چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه فلافل


مواد لازم:
گرم باقلای خشک :              380
گرم نخود :                          380
سیر کوبیده :                      2 حبه
پیاز ریز شده :                     1 عدد
بزرگ پیازچه ریز شده :          2 عدد
فلفل سبز قلمی تند ریز شده :4 عدد
غذاخوری بیکینگ پودر:           1 قاشق غذاخوری
آرد:                                  3 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده :               1 فنجان
پودر تخم گشنیز:                   1 قاشق مرباخوری
پودر زیره سبز:                     1/5 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل :                      به اندازه لازم
روغن برای سرخ کردن فلافل :  به اندازه لازم
 


طرز تهیه فلافل

طرز تهیه:
ابتدا باقلا و نخود را از قبل خیس کنید. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست کنده و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد نمایید. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له کنید تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند.
در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد برداشته و به صورت شامی های گردی در آورید. آن گاه در یک سینی بچینید و بگذارید یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ کنید تا طلایی شود.


نکته:
در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده کرد که در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود. باقلا و نخود از شب قبل خیس شود.


طرز تهیه فلافل

طرز تهیه فلافل بندری

مواد لازم:
تخم مرغ:       1 عدد
سیب زمینی:  1 عدد
نخود:            1 فنجان
فلفل:           1/4 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز:     به مقدار لازم



طرز تهیه فلافل

طرز تهیه:
ابتدا نخودهایی که دو روز در آب خیس خورده اند را با سیب زمینی چرخ کرده و نمک و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده خوب مخلوط کنید. بعد از آن تخم مرغ را به آن اضافه کرده و باز هم مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید و بعد آن را به صورت گرد گرد در آورده و در روغن سرخ کنید.

نکات تکمیلی در مورد

جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
را می توانید در وعده نهار - میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه فلافل