جمعه, ۲۹ تیر, ۱۴۰۳ / 19 July, 2024
گراتینه میگو
مواد لازم:
میگوی درشت :
۱۶ تا ۲۰عدد
تره فرنگی :
۵۰۰گرم
کره :
یک سوم پیمانه
کدو:
۲ عدد( حدود ۵۰۰گرم)
جوز هندی :
یک چهارم قاشق چایخوری
پودر سیر:
یک چهارم قاشق چایخوری
پنیر گودا:
۱۲۵گرم
آب مرغ:
سه چهارم پیمانه
خامه :
۱۲۵گرم
زرده تخم مرغ:
۱عدد
جعفری خرد شده :
یک دوم پیمانه
نمک و فلفل :
به میزان لازم
طرز تهیه:
تره فرنگی را بشویید و به صورت خلالهای خیلی ریز درآورید. آن را در ۳ قاشق سوپخوری کره تفت دهید تاشفاف شود. کدوها را نیز خلال کرده و به تره فرنگی افزوده و حدود ۲ دقیقه تفت دهید. نمک ، فلفل و جوزهندی را به آن اضافه کنید. مواد را در ظرف نسوزی که چرب کرده اید، قرار دهید. باقی مانده کره را داغ کنید وپودر سیر را در داخل کره ریخته و میگوها را حدود ۲ دقیقه در آن تفت دهید و روی سبزیها بریزید. پنیر را رنده کنید. آب مرغ، خامه و زرده تخم مرغ را مخلوط کنید و به آن نمک و فلفل بزنید و روی مواد بریزید، سپس ظرف را در حدود ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید. جعفری خردشده را در آخر روی غذابریزید.
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان دولت چهاردهم ایران محمدجواد ظریف پزشکیان دولت ظریف انتخابات رئیس جمهور علی باقری رهبر انقلاب علیرضا زاکانی
هواشناسی سازمان هواشناسی سراوان آتش سوزی وزارت بهداشت هواپیما پلیس تهران تب دنگی قتل شهرداری تهران پشه آئدس
واردات خودرو مایکروسافت خودرو قیمت خودرو حقوق بازنشستگان بازنشستگان دولت سیزدهم قیمت طلا بازار خودرو قیمت دلار اربعین دلار
اوشین فضای مجازی تلویزیون سینمای ایران امام حسین (ع) امام حسین سینما صداوسیما بازیگر سینمای جهان
دانشگاه تهران
یمن رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ اسرائیل آمریکا جو بایدن غزه فلسطین ترامپ روسیه جنگ غزه چین
پرسپولیس فوتبال استقلال علی علیپور لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران سپاهان تراکتور علیرضا بیرانوند مهدی طارمی نقل و انتقالات
ویندوز بیماری ناسا هوش مصنوعی اینترنت عیسی زارع پور گوشی سرعت اینترنت سامسونگ
چاقی رژیم غذایی گرمازدگی کاهش وزن بارداری سکته قلبی گیاهان دارویی صبحانه افسردگی