VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
شنبه ۲ فروردین ۱۴۰۴ -
22 March 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
مصرف زیاد نمک
نمک
مصرف نمک
سرطان معده
ماه رمضان
سلامت
رژیم غذایی
تغذیه
پوکی استخوان
شکر
سرطان
۱۴۰۳/۱۲/۲۶
/ سایت آخرین خبر
دردی با بازی پررنگ معده
خراسان/ بیشتر ما احساس نفخ را تجربه کرده ایم. این احساس پر بودن بیش از حدی است که بعد از خوردن مقدار زیادی در شکمتان ایجاد میشود. حال این احساس ممکن از نوع غذایی که خوردهاید یا سرعت مصرف آن یا نمک، چربی یا شکر زیاد باشد که باعث گاز، افزایش وزن، یبوست یا احتباس آب میشود. البته بعضی بیماریها مانن
معده
معده درد
معده
معده درد
۱۴۰۳/۱۲/۲۳
/ سایت عصرایران
شایعترین علت سنگ کلیه در کودکان (فیلم)
شایعترین علت سنگ کلیه در کودکان کمآبی بدن و مصرف ناکافی مایعات است. عوامل دیگری مانند رژیم غذایی نامناسب مصرف زیاد نمک و پروتئین و برخی بیماریهای متابولیک نیز میتوانند باعث تشکیل سنگ کلیه شوند.
سنگ کلیه
کودکان
سنگ کلیه
کودکان
۱۴۰۳/۱۲/۲۲
/ سایت درلحظه
هشدار به مصرف کنندگان نودل / نودلها چه بلایی سرتان میآورند؟
نودل سرشار از مواد نگهدارنده چربیهای اشباعشده و نمک است مصرف زیاد آن میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی دیابت و فشار خون را افزایش دهد
بیماری قلبی
فشارخون
بیماری قلبی
فشارخون
نودل
۱۴۰۳/۱۲/۲۱
/ سایت سبک ایده آل
نودل نخورید! خطرات پنهان در این غذای پرطرفدار - سبک ایده آل
نودل سرشار از مواد نگهدارنده چربیهای اشباعشده و نمک است مصرف زیاد آن میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی دیابت و فشار خون را افزایش دهد
۱۴۰۳/۱۲/۱۹
/ خبرگزاری برنا
پرهیز از مصرف زیاد نمک و قند برای حفظ سلامت روزهداران
مدیر نظارت بر فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در هشدارهای بهداشتی خود، تأکید کرد: مصرف زیاد نمک و قند در ماه رمضان میتواند سلامت روزهداران را به خطر بیندازد. این هشدار، به ویژه در ایام روزهداری که بدن به دلیل روزه گرفتن دچار تغییرات …
بهداشت
سلامت
بهداشت
سلامت
شیرینی
روزه
۱۴۰۳/۱۲/۱۵
/ سایت پارسینه
چگونه هنگام روزه گرفتن شاداب باشیم؟
متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، احمد اسماعیلزاده، در مورد نحوه داشتن روزهای سالم و پرانرژی در ماه مبارک رمضان توصیههایی را مطرح کرد و گفت: برای مقابله با تشنگی در طول روزهداری، باید از مصرف نمک زیاد در وعدههای سحری و افطار خودداری شود.
ماه رمضان
روزه گرفتن
ماه رمضان
روزه گرفتن
۱۴۰۳/۱۲/۱۵
/ سایت اقتصادآنلاین
بدون تشنگی روزه بگیرید
متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: برای کنترل تشنگی در ایام روزه داری بهتر است از مصرف نمک زیاد در وعده سحر و افطار خودداری شود.
ماه رمضان
ماه رمضان
۱۴۰۳/۱۲/۱۴
/ روزنامه شرق
خوراکی های مفید برای جلوگیری از تشنگی در ماه رمضان
متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، احمد اسماعیلزاده، در مورد نحوه داشتن روزهای سالم و پرانرژی در ماه مبارک رمضان توصیههایی را مطرح کرد و گفت: برای مقابله با تشنگی در طول روزهداری، باید از مصرف نمک زیاد در وعدههای سحری و افطار خودداری شود.
ماه رمضان
افطار
ماه رمضان
افطار
سحری
تغذیه مناسب
۱۴۰۳/۱۲/۱۴
/ سایت خبرآنلاین
چگونه روزهای سالم و پرانرژی داشته باشیم؟/ روشی ویژه برای جلوگیری از گشنگی و تشنگی!
متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: برای کنترل تشنگی در ایام روزه داری بهتر است از مصرف نمک زیاد در وعده سحر و افطار خودداری شود.
ماه رمضان
روزه داران
ماه رمضان
روزه داران
تغذیه
۱۴۰۳/۱۲/۱۴
/ سایت اقتصاد ایران
بهترین نوع تغذیه در ایام روزه داری
متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: برای کنترل تشنگی در ایام روزه داری بهتر است از مصرف نمک زیاد در وعده سحر و افطار
۱۴۰۳/۱۲/۱۳
/ سایت تابناک
چگونه روزهای پرانرژی داشته باشیم؟
متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: برای کنترل تشنگی در ایام روزه داری بهتر است از مصرف نمک زیاد در وعده سحر و افطار خودداری شود.
روزه
ماه رمضان
روزه
ماه رمضان
سحری
افطاری
۱۴۰۳/۱۲/۱۲
/ سایت تکناک
تاثیر قند افزوده و نمک در افزایش خطر ابتلا به سرطان معده
مطالعهای جدید در برزیل نشان میدهد که مصرف زیاد سدیم و قند افزوده میتواند خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش دهد.
۱۴۰۳/۱۲/۰۹
/ سایت نی نی بان
مراقب باشید در ماه رمضان چاق نشوید
روزهداران در وعدههای سحری و افطاری از غذاهای کم حجم و غنی از مواد مغذی که کمنمک، کمچرب و کمشیرین هستند، استفاده کنند چراکه مصرف زیاد قند، نمک و چربی موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود.
سیستم ایمنی
ماه رمضان
سیستم ایمنی
ماه رمضان
چاق
روزه داری
۱۴۰۳/۱۲/۰۹
/ سایت فردا نیوز
مواد غذایی که در ماه رمضان نباید بخورید
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به روزه داران ماه مبارک رمضان توصیه کرد: در وعدههای سحری و افطاری از غذاهای کم حجم و غنی از مواد مغذی که کم نمک، کم چرب و کم شیرین هستند، استفاده کنند چراکه مصرف زیاد قند، نمک و چربی موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود.
ماه رمضان
ماه رمضان
۱۴۰۳/۱۲/۰۸
/ سایت دیدبان ایران
این مواد را در ماه رمضان مصرف نکنید
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به روزه داران ماه مبارک رمضان توصیه کرد: در وعدههای سحری و افطاری از غذاهای کم حجم و غنی از مواد مغذی که کم نمک، کم چرب و کم شیرین هستند، استفاده کنند چراکه مصرف زیاد قند، نمک و چربی موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود.
سلامتی
رمضان
سلامتی
رمضان
۱۴۰۳/۱۲/۰۸
/ سایت تریبون اقتصاد
روزهداران در وعده سحری این غذاها را میل نکنند
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به روزه داران ماه مبارک رمضان توصیه کرد: در وعدههای سحری و افطاری از غذاهای کم حجم و غنی از مواد مغذی که کم نمک، کم چرب و کم شیرین هستند، استفاده کنند چراکه مصرف زیاد قند، نمک و چربی موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود.
تغذیه
جامعه
تغذیه
جامعه
سیستم ایمنی بدن
قند
۱۴۰۳/۱۲/۰۸
/ سایت پارسینه
ممنوعیت مصرف زیاد قند و چربی در ماه رمضان
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به روزه داران ماه مبارک رمضان توصیه کرد: در وعدههای سحری و افطاری از غذاهای کم حجم و غنی از مواد مغذی که کم نمک، کم چرب و کم شیرین هستند، استفاده کنند چراکه مصرف زیاد قند، نمک و چربی موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود.
قند
چربی
قند
چربی
۱۴۰۳/۱۲/۰۷
/ سایت سرگرمی روز
هشدار مهم/ماه رمضون این مواد غذایی و باهم نخور
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به روزهداران ماه مبارک رمضان توصیه کرد که از مصرف زیاد قند، نمک و چربی در وعدههای سحری و افطاری خودداری کرده و غذاهای سبک و مغذی مصرف کنند. وی همچنین بر اهمیت مصرف سبزیها و غذاهای کم چرب و کم شیرین تاکید کرد.
درمان خانگی
درمان خانگی
۱۴۰۳/۱۲/۰۷
/ سایت سلامت نیوز
مصرف قند و چربی در ماه رمضان باید محدود شود
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به روزهداران ماه مبارک رمضان توصیه کرد که از مصرف زیاد قند، نمک و چربی در وعدههای سحری و افطاری خودداری کرده و غذاهای سبک و مغذی مصرف کنند. وی همچنین بر اهمیت مصرف سبزیها و غذاهای کم چرب و کم شیرین تاکید کرد.
۱۴۰۳/۱۲/۰۷
/ سایت آفتاب نیوز
توصیه های تغذیه ای برای ماه رمضان
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به روزه داران ماه مبارک رمضان توصیه کرد: در وعدههای سحری و افطاری از غذاهای کم حجم و غنی از مواد مغذی که کم نمک، کم چرب و کم شیرین هستند، استفاده کنند چراکه مصرف زیاد قند، نمک و چربی موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود.
وزارت بهداشت
تغذیه
وزارت بهداشت
تغذیه
ماه رمضان
۱۴۰۳/۱۲/۰۷
/ خبرگزاری ایرنا
مصرف زیاد قند و چربی در ماه رمضان ممنوع/ غذاهای سبک مصرف کنید
تهران - ایرنا- مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به روزه داران ماه مبارک رمضان توصیه کرد: در وعدههای سحری و افطاری از غذاهای کم حجم و غنی از مواد مغذی که کم نمک، کم چرب و کم شیرین هستند، استفاده کنند چراکه مصرف زیاد قند، نمک و چربی موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود.
بهداشت و سلامت
وزارت بهداشت
بهداشت و سلامت
وزارت بهداشت
درمان و آموزش پزشکی
ماه رمضان
۱۴۰۳/۱۲/۰۵
/ سایت عرشه آنلاین
آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟
تخمه آفتابگردان میتواند برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مفید باشد، اما تنها در صورتی که در حد اعتدال و بهصورت خام و کمنمک مصرف شود. در غیر این صورت، مصرف زیاد آن ممکن است مشکلاتی به همراه داشته باشد.
تخمه آفتابگردان
تخمه آفتابگردان
۱۴۰۳/۱۱/۳۰
/ سایت پارسینه
ابتلا به سرطان معده با مصرف این ماده معدنی
به گفته کارشناسارشد علوم تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان، مصرف زیاد نمک و غذاهای شور، سبب ایجاد و پیشرفت سرطان معده میشود؛ از این رو مادران باید در برنامهریزی برای غذای خانواده خود، به این موضوع توجه کنند.
سرطان معده
ترشی
سرطان معده
ترشی
ماده معدنی
شوری
۱۴۰۳/۱۱/۲۶
/ خبرگزاری شفقنا
نتیجه یک مطالعه: اهمیت «جایگزین نمک» در پیشگیری از سکته | شفقنا
شفقنا-بسیاری از مطالعات علمی در مورد خطرات مصرف بیش از حد نمک خوراکی هشدار میدهند و این امر را با بسیاری از عوارض سلامتی که فرد در معرض آن قرار دارد، به خصوص در دراز مدت مرتبط میدانند. به گزارش شفقنا به نقل از سایت Eating Well، یک مطالعه جدید نشان میدهد استفاده از جایگزینهای [ ]
سکته قلبی
مضرات مصرف زیاد نمک
سکته قلبی
مضرات مصرف زیاد نمک
نمک
۱۴۰۳/۱۱/۱۱
/ سایت سلامت نیوز
با مصرف این ماده کلسیم بدن را دفع میکنید
مصرف زیاد نمک علاوه بر عوارض بسیاری که بر بدن دارد منجر به کاهش ذخائر کلسیم از بدن میشود.
۱۴۰۳/۱۱/۰۱
/ سایت خط سلامت
رژیم کم سدیم چیست؟ + مزایای رژیم کمسدیم
خط سلامت: رژیم کمسدیم یکی از راهکارهای موثر برای مدیریت و پیشگیری از بیماریهای مرتبط با نمک زیاد است. با انتخاب غذاهای مناسب و محدود کردن مصرف نمک و سدیم، میتوانید به بهبود سلامت کلی خود کمک کنید.
رژیم غذایی
سبزیجات
رژیم غذایی
سبزیجات
نمک
۱۴۰۳/۱۰/۲۲
/ سایت گفتنی
مصرف نمک و ضرر و زیان های مصرف زیاد آن برای کلیه کودکان!
مضرات نمک برای کودکان: تحقیقات نشان می دهد که مصرف زیاد نمک در سن پایین برای کودکان موجب فشار خون بالا در بزرگسالی می شود، به خصوص در خانواده هایی که سابقه
۱۴۰۳/۱۰/۲۰
/ سایت فرتاک
آیا مصرف زیاد نمک میتواند به کلیهها آسیب برساند؟
مصرف زیاد نمک میتواند فشار زیادی به کلیهها وارد کند و خطر ابتلا به بیماریهای کلیوی را افزایش دهد.
مصرف نمک
سلامت کلیه ها
مصرف نمک
سلامت کلیه ها
۱۴۰۳/۱۰/۰۱
/ سایت فرتاک
روشهای ساده برای مصرف کمتر شکر
از شکر و نمک که عامل شیرینی و شوری غذاها هستند به عنوان دو ماده غذایی یاد شده که مصرف زیاد آنها میتواند عواقب جبرانناپذیری برای سلامت داشته باشد؛ اما با توجه به عادت ذائقه، ترک مصرف آنها آسان نیست و در ابتدا به تغییرات کوچک و ساده در رژیم غذایی نیاز دارد.
شکر
مصرف شکر
شکر
مصرف شکر
۱۴۰۳/۰۹/۲۲
/ سایت اقتصادآنلاین
خطرات ناشی از غذاهای فستفودی و فرآوریشده که از آن بی خبرید
گزارش مشترک سازمان جهانی بهداشت و سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد هشدار میدهد مصرف زیاد سدیم با افزایش فشار خون همراه است و میتواند منجر به بیماریهای قلبی ـ عروقی شود. بنابراین، یک فرد بالغ نباید بیش از ۲ گرم سدیم در روز مصرف کند.
مصرف نمک
مصرف نمک
۱۴۰۳/۰۹/۱۹
/ سایت سلامت نیوز
آب آشامیدنی میتواند عامل سنگ کلیه باشد؟
سبک زندگی و ژنتیک در بروز سنگ نقش دارند. فعالیت محدود، چاقی، مصرف فستفود و نمک زیاد، مصرف کم مایعات، گرمای محل زندگی از عوامل خطر ایجاد سنگ کلیه هستند. باور غلطی وجود دارد که نوع آب مصرفی تأثیر زیادی بر تشکیل سنگ دارد؛ درحالیکه عامل اصلی کمبود مصرف مایعات و در نتیجه حجم کم ادرار است و مصرف آب با املاح …
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ سایت فرارو
آیا آب آشامیدنی در بروز سنگ کلیه تاثیر دارد؟
«در بزرگسالان، سبک زندگی و ژنتیک در بروز سنگ کلیه نقش دارند. فعالیت محدود، چاقی، مصرف فست فود و نمک زیاد، مصرف کم مایعات، گرمای محل زندگی از عوامل خطر ایجاد سنگ کلیه هستند. باور غلطی وجود دارد که نوع آب مصرفی تأثیر زیادی بر تشکیل سنگ کلیه دارد، در حالی که عامل اصلی کمبود مصرف مایعات و در نتیجه حجم کم …
سنگ کلیه
کلیه
سنگ کلیه
کلیه
۱۴۰۳/۰۹/۰۳
/ سایت جوان آنلاین
سالمسازی فرآوردههای دامی برای کاهش بیماری فشارخون
فرآوردههای گوشتی یکی از منابع اصلی پروتئین در رژیم غذایی مردم به شمار میآیند، اما مصرف زیاد چربی و نمک در این محصولات میتواند ریسک بیماریهای مختلف مانند فشارخون بالا و بیماریهای قلبی را افزایش دهد. در همین راستا، سازمان غذا و دارو اقدامات مهمی را برای بهبود سلامت فرآوردههای گوشتی آغاز کردهاست.
سلامت
لبنیات
سلامت
لبنیات
گوشت
۱۴۰۳/۰۸/۲۱
/ سایت فرتاک
در رژیم خود این مواد غذایی را بگنجانید!
از شکر و نمک که عامل شیرینی و شوری غذاها هستند به عنوان دو ماده غذایی یاد شده که مصرف زیاد آنها میتواند عواقب جبرانناپذیری برای سلامت داشته باشد؛ اما با توجه به عادت ذائقه، ترک مصرف آنها آسان نیست و در ابتدا به تغییرات کوچک و ساده در رژیم غذایی نیاز دارد.
رژیم
رژیم
۱۴۰۳/۰۸/۱۵
/ سایت فرتاک
کم کردن مصرف شکر با چند راهکار ساده
از شکر و نمک که عامل شیرینی و شوری غذاها هستند به عنوان دو ماده غذایی یاد شده که مصرف زیاد آنها میتواند عواقب جبرانناپذیری برای سلامت داشته باشد؛ اما با توجه به عادت ذائقه، ترک مصرف آنها آسان نیست و در ابتدا به تغییرات کوچک و ساده در رژیم غذایی نیاز دارد.
شکر
مصرف شکر
شکر
مصرف شکر
کم کردن مصرف شکر
۱۴۰۳/۰۸/۱۵
/ سایت فرتاک
ارتباط مصرف زیاد نمک با پوکی استخوان!
رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت مصرف زیاد نمک را باعث افزایش خطر پوکی استخوان دانست و گفت: مصرف غذاهای پرنمک، تنقلات شور و غذاهای کنسروی باعث افزایش دفع کلسیم از بدن میشوند و از این طریق در کاهش تراکم استخوانها و افزایش شکنندگی آنها موثر هستند.
نمک
نمک
۱۴۰۳/۰۸/۱۵
/ سایت آفتاب نیوز
مصرف زیاد نمک خطر ابتلا به پوکی استخوان را تشدید میکند
رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت مصرف زیاد نمک را باعث افزایش خطر پوکی استخوان دانست و گفت: مصرف غذاهای پرنمک، تنقلات شور و غذاهای کنسروی باعث افزایش دفع کلسیم از بدن میشوند و از این طریق در کاهش تراکم استخوانها و افزایش شکنندگی آنها موثر هستند.
پوکی استخوان
نمک
پوکی استخوان
نمک
۱۴۰۳/۰۸/۱۵
/ سایت افکارنیوز
خطرات استفاده بیرویه از مصرف نمک
رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت مصرف زیاد نمک مصرف زیاد نمک خطر ابتلا به پوکی استخوان را تشدید میکندباعث افزایش خطر پوکی استخوان دانست و گفت: مصرف غذاهای پرنمک، تنقلات شور و غذاهای کنسروی باعث افزایش دفع کلسیم از بدن میشوند و از این طریق در کاهش تراکم استخوانها و افزایش شکنندگی آنها موثر هستند.
پوکی استخوان
نمک
پوکی استخوان
نمک
۱۴۰۳/۰۸/۱۴
/ سایت سبک ایده آل
لطفا به کودکان خود نودل ندهید! - سبک ایده آل
زمانی که مصرف نودل زیاد میشود میتواند باعث چاقی شود. چون درصد چربی و کربوهیدرات آن بالا و پروتئیناش پایین است. همچنین نمک زیاد فشار خون
۱۴۰۳/۰۸/۱۳
/ سایت دلگرم
7 دلیل که نباید به کودکان نودل داد !
زمانی که مصرف نودل زیاد میشود میتواند باعث چاقی شود. چون درصد چربی و کربوهیدرات آن بالا و پروتئیناش پایین است. همچنین نمک زیاد آن میتواند زمینه ساز ابتلا به فشار خون باشد.
نودل
نودل
۱۴۰۳/۰۸/۰۲
/ سایت خط سلامت
7 اشتباه کوچک که سلامت کلیهها را تهدید می کند
خط سلامت: کلیهها از ارگانهای حیاتی بدن هستند که وظیفه تصفیه سموم و مواد زائد از خون را بر عهده دارند. اما ممکن است با عادات نادرست و اشتباهات ساده به سلامتی این ارگانها آسیب بزنیم.
مشکلات کلیوی
مصرف زیاد نمک
مشکلات کلیوی
مصرف زیاد نمک
۱۴۰۳/۰۷/۲۸
/ سایت نمناک
هوس خوردن نمک و غذای شور، نشانه بیماریه؟
اگر شما هم جزو افرادی هستید که هوس مصرف نمک میکنید و بیش از حد نمک میخورید بهتر است با دلایل هوس نمک آشنا شوید.
هوس نمک
هوس خوردن نمک
هوس نمک
هوس خوردن نمک
هوس نمک نشانه چیست
دلیل هوس نمک
۱۴۰۳/۰۷/۲۵
/ خبرگزاری ایلنا
با این روشها کمتر شکر و شیرینی بخورید
از شکر و نمک که عامل شیرینی و شوری غذاها هستند به عنوان دو ماده غذایی یاد شده که مصرف زیاد آنها میتواند عواقب جبرانناپذیری برای سلامت داشته باشد؛ اما با توجه به عادت ذائقه، ترک مصرف آنها آسان نیست و در ابتدا به تغییرات کوچک و ساده در رژیم غذایی نیاز دارد.
انرژی
خواب
انرژی
خواب
شکر
قند
۱۴۰۳/۰۷/۲۵
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر - چطور شیرینی جات را ترک کنیم ؟ اندیشه معاصر
از شکر و نمک که عامل شیرینی و شوری غذاها هستند به عنوان دو ماده غذایی یاد شده که مصرف زیاد آنها میتواند عواقب جبرانناپذیری برای سلامت داشته باشد؛ اما با توجه به عادت ذائقه، ترک مصرف آنها آسان نیست و در ابتدا به تغییرات کوچک و ساده در رژیم غذایی نیاز دارد. ترک شکر، نیاز به زمان دارد و تلاش ناگهانی …
۱۴۰۳/۰۷/۲۰
/ سایت خط سلامت
نمک زیاد خطر اگزما را تا 22 درصد افزایش می دهد
خط سلامت: یک مطالعه جدید نشان میدهد مصرف بیش از حد سدیم، که بیشتر از طریق نمک وارد بدن میشود، میتواند خطر ابتلا به اگزما را افزایش دهد.
اگزما
نمک
اگزما
نمک
۱۴۰۳/۰۷/۱۸
/ سایت اقتصادآنلاین
مصرف زیاد این ماده غذایی سبب ابتلا به سرگیجه میشود
شاید ندانید که ممکن است مصرف برخی مواد معدنی مانند نمک میتواند سبب بروز سرگیجه در افراد شود.
سرگیجه
سرگیجه
۱۴۰۳/۰۷/۱۲
/ سایت پارسینه
چرا به تخمه، چیپس معتاد میشویم؟ / راهکارها
تنقلات خوشمزه میتوانند باعث ترشح دوپامین در مغز شده و با ایجاد احساس لذت، علاقه فرد به مصرف تکراری یک سری از مواد غذایی را افزایش دهند به این وضعیت اعتیاد غذایی میگویند. فرد میتواند به تخمه، چیپس و پفک اعتیاد پیدا کند که این مواد غذابی روغن و نمک زیاد دارند و به شدت برای سلامت عمومی مضر هستند.
اعتیاد
سلامت
اعتیاد
سلامت
معتاد
مغز
۱۴۰۳/۰۷/۱۲
/ سایت گسترش نیوز
بیداد اعتیاد به چیپس در ایران! | راهکار چیست؟
تنقلات خوشمزه میتوانند باعث ترشح دوپامین در مغز شده و با ایجاد احساس لذت، علاقه فرد به مصرف تکراری یک سری از مواد غذایی را افزایش دهند به این وضعیت اعتیاد غذایی میگویند. فرد میتواند به تخمه، چیپس و پفک اعتیاد پیدا کند که این مواد غذابی روغن و نمک زیاد دارند و به شدت برای سلامت عمومی مضر هستند.
مواد معدنی
سلامت بدن
مواد معدنی
سلامت بدن
چیپس
تنقلات
۱۴۰۳/۰۷/۱۲
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
چرا معتاد تخمه، چیپس و پفک میشویم؟
تنقلات خوشمزه میتوانند باعث ترشح دوپامین در مغز شده و با ایجاد احساس لذت، علاقه فرد به مصرف تکراری یک سری از مواد غذایی را افزایش دهند به این وضعیت اعتیاد غذایی میگویند. فرد میتواند به تخمه، چیپس و پفک اعتیاد پیدا کند که این مواد غذابی روغن و نمک زیاد دارند و به شدت برای سلامت عمومی مضر هستند.
خواص مواد غذایی
سلامت
خواص مواد غذایی
سلامت
مواد غذایی
رژیم غذایی
۱۴۰۳/۰۶/۲۸
/ سایت انتخاب
خطرات جدی مصرف غذاهای فوق فرآوری شده
مصرف مداوم و زیاد غذاهای فوق فرآوری می تواند به مشکلات جدی سلامت منجر شود. این غذاها معمولا حاوی کالری بالا، قند، چربی های ناسالم و نمک زیادی هستند که می توانند منجر به افزایش وزن و چاقی شوند. مصرف زیاد این غذاها ممکن است به بیماری های قلبی و عروقی، دیابت نوع دو، فشار خون بالا و مشکلات گوارشی منجر شود.
۱۴۰۳/۰۶/۲۷
/ سایت پارسینه
نقش مصرف زیاد نمک در بروز بیماری ام اس
دانشمندان مسیر مولکولی جدیدی را شناسایی کرده اند که ممکن است مصرف نمک را با خطر ام اس مرتبط کند.
۱۴۰۳/۰۶/۲۶
/ سایت انتخاب
مطالعات نشان می دهد؛ نقش مصرف زیاد نمک در بروز بیماری ام اس
دانشمندان مسیر مولکولی جدیدی را شناسایی کرده اند که ممکن است مصرف نمک را با خطر ام اس مرتبط کند.
۱۴۰۳/۰۶/۲۶
/ سایت سلامت نیوز
مصرف زیاد نمک؛ عامل جدید در بروز بیماری اماس
مطالعات جدید نشان میدهند که مصرف بیش از حد نمک در رژیم غذایی میتواند با افزایش خطر ابتلا به بیماریهای خودایمنی، به ویژه مولتیپل اسکلروزیس (اماس)، مرتبط باشد.
نمک
ام اس
نمک
ام اس
۱۴۰۳/۰۶/۲۶
/ روزنامه دنیای اقتصاد
مصرف نمک با بیماریهای خودایمنی مرتبط است؟
مطالعات نشان داده اند مصرف زیاد نمک در رژیم غذایی با افزایش خطر ابتلاء به بیماریهای خودایمنی، از جمله بیماری ام اس مرتبط است.
نمک
ام اس
نمک
ام اس
۱۴۰۳/۰۶/۲۳
/ سایت نمناک
حقیقت مهم گفته نشده درباره نمک
نمک به عنوان یک چاشنی ضروری در اکثر غذاها استفاده می شود. منابع موجود در نمک خوراکی فواید بسیار زیاد و جالبی برای بدن دارد که شما را متعجب خواهد کرد.
اهمیت نمک
استفاده از نمک
اهمیت نمک
استفاده از نمک
نمک برای چه خوب است
فواید نمک
۱۴۰۳/۰۶/۲۰
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
مصرف زیاد نمک با سلامتیمان چه میکند؟
سدیم کلرید یا نمک به عنوان یک چاشنی، به بهبود طعم غذا کمک میکند. سدیم یکی از الکترولیتهای ضروری است که بدن برای انجام هرکاری، از هضم غذا گرفته تا انقباض عضلات و حتی پلک زدن به آن نیاز دارد، اما امروزه مصرف سدیم بیشتر از مقداری است که بدن در حالت معمول بدان نیاز دارد.
سلامت
نمک
سلامت
نمک
۱۴۰۳/۰۶/۱۹
/ سایت فرارو
خوردن نمک زیاد چه بلایی سرتان میآورد
سدیم کلرید یا نمک به عنوان یک چاشنی، به بهبود طعم غذا کمک میکند. سدیم یکی از الکترولیتهای ضروری است که بدن برای انجام هرکاری، از هضم غذا گرفته تا انقباض عضلات و حتی پلک زدن به آن نیاز دارد، اما امروزه مصرف سدیم بیشتر از مقداری است که بدن در حالت معمول بدان نیاز دارد.
۱۴۰۳/۰۶/۱۲
/ سایت پاتوق آنلاین
آسیب پذیری کلیه کدام افراد بیشتر است؟
افرادی که بیماری دیابت، فشار خون، کلیههای پلی کیستیک، سنگ کلیه و سرطان پروستات دارند و افرادی که نمک زیاد مصرف میکنند، بیشتر در معرض نارسایی کلیه قرار دارند.
کلیه
کلیه
۱۴۰۳/۰۶/۰۶
/ سایت آرگا
همه چیز درباره مخدر نمک حمام (بوته خات)
مخدر نمک حمام یک نوع مخدر شیمیایی است که تأثیرات روان گردانی دارد. این مخدر بعد از گذشت ۱۵ الی ۲۰ ثانیه، سلامت جسم و روان را تحت تأثیر قرار می دهد. از مهم ترین نشانه های مصرف نمک حمام می توان به انرژی زیاد، اختلال در خواب، افکار خودکشی و گشاد شدن مردمک چشم اشاره کرد.
۱۴۰۳/۰۵/۳۱
/ سایت آفتاب نیوز
متهم ردیف اول فشار خون بالا را بشناسید
بیماریهای قلبی، اصلیترین عامل مرگومیر در جهان است. در این میان، مصرف زیاد نمک از مهمترین عوامل فشارخون بالا و بروز بیماریهای قلبی و عروقی است.
فشار خون
فشار خون
۱۴۰۳/۰۵/۱۸
/ سایت دلگرم
تاثیر مصرف نمک زیاد بر سلامت کودکان
اگر کودک شما هم جزو افرادی هست که هوس مصرف نمک میکند و بیش از حد نمک میخورد بهتر است با دلایل هوس نمک آشنا شوید.
نمک
سلامت بدن
نمک
سلامت بدن
۱۴۰۳/۰۵/۱۳
/ سایت مشرق
اینفوگرافیک/ مصرف زیاد نمک باعث چه بیماری میشود؟
نمک
اینفوگرافیک
نمک
اینفوگرافیک
۱۴۰۳/۰۵/۱۲
/ سایت فرادید
میوههای مفید برای مبتلایان به کبد چرب
بیماران مبتلا به کبد چرب باید از مصرف چربیهای اشباع، شکر، نمک، سیگار و غذاهای حاوی کربوهیدرات زیاد مثل شیرینیها و برنج خودداری کنند.
کبد چرب
کبد چرب
۱۴۰۳/۰۵/۱۱
/ سایت آفتاب نیوز
یک عارضه عجیب نمک که از آن بیخبرید
مصرف زیاد نمک باعث افزایش استرس در بدن میشود.
نمک
نمک
۱۴۰۳/۰۵/۰۱
/ سایت اطلاعات آنلاین
مصرف این موادغذایی خطر ابتلا به سرطان کلیه را افزایش میدهد
پرهیز از غذاهای دارای نمک زیاد، غذاهای سرشار از فسفر، مصرف بیش از حد آب، غذا و نوشیدنیهای فرآوری شده و مشروبات الکلی از جمله توصیههایی است که افراد باید به منظور پیشگیری از ابتلاء به سرطان کلیه و بهبود روند درمان این بیماری مد نظر قرار دهند.
۱۴۰۳/۰۴/۲۵
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر - اگر نمک زیاد میخورید منتظر دیابت هم باشید! اندیشه معاصر
تحقیقات نشان میدهد فقط کربوهیدراتها و قندها نیستند که میتوانند بر ایجاد بیماری دیابت نوع ۲ تأثیر بگذارند، بلکه زیادهروی در مصرف نمک هم سبب ابتلا به دیابت نوع ۲ میشود.
۱۴۰۳/۰۴/۲۵
/ سایت افکارنیوز
اگر نمک زیاد میخورید منتظر دیابت هم باشید!
تحقیقات نشان میدهد فقط کربوهیدراتها و قندها نیستند که میتوانند بر ایجاد بیماری دیابت نوع ۲ تأثیر بگذارند، بلکه زیادهروی در مصرف نمک هم سبب ابتلا به دیابت نوع ۲ میشود.
مصرف نمک
دیابت نوع 2
مصرف نمک
دیابت نوع 2
ورزش منظم
رژیم غذایی متعادل
۱۴۰۳/۰۴/۲۴
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
اگر زیاد نمک بخورید به دیابت مبتلا می شوید
مصرف بیش از حد تعادل سدیم، باکتریهای روده را مختل میکند، منجر به التهاب روده میشود و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش میدهد.
سلامت
نمک
سلامت
نمک
قند
تغذیه سالم
۱۴۰۳/۰۴/۲۴
/ سایت فردا نیوز
با مصرف زیاد نمک دیابتی نشوید!
تحقیقات نشان میدهد فقط کربوهیدراتها و قندها نیستند که میتوانند بر ایجاد بیماری دیابت نوع ۲ تأثیر بگذارند؛ بلکه زیادهروی در مصرف نمک هم سبب ابتلا به دیابت نوع ۲ میشود.
دیابت
مصرف زیاد نمک
دیابت
مصرف زیاد نمک
۱۴۰۳/۰۴/۲۳
/ خبرگزاری ایلنا
ابتلا به دیابت در اثر مصرف زیاد نمک
تحقیقات نشان میدهد فقط کربوهیدراتها و قندها نیستند که میتوانند بر ایجاد بیماری دیابت نوع ۲ تأثیر بگذارند؛ بلکه زیادهروی در مصرف نمک هم سبب ابتلا به دیابت نوع ۲ میشود.
تغذیه
رژیم غذایی
تغذیه
رژیم غذایی
مرگ
مصرف بیش از حد
۱۴۰۳/۰۴/۲۳
/ سایت فرارو
نتایج غیرمنتظره یک تحقیق علمی؛ ابتلا به دیابت در اثر مصرف زیاد نمک!
تحقیقات نشان میدهد فقط کربوهیدراتها و قندها نیستند که میتوانند بر ایجاد بیماری دیابت نوع ۲ تأثیر بگذارند، بلکه زیادهروی در مصرف نمک هم سبب ابتلا به دیابت نوع ۲ میشود.
۱۴۰۳/۰۴/۲۳
/ سایت تابناک
دیابت نوع2 در اثر مصرف زیاد نمک
تحقیقات نشان میدهد فقط کربوهیدراتها و قندها نیستند که میتوانند بر ایجاد بیماری دیابت نوع ۲ تأثیر بگذارند؛ بلکه زیادهروی در مصرف نمک هم سبب ابتلا به دیابت نوع ۲ میشود.
دیابت
نمک
دیابت
نمک
رژیم غذایی
سدیم
۱۴۰۳/۰۴/۱۵
/ سایت باشگاه خبرنگاران
بهترین و بدترین نمکهای خوراکی کدام اند؟ + فیلم
متخصص طبی سنتی از عوارض مصرف زیاد نمک و بهترین نمکی که میتوان مصرف کرد صحبت کرد.
طب سنتی
مصرف نمک
طب سنتی
مصرف نمک
طب سنتی
مصرف نمک
۱۴۰۳/۰۴/۱۳
/ سایت فرتاک
پتاسیم در چه موادی وجود دارد؟ | نیاز روزانه بدن ما به پتاسیم چقدر است؟
یکی از بزرگترین مشکلات تغذیه جوامع امروزی این است که سدیم زیاد و پتاسیم کمی مصرف می کنند. مطالعات نشان می دهند که افزایش جذب پتاسیم و کاهش نمک و سدیم تا 21 درصد ریسک حمله قلبی را کاهش می دهد.
پتاسیم
پتاسیم
۱۴۰۳/۰۳/۲۱
/ سایت فرتاک
اگزما دارید؟ این ماده غذایی سالم را زیاد مصرف نکنید
پزشکان در حال حاضر به مردم نسبت به مصرف نمک به دلیل خطرات قلبی آن هشدار داده اند، اما تحقیقات جدید نشان می دهد که سدیم به پوست هم آسیب می رساند.
اگزما
اگزما
۱۴۰۳/۰۳/۲۰
/ سایت عصرایران
رژیم غذایی پُرنمک ریسک اگزما را افزایش می دهد
به گفته محققان، افرادی که نمونه ادرارشان مصرف زیاد نمک را نشان میداد، ۱۱ درصد بیشتر با احتمال ابتلاء به اگزمای شدید مواجه بودند.
مصرف نمک
سدیم
مصرف نمک
سدیم
اگزما
۱۴۰۳/۰۳/۱۷
/ سایت نبض بازار
میزان مصرف نمک در طول روز به تناسب سن
مصرف زیاد نمک سلامتی شما را به خطر میاندازد،افراد زیر ۵۰ سال سالم روزانه کمتر از ۵ گرم و افراد بالای ۵۰ سال کودکان و بیماران خاص باید کمتر از ۳ گرم نمک مصرف کنند.
نمک
سلامت
نمک
سلامت
۱۴۰۳/۰۳/۱۶
/ سایت نمناک
خطر نگران کننده نمک برای بدن
خوردن بیش از حد هرچیزی برای بدن مضر است؛ مصرف زیاد نمک مشکلات جدی برای سلامتی ایجاد می کند که در بیشتر مواقع این مشکلات قابل جبران نیستند.
مضرات مصرف نمک دریا
نمک یددار تصفیه شده
مضرات مصرف نمک دریا
نمک یددار تصفیه شده
پیشگیری از افزایش فشار خون
مهمترین منبع دریافت نمک
۱۴۰۳/۰۳/۱۰
/ سایت آفتاب نیوز
عواملی که پرفشاری خون را تشدید میکند
عواملی مانند تغییر سبک زندگی، چاقی، افزایش سن، مصرف زیاد نمک و … منجر به افزایش تعداد مبتلایان به بیماری فشار خون بالا شده است. فشار خون بالا یکی از مرگبارترین بیماریهای زمینهای است که میتواند خطر ابتلا به سایر بیماریها مانند سکته مغزی، حمله قلبی و نارسایی کلیه را درپی داشته باشد.
فشار خون بالا
فشار خون بالا
۱۴۰۳/۰۳/۰۸
/ سایت آفتاب نیوز
مصرف نمک زیاد سرطانزاست؟
از چربیها و کربوهیدراتها گرفته تا قند و پروتئین؛ آنچه میخوریم می تواند به طور قابل توجهی بر سلامتی ما تأثیر بگذارد.
نمک
سرطان
نمک
سرطان
سرطان معده
۱۴۰۳/۰۳/۰۴
/ سایت فرتاک
زیاد نمک مصرف می کنید؟ به غیر از بلاهایی که می دانید به این سرطان هم مبتلا می شوید
سرطان معده میتواند جدی باشد و با عوامل خطر متعددی ازجمله انتخابهای غذایی ارتباط دارد. پژوهشگران در مطالعهای که بهتازگی در مجلهی Gastric Cancer منتشر شد، دادههای بیش از ۴۷۰ هزار فرد را مورد بررسی قرار دادند.
نمک
نمک
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۳/۰۳/۰۴ - ۲۱:۴۵:۵۹
اخبار گوشی موبایل
کلینیک زیبایی
خرید سرور مجازی
شنبه ۲ فروردین ۱۴۰۴ -
22 March 2025
دریافت اخبار بیشتر
اخبار گوشی موبایل
کلینیک زیبایی
خرید سرور مجازی