فیلد مارشال عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان، عصر امروز دوشنبه دوم شهریور با محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش ایرنا، در این دیدار که در ادامه تلاش های پاکستان با هدف کمک به تقویت صلح و امنیت در منطقه صورت گرفت، قالیباف موارد متعدد بدعهدهای آمریکا در اجرای یادداشت تفاهم اسلام آباد را مرور کرد و گفت: تعهدات طرفین در یادداشت تفاهم روشن است و این آمریکا بود که با بدعهدی مانع برقراری ثبات در منطقه شد و دلیل دیگری برای بی اعتمادی به این کشور ایجاد کرد.
رئیس هیات مذاکره کننده ایرانی، ضمن رد تاثیر پذیری جمهوری اسلامی از فشارها، تاکید کرد: ما پیگیر اجرای شروط یادداشت تفاهم هستیم و این آمریکاست که باید به تعهدات اش بر اساس تفاهم نامه پایبند باشد.
عاصم منیر هم در این دیدار خاطرنشان کرد که به تلاش هایش برای احیا ثبات در منطقه ادامه خواهد داد.
انتهای پیام/







































































![کوشنر: ایرانیها بهشکل بسیار جدی و قدرتمندی در حال تعامل هستند و این مسئله بسیار مثبت است، اما هنوز به مرحلهای نرسیدهایم که به تفاهم برسیم / اگر ایران حاضر باشد توافقی را که تاکنون با ما درباره آن مذاکره کردهایم نهایی کند و توانایی ساخت سلاحهای هستهای را کنار بگذارد، طبیعتاً [ترامپ] آماده توافق است](/news/u/2026-08-17/entekhab-j9z1p.jpg)










![آمریکا [پیشتر] از بارزانی خواست در اربیل میزبان مذاکرات محرمانه میان مذاکرهکنندگان آمریکایی و ایرانی شود/ایرانیها این پیشنهاد را بهطور کامل رد نکردند، اما درباره امنیت خود نگرانی داشتند/آنها معتقد بودند اسرائیل عوامل زیادی در اقلیم کردستان عراق دارد و اسرائیلیها تلاش می کنند آنها را در اربیل، یا در مسیر رفتوبرگشت به این شهر، ترور کنند/در نهایت، نشست اربیل هیچگاه برگزار نشد](/news/u/2026-08-16/entekhab-ot4o9.jpg)








































































![[رامتین مرتضوی] نیمه گمشده اما مجازی!](/news/u/2026-08-18/ettelaat-rq5hs.jpg)







