سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه بورک مرغ و سبزیجات


مواد لازم بورک مرغ و سبزیجات

خمیر یوفکا:20 عدد
سینه مرغ :یک عدد
برنج قهوه ای :یک فنجان
ذرت :یک فنجان
پنیر فتا :100 گرم
لوبیا چیتی :یک فنجان
پیازچه :3 شاخه
سیر :سه حبه
کره ذوب شده :به میزان لازم
روغن :به میزان لازم


طرز تهیه بورک مرغ و سبزیجات

روش تهیه بورک مرغ و سبزیجات

مرغ را پخته و سپس به قطعات مکعبی شکل درمی آوریم ، و درون روغن تفت مختصری میدهیم .
پیازچه ها را خرد کرده و همراه با سیر درون روغن سرخ میکنیم .
برنج ، ذرت و لوبیا چیتی را نیم پز کرده و به همراه پنیر به پیاز داغ اضافه میکینم .
مرغ را نیز به مواد اضافه کرده و همه را با هم به خوبی مخلوط میکنیم و تفت مختصری میدهیم .
یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ، سپس لایه دوم را روی لایه اول قرار داده و آن را نیز مطابق قبل به خوبی مرطوب میکینم این کار را برای دو لایه بعد نیز تکرار میکنیم تا در نهایت 4 لایه یوفکا چرب شده روی هم داشته باشیم .
مقداری از مواد را در وسط خمیر ریخته و سپس آن را رول میکنیم و لبه های انتهایی خمیر را به رو برمیگردانیم. تمامی رول ها را به همین ترتیب آماده کرده و درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا سطح خمیر طلایی شود .

 

نکات تکمیلی در مورد بورک مرغ

بورک مرغ جزو غذای ملل - ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
بورک مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه بورک مرغ و سبزیجات