VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ -
9 January 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
ادویه آشپزی
آشپزی
ادویه
زعفران
۳ ساعت قبل / سایت فرادید
(ویدئو) غذای روستایی در ایران؛ پخت دلمه انار به روش مادر و دختر ارومیه ای
در این ویدئو، به پخت یک دلمه متفاوت در یکی از روستاهای ایران میپردازیم که توسط یک مادر و دختر ارومیه ای و با دستپختی اصیل و روشی متفاوت انجام میشود. دلمه انار با استفاده از رب انار و دانههای انار طعمی ویژه و بینظیر پیدا میکند. این مادر و دختر روستایی با ترکیب برنج، نخود، گوشت چرخکرده و ادویهجات …
غذای روستایی
غذای روستایی
۱۰ ساعت قبل / سایت خط سلامت
طرز تهیه پیتزای نان سیر خوشمزه و فوری+ فیلم
خط سلامت: پیتزای نون سیر یک انتخاب عالی برای کسانی است که دوست دارند طعمی متفاوت و جذاب از پیتزا را تجربه کنند. این پیتزا با نانی نرم و کرهای که طعم سیر و ادویههای خوشمزه در آن پیچیده شده، ترکیبی لذیذ و خوشعطر به وجود میآورد. اگر به دنبال یک غذای سریع، ساده و در عین حال خوشمزه هستید که برای مهمانیها …
آشپزی
پیتزا
آشپزی
پیتزا
نان سیر
۲۰ ساعت قبل / سایت اقتصاد ۲۴
خواص شگفتانگیز درمانی زعفران | اقتصاد24
زعفران، این ادویه گرانقیمت و با ارزش، نه تنها به عنوان یک طعمدهنده بینظیر در آشپزی شناخته میشود، بلکه به دلیل ترکیبات فعال دارویی خود، به یکی از مهمترین منابع درمانی در پزشکی تبدیل شده است.
زعفران
زعفران
۲۵ ساعت قبل / سایت فرادید
(ویدئو) آشپزی روستایی در کردستان؛ نحوه پخت فاصولیه و اکبر جوجه
در این ویدئو، دو بانوی روستایی را در کردستان خواهید دید که به آشپزی پرداخته و فاصولیه، خورشتی سنتی و خوشمزه را با گوشت نرم و لوبیا سفید و ادویههای خوش عطر آماده میکنند. به همراه این غذا، اکبر جوجه به سبک روستایی سرو میشود.
غذای روستایی
غذای روستایی
۲۷ ساعت قبل / سایت پارسینه
خواص شگفت انگیز درمانی زعفران؛ یک آنتی اکسیدان طبیعی
زعفران، این ادویه گرانقیمت و با ارزش، نه تنها به عنوان یک طعمدهنده بینظیر در آشپزی شناخته میشود، بلکه به دلیل ترکیبات فعال دارویی خود، به یکی از مهمترین منابع درمانی در پزشکی تبدیل شده است.
زعفران
آنتی اکسیدان
زعفران
آنتی اکسیدان
۴۶ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز
ادویه مخصوص قورمه سبزی شامل چه چیزهایی است ؟
یکی از عوامل کلیدی در خوشمزگی قورمه سبزی استفاده از ادویههای مناسب است. در ادامه به بررسی ادویه قورمه سبزی و روش تهیه آن خواهیم پرداخت.
آموزش آشپزی
آموزش آشپزی
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۰/۱۸ / سایت رکنا
فیلم لیست ادویههای مهم برای پختوپز حرفهای
ادویه
ادویه آشپزی
ادویه
ادویه آشپزی
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۰/۱۷ / سایت خط سلامت
فلفل سیاه یا سفید: کدام برای سلامتی بهتر است؟
خط سلامت: فلفل سیاه و سفید، دو ادویه پرکاربرد در آشپزی هستند که از یک گیاه به نام Piper nigrum به دست میآیند.
فلفل سیاه
فلفل سیاه
۴ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۰/۱۶ / خبرگزاری ایسنا
زعفران؛ گنجینهای از خواص درمانی
زعفران، این ادویه گرانقیمت و با ارزش، نه تنها به عنوان یک طعمدهنده بینظیر در آشپزی شناخته میشود، بلکه به دلیل ترکیبات فعال دارویی خود، به یکی از مهمترین منابع درمانی در پزشکی تبدیل شده است.
خراسان جنوبی
افسردگی
خراسان جنوبی
افسردگی
خراسان جنوبی
قند خون
۴ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۰/۱۶ / خبرگزاری ایسنا
زعفران؛ این آنتی اکسیدان طبیعی گنجینهای از خواص درمانی
زعفران، این ادویه گرانقیمت و با ارزش، نه تنها به عنوان یک طعمدهنده بینظیر در آشپزی شناخته میشود، بلکه به دلیل ترکیبات فعال دارویی خود، به یکی از مهمترین منابع درمانی در پزشکی تبدیل شده است.
خراسان جنوبی
افسردگی
خراسان جنوبی
افسردگی
خراسان جنوبی
قند خون
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
/ سایت اکالا
2 روش نگهداری زعفران دم کرده+ نشانههای خراب شدن آن
زعفران از ادویههای پرکاربرد در آشپزی است که برای نگهداری طولانی مدت از دم کرده آن روشهای متعددی وجود دارد. نگهداری از زعفران دم کرده...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
/ سایت اکالا
طرز تهیه کوکو ویرمونی گیلانی+ نکات؛ ناهار ساده و خوشمزه
کوکو ویرمونی یکی از غذاهای محلی و خوشمزه گیلانی است که عطر و طعم بینظیری دارد. این کوکوی لذیذ با سبزیهای تازه محلی، تخممرغ و ادویههایی...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
/ سایت خبرفوری
فواید زردچوبه برای پوست سر
زردچوبه که در جنوب و جنوب شرقی آسیا، به ویژه هند، کشت می شود، گیاهی گلدار از خانواده زنجبیل است. این ادویه از ساقه زیرزمینی یا ریزوم گیاه استخراج می شود و در آشپزی و برای اهداف دارویی استفاده می شود.
زردچوبه
پوست سر
زردچوبه
پوست سر
۱۴۰۳/۱۰/۱۴
/ سایت رکنا
پاپریکا چیست؟ / کشورها و قاره های استفاده کننده از پاپریکا + جدول
رکنا: پاپریکا یک ادویه پرطرفدار است که از فلفلهای خشکشده به دست میآید و به غذاها طعم و رنگی جذاب میبخشد. این ادویه در آشپزی کشورهای مختلف مانند مجارستان، اسپانیا و ترکیه کاربرد فراوانی دارد و در انواع شیرین یا تند موجود است. علاوه بر طعمدهی، پاپریکا خواص دارویی مفیدی دارد و میتواند به سلامت بدن …
مجارستان
ادویه
مجارستان
ادویه
پاپریکا
آنتیاکسیدان
۱۴۰۳/۱۰/۱۳
/ سایت ترفندباز
دستور پخت شوید پلو با مرغ | ادویه مخصوص شوید پلو | راز خوشمزگی شوید پلو مجلسی
روش تهیه شوید پلو با مرغ را در این مطلب آموزش داده ایم؛ با استفاده از نکات گفته شده می توانید شوید پلو مجلسی با مرغ تهیه کنید.
خانه
ترفند آشپزی
خانه
ترفند آشپزی
الهام خلیلی
دستور پخت
۱۴۰۳/۱۰/۱۳
/ سایت ترفندباز
سس کچاب رو دیگه از بیرون نخر که مواد افزودنی داره | طرز تهیه سس کچاب و ترکیب ادویه اش
سس کچاپ با طعم ترش و شیرین و رنگ قرمز جذاب خود به پای ثابت میز دورهمی و مهمانی تبدیل شده است.
70 سی بهرام افشاری
یه تجربه متفاوت سینمایی!
70 سی بهرام افشاری
یه تجربه متفاوت سینمایی!
خانه
ترفند آشپزی
۱۴۰۳/۱۰/۱۰
/ سایت اکالا
طرز تهیه جوجه ترش + نکات و فوتوفن ها
جوجه ترش یکی از غذاهای بسیار محبوب و پرطرفدار استانهای گیلان و مازندران است که با سس انار و ادویههای خاص تهیه میشود. در این مقاله، طرز تهیه جوجه ترش را به شما آموزش ...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۱۰/۰۹
/ سایت اکالا
24 مدل فلفل ساب چوبی شیک و مدرن
فلفل ساب از ابزارهای کاربردی در آشپزی و آشپزخانه است که با آن میتوان ادویههای دانهدار را آسیاب کرد. مدلهای فلفل ساب چوبی شیک و مدرن...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۱۰/۰۸
/ سایت اکالا
روشهای نگهداری زعفران برای طولانی مدت+ نکات و فوتوفن ها
زعفران یک ادویه محبوب در آشپزی است که با نگهداری اصولی از آن میتوان ماندگاری طعم و عطر آن را افزایش داد. نگهداری زعفران برای طولانی مدت...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۱۰/۰۸
/ سایت اکالا
طرز تهیه چای کرک خانگی+ نکات و فوتوفن ها
چای کرک یا چای کاراک (Karak Tea) یکی از خوشطعمترین و محبوبترین انواع چای است که برای درست کردن آن از ترکیب چای و شیر همراه با ادویههای...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۱۰/۰۵
/ سایت ترفندباز
ترکیب ادویه قورمه سبزی| با این ترکیب عطر قورمه سبزی تا چند تا کوچه اونورتر میره
با این چاشنی عطر قورمه سبزی چندین برابر کن.
خانه
ترفند آشپزی
خانه
ترفند آشپزی
الهام خلیلی
ادویه مخصوص قورمه سبزی
۱۴۰۳/۱۰/۰۵
/ سایت عصرایران
خواص تخم گشنیز چیست؟ بررسی 15 خاصیت شگفتانگیز+ مضرات این ادویه
عطر دلچسب و مطبوع تخم گشنیز از داخل حفره توخالی ساطع میشود و طعم بسیار خوبی به غذا میدهد. تخم نرسیده گشنیز، سبز رنگ است، اما زمانی که برگهای این گیاه از خانواده جعفری خشک شود و بریزد، میتوان دانه رسیده آن را جمع کرد. در حال حاضر، تخم گشنیز به عنوان ادویه در آشپزی و یک دانه پرکاربرد با خاصیت درمانی …
تخم گشنیز
گشنیز
تخم گشنیز
گشنیز
۱۴۰۳/۱۰/۰۴
/ سایت پارسینه
زیره سبز؛ درمانی طبیعی برای مشکلات گوارشی، دیابت و کاهش وزن
زیره سبز نهتنها به عنوان یک ادویه خوشطعم در آشپزی استفاده میشود، بلکه خواص درمانی فوقالعادهای نیز دارد که میتواند در بهبود وضعیت سلامتی بدن مؤثر باشد. از کمک به هضم غذا و کاهش وزن گرفته تا درمان کبد چرب و تقویت سیستم ایمنی، این گیاه پرخاصیت توانسته خود را در لیست گیاهان دارویی پرطرفدار قرار دهد. …
زیره سبز
زیره سبز
۱۴۰۳/۱۰/۰۴
/ سایت اکالا
طرز تهیه خوراک عدس هندی (کاری عدس)+ نکات و فوتوفن ها
خوراک عدس هندی یکی از غذاهای مقوی و خوشمزهای است که طرز تهیه بسیار آسانی دارد. در رسپی این غذای هندی از ادویههای بسیار معطر و جذابی نظیر...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۱۰/۰۴
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
خواص شگفت انگیز گیاه خردل که از آن بیخبر هستید!
خردل هزاران سال است که به عنوان ادویه و در قرون وسطی به عنوان یک گیاه دارویی استفاده میشده است. امروزه این گیاه به گلخانهها و در باغهای خانه نیز به طور فزایندهای محبوب شده است.
طب سنتی
آشپزی توصیهها و آداب
طب سنتی
آشپزی توصیهها و آداب
تغذیه سالم
۱۴۰۳/۱۰/۰۴
/ سایت ترفندباز
قورمه سبزی به روش مامان بزرگم درست کن که با لب و دهنت بازی کنه | ادویه مخصوص قورمه سبزی از ترکیب سبزی خشک ها
اگر یک خورشت قورمه سبزی خوش عطر و بو می خواهید حتما این ترکیب ادویه جادویی سبزی ها را در آن استفاده کنید.
خانه
ترفند آشپزی
خانه
ترفند آشپزی
الهام خلیلی
قورمه سبزی
۱۴۰۳/۱۰/۰۳
/ سایت اکالا
طرز تهیه کَفنَده مرغ هندی+ نکات و فوتوفن ها
کفنده مرغ یک نوع پلو مرغ هندی است که به روش خاصی طبخ میشود و مزه بسیار لذیذی دارد. در طرز تهیه این غذا به روش هندی باید حتما از ادویه...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۱۰/۰۱
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
پودر گشنیز برای چه غذاهایی خوبه ؟ | روش تهیه پودر گشنیز در خانه + فواید پودر گشنیز
گشنیز طعم بی نظیری به غذا می دهد و از بذر آن نیز می توان در غذا به عنوان ادویه و به صورت پودر شده استفاده کرد. در ادامه با طرز تهیه پودر گشنیز و استفاده آن در انواع غذاها آشنا خواهیم شد.
مهارتها فوت و فن
آشپزی توصیهها و آداب
مهارتها فوت و فن
آشپزی توصیهها و آداب
۱۴۰۳/۰۹/۲۹
/ سایت ترفندباز
طرز تهیه خورش آلو با مرغ زعفرانی| یک خورشت خوشمزه برای شام یلدا
خورش آلو بخارا با مرغ یکی از غذا های سنتی و خوشطعم ایرانی است که ترکیب طعمی ملس و دلچسبی دارد. این غذا با تکه های مرغ، آلو بخارا، هویج، فلفل دلمه ای، و ادویه
خانه
ترفند آشپزی
خانه
ترفند آشپزی
بهناز باقری
خورش آلو بخارا با مرغ
۱۴۰۳/۰۹/۲۸
/ سایت اکالا
طرز تهیه ادویه کیوی مخصوص گوشت؛ مرحله به مرحله
ادویه کیوی مخصوص گوشت یک ادویه معطر و خوشبو برای مزه دار کردن گوشت کبابی است که به خاطر وجود پودر کیوی، به نرم شدن بافت گوشت نیز کمک میکند...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۹/۲۱
/ سایت اکالا
پودر زعفران چیست و چه کاربردی دارد؟
پودر زعفران از محبوبترین ادویههاست که به خاطر رنگدهی فوقالعاده، از آن در آشپزی، صنایع آرایشی و غذایی استفاده میشود. اما باید حتما...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۹/۲۰
/ سایت سبک ایده آل
خواص باورنکردنی سماق قهوه ای - سبک ایده آل
سماق قهوه ای ادویه دارای طعمی ترش و گس است و در آشپزی بسیاری از کشورهای جهان، از جمله ایران، به عنوان چاشنی استفاده می شود
۱۴۰۳/۰۹/۲۰
/ سایت ترفندباز
شام امشب: کباب ترش گیلانی، یک انتخاب عالی برای روزهای شلوغ | یک شام خوشمزه و سریع با کباب ترش گیلانی در روزهای پرکار
کباب ترش گیلانی، یکی از خوشمزهترین و محبوبترین غذاهای شمالی است که با طعمی ترش و ملس و ترکیبی از گوشت، سبزیجات و ادویههای خوش عطر، هر ذائقهای را فتح میکند.
خانه
ترفند آشپزی
خانه
ترفند آشپزی
بهناز باقری
کباب ترش گیلانی
۱۴۰۳/۰۹/۱۹
/ سایت اکالا
طرز تهیه پودر شلغم (شلغم خشک شده)+ نکات و فوتوفن ها
پودر شلغم، یک ادویه پرخاصیت است که از خشک کردن و آسیاب کردن شلغم به دست میآید. در طرز تهیه پودر شلغم در خانه با استفاده از فر، سولاردام...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۹/۱۷
/ سایت فرتاک
طرز تهیه پلوی اندونزیایی ناسی گورنگ با طعمی شرقی و جدید
یک سفر آشپزی به شرق آسیا با پلویی که طعم ادویههای آسیایی را به خانه شما میآورد.
ناسی گورنگ
ناسی گورنگ
۱۴۰۳/۰۹/۱۳
/ سایت ترفندباز
طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی اصیل ایرانی| راز خوشمزگی و جا افتاده شدن قورمه سبزی| اندازه سبزی و گوشت
این روش طرز تهیه قورمه سبزی با گوشت گوسفندی را به شکلی ساده و کامل توضیح می دهد تا شما بتوانید از درست کردن قورمه سبزی لذت ببرید و یک وعده غذای خوشمزه برای خا
خانه
ترفند آشپزی
خانه
ترفند آشپزی
الهام خلیلی
ادویه مخصوص قورمه سبزی
۱۴۰۳/۰۹/۱۱
/ سایت امروز
۹ قلق آشپزی که هر کدبانویی باید بلد باشه | چرا عدس پلو سیاه میشه؟
سیاه شدن عدس پلو معمولاً به دلیل استفاده از عدس کهنه یا ترکیب نادرست ادویهها رخ میدهد.
۱۴۰۳/۰۹/۱۱
/ سایت رکنا
برگ بو چیست؟ + خواص و طرز پخت نان خانگی و خورش گوشت با برگ بو
رکنا: برگ بو (Bay Leaf) یکی از ادویههای قدیمی و پرکاربرد در آشپزی جهانی است که از درختی به نام Laurus nobilis به دست میآید. این درخت همیشهسبز بومی مناطق مدیترانهای است و برگهای آن به دلیل عطر و طعم خاصی که دارند، به عنوان یک ماده معطر و طعمدهنده در غذاها مورد استفاده قرار میگیرند. علاوه بر استفاده …
طرز تهیه
برگ بو
طرز تهیه
برگ بو
پخت نان
پخت نان خانگی
۱۴۰۳/۰۹/۱۰
/ سایت ترفندباز
ادویههای ضروری در آشپزی ایرانی | لیست بهترین ادویهها برای انواع غذاهای ایرانی
میتوان گفت که ایرانیان طعم و عطر خاص غذاهای اصیل خود را مدیون ادویهها هستند. در واقع هر چاشنی میتواند کاربردی خاص داشته باشد که به کارگیری آن در هر غذا، نقش
خانه
ترفند آشپزی
خانه
ترفند آشپزی
بهناز باقری
بهترین ادویهها
۱۴۰۳/۰۹/۱۰
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
طرز تهیه کباب لقمه اصیل ایرانی به سبک رستورانی
تصور کنید! عطر وسوسهانگیز گوشت تازه و ادویههای خوشطعم، در کنار نان داغ و کره آبشده، نوید ضیافت ایرانی اصیلی را میدهد.
آشپزی توصیهها و آداب
تغذیه سالم
آشپزی توصیهها و آداب
تغذیه سالم
مجله دستور العمل آشپزی
۱۴۰۳/۰۹/۱۰
/ سایت عصرایران
لیست بهترین ادویه ها برای انواع غذای ایرانی
میتوان گفت که ایرانیان طعم و عطر خاص غذاهای اصیل خود را مدیون ادویهها هستند. در واقع هر چاشنی میتواند کاربردی خاص داشته باشد که به کارگیری آن در هر غذا، نقش مختلفی را ایفا میکند.
ادویه
آشپزی
ادویه
آشپزی
۱۴۰۳/۰۹/۰۸
/ سایت خط سلامت
معجونی طلایی برای روزهای سرد: نوشیدنی گرم با خولان دریایی و ادویههای جادویی! + فیلم
خط سلامت: این نوشیدنی خوشطعم و سرشار از مواد مغذی برای روزهای سرد و افزایش انرژی بسیار مناسب است. ترکیبی از خولان دریایی، پرتقال تازه و عسل با ادویههای معطر، طعمی دلچسب و خواص فراوانی ایجاد میکند.
دمنوش
آشپزی
دمنوش
آشپزی
پرتقال
ویتامین C
۱۴۰۳/۰۹/۰۸
/ سایت خط سلامت
طرز تهیه کوفته سوئدی با 4 خاصیت شگفت انگیز برای سلامتی / آشپزی ملل
خط سلامت: کوفته فقط مخصوص تبریز نیست بلکه سوئدیها هم کوفته مخصوص به خودشان را دارند. کوفته سوئدی از گوشت گاو تهیه شده و پنیر به همراه ادویههای مخصوص سوئدی به آن اضافه میشود.
رژیم غذایی
سوئد
رژیم غذایی
سوئد
گوشت
ویتامین
۱۴۰۳/۰۹/۰۸
/ سایت ترفندباز
طرز تهیه املت پیازچه ویژه صبحانه | تفاوت املت پیازچه با املت ساده بازاری
شما میتوانید با تخم مرغ، گوجه فرنگی، پیازچه، روغن مایع و ادویه یک املت ویژه درست کنید.
خانه
ترفند آشپزی
خانه
ترفند آشپزی
الهام خلیلی
طرز تهیه املت
۱۴۰۳/۰۹/۰۷
/ سایت ترفندباز
طرز تهیه خورش آلو بخارا با مرغ؛ یک خورش ملس و خوشمزه برای ناهار | خورش آلو بخارا با مرغ؛ یک دستور بینظیر برای طعم ملس و لذیذ
خورش آلو بخارا با مرغ یکی از غذا های سنتی و خوشطعم ایرانی است که ترکیب طعمی ملس و دلچسبی دارد. این غذا با تکه های مرغ، آلو بخارا، هویج، فلفل دلمه ای، و ادویه
خانه
ترفند آشپزی
خانه
ترفند آشپزی
بهناز باقری
خورش آلو بخارا با مرغ
۱۴۰۳/۰۹/۰۶
/ سایت اکالا
2 طرز تهیه چای ماسالا کافی شاپی + نکات کلیدی
چای ماسالا، نوشیدنی محبوب هندی، از ترکیب چای سیاه، شیر و مجموعهای از ادویههای خوشعطر تهیه میشود. البته این چای را بدون شیر و با آب جوش...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۹/۰۲
/ سایت خط سلامت
این غذای خارجی به تنهایی جای داروخانه را می گیرد / طرز تهیه گولاش غذای ویژه مجارستانی ها
خط سلامت: گولاش، خوراک محبوب مجارستانی، با طعم غنی و ترکیبی از گوشت، سبزیجات و ادویههای خوش عطر، یک انتخاب عالی برای ناهار است.
ناهار
سلامت بدن
ناهار
سلامت بدن
آشپزی ملل
۱۴۰۳/۰۸/۲۹
/ سایت فرادید
طرز تهیه خورش قیمه اسفناج؛ ترکیبی خوشمزه از سنت و نوآوری
این خورش خوشمزه که ریشه در سنتهای آشپزی ایران دارد، با ترکیبی از گوشت، لپه، اسفناج و ادویههای خوش عطر، تجربهای فراموشناپذیر از طعمهای اصیل ایرانی را برای شما به ارمغان میآورد.
طرز تهیه
طرز تهیه
۱۴۰۳/۰۸/۲۷
/ سایت ترفندباز
طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی جاافتاده | راز و رمزهای پخت یک خورش بی رقیب ایرانی
در این متن قصد داریم راز و رمزهای پخت یک خورش قورمه سبزی خوشمزه، جا افتاده و خوش عطر را برایتان مرحله به مرحله بازگو کنیم.
خانه
ترفند آشپزی
خانه
ترفند آشپزی
الهام خلیلی
ادویه مخصوص قورمه سبزی
۱۴۰۳/۰۸/۲۶
/ سایت فرادید
آشنایی با خواص شنبلیله برای بارداری، مو، لاغری و دیابت
شنبلیله از جمله گیاهان دارویی پرکاربرد در طب سنتی است. این گیاه طعم تلخ و خوشمزهای دارد و علاوهبر خواص درمانی زیاد، در آشپزی نیز استفاده میشود. شنبلیله را میتوان به عنوان دمنوش، ادویه یا ماسک مو استفاده کرد. از مهمترین خواص این گیاه میتوان به تقویت مو، تنظیم هورمون در زنان و کاهش مشکلات گوارشی …
سلامت
سلامت
۱۴۰۳/۰۸/۲۵
/ سایت فرادید
طرز تهیه مرغ در سس بادمجان: از سیر تا پیاز به سبک نجف دریابندی
مرغ در سس بادمجان یکی از غذاهای لذیذ و خوشطعم است که با ترکیب بادمجان، فلفل و ادویههای معطر، طعم خاصی به مرغ میبخشد.این غذا که به سبک خاص خود پخته میشود، طعمی دلپذیر و عطر و بویی اشتهابرانگیز دارد. در کتاب آشپزی از سیر تا پیاز اثر نجف دریابندری، دستور پخت این غذا به شیوهای سنتی ارائه شده است.
طرز تهیه
طرز تهیه
۱۴۰۳/۰۸/۲۳
/ 55 آنلاین
بیا بهت یه خوراکی متفاوت واسه این هوای پاییزی یاد بدم! | طرز تهیه نان کدو حلوایی +ویدیو
نان کدو حلوایی یکی از نانهای خوشعطر و طعم پاییزی است که بافت نرم و دلپذیر و رایحهی دلانگیزی دارد. این نان با استفاده از پوره کدو حلوایی تهیه میشود که طعم ملایم و لطیفی به آن میبخشد و با ترکیب ادویههایی همچون دارچین، هل و جوز هندی، طعم آن به شکلی بینظیر تقویت میشود. افزودن این ادویهها نه تنها …
آشپزی
آشپزی
۱۴۰۳/۰۸/۲۳
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
نان پیاز ایتالیایی، یک پیش غذای جذاب برای مهمانی ها
نان پیاز ایتالیایی یکی از انواع فست فودهای بسیار خوشمزه است که از ترکیب خمیر نان با پیاز و ادویه تهیه میشود.
آشپزی توصیهها و آداب
پیش غذا
آشپزی توصیهها و آداب
پیش غذا
ایتالیا
نان
۱۴۰۳/۰۸/۲۰
/ سایت آرگا
طرز تهیه لول کباب لذیذ و خوشمزه
شما علاقه مندان به آشپزی های خانگی در این قسمت می توانید با طرز تهیه رول کباب مخصوص آشنا شوید. یک غذای متنوع با ترکیب گوشت چرخی و ادویه های خوش عطر که غذا را متنوع می کند.
۱۴۰۳/۰۸/۱۹
/ خبرگزاری ایسکانیوز
آموزش آشپزی / طرز تهیه کیمچی غذای خوشمزه کرهای در منزل
کیمچی یک خوراک تخمیر شده سنتی کرهای است. این خوراک به کمک سبزیجات و ادویهجات گوناگون تهیه میشود و کرهایها برای آماده کردن آن معمولا از بائچو و فلفل قرمز استفاده میکنند.
آموزش آشپزی
آموزش آشپزی
۱۴۰۳/۰۸/۱۸
/ سایت نی نی بان
این گیاه جز خوشمزه شدن قرمه سبزی برای لاغری هم خوبه!
شنبلیله یکی از گیاهان دارویی ارزشمند در طب سنتی است که علاوه بر کاربردهای متعدد درمانی، در آشپزی نیز بسیار محبوب است. این گیاه طعم تلخی ملایم و خوشایند دارد و میتوان از آن در تهیه دمنوش، ادویه و حتی ماسک مو بهره برد. از مهمترین خواص شنبلیله میتوان به تقویت مو، تنظیم هورمونها در زنان و بهبود عملکرد …
بارداری
سلامت مردان
بارداری
سلامت مردان
طب سنتی
لاغری
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ خبرگزاری ایسکانیوز
آموزش آشپزی / طرز تهیه کتلت ساده و محبوب
کتلت ساده یکی از غذاهای محبوب و سنتی در ایران است که معمولاً با گوشت چرخکرده، سیبزمینی پخته، تخممرغ، و ادویههایی مانند نمک و فلفل تهیه میشود.
آموزش آشپزی
آموزش آشپزی
۱۴۰۳/۰۸/۱۴
/ 55 آنلاین
لوبیا پلوت شفته میشه؟ | بیا تو یک دقیقه نکات تهیه یه لوبیا پلو خوشمزه رو بهت بگم! +ویدئو
لوبیا پلو یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که با عطر و طعم منحصربهفرد خود، بسیاری را مجذوب میکند. این غذا ترکیبی از برنج، لوبیای تازه، گوشت و ادویههای معطر است که با روش درست و نکات ویژهای میتواند بسیار لذیذ و خوشمزه شود. در ادامه، طرز تهیه و نکات مهم برای آمادهسازی یک لوبیا پلوی عالی را با …
آشپزی
آشپزی
۱۴۰۳/۰۸/۱۴
/ 55 آنلاین
طرز تهیه دوپیازه هندی به سبک آشپزی از سیر تا پیاز نجف دریابندری | غذای خوشمزه، ساده و اصیل آسیایی
دوپیازه هندوستان یکی از غذاهای اصیل و محبوب جنوب آسیا، به ویژه هند است که با استفاده از گوشت، پیاز و ترکیبی از ادویههای معطر تهیه میشود.
نجف دریابندری
آشپزی از سیر تا پیاز
نجف دریابندری
آشپزی از سیر تا پیاز
۱۴۰۳/۰۸/۱۴
/ سایت اکالا
طرز تهیه کدو شکم پر؛ با گوشت چرخکرده و ادویههای معطر
به دنبال یک غذای خاص برای مهمانیهای خود هستید؟ کدو شکم پر میتواند انتخابی عالی باشد. برای تهیه این غذا با گوشت چرخ کرده و ادویههای...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۸/۱۳
/ 55 آنلاین
ترفند تهیه کرپ گوشت | بدون نیاز به فر یه لقمهی پروتئینی خوشمزه برای بچهها درست کن که عاشقش میشن! +ویدئو
این کرپ گوشت، یک غذای خوشمزه و سرشار از پروتئین است که برای کودکان و حتی بزرگسالان بسیار مناسب است. این دستور تهیه با ترکیب سادهای از مواد اولیه و ادویههای خوشعطر، یک لقمهی دلچسب و مغذی را برای شما به ارمغان میآورد.
فست فود
آشپزی
فست فود
آشپزی
۱۴۰۳/۰۸/۱۳
/ 55 آنلاین
دیگه از بیرون ساندویچ مغز و زبان نخر! | بیا تا ترفند تهیه این ساندویچ معروف رو بهت یاد بدم! +ویدئو
ساندویچ زبان و مغز یکی از پرطرفدارترین ساندویچها در فرهنگ غذایی ماست. بافت نرم و لطیف مغز و زبان گوساله، همراه با ادویههای معطر، طعمی شگفتانگیز ایجاد میکند. این ترکیب که هم مغذی است و هم سرشار از پروتئین، غذایی کامل و لذیذ برای عاشقان گوشت و طعمهای اصیل است.
فست فود
آشپزی
فست فود
آشپزی
۱۴۰۳/۰۸/۱۳
/ سایت خط سلامت
ادویه اورگانو چیست؟
خط سلامت: ادویه اورگانو که با نام مرزنجوش یا پونه کوهی نیز شناخته میشود، یک گیاه معطر از خانواده نعناع است که به عنوان چاشنی در بسیاری از غذاها استفاده میشود. این ادویه محبوب در آشپزی مدیترانهای، ایتالیایی، و مکزیکی جایگاه ویژهای دارد و به خاطر عطر و طعم قوی خود به سوپها، پیتزا، سالادها و سسها …
پونه کوهی
مرزنجوش
پونه کوهی
مرزنجوش
ادویه
۱۴۰۳/۰۸/۱۳
/ سایت اکالا
2 طرز تهیه ادویه پیاز جعفری؛ خوشعطر و خوشطعم
ادویه پیاز جعفری یکی از خوش عطر و طعمترین انواع چاشنیهای ترکیبی است که به خاطر طعم متمایزی که دارد، بسیار محبوب است. برای تهیه این...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۸/۱۳
/ سایت اکالا
طرز تهیه چای یمن؛ نوشیدنی گرم برای روزهای سرد
چای یمنی یکی از محبوبترین انواع چای است که در آن از ادویههای معطر مانند هل، دارچین، زنجبیل و میخک استفاده میشود. برای تهیه این چای...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۸/۱۳
/ سایت اکالا
طرز تهیه فراموش شدهترین غذای گیلان؛ خبیس پلا
خبیس پلا یکی از قدیمیترین و سنتیترین غذاهای گیلانی است که فراموش شده است. این غذا ترکیبی از برنج، گردو و ادویههای مخصوصی است که برای...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۸/۱۲
/ سایت ترفندباز
طرز تهیه ۶ مدل ادویه که عطر غذات تو کل کوچه بپیچه+ویدئو
6 نوع ادویه وجود دارد که عطر و بوی خاصی در این غذاها ایجاد می کنند.
خانه
ترفند آشپزی
خانه
ترفند آشپزی
الهام خلیلی
ادویه
۱۴۰۳/۰۸/۱۰
/ سایت ترفندباز
طرز تهیه ترشی تربچه کره ای | با تربچه، فلفل و ادویه خوشمزه ترین ترشی پاییزی رو درست کن
در این مطلب طرز تهیه ترشی تربچه کره ای آموزش داده شده است.
خانه
ترفند آشپزی
خانه
ترفند آشپزی
سجاد مالمیر
طرز تهیه ترشی
۱۴۰۳/۰۸/۱۰
/ سایت اکالا
با این ادویه پرخاصیت، گیاهان را ریشهزایی و آفتزدایی کنید
چگونه گیاهان را ریشه زایی و آفت زدایی کنیم؟ شاید عجیب به نظر برسد، اما برای ریشه زایی و آفت زدایی گیاه میتوانید از یک ادویه پرکاربرد و...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۸/۰۹
/ 55 آنلاین
راز و رمز مزه دار و کبابی کردن قارچ | دیگه قارچ و ساده طبخ نکن
قارچ یکی از مواد غذایی سالم و خوشمزه است که در انواع غذاها به کار میرود و بهتنهایی نیز بهعنوان یک میانوعده جذاب سرو میشود. این ماده غذایی بافتی لطیف و طعمی ملایم دارد که باعث میشود بهراحتی با انواع ادویهها و چاشنیها مزهدار شود و طعم متفاوتی به خود بگیرد. مزهدار کردن قارچ بهخصوص هنگام کباب …
آشپزی
قارچ
آشپزی
قارچ
ترفند خانه داری
۱۴۰۳/۰۸/۰۹
/ سایت اکالا
طرز تهیه 6 ادویه دستساز خانگی برای غذاهای پرطرفدار
ادویهها جز آن دسته از چاشنیهای محبوب و پرطرفداری هستند که تنوع بسیار زیادی در طعم و مزه آنها وجود دارد. برای تهیه ادویه دست ساز خانگی...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۸/۰۹
/ سایت گفتنی
بهترین کاربرد ادویه های مختلف در آشپزی
ادویه جز چاشنی اصلی غذا است؛ اما انتخاب صحیح ادویه مناسب و سازگار با غذا و میزان آن اهمیت بسیار زیادی دارد. شما برای طبخ یک غذای خوشمزه باید ترکیب مناسبی از
۱۴۰۳/۰۸/۰۸
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
این گیاه شفابخش و درمانی کبدتان را پاکسازی میکند !
گلپر از جمله ادویههای پرخاصیتی است که میتوان آن را همراه با غذا یا دسرهای مختلفی مانند سالاد میل کرد. گلپر طبع گرم و خشکی دارد و میتواند نفخ معده را از بین ببرد.
خواص مواد غذایی
آشپزی توصیهها و آداب
خواص مواد غذایی
آشپزی توصیهها و آداب
ادویه
تغذیه سالم
۱۴۰۳/۰۸/۰۸
/ خبرگزاری ایسکانیوز
آموزش آشپزی / طرز تهیه کوکوی اسفناج
کوکو اسفناج یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مقوی است که از ترکیب اسفناج با سیر، تخممرغ، ادویه و... تهیه میشود.
آموزش آشپزی
آموزش آشپزی
۱۴۰۳/۰۸/۰۵
/ سایت سلامت نیوز
زردچوبه: یک درمان طبیعی مؤثر برای کبد چرب
زردچوبه، ادویهای که در آشپزی ایرانی و هندی به وفور استفاده میشود، به عنوان یک درمان طبیعی برای مشکلات کبدی از جمله کبد چرب شناخته شده است. تحقیقات علمی نشان میدهد که این گیاه، به ویژه به خاطر ماده مؤثرش، کورکومین، میتواند به بهبود عملکرد کبد و کاهش تجمع چربی در آن کمک کند. در این مقاله به بررسی اثرات …
زردچوبه
کبد چرب
زردچوبه
کبد چرب
۱۴۰۳/۰۸/۰۲
/ سایت اکالا
تشخیص ادویه تقلبی؛ ترفندها و نشانههایی که باید بدانید
شناسایی ادویه اصل از تقلبی بسیار مهم است زیرا پای سلامتی شما در میان است. در برخی از ادویهها استفاده از مواد غیر استاندارد...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۸/۰۱
/ سایت فرادید
(ویدئو) زنجبیل چگونه کاشت و برداشت می شود؟
زنجبیل (نام علمی: Zingiber officinale) گیاهی گلدار است و ریزوم آن بعنوان ادویه در آشپزی و گیاه دارویی در طب سنتی مورد استفاده قرار میگیرد. گیاهی بومی جنوب شرق آسیا است و برگهایی سرنیزهای به رنگ سبز براق و ساقههای باریک و نیمانند دارد.
زنجبیل
زنجبیل
۱۴۰۳/۰۷/۲۹
/ سایت خط سلامت
این سبزی خوش عطر خواص ضد نفخ دارد
خط سلامت: ریحان، با برگهای لطیف و عطر دلنشین، در دو رنگ سبز و بنفش یافت میشود و به عنوان یک گیاه دارویی و ادویه محبوب، در آشپزی و طب سنتی کاربرد فراوانی دارد.
ریحان
ریحان
۱۴۰۳/۰۷/۲۹
/ خبرگزاری برنا
روشهای نگهداری زعفران در منزل برای ماندگاری بیشتر
زعفران، با اون عطر و طعم بینظیرش، یکی از ادویههای ارزشمندیه که خیلیها توی آشپزی استفاده میکنن. اما نگهداری درستش اهمیت زیادی داره.
خرید زعفران
زعفران
خرید زعفران
زعفران
آشپزی
رپورتاژآگهی
۱۴۰۳/۰۷/۲۵
/ سایت روزنامه آگاه
سفرهداری فودکورتها
«خانه» حافظه فرهنگی ماست که خاطرات ما در آن شکل میگیرد. در این صورت بیراه نیست اگر آشپزخانه را حافظه بوها و طعمها بدانیم؛ جایی که وقتی نام آن میآید، به دنیای دیگری پرت میشویم؛ دنیایی پر از طعم، ادویه و بو. در دوران پیشامدرن خانه، نقش محوری برای آدمها داشت؛ جایی که بیشتر وقت آنها درون آن میگذشت …
غذای خانگی
روز جهانی غذا »
غذای خانگی
روز جهانی غذا »
سازمان ملل
۱۴۰۳/۰۷/۲۵
/ سایت اقتصاد ۲۴
آموزش یک مدل مرغ مزهدار شده | اقتصاد24
مرغ مزهدار شده یکی از روشهای پخت مرغ است که طی آن مرغ با ادویه و مواد دیگر مزهدار میشود و داخل فر میپزد.
دستور آشپزی
دستور آشپزی
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۳/۰۷/۲۵ - ۰۳:۱۲:۰۱
نیسابا
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ -
9 January 2025
دریافت اخبار بیشتر
نیسابا
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج