یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا

روش جلوگیری از سیاه شدن موز


برای جلوگیری از سیاه شدن موز چه کنیم؟

برای اینکه مانع سیاه شدن موز ها شوید می توانید از مقداری آبمیوه استفاده کنید. میوه های زیادی هستند که اجازه نمی دهند موز ها تغییر رنگ دهند و بد منظره به نظر برسند. به عنوان مثال لیموشیرین، پرتقال، کنسرو آناناس، گریپ فروت و حتی لیموترش را می توان ذکر کرد که از میوه های اسیدی هستند و به همین دلیل نمی گذارند رنگ موز سیاه شود. فقط کافی است که سطح موز ها را با مقداری از آب این میوه ها آغشته کنید و دیگر نگران سیاه شدنشان نباشید.
 


روش جلوگیری از سیاه شدن موز

راه های جلوگیری از سیاه شدن موز


حتی اگر موز ها را خرده کرده اید اما حواستان نبوده به آن ها آبمیوه بزنید، باز هم راه برگرداندن رنگ روشن به موز ها مقداری آبمیوه است:آب کنسرو آناناس یا گریپ فروت تا حد زیادی می تواند این تغییر رنگ را برایتان جبران کند.

روش جلوگیری از سیاه شدن موز