چهارشنبه, ۱۳ تیر, ۱۴۰۳ / 3 July, 2024
مجله ویستا

بیف با بروکلی


بیف با بروکلی

● مواد لازم :
▪ راسته گوساله: ۶۰۰گرم
▪ بروکلی: یک کیلوگرم
▪ سویا سس: نصف فنجان
▪ نمک: به میزان لازم
▪ پیازچه ریزشده: ۲عدد
▪ زنجبیل تازه ریزشده: نصف قاشق غذاخوری
▪ آرد ذرت: یک قاشق غذاخوری
▪ …

مواد لازم :

راسته گوساله:

۶۰۰گرم

بروکلی:

یک کیلوگرم

سویا سس:

نصف فنجان

نمک:

به میزان لازم

پیازچه ریزشده:

۲عدد

زنجبیل تازه ریزشده:

نصف قاشق غذاخوری

آرد ذرت:

یک قاشق غذاخوری

تخم​مرغ:

یک عدد

طرزتهیه

گوشت را به صورت ورقه​ای برش می​زنیم و سپس گل بروکلی را از ساقه جدا کرده و در ظرف دیگری قرار می​دهیم. تابه را روی اجاق گذاشته مقداری آب داخل آن ریخته حرارت می​دهیم تا آب جوش آید. سپس بروکلی را داخل آب ریخته کمی نمک به آن اضافه می​کنیم و چند ثانیه صبر می​کنیم تا بروکلی نرم شود. بعد از آن گوشت خرد شده را به محلول آرد ذرت و تخم​مرغ آغشته کرده و کمی ورز می​دهیم و کم​کم با دست داخل روغن داغ می‌اندازیم.

پس از اینکه گوشت آماده شد داخل ظرفی ریخته و کنار می​گذاریم و پیازچه و زنجبیل تازه خرد شده را داخل روغن داغ ریخته و حرارت می​دهیم. سپس گوشت آماده و بروکلی را به آن اضافه می​کنیم و بعد سویاسس، نمک چینی اضافه می​کنیم و هم می‌زنیم. یادتان باشد در انتها کمی محلول آرد ذرت به این غذا اضافه کنید.

فوت آشپزی

هنگام جوشاندن بروکلی نمک باعث می​شود که شکل بروکلی تغییر نکند.