چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

تمیز کردن و برق انداختن ظرف‌ها


تمیز کردن و برق انداختن ظرف‌ها

ـ برای از بین بردن چربی از ظرف‌های بلوری ، چینی ، فلزی و … چند قاشق غذاخوری سرکه ، داخل آبی که ظرف‌ها را در آن می‌شویید ، بریزید فوری چربی‌ها پاک می‌شوند .
ـ ماهی‌تابه سوخته ! برای …

ـ برای از بین بردن چربی از ظرف‌های بلوری ، چینی ، فلزی و … چند قاشق غذاخوری سرکه ، داخل آبی که ظرف‌ها را در آن می‌شویید ، بریزید فوری چربی‌ها پاک می‌شوند .

ـ ماهی‌تابه سوخته ! برای پاک کردن ماهی‌تابه یا قابلمه‌هایی که سوخته و ته گرفته‌اند کمی جوش شیرین روی آنها بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید تا خیس شود ، بگذارید چند ساعت بماند . بعد قسمت سوخته را راحت بشویید .

ـ تمیرکردن کارد برای از بین‌بردن لکه‌های روی کارد آشپزخانه یا برطرف کردن زنگ‌زدگی روی آن می‌توانید از چوب پنبه استفاده کنید . چوب پنبه را کمی خیس کنید به آرامی آن را به یک ماده پاک‌کننده مانند تاید آغشته کنید ، سپس با حرکت جلو و عقب آن را روی تیغه کارد بکشید ، به راحتی تمیز می‌شود .

ـ ظرف‌های آلومینیومی روی ظرف‌های آلومینیومی نمک بمالید ، خواهید دید که به طور کامل نو می‌شوند .

ـ ظرف‌های مسی برای پاک کردن ظرف‌های مسی ، آنها را با برشی از لیمو که در نمک گذاشته‌اید ، بسایید .

ـ ظرف‌های نقره برای براق کردن ظرف های نقره از روغن زیتون استفاده کنید . برای این کار آنها را با روغن زیتون به آرامی مالش دهید ، کاملاً نو و درخشنده می‌شوند .

ـ رسوب آهک برای‌از بین بردن رسوب آهک از کتری ، وقتی کتری داغ است ، یک مرتبه مقداری آب یخ درون آن بریزید جرم جدا می‌شود. برای از بین بردن پوشش نازکی از آهک در داخل کتری ، از محلول آب و سرکه استفاده کنید . محلول آب و سرکه را درون کتری بریزید ، ۱۰ دقیقه بجوشانید . سپس آن را شسته و آب بکشید.