شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
مجله ویستا

هندوانه در بارداری، مفید یا مضر؟


بدون شک می توان گفت که هندوانه از میوه های مورد علاقه افراد به خصوص در فصل تابستان می باشد، جدا از این که از این میوه برای رفع عطش استفاده می شود، میوه ای است بسیار آب دار و پرطراوت و با توجه به پیش زمینه شیرینی که دارد برای نوشیدنی هایی مثل اسموتی و یخ در بهشت بسیار مناسب است. خوردن هندوانه باعث کاهش عرق و سوزش سر معده در خانم های باردار می شود. شکر و آب موجود (92 درصد) در هندانه، حالت تهوع خانم ها را تا حد زیادی کاهش می دهد و از کم شدن آب بدن آنها جلوگیری می کند. مواد معدنی موجود در این میوه به جلوگیری از گرفتگی و انقباض عضلات شکم در 3 ماه سوم بارداری کمک می کند.
 
خبر خوب دیگر برای خانم های باردار این است که هندوانه حاوی مقدار زیادی از ماده لایکوبین است و این ماده مانع از ورم شدید بدن در طول بارداری می شود.  دانشمندان در طول تحقیقاتی که در سال 2003 انجام دادند، دریافتند هندوانه سرشار از ویتامین های A-C- B6 به علاوه پتاسیم و منیزیم است و خوردن آن برای قدرت بینایی نوزاد، مغز، سیستم عصبی و ایمنی بدن نوزاد بسیار مفید است و همچنین پتاسیم موجود در آن میزان آب را در خون و بافتهای بدن خانم باردار به حالت موازنه در می آورد. خانم های باردار می توانند 8 فنجان هندوانه بدون تخم را برش داده شده را در داخل مخلوط کن آنقدر بهم بزنند تا تبدیل به یک مایع نسبتاً غلیظ و یک دست شود سپس آن را از داخل الک عبور داده ( آنها را با فشار قاشق از الک عبور ندهید در این صورت بیش از اندازه فیبری می شوند) سپس در صورت تمایل می توانید یک و یا دو قاشق چایخوری از مرکبات دیگری مثل لیمو ترش، لیمو شیرین یا پرتقال را به آن اضافه کنید و آن را برای مدتی در فریزر قرار داده و  زمانی که بسیار خنک شد میل کنید.