VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ -
9 February 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
سبوس نان
نان کامل
وزارت بهداشت
سازمان غذا و دارو
نان سبوس دار
سلامت
سبوس
آرد
تغذیه
نانوایی
گندم
سبوس گندم
۳۸ ساعت قبل / سایت فرتاک
از گندم تا نان؛ چه چیزی بر سر سفرههامان میآید؟
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو بر اهمیت پیگیری و نظارت دقیق بر میزان سبوسگیری از آرد مصرفی و رعایت استاندارد ۱۰۳ تأکید کرد و خواستار همکاری دستگاههای مختلف برای رفع مشکلات این حوزه شد.
نان
آرد
نان
آرد
سازمان غذا و دارو
گندم
۴۴ ساعت قبل / روزنامه مردم سالاری
توصیه به مردم درباره مصرف یک نوع نان - مردم سالاری آنلاین
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با اشاره به ضرورت افزایش فرهنگسازی در خصوص استفاده از نان تیره سبوسدار و آرد کامل افزود: این فرهنگسازی باید در دستور کار قرار گیرد تا مردم به مصرف آردهای کامل و نانهای سالمتر تشویق شوند.
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۱۸ / سایت اقتصاد ۲۴
توصیه وزارت بهداشت به مردم درباره مصرف یک نوع نان | اقتصاد24
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با اشاره به ضرورت افزایش فرهنگسازی در خصوص استفاده از نان تیره سبوسدار و آرد کامل افزود: این فرهنگسازی باید در دستور کار قرار گیرد تا مردم به مصرف آردهای کامل و نانهای سالمتر تشویق شوند.
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۱۸ / سایت اقتصادنیوز
توصیه وزارت بهداشت به استفاده از این نان قهوهای
اقتصادنیوز: رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با اشاره به ضرورت افزایش فرهنگسازی در خصوص استفاده از نان تیره سبوسدار و آرد کامل افزود: این فرهنگسازی باید در دستور کار قرار گیرد تا مردم به مصرف آردهای کامل و نانهای سالمتر تشویق شوند.
نان
وزارت بهداشت
نان
وزارت بهداشت
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ / سایت اقتصاد ایران
نان تیره مصرف کنید
به گزارش اقتصاد ایران، زهره پوراحمد رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو به اهمیت پیگیری و نظارت دقیق بر میزان سبوسگیری از آرد مصرفی تأکید کرد و گفت: رعایت استاندارد ۱۰۳ در فرآیند سبوسگیری آرد از اهمیت ویژهای برخوردار است و باید در تمام مراحل تولید و توزیع آرد مورد توجه قرار گیرد.
اتحادیه نانوایان
اتحادیه نانوایان
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ / سایت تجارت نیوز
مردم از نان تیره سبوس دار استفاده کنند
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با اشاره به ضرورت افزایش فرهنگسازی در خصوص استفاده از نان تیره سبوسدار و آرد کامل، افزود: این فرهنگسازی باید در دستور کار قرار گیرد تا مردم به مصرف آردهای کامل و نانهای سالمتر تشویق شوند.
نان
نان
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ / سایت تابناک
سازمان غذا و دارو: ایرانیها نان تیره مصرف کنند
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو به مصرف نان تیره توسط ایرانیها تأکید کرد.
سلامت
نان
سلامت
نان
سبوس
غذا و دارو
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ / خبرگزاری میزان
ضرورت افزایش فرهنگسازی در استفاده از نان تیره
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو، بر اهمیت نظارت دقیق بر میزان سبوسگیری از آرد مصرفی طبق استانداردهای ملی و تأثیر آن بر سلامت عمومی جامعه تأکید کرد.
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ / سایت سلامت نیوز
ضرورت مصرف نان تیره برای سلامت عمومی ایرانیها
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو بر لزوم مصرف نان تیره و استفاده از آرد کامل در تغذیه روزانه ایرانیها تأکید کرد و اهمیت نظارت دقیق بر فرآیند سبوسگیری آرد را یادآور شد.
نان
نان
۱۴۰۳/۱۱/۱۵
/ خبرگزاری ایسکانیوز
اختتامیه اولین نمایشگاه محصولات غذایی، ماشینآلات و صنایع وابسته در هرمزگان
اختتامیه اولین نمایشگاه محصولات غذایی، ماشینآلات و صنایع وابسته هرمزگان با حضور خلیل قاسمی، رئیس سازمان صمت هرمزگان؛ شهرزاد، معاون اقتصادی استاندار هرمزگان؛ و مدیرکل اداره استاندارد هرمزگان برگزار شد. در این مراسم، تفاهمنامهای برای استانداردسازی غذاهای محلی چون مهیاوه بین سازمان صمت، دانشگاه علوم …
ماشین آلات
ماشین آلات
۱۴۰۳/۱۱/۱۵
/ سایت برترینها
نان تست ماسکارپونه و انواع توت ها برای یک صبحانه رژیمی و هیجان انگیز
ماسکارپونه خامه ای وقتی با انواع توت ها و نعناع مخلوط می شود برای این نان تست صبحانه خوش طعم، آسان و سالم بسیار لذت بخش است. مواد تشکیل دهنده: 1 تکه نان سبوس دار، برشته شده 2 قاشق غذاخوری پنیر ماسکارپونه ¼ فنجان انواع توت ها، مانند تمشک، زغال اخته و/یا توت فرنگی خرد
۱۴۰۳/۱۱/۱۴
/ سایت دلگرم
این نان سبوس دار زمان طولانی سیر نگهت میداره / آموزش پخت نان صبحانه رژیمی
اگه دنبال نان رژیمی هستی پیشنها میکنم نون بازاری نخر و بیا خودن این نان صبحانه رژیمی و درست کن که به تات سبوس دار و عالی.
نان
رژیمی
نان
رژیمی
طرز تهیه
۱۴۰۳/۱۱/۱۱
/ سایت دلگرم
بهترین روش پخت نان پروتئینی / طرز تهیه نان صبحانه خانگی
این شما و این به نان صبحانه خوشمزه این نان خانگی به نان پروتئینی و البته نان صبحانه سبوس دار.
نان
صبحانه
نان
صبحانه
طرز تهیه
۱۴۰۳/۱۱/۰۹
/ سایت خط سلامت
شوکه خواهید شد: معجون دانشمندان برای رفع سریع مسمومیت
خط سلامت:دانشمندان با کشف رژیمی مبتنی بر نان سبوسدار و سبزیجات، نقش کلیدی باکتریهای مفید روده مانند Faecalibacterium در مقاومسازی بدن در برابر مسمومیت غذایی را برجسته کردند.
رژیم غذایی
مسمومیت
رژیم غذایی
مسمومیت
۱۴۰۳/۱۱/۰۹
/ سایت فرآشپز
(ویدئو) آیا خوردن پنیر خالی در وعده صبحانه باعث کاهش حافظه میشود؟ - فراشپز
توصیه میشود پنیر همراه با سایر مواد غذایی مانند نان سبوس دار مصرف شود. این ترکیب غذایی مناسب به حفظ سلامت مغز و تقویت حافظه کمک میکند.
۱۴۰۳/۱۱/۰۷
/ سایت مشرق
پخت نان سبوسدار در ۱۴۰۰ نانوایی
معاون بهداشت وزارت بهداشت با تأکید بر کمبود مصرف فیبر در کشور گفت: در حال حاضر، حدود ۱۴۰۰ نانوایی در سراسر کشور به پخت نان کامل مشغول هستند.
نانوایی
نان
نانوایی
نان
سبوس
سبوسدار
۱۴۰۳/۱۱/۰۵
/ خبرگزاری ایسکانیوز
مصرف سالانه نان ایرانیها؛ ۱۱۷ کیلوگرم
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با بیان این که ایرانیها سالانه ۱۱۷ کیلوگرم نان مصرف میکنند، گفت: نانهای تیرهتر به دلیل داشتن سبوس بیشتر، سالمترند.
نانوایی ها
نانوایی ها
۱۴۰۳/۱۱/۰۳
/ سایت فرتاک
میزان مصرف سالانه نان هر ایرانی چقدر است؟
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با بیان این که ایرانیها سالانه ۱۱۷ کیلوگرم نان مصرف میکنند، گفت: نانهای تیرهتر به دلیل داشتن سبوس بیشتر، سالمترند.
نان
مصرف نان
نان
مصرف نان
۱۴۰۳/۱۱/۰۳
/ سایت پارسینه
هر ایرانی سالانه چند کیلو نان میخورد؟
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با بیان این که ایرانیها سالانه ۱۱۷ کیلوگرم نان مصرف میکنند، گفت: نانهای تیرهتر به دلیل داشتن سبوس بیشتر، سالمترند.
نان
ایرانی
نان
ایرانی
سبوس غلات
نان سبوس دار
۱۴۰۳/۱۱/۰۳
/ سایت تجارت ایده آل
نان سبوس دار کپسول سلامتی افراد
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با بیان این که ایرانیها سالانه ۱۱۷ کیلوگرم نان مصرف میکنند، گفت: نانهای تیرهتر به نان سبوس دار
۱۴۰۳/۱۱/۰۲
/ روزنامه مردم سالاری
هر ایرانی سالانه چند کیلو نان میخورد؟ - مردم سالاری آنلاین
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با بیان این که ایرانیها سالانه ۱۱۷ کیلوگرم نان مصرف میکنند، گفت: نانهای تیرهتر به دلیل داشتن سبوس بیشتر، سالمترند.
سازمان غذا و دارو
سازمان غذا و دارو
۱۴۰۳/۱۱/۰۲
/ سایت اقتصاد ایران
چرا هنوز برخی از نانواییها از جوش شیرین استفاده میکنند؟
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو گفت: نانهای سبوسدار به تخمیر طولانیتری در حالی که برخی نانواییها از جوش شیرین استفاده می کنند.
۱۴۰۳/۱۱/۰۲
/ خبرگزاری دانشجو
مصرف سالانه ۱۱۷ کیلو نان توسط ایرانیها/لزوم توجه به انتخاب نان سالم
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو گفت: نانهای سبوسدار به تخمیر طولانیتری نیاز دارند تا اسید فیتیک مضر از بین برود؛ برخی نانواییها برای سرعت بخشیدن به تولید از جوش شیرین استفاده میکنند که میتواند سلامت مصرفکنندگان را تهدید کند.
نان
نان سبوس دار
نان
نان سبوس دار
ایرانی ها
سازمان غذا و دارو
۱۴۰۳/۱۱/۰۲
/ سایت جهان صنعت نیوز
سازمان غذا و دارو: مجوز تولید آرد کامل صادر شد
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با بیان این که ایرانیها سالانه ۱۱۷ کیلوگرم نان مصرف میکنند، گفت: نانهای تیرهتر به دلیل داشتن سبوس بیشتر، سالمترند.
آرد کامل
سازمان غذا و دارو
آرد کامل
سازمان غذا و دارو
مصرف نان
۱۴۰۳/۱۱/۰۲
/ سایت باشگاه خبرنگاران
ایرانیها سالی ۱۱۷ کیلو نان میخورند
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با بیان این که ایرانیها سالانه ۱۱۷ کیلوگرم نان مصرف میکنند، گفت: نانهای تیرهتر به دلیل داشتن سبوس بیشتر، سالمترند.
نان سبوسدار
فواید نان
نان سبوسدار
فواید نان
۱۴۰۳/۱۱/۰۲
/ سایت باشگاه خبرنگاران
نان سبوسدار مصرف کنید
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با بیان این که ایرانیها سالانه ۱۱۷ کیلوگرم نان مصرف میکنند، گفت: نانهای تیرهتر به دلیل داشتن سبوس بیشتر، سالمترند.
نان سبوسدار
فواید نان
نان سبوسدار
فواید نان
۱۴۰۳/۱۱/۰۲
/ سایت فرتاک
ایرانیها ۱۱۷ کیلو نان میخورند/ فواید نان سبوسدار
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با بیان این که ایرانیها سالانه ۱۱۷ کیلوگرم نان مصرف میکنند، گفت: نانهای تیرهتر به دلیل داشتن سبوس بیشتر، سالمترند.
استاندارد
چاقی
استاندارد
چاقی
زهره
سازمان غذا و دارو
۱۴۰۳/۱۱/۰۲
/ خبرگزاری ایرنا
نانهای سبوسدار سالمتر است/ایرانیان ۲.۵ برابر میانگین جهانی نان مصرف میکنند
تهران - ایرنا- رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو گفت: نانهای تیرهتر به دلیل داشتن سبوس سالمتر است اما برخی نانواییها از آردهای غیرمرتبط مانند آرد تافتون یا بربری برای تهیه سنگک استفاده میکنند و حتی سبوس را به صورت مستقیم روی نان میریزند که این روش غیرعلمی و غیرمجاز است.
سازمان غذا و دارو
امنیت غذایی
سازمان غذا و دارو
امنیت غذایی
صنعت غذایی
۱۴۰۳/۱۱/۰۱
/ خبرگزاری ایرنا
کرمان بهترین رتبه سبوسگیری را در کشور دارد
کرمان - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: درصد خاکستر استان (سبوسگیری از گندم و آرد ) ۱.۱۴۲ و معادل سبوسگیری ۱۳.۱ درصد است که بهترین رتبه را در بین استانها دارد.
گندم
آرد
گندم
آرد
نان های سبوس دار
کرمان
۱۴۰۳/۱۰/۳۰
/ خبرگزاری تسنیم
حداکثر سبوسگیری آرد باید 5 درصد باشد - تسنیم
رئیس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: حداکثر سبوسگیری آرد باید 5 درصد باشد، در حالی که هم اکنون آرد نان سنگک 6 تا 12 درصد، آرد نان لواش و تافتون 12 تا 18 درصد، آرد نان بربری 18 تا 21 درصد سبوسگیری میشود.
۱۴۰۳/۱۰/۳۰
/ سایت باشگاه خبرنگاران
نان کامل و پیشگیری از دیابت، کبد چرب و بیماری قلبی
نان کامل به دلیل دارا بودن مواد مغذی بالا و سبوس اثر زیادی در پیشگیری و کنترل دیابت، بیماریهای قلبی - عروقی و کبد چرب دارد.
نان کامل
بیماری قلبی
نان کامل
بیماری قلبی
۱۴۰۳/۱۰/۲۷
/ سایت انصاف نیوز
آیا ایرانیها نان سالم میخورند؟ | انصاف نیوز
همشهری آنلاین: نانی سالم است که با آرد کامل تهیه شده باشد؛ یعنی سبوس گندم حداکثر به اندازه ۶ درصد از آن جدا شده باشد. نه بیشتر. این در حالی است که آردی که بین بسیاری از نانواییهای سنتی کشور توزیع میشود، از نوع آرد سفید یا تصفیهشده است که هیچ سبوسی ندارد. ما ایرانیها
آرد کامل
سبوس
آرد کامل
سبوس
نان سالم
نان سبوس دار
۱۴۰۳/۱۰/۲۶
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر - نان سالم یا غیرمفید؟ آیا ایرانیها به واقع نان سالم مصرف میکنند؟ اندیشه معاصر
سنگک به عنوان یکی از سالمترین نانهای سنتی ایران شناخته میشود. این نان به طور سنتی با آرد کامل گندم و سبوسدار تهیه میشود که آن را منبعی غنی از فیبر و مواد مغذی میکند. این نان اگر با آرد کامل پخته شده باشد، غنی از فیبر و سبوس است، هضم آسانی دارد و شاخص گلیسمی (شاخصی که بیانگر اثر یک ماده غذایی بر …
۱۴۰۳/۱۰/۲۶
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
آیا ایرانیها نان سالم میخورند؟ | به این دلایل ایران در تولید نان سالم موفق نیست
نانی سالم است که با آرد کامل تهیه شده باشد؛ یعنی سبوس گندم حداکثر به اندازه ۶ درصد از آن جدا شده باشد. نه بیشتر. این در حالی است که آردی که بین بسیاری از نانواییهای سنتی کشور توزیع میشود، از نوع آرد سفید یا تصفیهشده است که هیچ سبوسی ندارد.
سلامت
سازمان غذا و داروی ایران
سلامت
سازمان غذا و داروی ایران
تغذیه سالم
نان
۱۴۰۳/۱۰/۲۴
/ سایت پارسینه
آیا نان باعث چاقی میشود؟ / بررسی تأثیر نان بر وزن بدن
اگر فکر میکنید نان عامل اصلی چاقی است، باید بدانید که نوع نان مصرفی شما و میزان آن نقش اساسی در سلامتی و وزن بدن دارد. نانهای سفید میتوانند عامل افزایش وزن و بیماریهای مزمن باشند، اما نان سبوسدار با خواص تغذیهای برتر میتواند به کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مختلف کمک کند.
نان
نان
۱۴۰۳/۱۰/۲۴
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر - چاقی با نان یا برنج؟ مقایسهای جذاب برای انتخاب بهتر!/ نان یا برنج؛ دشمن اصلی تناسب اندام شما کدام است؟ اندیشه معاصر
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، نان های سنتی ما یکی از نظر تغذیه یکی از بهترین نان های مورد تایید است اما نظر کلی این است که این نان بسیار خوشمزه که به هیچ وجه نمی توانیم از آن دوری کنیم باعث افزایش وزن می شود. اما آیا واقعا اینطور است؟ علت خوردن نان چیست؟ افزایش وزن آیا ممکن است یا این فقط …
۱۴۰۳/۱۰/۲۲
/ سایت انتخاب
معجون دانشمندان در مقابل مسمومیت
تحقیقات بریتانیایی نشان میدهد که مصرف نان سبوسدار، سبزیجات و حبوبات میتواند احتمال ابتلا به مسمومیت غذایی مرگبار را به حداقل برساند. محققان دانشگاه کمبریج اعلام کردند که خوردن غذاهای پر فیبر به پرورش باکتریهای مفید روده کمک میکند. این باکتریها به طور طبیعی در روده زندگی میکنند و از بدن در برابر …
۱۴۰۳/۱۰/۱۹
/ سایت خبرفوری
تفاوت آرد نان سنگک با لواش چیست ؟ نحوه درست نگهداری نان پس از خرید آن
برای پخت نان لواش و سنگک از آرد ۱۲ درصد سبوسگیری شده و برای پخت نان بربری نیز از آدر ۱۸ درصد سبوسگیری شده استفاده میشود؛ از همین رو تفاوت چندانی در کیفیت انواع نان وجود ندارد.
نان لواش
نان سنگک
نان لواش
نان سنگک
آرد نانواییها
۱۴۰۳/۱۰/۱۸
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
تفاوت آرد نان سنگک با لواش چیست ؟ ؛ نحوه درست نگهداری نان پس از خرید آن | بهترین نان برای گوارش را بشناسید
برای پخت نان لواش و سنگک از آرد ۱۲ درصد سبوسگیری شده و برای پخت نان بربری نیز از آدر ۱۸ درصد سبوسگیری شده استفاده میشود؛ از همین رو تفاوت چندانی در کیفیت انواع نان وجود ندارد.
مواد غذایی
نان
مواد غذایی
نان
۱۴۰۳/۱۰/۱۷
/ سایت مشرق
آرد سبوسدار به نانواییها میآید
مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی گفت: در هر استان حداقل یک کارخانه تولید آرد کامل فعال میشود و تعداد نانواییهای پخت نان کامل در شهرها افزایش مییابد.
آرد سبوس دار
آرد
آرد سبوس دار
آرد
نان
نانوا
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
/ سایت ایران آنلاین
سبوس گیری کمتر نان سالم تر
نان به عنوان قوت غالب مردم اگر حاوی سبوس کافی نباشد، نمیتواند نیاز بدن را تأمین کند. سبوسی که اکنون از آردها گرفته میشود بین ۸ تا ۱۶ درصد بوده و برای داشتن نان کامل باید به سمت ۶ درصد سبوسگیری گام برداریم به طوری که زهره پوراحمد کارشناس اداره کل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو با تأکید بر اهمیت …
نان
نان
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
/ سایت پارسینه
چرا «نان کامل» از «نان سفید» بهتر است؟
مصرف نان کامل به جای نان سفید میتواند تأثیر زیادی بر سلامت عمومی داشته باشد. زهره پوراحمد، کارشناس اداره کل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو، در توضیح تفاوتهای نان کامل و نان سفید میگوید: نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است، به همین دلیل از نظر ویتامینهای گروه B بسیار فقیر است.
۱۴۰۳/۱۰/۱۳
/ سایت پارسینه
صبحانهای مفید و سرشار از انرژی برای شروعی سبک
انتخاب یک صبحانه مناسب در روزهای پرکار تأثیر زیادی بر انرژی و عملکرد شما دارد. ترکیب نان سبوسدار، کره بادامزمینی و موز گزینههایی عالی است.
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت قیمت ۳۶۰
بهترین جایگزین نان سفید/ تفاوت نان کامل و سفید چیست؟
نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است ؛ مصرف این نوع نان میتواند خطر ابتلاء به دیابت را افزایش داده و با ایجاد سیری کوتاهمدت، منجر به گرسنگی زودرس شود
قیمت نان
قیمت نان
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت روزنو
این نان ویتامین B ندارد | روزنو
زهره پوراحمد با اشاره به تفاوتهای نان کامل و نان سفید اظهار کرد: نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است و به همین دلیل، از نظر ویتامینهای گروه B بسیار فقیر است، مصرف این نوع نان میتواند خطر ابتلاء به دیابت را افزایش دهد و با ایجاد سیری کوتاهمدت، منجر به گرسنگی زودرس شود، همچنین ارزش تغذیهای پایین نان …
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت جابویژن
استخدام کارشناس فروش مویرگی در شرکت نان آوران سبوس
برای مشاهده آگهی استخدام کارشناس فروش مویرگی در شرکت نان آوران سبوس کلیک کنید و رزومه خود را به صورت رایگان ارسال کنید
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ خبرگزاری ایرنا
صادرات سبوس برنج آزاد شد
تهران- ایرنا- گمرک جمهوری اسلامی ایران اعلامکرد: صادرات سبوس برنج طی ابلاغیه ای آزاد شد.
وزارت جهاد کشاورزی
کشاورزی
وزارت جهاد کشاورزی
کشاورزی
امنیت غذایی
کالای اساسی
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
نان سفید چه نانی است ؟ ؛ بهترین جایگزین نان سفید | تفاوت نان کامل و نان سفید چیست ؟
نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است ؛ مصرف این نوع نان میتواند خطر ابتلاء به دیابت را افزایش داده و با ایجاد سیری کوتاهمدت، منجر به گرسنگی زودرس شود.
تغذیه
نان
تغذیه
نان
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت پارسینه
چگونه روز را با یک صبحانه سالم آغاز کنیم؟
صبحانهای شامل نان سبوسدار، تخممرغ، میوه و چای کمشیرین، انرژی و تمرکز لازم برای روز را فراهم میکند.
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت تابناک
چرا نان سبوسدار بهتر از نان سفید است؟
کارشناس سازمان غذا و دارو، با تأکید بر مزایای نان سبوسدار نسبت به نان سفید گفت: مصرف نان کامل بهدلیل وجود سبوس و جوانه گندم، علاوه بر کنترل قند خون، خطر دیابت، چاقی و بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
نان سبوس دار
نان سفید
نان سبوس دار
نان سفید
سازمان غذا و دارو
سبوس گندم
۱۴۰۳/۱۰/۱۱
/ سایت خط سلامت
نان تست آووکادو: معجزهای برای کاهش وزن یا فقط یک مد زودگذر؟!
خط سلامت: صبحانهای سریع، سالم و خوشمزه که تنها در 5 دقیقه آماده میشود! نان تست آووکادو با عطر و طعم خاص، انتخابی ایدهآل برای شروع یک روز پرانرژی است. این دستور ساده، با ترکیبی از نان سبوسدار، آووکادو و چاشنیهای جذاب، نه تنها طعم فوقالعادهای دارد بلکه بدن شما را با مواد مغذی مهم تغذیه میکند. اگر …
روغن زیتون
صبحانه
روغن زیتون
صبحانه
نان تست آووکادو
گوجهفرنگی
۱۴۰۳/۱۰/۱۱
/ سایت رکنا
دلایل برتری نان سبوسدار از نان سفید
رکنا: کارشناس سازمان غذا و دارو، با تأکید بر مزایای نان سبوسدار نسبت به نان سفید گفت: مصرف نان کامل بهدلیل وجود سبوس و جوانه گندم، علاوه بر کنترل قند خون، خطر دیابت، چاقی و بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
سازمان غذا و دارو
نان سبوس دار
سازمان غذا و دارو
نان سبوس دار
۱۴۰۳/۱۰/۱۱
/ سایت جابویژن
استخدام سرپرست شعبه - آقا در شرکت نان آوران سبوس
برای مشاهده آگهی استخدام سرپرست شعبه - آقا در شرکت نان آوران سبوس کلیک کنید و رزومه خود را به صورت رایگان ارسال کنید
۱۴۰۳/۱۰/۱۱
/ خبرگزاری ایرنا
مصرف نان کامل راهی برای پیشگیری از بیماریهای مزمن
تهران- ایرنا- کارشناس اداره کل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو با تأکید بر اهمیت مصرف نان کامل به جای نان سفید، خواستار ترویج فرهنگ استفاده از محصولات غلات کامل برای ارتقای سلامت عمومی شد.
سازمان غذا و دارو
دیابت
سازمان غذا و دارو
دیابت
قند خون
تامین امنیت غذایی
۱۴۰۳/۱۰/۰۵
/ خبرگزاری مهر
مصرف فرآوردههای حاوی فیبر ضامن سلامتی جامعه
همدان ـ مدیر نظارت بر غذا و فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: افرادی که میوه و سبزیجات کمتری مصرف می کنند از نانهای سبوسدار استفاده کنند.
همدان
دانشگاه علوم پزشکی همدان
همدان
دانشگاه علوم پزشکی همدان
سبوس
۱۴۰۳/۱۰/۰۲
/ سایت افکارنیوز
نان کامل؛ کلید سلامت و پیشگیری از بیماریها
در دنیای پرشتاب امروز، غذایی که روزانه مصرف میکنیم میتواند تأثیرات چشمگیری بر سلامتمان داشته باشد. نان کامل، این ماده غذایی قدیمی و پرمصرف، نه تنها منبع انرژی است، بلکه میتواند با تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بیماریهای مزمن، به سلامت جامعه کمک کند.
آرد گندم
سبوس گندم
آرد گندم
سبوس گندم
نان سفید
نان کامل
۱۴۰۳/۰۹/۱۳
/ سایت فردا نیوز
پخت نان کامل فقط در ۱۴۰ نانوایی کشور
عاون بهداشت وزارت بهداشت در پاسخ به تسنیم:براساس استانداردها باید سبوس گیری از آرد بین ۲ تا ۶ درصد باشد یعنی آردها باید بالای ۹۴ درصد سبوس داشته باشند.
نانوایی
پخت نان کامل
نانوایی
پخت نان کامل
۱۴۰۳/۰۹/۱۳
/ سایت جوان آنلاین
فقط ۱۴۰ نانوایی نان کامل پخت میکنند
معاون بهداشت وزارت بهداشت میگوید میزان سبوسگیری از آردهای موجود در کشور که باید ۲ تا ۶ درصد باشد به بالای ۱۲ درصد رسیده است و تنها ۱۴۰ نانوایی در سطح کشور نان سبوسدار و کامل به مردم عرضه میکنند.
نان کامل
وزارت بهداشت
نان کامل
وزارت بهداشت
پخت نان
۱۴۰۳/۰۹/۱۳
/ خبرگزاری تسنیم
پخت نان کامل فقط در140نانوایی/سبوسگیری آرد بیش از استاندارد - تسنیم
با وجود اثبات مزایای نان سبوسدار برای سلامتی، معاون بهداشت وزارت بهداشت میگوید میزان سبوسگیری از آردهای موجود در کشور که باید 2 تا 6 درصد باشد به بالای 12 درصد رسیده است و تنها 140 نانوایی در سطح کشور نان سبوسدار و کامل به مردم عرضه میکنند.
نان کامل
بهداشت و درمان
نان کامل
بهداشت و درمان
وزارت بهداشت
نان کامل
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
/ سایت اعتماد آنلاین
تاثیر انواع مختلف نان بر خطر ابتلا به سرطان
مصرف نان سبوسدار ممکن است از سرطان روده بزرگ محافظت کند در حالی که مصرف نان سفید خطرات بالقوهای را به همراه دارد.
سرطان
روده
سرطان
روده
نان لواش
۱۴۰۳/۰۹/۰۸
/ خبرگزاری ایرنا
کارشناس تغذیه: افراد دارای اضافه وزن و در معرض دیابت نان کامل مصرف کنند
همدان - ایرنا-رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: مصرف نان کامل یا سبوس دار که دارای اسیدهای فنولیک هستند به افراد جامعه به ویژه شهروندان دارای اضافه وزن و در معرض دیابت توصیه میشود.
استانداری همدان
آرد
استانداری همدان
آرد
نان کامل
۱۴۰۳/۰۹/۰۸
/ خبرگزاری ایرنا
سه گام دولت برای بهبود شرایط پرستاران/تدریس مدرسان برتر در مناطق محروم
تهران- ایرنا- بسته اخبار اجتماعی ایرنا در هفتم آذر به کشف یک میلیون لیتر سوخت قاچاق،الزام اعمال مزد پایه سنوات درلیست بیمه،استفاده از سبوس کافی درپخت نان در۱۴۰ نانوایی،سه گام دولت برای بهبود شرایط پرستاران،استخدام ۴۵۰۰ آتشنشان،تدریس مدرسان برتر درمناطق محروم،اتصال ۴۴ درصد مشاوران املاک به سامانه کاتب،خشونت …
بهداشت و سلامت
قوه قضاییه
بهداشت و سلامت
قوه قضاییه
مدارس
سازمان حفاظت محیط زیست
۱۴۰۳/۰۹/۰۷
/ سایت سلامت نیوز
تنها ۱۴۰ نانوایی از سبوس کافی برای پخت نان استفاده میکنند
معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از کمبود استفاده مناسب از سبوس در نانهای کشور خبر داد و گفت: تنها حدود ۱۴۰ نانوایی در کشور از آردهایی استفاده میکنند که میزان سبوسگیری کمتری دارند، در حالی که سبوسگیری زیاد در نانها سلامت مردم را تهدید میکند.
نان
نان
۱۴۰۳/۰۹/۰۷
/ خبرگزاری ایسنا
نان کامل به همدان آمد
امروزه بسیاری از افراد جامعه متقاضی نانهای سلامتمحور و نانهایی هستند که با آرد کامل تولید شده باشد، اما هنوز بخشی از جامعه شناختی از نان کامل ندارند و در این ارتباط فرهنگسازی برای استفاده از نان کامل با راهکارهای مختلف از جمله از طریق رسانهها ضروری است.
اداره غله بازرگانی
نان کامل
اداره غله بازرگانی
نان کامل
کارخانه آرد
آرد سبوس دار
۱۴۰۳/۰۹/۰۳
/ خبرگزاری تسنیم
40 واحد نانوایی در شهر قم نان کامل عرضه میکنند - تسنیم
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: به دنبال افزایش هرچه بیشتر تعداد نانواییهای عرضه کننده نان کامل( نان با درصد سبوس بالا) در قم هستیم که در همین رابطه اکنون 40 واحد نانوایی در این شهر، نان کامل عرضه میکنند.
۱۴۰۳/۰۹/۰۳
/ سایت باشگاه خبرنگاران
ضرورت فرهنگ سازی مصرف نان کامل در قم
در جلسه قرارگاه مردمی نان کامل در فرمانداری قم بر ضرورت فرهنگ سازی مصرف این نان در استان که دارای درصد بالای سبوس است، تاکید شد.
نان کامل
فرهنگ سازی
نان کامل
فرهنگ سازی
۱۴۰۳/۰۹/۰۳
/ خبرگزاری ایرنا
استفاده مردم قم از نان کامل رو به افزایش است
قم - ایرنا - در جلسه قرارگاه نان کامل قم که روز شنبه با حضور مسئولان استان و نمایندگان بخشهای مرتبط با این موضوع در تالار امام رضا(ع) فرمانداری برگزار گردید بر موضوع افزایش استقبال مردم قم از نان کامل در سه سال اخیر تاکید و به مزایای فراوان استفاده از این نان برای حفظ سلامت شهروندان و کاهش بیماریهای …
قم
نان کامل
قم
نان کامل
نان های سبوس دار
۱۴۰۳/۰۸/۲۴
/ سایت دلگرم
طر تهیه نان بربری سبوس دار در خانه
طرز تهیه نان بربری خانگی سنتی و خوشمزه در فر و توستر
طرز تهیه
نان بربری
طرز تهیه
نان بربری
۱۴۰۳/۰۸/۲۴
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر - نان بدون سبوس نخورید! اندیشه معاصر
اگرچه نان قوت غالب مردم ایران به شمار میرود و همه متخصصان به فواید آن اذعان دارند اما به دلایل مختلف از جمله سودجویی برخی کارخانجات تولیدکننده آرد، همچنان نان بدون سبوس از اجزای اصلی سفره ایرانیها حساب میشود.
۱۴۰۳/۰۸/۲۴
/ سایت افکارنیوز
زنگ خطر نان بدون سبوس به صدا در آمد
اگرچه نان قوت غالب مردم ایران به شمار میرود و همه متخصصان به فواید آن اذعان دارند اما به دلایل مختلف از جمله سودجویی برخی کارخانجات تولیدکننده آرد، همچنان نان بدون سبوس از اجزای اصلی سفره ایرانیها حساب میشود.
نان
سفید
نان
سفید
سبوس
۱۴۰۳/۰۸/۲۴
/ سایت نبض بازار
نان بدون سبوس بخوریم یا نخوریم؟
با اینکه نان به عنوان غذای اصلی مردم ایران شناخته میشود و تمامی کارشناسان به مزایای آن تأکید دارند، اما به دلایل مختلفی از جمله سودجویی برخی کارخانههای تولید آرد، نان بدون سبوس همچنان جزو عناصر اصلی سفره ایرانیها به شمار میآید.
سلامت
سلامت
۱۴۰۳/۰۸/۲۳
/ سایت آفتاب نیوز
نان سفید؛ دشمن سلامت ایرانیها یا میراث غذایی؟
نان، که در فرهنگ و سفرههای ایرانی جایگاهی ویژه دارد، به عنوان یکی از اصلیترین منابع غذایی مردم ایران به شمار میرود، اما نانهای تولیدی در کشور به دلیل فرآیندهای صنعتی نادرست و استفاده از آرد سفید، فاقد بسیاری از مواد مغذی ضروری برای بدن هستند. نانهای سفید، که غالباً از آرد تصفیهشده تهیه میشوند، …
نان
مواد مغذی
نان
مواد مغذی
۱۴۰۳/۰۸/۲۳
/ سایت تابناک
نبود سبوس در نان تهدیدی برای سلامت ایرانیان
اگرچه نان قوت غالب مردم ایران به شمار میرود و همه متخصصان به فواید آن اذعان دارند اما به دلایل مختلف از جمله سودجویی برخی کارخانجات تولیدکننده آرد، همچنان نان بدون سبوس از اجزای اصلی سفره ایرانیها حساب میشود.
بهداشت و درمان
سلامت
بهداشت و درمان
سلامت
نان
سبوس
۱۴۰۳/۰۸/۲۳
/ سایت فرادید
(ویدئو) فرآیند دیدنی پخت «نان قندی» در شیراز
این ویدئو که در یک نانوایی در شیراز ضبط شده است، نحوه پخت نان قندی خوشمزه را توسط نانوایی ماهر نشان می دهد. نان قندی یک نان سنتی ایرانی است، که شامل شکر، آرد و سایر مواد خمیری است. این نان به دلیل حاوی شکر، طعم شیرینی دارد که اغلب با چای خورده میشود.
نان سبوس دار
نان سبوس دار
۱۴۰۳/۰۸/۲۳
/ خبرگزاری تسنیم
نان بدون سبوس؛ تهدیدی برای سلامت ایرانیها - تسنیم
اگرچه نان قوت غالب مردم ایران به شمار میرود و همه متخصصان به فواید آن اذعان دارند اما به دلایل مختلف از جمله سودجویی برخی کارخانجات تولیدکننده آرد، همچنان نان بدون سبوس از اجزای اصلی سفره ایرانیها حساب میشود.
نان کامل
بهداشت و درمان
نان کامل
بهداشت و درمان
وزارت بهداشت
نان کامل
۱۴۰۳/۰۸/۲۳
/ سایت رکنا
چرا نان سفید سلامت ایرانی ها را تهدید می کند؟
رکنا: اگرچه نان قوت غالب مردم ایران به شمار میرود و همه متخصصان به فواید آن اذعان دارند اما به دلایل مختلف از جمله سودجویی برخی کارخانجات تولیدکننده آرد، همچنان نان بدون سبوس از اجزای اصلی سفره ایرانیها حساب میشود.
نان
نان سبوس دار
نان
نان سبوس دار
۱۴۰۳/۰۸/۲۲
/ سایت دلگرم
طرز پخت نان لواش سبوس دار در خانه ؛ بدون امکانات فقط با یک سینی
این نان لواش به دلیل اینکه آردش به اندازه ست و خیلی نازک پهن میشه ماندگاری بالاتری نسبت به بقیه نان ها داره وبرای افرادی که رژیم لاغری دارن هم توصیه میشه .
طرز تهیه
نان
طرز تهیه
نان
لواش
۱۴۰۳/۰۸/۲۰
/ خبرگزاری ایسنا
آغاز تولید نان سبوس دار در زاهدان
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: با صدور پروانه بهداشتی ساخت آرد و نان کامل برای اولین بار در استان سیستان و بلوچستان، تولید نان کامل در زاهدان شروع شد.
سیستان و بلوچستان
نان کامل
سیستان و بلوچستان
نان کامل
۱۴۰۳/۰۸/۱۷
/ خبرگزاری ایرنا
تعداد نانواییهای عرضه کننده نان کامل در قم به ۶۰ واحد میرسد
قم - ایرنا - مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: در راستای کمک به حفظ سلامت شهروندان، به دنبال افزایش هرچه بیشتر تعداد نانواییهای عرضه کننده نان کامل( نان با درصد سبوس بالا) در قم هستیم که در همین رابطه تا پایان سال جاری، حداقل ۶۰ واحد نانوایی در این شهر، نان کامل عرضه میکنند.
قم
کشاورزی
قم
کشاورزی
آرد
نانوایی
۱۴۰۳/۰۸/۱۵
/ 55 آنلاین
افزایش قیمت نان سنگک | نان سنگک ۲۰ هزار تومان شد
نان سنگک بهعنوان یکی از نانهای سنتی و محبوب ایرانی، جایگاه ویژهای در سبد غذایی خانوادههای ایرانی دارد. این نان که به خاطر طعم خاص، بافت دلپذیر، و همچنین ارزش تغذیهای بالا مورد توجه است، بهطور معمول از آرد سبوسدار تهیه میشود و در تنورهای سنتی پخته میشود.
قیمت نان
قیمت نان
۱۴۰۳/۰۸/۱۴
/ سایت الف
چرا از «نان کامل» فراری هستیم؟!
نان کامل که در جامعه به عنوان نان سبوس دار شناخته می شود ضمن تامین مواد مغذی مورد نیاز بدن، خطر ابتلا به بیماری های غیرواگیر از جمله دیابت و بیماری های قلبی را کاهش می دهد با این حال تعداد بسیار کم نانوایی های از این دست، قیمت بالا و همچنین عدم فرهنگ سازی موجب شده تا مصرف آن در جامعه با وجود فواید بالا …
نان سبوس دار
نان سبوس دار
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۳/۰۸/۱۴ - ۰۹:۴۹:۰۰
۳۶۵ روز
تبریک روز پدر
اخبار گوشی موبایل
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ -
9 February 2025
دریافت اخبار بیشتر
۳۶۵ روز
تبریک روز پدر
اخبار گوشی موبایل
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی