دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
مجله ویستا

هات‌چاکلت با خامه شکلاتی ـ گردویی


هات‌چاکلت با خامه شکلاتی ـ گردویی

در یک قابلمه متوسط، پودر کاکائو، شکر و نمک رابا هم مخلوط کنید. آب داغ را به آنها اضافه کنید تا شبیه خمیر شوند. در آخر شیر را اضافه کنید.

تعداد: ۱۲ نفر

زمان تهیه: ۱۰ دقیقه

زمان پخت: ۲.۵ تا سه ساعت

• مواد لازم

یک پیمانه پودر کاکائو

¼ پیمانه شکر

¼ قاشق چایخوری نمک

نصف پیمانه آب داغ

۴ پیمانه خامه کم چرب

۴ پیمانه شیر کامل

۱/۳ پیمانه تکه های شکلات تلخ

نصف پیمانه آب تمشک

یک قاشق چایخوری وانیل

یک پیمانه خامه فرم گرفته شیرین

دو قاشق غذاخوری خامه شکلاتی-گردویی

تمشک تازه

• طرز تهیه

۱. در یک قابلمه متوسط، پودر کاکائو، شکر و نمک رابا هم مخلوط کنید. آب داغ را به آنها اضافه کنید تا شبیه خمیر شوند. در آخر شیر را اضافه کنید.

۲. در قابلمه را ببندید و ۲.۵ تا ۳ ساعت روی حرارت بسیار کم بپزید. شکلات تلخ را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ها آب شوند.

۳. برای سرو این هات‌چاکلت، وانیل و آب تمشک را با هم مخلوط کنید.

۴. در یک کاسه سرد، خامه فرم گرفته، خانه شکلاتی-گردویی و دو قاشق غذاخوری شکر را با هم مخلوط کنید. با همزن برقی هم بزنید تا پف کند. آنها را روی هات چاکلت بریزید و با تمشک تازه تزئین و سرو کنید.