چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

استیک شیـرماهی


استیک شیـرماهی

زمان آماده‌سازی: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۲۵ دقیقه
مقدار: ۱ نفر

● مواد لازم
- پیاز متوسط : یک عدد
- گوجه‌فرنگی: یک عدد
- رب گوجه‌فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
- روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
- آبلیمو: ۲ …

زمان آماده‌سازی: ۱۵ دقیقه

زمان پخت: ۲۵ دقیقه

مقدار: ۱ نفر

مواد لازم

- پیاز متوسط : یک عدد

- گوجه‌فرنگی: یک عدد

- رب گوجه‌فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری

- روغن مایع: یک قاشق غذاخوری

- آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری

- سس سفید: یک قاشق غذاخوری،(مطابق دستور گفته شده)

آماده سازی

پیازرا نگینی خرد کرده و با روغن سرخ می‌کنیم، تا حدی که شفاف و نرم شود. سپس گوجه​فرنگی را اضافه می‌کنیم تا آب آن گرفته شود. بعد رب گوجه​فرنگی را همراه نمک و فلفل اضافه می‌کنیم. ماهی را شسته و خشک می‌کنیم و برای یک‌ساعت در نمک، فلفل و زعفران می‌خوابانیم.

روی گاز

ماهی را در روغن داغ داغ سرخ کرده و سس آن را همراه با کمی ذرت و آبلیمو برای تزئین روی ماهی بریزید.

نکته سلامتی

زنانی که در طی دوران بارداری ماهی مصرف نمی‌کنند، در معرض خطر بیشتری برای زایمان زودرس هستند و این مسأله باعث می‌شود نوزادشان کوچک، ضعیف، مریض و حتی در معرض خطر مرگ باشد.

میزان کالری :

۲۷۰

مجله پردیس زندگی من