چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه خوراک دل آذربایجانی


مواد لازم خوراک دل آذربایجانی


دل گوسفند 3 عدد
پیاز 3 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
گوجه فرنگی 3 عدد
پودر آویشن به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک و زردچوبه به میزان لازم
کره یا روغن به میزان لازم


طرز تهیه خوراک دل آذربایجانی


طرز تهیه خوراک دل آذربایجانی


    دل ها را شسته و خرد می کنیم (در صورت تمایل می توان از قلوه و جگر نیز استفاده کرد)
    در 1 قابلمه مناسب مقداری کره یا روغن می ریزیم تا داغ شود. پیاز ها را شسته و به صورت خلالی خرد می کنیم و در روغن داغ کمی تفت می دهیم.
    پس از اینکه آب پیاز جمع شد و طلائی رنگ شد قلب ها را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
    فلفل دلمه را نگینی خرد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
    گوجه فرنگی ها را خرد کرده و به همراه ادویه ها به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و با مواد کمی تفت می دهیم.
    پس از آن 1 پیمانه آب داخل قابلمه می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم ومی گذاریم تا همه مواد کاملا بپزد.(حدود 15 دقیقه)
 

نکات تکمیلی در مورد خوراک دل آذربایجانی

خوراک دل آذربایجانی جزو غذای محلی - آذربایجانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25 دقیقه میباشد .
خوراک دل آذربایجانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه خوراک دل آذربایجانی