جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

پارفه انار


پارفه انار

● مواد لازم برای تهیه شربت انار:
▪ شکر - ۲ قاشق غذاخوری
▪ آردذرت - ۲ قاشق مرباخوری
▪ دانه انار - یک لیوان
▪ آب انار - دو سوم لیوان
▪ آب لیمو - یک قاشق غذاخوری
● مواد لازم برای تهیه پودینگ: …

مواد لازم برای تهیه شربت انار:

شکر - ۲ قاشق غذاخوری

آردذرت - ۲ قاشق مرباخوری

دانه انار - یک لیوان

آب انار - دو سوم لیوان

آب لیمو - یک قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه پودینگ:

شیر کم چرب - یک لیوان

خامه - سه چهارم لیوان

وانیل - مقدار کمی

تخم مرغ - یک عدد بزرگ

زرده تخم مرغ - یک عدد بزرگ

شکر - یک سوم لیوان

آردذرت - یک و نصف قاشق غذاخوری

کره - یک قاشق غذاخوری

دانه انار برای تزئین - نصف لیوان

چند برگ نعناع برای تزئین

طرز تهیه شربت:

۲ قاشق غذاخوری شکر را با ۲ قاشق مرباخوری آردذرت مخلوط کنید و سپس آب انار و آب لیمو به آن بیفزایید. پس از جوش آمدن حرارت را کمی کم کنید و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود. پس از خنک شدن شربت را در یخچال قرار دهید.

برای تهیه پودینگ، شیر و خامه را در قابلمه بریزید و پس از افزودن وانیل، روی حرارت متوسط به جوش بیاورید. از روی حرارت بردارید و در قابلمه را بگذارید تا ۵ دقیقه بماند.

تخم مرغ، زرده تخم مرغ، شکر و آردذرت را هم بزنید. دوباره مخلوط شیر و خامه را به جوش بیاورید و یک سوم آن را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.

سپس مخلوط شیر و تخم مرغ را به مخلوط شیر و خامه برگردانید و به طور مرتب هم بزنید و روی شعله متوسط قرار دهید تا غلیظ شود.

مخلوط را از روی حرارت بردارید و کره را به آن اضافه کنید.

برای تهیه پارفه، شربت انار را در ۶ لیوان تقسیم کنید، پودینگ را روی آن بریزید و به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد. به هنگام سرو آن را با دانه انار و برگ نعناع تزئین کنید.