پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا
نان لیمو و رزماری، نانی خوش طعم برای صبحانه ای متفاوت
خمیر را پس از این که حجم آن دوبرابر شد به ۲سهم تقسیم کنید و هر یک را در سینی که کمی چرب کرده اید قرار دهید و با نوک انگشتان پهن کنید.
مواد لازم :
پودر خمیر مایه : یک و یک چهارم قاشق مرباخوری
روغن زیتون : یک چهارم پیمانه
آرد : ۲پیمانه
نمک : یک قاشق مرباخوری
رزماری : کمی
لیمو : یک عدد
طرز تهیه :
در کاسه متوسطی، پودر مایه خمیر را در یک چهارم آب ولرم حل کنید و بگذارید ۵دقیقه بماند.
دو سوم آب ولرم و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را با مایه خمیر مخلوط کنید، سپس آرد نان را بیفزایید و هم بزنید.
خمیر به دست آمده را روی سطحی آغشته به آرد به مدت ۲تا۵ دقیقه ورز دهید تا نرم شود.
دو سوم آب ولرم و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را با مایه خمیر مخلوط کنید، سپس آرد نان را بیفزایید و هم بزنید.
خمیر به دست آمده را روی سطحی آغشته به آرد به مدت ۲تا۵ دقیقه ورز دهید تا نرم شود.
خمیر را به شکل توپ دربیاورید و در کاسه ای آغشته به روغن قرار دهید و با پلاستیک بپوشانید.
این خمیر را در مکان کمی گرم به مدت ۲ساعت قرار دهید تا حجم آن دوبرابر شود.
خمیر را پس از این که حجم آن دوبرابر شد به ۲سهم تقسیم کنید و هر یک را در سینی که کمی چرب کرده اید قرار دهید و با نوک انگشتان پهن کنید.
هر چه خمیر نازک تر باشد، نان تردتر خواهد شد.
خمیرها را دوباره با پلاستیک بپوشانید و بگذارید یک ساعت دیگر هم بماند.
فر را روی دمای ۲۲۵درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
لیمو را به برش های خیلی نازک دربیاورید.
در خمیر با نوک انگشتان حفره ایجاد کنید پودر رزماری را روی خمیر بپاشید، برش های لیمو را روی آن قرار دهید، روی هر کدام از قسمت های خمیر یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید سپس کمی نمک بپاشید و به مدت ۳۰دقیقه در فر قرار دهید.
این خمیر را در مکان کمی گرم به مدت ۲ساعت قرار دهید تا حجم آن دوبرابر شود.
خمیر را پس از این که حجم آن دوبرابر شد به ۲سهم تقسیم کنید و هر یک را در سینی که کمی چرب کرده اید قرار دهید و با نوک انگشتان پهن کنید.
هر چه خمیر نازک تر باشد، نان تردتر خواهد شد.
خمیرها را دوباره با پلاستیک بپوشانید و بگذارید یک ساعت دیگر هم بماند.
فر را روی دمای ۲۲۵درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
لیمو را به برش های خیلی نازک دربیاورید.
در خمیر با نوک انگشتان حفره ایجاد کنید پودر رزماری را روی خمیر بپاشید، برش های لیمو را روی آن قرار دهید، روی هر کدام از قسمت های خمیر یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید سپس کمی نمک بپاشید و به مدت ۳۰دقیقه در فر قرار دهید.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع : khorasannews.com
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم محمدجواد ظریف پزشکیان دولت دولت سیزدهم عزاداری علیرضا زاکانی علی باقری رهبر انقلاب رئیس جمهور
پلیس پلیس فتا هواشناسی تهران آلودگی هوا پلیس راهور قتل شهرداری تهران پشه آئدس تیراندازی زلزله گرما
واردات خودرو خودرو حقوق بازنشستگان قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار بازنشستگان بازار خودرو اربعین دلار قیمت سکه مالیات
تلویزیون سینما فضای مجازی سریال سینمای ایران اوشین امام حسین فیلم فرهاد مشیری لیلی رشیدی بازیگر وزارت ارشاد
مغز محصولات کشاورزی دانشگاه تهران ماه آزمون سراسری
آمریکا جو بایدن دونالد ترامپ ترامپ رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه روسیه فلسطین جنگ غزه چین طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال علی علیپور مهدی طارمی سپاهان تراکتور باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند رئال مادرید لیگ برتر ایران نقل و انتقالات
گوشی اینترنت عیسی زارع پور روزنامه ناسا وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اپل
سرطان خیار گرمازدگی کاهش وزن سکته قلبی لاغری افسردگی صبحانه