶ درصد به سه نانوایی در شهر کرمان اهدا شد.
نان کامل
جشنواره نان
نان کامل
جشنواره نان
۱۴۰۳/۰۷/۲۳
/ سایت خط سلامت
چرا می توانید شکلات را جایگزین نان سبوس دار کنید؟
خط سلامت: شکلات، فقط یک شیرینی نیست! یک متخصص تغذیه ثابت کرده که شکلات میتواند برای سلامتیمان هم مفید باشد.
فشار خون
شکلات
فشار خون
شکلات
شکلات تلخ
۱۴۰۳/۰۷/۲۳
/ سایت فرادید
(ویدئو) نان تافتون چگونه پخته می شود؟
این ویدئو که در یک نانوایی ضبط شده است، نحوه پخت نان تافتون با آرد سبوس دار را نشان می دهد.
نان سفید
نان سفید
۱۴۰۳/۰۷/۲۲
/ سایت رکنا
بهترین نان ها برای لاغری / جایگزین های نان برای کاهش وزن
رکنا: 5 نان مناسب صبحانه برای لاغری را بشناسیم.
لاغری
نان لواش
لاغری
نان لواش
نان جو
نان سبوس دار
۱۴۰۳/۰۷/۱۸
/ سایت اکونگار
چرا امکان تولید نان سبوسدار وجود ندارد؟
نان قوت غالب جامعه ایرانی به شمار میرود و به همین دلیل تأمین نان کامل و سبوسدار در کشور ضروری است؛ با وجود این چند مانع پیش روی تولید آرد کامل در کشور وجود دارد.
سازمان غذا و دارو
نان صنعتی
سازمان غذا و دارو
نان صنعتی
نان سنتی
۱۴۰۳/۰۷/۱۸
/ سایت آفتاب نیوز
چالشهای تولید نان سبوسدار در ایران: گامی به سوی سلامت غذایی
با توجه به اینکه نان به عنوان قوت غالب ایرانیان شناخته میشود، تأمین نان سبوسدار و کامل در کشور امری حیاتی است. اما تولید این نوع نان با چالشهای متعددی روبرو است که نیاز به توجه فوری دارند.
مواد مغذی
سلامت
مواد مغذی
سلامت
۱۴۰۳/۰۷/۱۷
/ سایت انرژی پرس
چرا نان سبوسدار به دست مردم نمیرسد؟
به گزارش انرژی پرس، نان قوت غالب مردم ایران بهشمار میرود بهطوری که 60 درصد سبد غذایی و تأمین انرژی مردم ایران از نان صورت میگیرد. سرانه مصرف نان هر ایرانی
آرد سبوسدار
آرد و نان
آرد سبوسدار
آرد و نان
خمیر نان
طبخ نان کامل
۱۴۰۳/۰۷/۱۷
/ سایت جوان آنلاین
چرا نان سبوسدار تولید نمیشود؟
نان قوت غالب جامعه ایرانی به شمار میرود و به همین دلیل تأمین نان کامل و سبوسدار در کشور ضروری است؛ با وجود این چند مانع پیش روی تولید آرد کامل در کشور وجود دارد.
پخت نان
نان کامل
پخت نان
نان کامل
سبوس نان
۱۴۰۳/۰۷/۱۷
/ سایت پارسینه
طرز تهیه کتلت مشهور لاهیجان
کتلت لاهیجان یکی از انواع غذاهای مشهور خیابانی لاهیجان و استان گیلان است که از ترکیب مواد کتلت با خمیر نان بربری و سبوس آن تهیه میشود.
طرز تهیه کتلت
طرز تهیه کتلت
۱۴۰۳/۰۷/۱۱
/ سایت تابناک
سلامت مردم قربانی سودجوییها!
با وجود اثبات فواید بیشمار نان سالم سبوسدار برای سلامتی، به دلیل سودجویی اکثر کارخانجات تولیدآرد در کشورمان، میزان سبوسگیری از آردهای تولیدی کشور تا ۱۱ برابر افزایش یافته و مردم از دسترسی به نان کامل، سالم و استاندارد محروم هستند.
بهداشت و درمان
سلامت
بهداشت و درمان
سلامت
نان
وزارت بهداشت
۱۴۰۳/۰۷/۱۱
/ سایت مشرق
نان ناسالم در سفره ایرانیها/سلامت مردم قربانی سودجوییها!
با وجود اثبات فواید بیشمار نان سالم سبوسدار برای سلامتی، به دلیل سودجویی اکثر کارخانجات تولیدآرد در کشورمان، میزان سبوسگیری از آردهای تولیدی کشور تا ۱۱ برابر افزایش یافته است.
بهداشت و درمان
وزارت بهداشت
بهداشت و درمان
وزارت بهداشت
نان
سلامت
۱۴۰۳/۰۷/۱۰
/ سایت ترفندباز
دستور پخت کتلت لاهیجانی | این کتلت خوشمزه با خمیر نان بربری و سبوس درست می شود
کتلت لاهیجان یکی از انواع غذاهای مشهور خیابانی لاهیجان و استان گیلان است که از ترکیب مواد کتلت با خمیر نان بربری و سبوس آن تهیه میشود.
خانه
ترفند آشپزی
خانه
ترفند آشپزی
الهام خلیلی
کتلت
۱۴۰۳/۰۷/۰۵
/ سایت فرتاک
بهترین دستور پخت کتلت لاهیجانی برای یک وعده غذایی دلچسب
کتلت لاهیجان یکی از انواع غذاهای مشهور خیابانی لاهیجان و استان گیلان است که از ترکیب مواد کتلت با خمیر نان بربری و سبوس آن تهیه میشود.
کتلت لاهیجانی
کتلت لاهیجانی
۱۴۰۳/۰۷/۰۵
/ سایت امروز
دستور پخت کتلت اصیل لاهیجان با سبوس نان بربری| این کتلت خوشمزه به سبک خیابانی درست کنید
کتلت لاهیجان یکی از انواع غذاهای مشهور خیابانی لاهیجان و استان گیلان است که از ترکیب مواد کتلت با خمیر نان بربری و سبوس آن تهیه میشود.
۱۴۰۳/۰۷/۰۴
/ سایت فرتاک
ارزش غذایی کدام نان بالاتر است؟
کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر استفاده از نانهای تیره تاکید کرد و گفت: سبوس، ارزش غذایی را افزایش می دهد.
ارزش غذایی
ارزش غذایی
۱۴۰۳/۰۶/۲۶
/ سایت انتخاب
چرا باید نان سبوسدار را جایگزین نان سفید کنیم؟
بنا براعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درحالحاضر، میزان دریافت فیبر دریافتی درکشورمان ۱۳گرم درروز است درحالیکه میزان توصیهشده مصرف فیبر، ۲۸گرم است؛ آماری که اصلا جایی برای دفاع از خود باقی نمیگذارد.
۱۴۰۳/۰۶/۲۵
/ خبرگزاری تسنیم
چرا مردم ایران همچنان از نان کامل و سالم محروم هستند؟ - تسنیم
متاسفانه در حال حاضر، کارخانههای آرد بمنظور کاهش هزینهها و افزایش سود، چندین برابر حد مجاز، سبوسگیری از آردها انجام میدهند؛ این موضوع نه تنها به کیفیت نان آسیب میزند بلکه میتواند به بروز بیماریها مختلف در مصرفکنندگان نانهای سفید منجر شود.
نان کامل
نان کامل
نان کامل
نان کامل
۱۴۰۳/۰۶/۲۵
/ سایت پارسینه
نان تیره بخورید تا سالم بمانید
کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر استفاده از نانهای تیره تاکید کرد و گفت: سبوس، ارزش غذایی را افزایش میدهد.
نان تیره
نان تیره
۱۴۰۳/۰۶/۲۳
/ سایت فرتاک
«نان کامل» چیست؟
نان قوت غالب مردم ایران است و به همین دلیل سبوس موجود در آن میتواند در تأمین سلامتی مردم نقش مهمی ایفا کند؛ با این وجود عمده مردم از دسترسی به نان کامل و سبوسدار محروم هستند.
نان
نان کامل
نان
نان کامل
۱۴۰۳/۰۶/۲۲
/ سایت خط سلامت
نان تیره بخورید + فواید معجزه آسا را بخوانید
خط سلامت: کارشناس اداره کل غذا و دارو با تاکید بر اهمیت سبوس در رژیم غذایی، مصرف نانهای تیره را توصیه نمود.
قندخون
نانهای سبوسدار
قندخون
نانهای سبوسدار
۱۴۰۳/۰۶/۲۲
/ خبرگزاری ایسنا
«نان کامل» چیست؟ / چرا مردم از دسترسی به نان کامل محرومند؟
نان قوت غالب مردم ایران است و به همین دلیل سبوس موجود در آن میتواند در تأمین سلامتی مردم نقش مهمی ایفا کند؛ با این وجود عمده مردم از دسترسی به نان کامل و سبوسدار محروم هستند.
وزارت بهداشت
معده درد
وزارت بهداشت
معده درد
سبوس
ویتامینهای گروه B
۱۴۰۳/۰۶/۲۲
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر- نان هرچه تیرهتر، بهتر! اندیشه معاصر
کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر استفاده از نانهای تیره تاکید کرد و گفت: سبوس، ارزش غذایی را افزایش میدهد.
۱۴۰۳/۰۶/۲۲
/ سایت افکارنیوز
نان هرچه تیرهتر، بهتر!
کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر استفاده از نانهای تیره تاکید کرد و گفت: سبوس، ارزش غذایی را افزایش میدهد.
دیابت نوع 2
سبوس گندم
دیابت نوع 2
سبوس گندم
نان تیره
نان کامل
۱۴۰۳/۰۶/۲۲
/ روزنامه دنیای اقتصاد
بلای مرگ آوری که نان سفید سرمان می آورد
کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر استفاده از نانهای تیره تاکید کرد و گفت: سبوس، ارزش غذایی را افزایش میدهد.
خواص نان تیره
خوارص نان
خواص نان تیره
خوارص نان
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۳/۰۶/۲۲ - ۰۵:۳۳:۲۵
نیسابا
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ -
9 January 2025
دریافت اخبار بیشتر
نیسابا
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج