دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

کیک هویج و زنجبیل


کیک هویج و زنجبیل

● مواد لازم:
▪ تخم مرغ کمی زده شده: ۴عدد
▪ آرد: ۲پیمانه
▪ شکر: یک و سه چهارم پیمانه
▪ بکینگ پودر: ۲قاشق مرباخوری
▪ جوش شیرین: کمتر از نصف قاشق مرباخوری
▪ نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری …

مواد لازم:

تخم مرغ کمی زده شده:

۴عدد

آرد:

۲پیمانه

شکر:

یک و سه چهارم پیمانه

بکینگ پودر:

۲قاشق مرباخوری

جوش شیرین:

کمتر از نصف قاشق مرباخوری

نمک:

یک چهارم قاشق مرباخوری

هویج رنده شده ریز:

۴پیمانه

روغن مایع:

دو سوم پیمانه

آب پرتقال:

یک چهارم پیمانه

زنجبیل تازه رنده شده:

۲قاشق مرباخوری (یا پودر زنجبیل سه چهارم قاشق مرباخوری)

گردوی تفت داده و خرد شده:

یک پیمانه

طرز تهیه:

تخم مرغ ها را به مدت نیم ساعت در دمای اتاق قرار دهید. ۲ قالب گرد را با کاغذ روغنی بپوشانید.

آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. در ظرف جداگانه ای، تخم مرغ، هویج، روغن، آب پرتقال و زنجبیل را مخلوط کنید.

مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید، سپس گردوها را به مواد بیفزایید و به مدت ۱۰دقیقه در فر قرار دهید.

کیک را پس از آماده و کمی سرد شدن، از قالب دربیاورید و روی سینی پنجره ای قرار دهید.

برای تهیه روی کیک:

۲۰۰گرم پنیر خامه ای نرم، ۲قاشق غذاخوری خامه، یک چهارم قاشق مرباخوری نمک و پودر قند به میزان کافی را با هم بزنید و کنار بگذارید. کیک را روی سینی مناسب قرار دهید؛ مقداری از مواد آماده را روی آن بمالید. سپس کیک دوم را روی کیک اول قرار دهید و بقیه مواد را روی آن بمالید و به دلخواه تزیین کنید.