VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ -
13 March 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
مصرف کنجد
روغن کنجد
کنجد
سکته قلبی
۱۴۰۳/۱۲/۱۴
/ سایت خط سلامت
خطر کنجدهای سمی برای سلامتی؛ آنچه باید بدانید
خط سلامت: مصرف فرآوردههای کنجدی آلوده به آفلاتوکسین میتواند به بیماریهای خطرناکی مانند سرطان کبد و مشکلات گوارشی منجر شود؛ با انتخاب محصولات از برندهای معتبر و دارای آزمایشهای تخصصی، از سلامت مواد غذایی مطمئن شوید.
استاندارد
سرطان
استاندارد
سرطان
مشکلات
مواد غذایی
۱۴۰۳/۱۲/۱۳
/ سایت دیدبان ایران
آلودگی در فرآوردههای کنجدی؛ زنگ خطر برای سلامت عمومی
آفلاتوکسین نوعی سم قارچی است که توسط قارچ آسپرژیلوس تولید میشود. این سم بدون ایجاد تغییر در طعم، رنگ و بوی کنجد میتواند در فرآوردههای کنجدی مانند ارده و حلوا ارده وجود داشته باشد. مصرف طولانیمدت محصولات آلوده به آفلاتوکسین با بروز بیماریهایی مانند سرطان کبد، مشکلات گوارشی و اختلالات عصبی مرتبط است.
پوست
چای
پوست
چای
سرطان
سلامت
۱۴۰۳/۱۲/۱۳
/ سایت نی نی بان
مصرف کنجد بیکیفیت چه عوارضی دارد؟
کنجد بیکیفیت میتواند حاوی سایر آلودگیها و سموم نیز باشد. این آلودگیها میتوانند ناشی از استفاده از سموم شیمیایی و آفتکشها در مزارع کشاورزی، شرایط نامناسب انبارداری، و یا فرآوری غیربهداشتی باشد.
آفت
آلودگی
آفت
آلودگی
سموم
کنجد
۱۴۰۳/۱۲/۱۲
/ سایت سلامت نیوز
کنجدی که میخورید سالم است؟ این نکات را حتما بدانید!
کنجد، این دانه کوچک و خوشطعم، مهمان همیشگی سفرههای ایرانی است. از ارده و حلوا ارده گرفته تا انواع نان و شیرینی، کنجد با طعم و عطر منحصربهفردش خودنمایی میکند. اما آیا تا به حال به این فکر کردهاید که پشت این طعم لذیذ، چه خطراتی ممکن است پنهان باشد؟ آیا هر کنجدی که در بازار موجود است، برای مصرف مناسب …
۱۴۰۳/۱۱/۳۰
/ سایت پارسینه
افزایش شیر مادر با مصرف اندازه کنجد
زنانی که حجم شیر کمی دارند و نوزادشان به طور کامل سیر نمیشود، میتوانند پس از مشورت با پزشک و زیر نظر متخصص تغذیه از این دانه مغذی استفاده کنند.
شیر مادر
کنجد
شیر مادر
کنجد
شیردهی
۱۴۰۳/۱۱/۱۷
/ سایت عصرایران
غذای روستایی در آذربایجان؛ پخت پیراشکی فندقی (فیلم)
بگل (Bagel) یک نوع نان گرد و متراکم است که در دمای بالا پخته میشود و معمولاً وسط آن حفرهای دارد. این نان به طور خاص به دلیل بافت ترد و جویدنی خود شناخته شده است. برای تهیه بگل، ابتدا خمیر آن جوشیده میشود و سپس در فر پخته میشود که باعث ایجاد یک لایه طلایی و ترد در بیرون و بافتی نرم و چسبنده در داخل …
غذای روستایی
پیراشکی فندقی
غذای روستایی
پیراشکی فندقی
۱۴۰۳/۱۱/۰۷
/ سایت خط سلامت
کنجد؛ دانهای مغذی با دو روی سکه: فواید بینظیر و هشدارهای مصرف
خط سلامت: دانه کنجد با داشتن خواصی مانند کاهش کلسترول، تقویت سلامت قلب و بهبود عملکرد مغز، یکی از پرطرفدارترین مواد غذایی در رژیمهای سالم است. با این حال، این دانه مغذی برای همه مناسب نیست. افرادی که دچار آلرژیهای غذایی، سنگ کلیه یا بیماریهای گوارشی هستند، باید در مصرف کنجد احتیاط کنند. در این گزارش …
رژیم غذایی
کنجد
رژیم غذایی
کنجد
کاهش کلسترول
۱۴۰۳/۱۱/۰۵
/ سایت آفتاب نیوز
مصرف این روغن خطر سکته قلبی را کاهش میدهد
مصرف روغن کنجد میتواند خطر بروز سکتههای قلبی را کاهش دهد و فشار خون را تنظیم کند.
سکته های قلبی
روغن کنجد
سکته های قلبی
روغن کنجد
۱۴۰۳/۱۱/۰۲
/ سایت سرگرمی روز
این دانه سرشار از ویتامین های گروه ب، ای، منیزیم، کلسیم است | مصرف روزانه یک قاشق این دانه ضدچربی خون، فشار خون و پوکی استخوان است
دانههای کنجد سرشار از پروتئین هستند. یک قاشق سوپخوری کنجد معادل حدود ۹ گرم کنجد، ۱۶۰ گرم پروتئین دارد که به سلامت استخوانها، عضلات و بافتهای بدن کمک میکند و به این دلیل در دوران رشد توصیه میشود.
خواص کنجد
خواص کنجد
۱۴۰۳/۱۰/۲۳
/ خبرگزاری ایلنا
این دانه خوشمزه ضد التهاب است
کنجد همچنین سرشار از ویتامینهای گروه B است و به دلیل اینکه بدن قادر به ذخیرهسازی این ویتامینها نیست، باید بهطور منظم مصرف شود. ویتامینهای گروه B در رشد سلولی و تولید گلبولهای قرمز نقش دارند.
رشد
سرطان
رشد
سرطان
سرطان سینه
قلب
۱۴۰۳/۱۰/۱۶
/ سایت خط سلامت
طرز تهیه برنج سرخ شده با گل کلم و کنجد
خط سلامت: برنج سرخ شده همیشه یکی از محبوبترین و خوشمزهترین غذاهای بیرون بر است که در هر رستوران آسیایی یافت میشود. این غذا یک دستور پخت کلاسیک و ساده است که به راحتی میتوان آن را در خانه تهیه کرد و از طعم دلپذیر آن لذت برد. با این حال، افرادی که به دنبال کاهش مصرف کربوهیدرات هستند یا به دنبال خوردن …
شام
گل کلم
شام
گل کلم
برنج سرخ شده
۱۴۰۳/۰۹/۲۶
/ سایت عصرایران
مصرف زیاد روغن کنجد باعث ضعف مغز و فراموشی میشود (فیلم)
در طب ایرانی مصرف هیچگونه مواد غذایی به صورت مرتب و روزانه توصیه نمیشود. به عنوان نمونه پزشک طب سنتی مصرف بی رویه روغن کنجد در دراز مدت را باعث کندی ذهن و فراموشی معرفی میکند.
روغن کنجد
مغز
روغن کنجد
مغز
۱۴۰۳/۰۹/۲۴
/ سایت فرتاک
حفظ سلامت استخوانها فقط با مصرف این دانه!
کنجد سیاه یکی از قدیمیترین و مغذیترین دانههای شناخته شده در دنیا است که به دلیل دارا بودن مواد مغذی فراوان، به ویژه کلسیم، تیامین، نیاسین، آهن، منیزیم و ویتامین B6، برای حفظ سلامت استخوانها و پیشگیری از بیماریهایی مانند پوکی استخوان بسیار مفید است.
حفظ سلامت استخوانها
حفظ سلامت استخوانها
۱۴۰۳/۰۹/۲۱
/ خبرگزاری ایسنا
برای مصرف، فقط از نوع صنعتی روغن کنجد استفاده کنید
روغن کنجدی که با دستگاههای روغنکشی در حضور مشتری گرفته میشود برای مصرف مناسب نیست و فقط نوع صنعتی این روغن توصیه میشود.
زنجان
آنتیاکسیدان طبیعی
زنجان
آنتیاکسیدان طبیعی
روغن کنجد
آفلاتوکسین
۱۴۰۳/۰۹/۲۱
/ خبرگزاری ایسنا
فقط از نوع صنعتی روغن کنجد برای مصرف استفاده کنید
روغن کنجدی که با دستگاههای روغنکشی در حضور مشتری گرفته میشود برای مصرف مناسب نیست و فقط نوع صنعتی این روغن توصیه میشود.
زنجان
آنتیاکسیدان طبیعی
زنجان
آنتیاکسیدان طبیعی
روغن کنجد
آفلاتوکسین
۱۴۰۳/۰۹/۱۸
/ سایت خبرآنلاین
هشدار جدی درباره خطرات مصرف چربی های ترانس و معرفی روغن های سالم
مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه در دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با هشدار درباره خطرات جدی مصرف چربیهای ترانس، روغنهای سالمی مانند زیتون، کانولا و کنجد را معرفی کرد و به اهمیت انتخاب روغن مناسب برای پخت و پز اشاره کرد.
روغن های خوراکی
استان کردستان
روغن های خوراکی
استان کردستان
روغن بنفشه
۱۴۰۳/۰۹/۱۷
/ سایت تابناک
هشدار مصرف روغن کنجد استخراجی از دستگاههای روغنگیری
رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: هم استانیها از مصرف روغن کنجد تصفیه نشده که در حضور مشتری روغنگیری میشوند، به دلیل آلودگی میکروبی و وجود کپک خودداری کنند.
روغن کنجد
روغن
روغن کنجد
روغن
سلامت انسان
تغذیه سالم
۱۴۰۳/۰۹/۱۷
/ خبرگزاری ایسنا
هشدار جدی درباره خطرات مصرف چربی های ترانس
مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه در دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با هشدار درباره خطرات جدی مصرف چربیهای ترانس، روغنهای سالمی مانند زیتون، کانولا و کنجد را معرفی کرد و به اهمیت انتخاب روغن مناسب برای پخت و پز اشاره کرد.
دانشگاه علوم پزشکی کردستان
بتاکاروتن
دانشگاه علوم پزشکی کردستان
بتاکاروتن
روغن کانولا
اسید چرب ترانس
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ خبرگزاری مهر
توصیه وزارت بهداشت درباره مصرف روغن سالم
معاون وزارت بهداشت گفت: استفاده زیاد از روغن اشباع مضر است و مصرف آن باید کنترل شود.
علیرضا رییسی
وزارت بهداشت
علیرضا رییسی
وزارت بهداشت
درمان و آموزش پزشکی
وزارت بهداشت و درمان
۱۴۰۳/۰۹/۱۱
/ سایت سبک ایده آل
تناسب اندام کنترل وزن معجزه خواص ارده کنجد برای همه اعضای خانواده - سبک ایده آل
مصرف ارده کنجد خواص و مزایای بی نظیری را به همراه دارد، همچنین ارزش غذایی موجود در ارده کنجد بالا است و برای سلامت بدن نیز مفید می باشد.
۱۴۰۳/۰۹/۰۹
/ سایت خط سلامت
5 مورد از بهترین دانه ها برای کنترل قند خون
خط سلامت: دانهها به دلیل ویژگیهای مفیدشان میتوانند بخشی از رژیم غذایی افراد دیابتی باشند. این مواد غذایی با داشتن فیبر بالا، چربیهای سالم و پروتئین، به کنترل سطح قند خون کمک میکنند و احساس سیری طولانیتری ایجاد میکنند. مصرف دانههایی مانند تخم کتان، چیا، کنجد و تخمه آفتابگردان میتواند به بهبود …
رژیم غذایی
دیابت
رژیم غذایی
دیابت
قند خون
۱۴۰۳/۰۹/۰۷
/ سایت فرتاک
این افراد کنجد نخورند بهتر است
کنجد حاوی انواع ویتامینها، مواد معدنی و چربیهای سالم است و میتواند به سلامت قلب، دستگاه گوارش و تقویت سیستم ایمنی کمک کند. اما شاید این موضوع را ندانید که استفاده از این ماده خوراکی مغذی برای همه توصیه نمیشود.
کنجد
مصرف کنجد
کنجد
مصرف کنجد
۱۴۰۳/۰۹/۰۶
/ روزنامه شرق
کنجد برای این گروه ممنوع است
کسانی که از بیماری التهاب روده رنج میبرند نباید مغزها و دانهها را مصرف کنند که کنجد هم جزو آنهاست. این در حالی است که دانههای کنجد حاوی اگزالات (oxalate) هستند و میتوانند سنگهای کلیه را تشدید کنند. به همین دلیل افراد مبتلا به سنگ کلیه و کسانی که سابقه این عارضه را دارند بهتر است کنجد را از رژیم …
کنجد
دستگاه گوارش
کنجد
دستگاه گوارش
التهاب روده
۱۴۰۳/۰۹/۰۶
/ سایت فرارو
این افراد نباید به کنجد لب بزنند
کسانی که از بیماری التهاب روده رنج میبرند نباید مغزها و دانهها را مصرف کنند که کنجد هم جزو آنهاست. این در حالی است که دانههای کنجد حاوی اگزالات (oxalate) هستند و میتوانند سنگهای کلیه را تشدید کنند. به همین دلیل افراد مبتلا به سنگ کلیه و کسانی که سابقه این عارضه را دارند بهتر است کنجد را از رژیم …
کنجد
سلامتی
کنجد
سلامتی
۱۴۰۳/۰۸/۲۸
/ سایت گفتنی
نکاتی مهم که قبل از استفاده از روغن های گیاهی در آشپزی باید بدانیم!
5نکته قبل از استفاده از روغن های گیاهی: مصرف روغن های گیاهی از قبیل روغن کنجد و روغن زیتون به دلیل فوایدی که دارند در پخت و پز بسیار توصیه می شوند، اما باید
۱۴۰۳/۰۸/۲۲
/ سایت خبرفوری
روغن کنجد مصرف کنیم یا نه؟
در زمان پخت غذا، اغلب بهدنبال روغنهایی میگردیم که بتوانند ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز بدن ما را تأمین کنند، درحالیکه روغن زیتون همیشه بهترین است، روغنهای پختوپز دیگری نیز وجود دارند که میتوانند معجزه کنند.
روغن کنجد
روغن کنجد
۱۴۰۳/۰۸/۱۹
/ سایت خط سلامت
روغن کنجد مصرف کنیم یا نه؟ / مقایسه روغن کنجد و زیتون و نارگیل با هم
خط سلامت: روغنهای مختلفی وجود دارند که میتوانند در پخت و پز مورد استفاده قرار بگیرند. از جمله این روغنها میتوان به روغن زیتون، روغن کنجد، روغن نارگیل و روغن آفتابگردان اشاره کرد. هر کدام از این روغنها ویژگیها و خواص مخصوص خود را دارند که ممکن است برای پخت و پز مورد استفاده قرار گیرند.
روغن کنجد
روغن کنجد
۱۴۰۳/۰۸/۱۸
/ سایت فرتاک
آشنایی با فواید مصرف روغن کنجد
در زمان پخت غذا، اغلب به دنبال روغنهایی میگردیم که بتوانند ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز بدن ما را تامین کنند. در حالی که روغن زیتون همیشه بهترین است، روغنهای پخت و پز دیگری نیز وجود دارند که میتوانند معجزه کنند.
کنجد
روغن کنجد
کنجد
روغن کنجد
فواید روغن کنجد
۱۴۰۳/۰۸/۱۸
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر - روغن کنجد مصرف کنیم یا نه؟ اندیشه معاصر
در زمان پخت غذا، اغلب بهدنبال روغنهایی میگردیم که بتوانند ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز بدن ما را تأمین کنند، درحالیکه روغن زیتون همیشه بهترین است، روغنهای پختوپز دیگری نیز وجود دارند که میتوانند معجزه کنند.
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت آفتاب نیوز
فواید مصرف روغن کنجد برای سلامت بدن
در زمان پخت غذا، اغلب به دنبال روغنهایی میگردیم که بتوانند ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز بدن ما را تامین کنند. در حالی که روغن زیتون همیشه بهترین است، روغنهای پخت و پز دیگری نیز وجود دارند که میتوانند معجزه کنند.
روغن کنجد
سلامتی
روغن کنجد
سلامتی
۱۴۰۳/۰۸/۱۴
/ سایت باشگاه خبرنگاران
«کنجد» محصولی کمآببر و مناسب اقلیم خوزستان
عضو هیات علمی گروه زراعت دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به کاهش مصرف آب با کشت کنجد گفت: مصرف آب در کنجد یک چهارم مصرف آب برنج است و درآمد کنجد تقریبا با درآمد برنج مساوی است و گاهی میتواند ۳ تا ۴ برابر درآمد کشت برنج باشد.
راه و شهرسازی خوزستان
محور اهواز
راه و شهرسازی خوزستان
محور اهواز
۱۴۰۳/۰۸/۱۳
/ سایت سلامت نیوز
رابطه بین مصرف روغن دانهها و سلامتی
روغن دانهها همانطور که از نامشان پیدا است، روغنهاییاند که از دانههای گیاهی مختلف مانند آفتابگردان، کانولا، سویا، کتان، سبوس برنج و کنجد استخراج میشوند.
۱۴۰۳/۰۸/۰۹
/ سایت عصرایران
احتمال ابتلا به سکته قلبی با مصرف این روغن کاهش مییابد
مصرف روغن کنجد میتواند خطر بروز سکتههای قلبی را کاهش دهد و فشار خون را تنظیم کند.
روغن کنجد
سکته قلبی
روغن کنجد
سکته قلبی
۱۴۰۳/۰۸/۰۸
/ سایت آفتاب نیوز
با این روغن سکته قلبی را فراری دهید
مصرف روغن کنجد میتواند خطر بروز سکتههای قلبی را کاهش دهد و فشار خون را تنظیم کند.
سکتههای قلبی
فشار خون
سکتههای قلبی
فشار خون
۱۴۰۳/۰۸/۰۳
/ سایت افکارنیوز
مصرف دانه و روغن کنجد ممنوع!
کنجد حاوی انواع ویتامینها، مواد معدنی و چربیهای سالم است و میتواند به سلامت قلب، دستگاه گوارش و تقویت سیستم ایمنی کمک کند. اما شاید این موضوع را ندانید که استفاده از این ماده خوراکی مغذی برای همه توصیه نمیشود.
روغن
کنجد
روغن
کنجد
۱۴۰۳/۰۸/۰۲
/ سایت انتخاب
چرا نباید حلوا ارده مصرف کنیم؟
یک متخصص علوم و صنایع غذایی میگوید: «حلوا ارده برخلاف باور عمومی که تصور میکنند این فراورده حاوی بیشترین میزان کنجد است اما نیمی از حجم این محصول حاوی شکر و به شدت افزایشدهنده قند خون و کالریزاست.»
۱۴۰۳/۰۷/۲۲
/ سایت دلگرم
میتونی ازش پول دربیاری / با خمیر خونگی سیمیت نان فانتزی فروشی!
سیمیت یک نوع نان سنتی و محبوب در ترکیه و برخی کشورهای دیگر است. این نان به شکل حلقهای یا دایرهای است و معمولاً با کنجد پوشانده میشود. در کره جنوبی نیز نانهایی مشابه وجود دارد که معمولاً به عنوان تنقلات یا صبحانه مصرف میشوند.
سیمیت
ترکی
سیمیت
ترکی
۱۴۰۳/۰۷/۲۴
/ خبرگزاری ایانا
آغاز برداشت کنجد از 500 هکتار مزارع گراش
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گراش گفت: عملیات برداشت کنجد از 500 هکتار مزارع این شهرستان آغاز شده و پیش بینی می شود بیش از 500 تن محصول تولید و روانه بازار مصرف شود.
برداشت محصول
گراش
برداشت محصول
گراش
کشت کنجد
برداشت کنجد
۱۴۰۳/۰۷/۱۸
/ سایت سبک ایده آل
با قدیمی ترین چاشنی در جهان آشنا شوید+فیلم - سبک ایده آل
دانه های کنجد، خاصیت های فراوانی برای سلامتی دارند، همچنین مصرف کنجد برای زیبایی پوست و مو بسیار مفید است و به درمان برخی از بیماری ها کمک شایانی می کند.
۱۴۰۳/۰۷/۰۶
/ سایت نبض بازار
نکات مهمی درباره مصرف کنجد که باید بدانید
کنجد دارای ویتامینها، مواد معدنی و چربیهای سالم است که به بهبود سلامت قلب، عملکرد گوارش و تقویت سیستم ایمنی کمک میکند، اما مصرف آن برای همه افراد مناسب نیست.
سلامت
سلامت
۱۴۰۳/۰۷/۰۵
/ سایت خبرفوری
این افراد هرگز کنجد مصرف نکنند
کنجد حاوی انواع ویتامینها، مواد معدنی و چربیهای سالم است و میتواند به سلامت قلب، دستگاه گوارش و تقویت سیستم ایمنی کمک کند. اما شاید این موضوع را ندانید که استفاده از این ماده خوراکی مغذی برای همه توصیه نمیشود.
التهاب روده
کنجد
التهاب روده
کنجد
۱۴۰۳/۰۷/۰۲
/ سایت فرارو
جلوگیری از پوکی استخوان با مصرف این دانه خوشمزه
کنجد یکی از بهترین منابع ویتامینهای گروه B است. ویتامین B ۱ باعث تغییر حالت قندها به انرژی میشود. این ویتامین در بدن ساخته نمیشود و باید از طریق مواد غذایی به بدن برسد. ویتامین B ۲ که تحتعنوان ریبوفلاوین شناخته میشود، در فرایندهای بیولوژیک تولید پروتئین و چربها نقش دارد.
۱۴۰۳/۰۶/۲۸
/ سایت خط سلامت
چه کسانی نباید کنجد بخورند؟
خط سلامت: کنجد، سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و چربیهای سالم، برای قلب، دستگاه گوارش و سیستم ایمنی بدن مفید است؛ اما مصرف آن برای همه مناسب نیست.
تقویت سیستم ایمنی
سلامت قلب
تقویت سیستم ایمنی
سلامت قلب
کنجد بار رژیمی
کنجد
۱۴۰۳/۰۶/۲۷
/ سایت انتخاب
مصرف کنجد برای چه کسانی توصیه نمی شود؟
سازمان غذا و داروی ایالات متحده، کنجد را نهمین ماده اصلی آلرژیزا اعلام و تأکید کرده که اگر آلرژی دارید در مصرف این خوراکی، شبیه سایر محصولات آلرژیزا احتیاط کنید.
۱۴۰۳/۰۶/۲۱
/ سایت خط سلامت
بهتر است روغن کنجد مصرف کنید یا روغن ارده + فیلم
خط سلامت: تفاوتهای روغن کنجد و روغن ارده، به شما کمک میکند تا انتخاب بهتری داشته باشید.
رژیم غذایی
روغن کنجد
رژیم غذایی
روغن کنجد
روغن ارده کنجد
۱۴۰۳/۰۶/۱۲
/ سایت پارسینه
اگر کبد چرب دارید به این ماده غذایی لب نزنید
یک متخصص بیماریهای داخلی گفت: اگر به دنبال درمان عارضه کبد چرب هستید، اولین خوراکی که باید دور آن خط بکشید روغنهای حیوانی هستند که بهتر است با روغنهای گیاهی مانند روغن زیتون، روغن آفتابگردان و روغن کنجد جایگزین شوند.
درمان
روغن زیتون
درمان
روغن زیتون
سبزیجات
قند
۱۴۰۳/۰۵/۲۶
/ سایت کاماپرس
5 روغن نباتی مناسب پخت و پز - کاماپرس
روغن نباتی، یکی از پر مصرفترین مواد غذایی داخل هر آشپزخانهی ایرانی به حساب میآید. با این حال متخصصهای تغذیه تاکید دارند تا خانوادهها بیشتر از روغنهای نباتی استفاده کنند. کاماپرس در این گزارش 5 روغن نباتی مناسب پخت و پز را معرفی میکند. روغن کنجد؛ عامل جلوگیری از بیماریهای قلبی یکی از روغنهای …
۱۴۰۳/۰۵/۱۳
/ خبرگزاری ایلنا
معرفی دستگاه های روغن گیری و روغن کشی: راهنمای جامع خرید و استفاده
دستگاه های روغن گیری و روغن کشی از ابزارهای حیاتی در تولید محصولات سالم و طبیعی محسوب می شوند. دانه های روغنی به عنوان منابع غنی از پروتئین و ویتامین، بسیار ارزشمند بوده و از این رو قیمت آن ها نسبت به روغن های حیوانی بالاتر است. این دانه ها قبل از روغن گیری نیز به صورت خام قابل مصرف هستند. از جمله دانه …
دستگاه روغن گیری
دستگاه بسته بندی
دستگاه روغن گیری
دستگاه بسته بندی
۱۴۰۳/۰۴/۳۰
/ خبرگزاری ایلنا
همه چیز درباره تاثیر عسل بر غلظت خون
عسل به عنوان یکی از طبیعیترین شیرین کنندهها بین جوامع شناخته میشود و از آنجایی که فواید فراوانی دارد ما تصمیم گرفتیم، در این مطلب به صورت دقیق به بررسی عسل و غلظت خون بپردازیم. علاوه بر این به اطلاعاتی همچون خواص ضد غلظت خون عسل و خاصیت این شیرین کننده برای افزایش گردش خون و تقویت سیستم ایمنی بدن …
عسل
عسل
۱۴۰۳/۰۴/۱۴
/ سایت نیک صالحی
کنجد فشار خون بالا را کاهش میدهد
کاهش فشار خون با کنجد و کاهش فشار خون با کنجد و فایدهی بینظیر کنجد برای سلامتی و زیبایی و کنترل فشار خون با مصرف محصولات کنجدی
دستگاه گوارش
فشار خون
دستگاه گوارش
فشار خون
۱۴۰۳/۰۴/۰۹
/ سایت خط سلامت
چرا روغن گیری کنجد در حضور مشتری خطرناک است ؟
خط سلامت: برخلاف تصور عمومی، متخصصان مصرف روغن های خام که در حضور مشتری گرفته می شوند را توصیه نمی کنند.
روغن کنجد
روغن گیری
روغن کنجد
روغن گیری
۱۴۰۳/۰۴/۰۳
/ روزنامه دنیای اقتصاد
با مصرف این ویتامینها همیشه لاغر میمانید
کمبود کلسیم معمولا باعث میل به مصرف شکر و نمک میشود. به غیر از لبنیات، میتوانید کلسیم را از راه مصرف کلم، ماهی آزاد، ماهی ساردین، دانه چیا و کنجد به دست آورید.
لاغری
ویتامین
لاغری
ویتامین
۱۴۰۳/۰۳/۲۷
/ سایت نمناک
کنجد و روغن کنجد در بارداری بخوریم یا نه؟
دانه های کنجد و روغن کنجد سرشار از ویتامین ها و کلسیم هستند که مصرف آن ها در بارداری بسیار مفید است و موجب تقویت سیستم دفاعی بدن می شوند.
۱۴۰۳/۰۳/۱۱
/ سایت خط سلامت
تغذیه دوران بارداری از دیدگاه طب ایرانی
خط سلامت: از نظر متخصصان طب سنتی، لازم است از زیاده روی در مصرف کنجد، نخود، سیر، زیتون نارس، زرشک، نارنج و لوبیا در سه ماهه اول بارداری پرهیز شود و موادی مثل زیره، رازیانه، سیاه دانه، انیسون، آویشن، بذرکتان، بابونه و شوید چه به صورت دمنوش و چه به صورت ادویه تنها با نظر پزشک استفاده شوند.
طب سنتی
طب سنتی
۱۴۰۳/۰۳/۰۴
/ سایت اطلاعات آنلاین
غذاهایی که سلامت چشم شما را به خطر می اندازد
تحقیقات متعدد نشان داده است زیاده روی در مصرف روغنهای خوراکی میتواند برای چشم مضر باشد. از این روغنها میتوان به روغن آفتابگردان، گلرنگ، ذرت، سویا، و کنجد اشاره کرد.
۱۴۰۳/۰۳/۰۳
/ سایت آفتاب نیوز
این ۷ غذا برای سلامت چشم مضرند
تحقیقات متعدد نشان داده است زیاده روی در مصرف روغنهای خوراکی میتواند برای چشم مضر باشد. از این روغنها میتوان به روغن آفتابگردان، گلرنگ، ذرت، سویا، و کنجد اشاره کرد.
سلامت چشم
سلامت چشم
۱۴۰۳/۰۳/۰۱
/ سایت فرتاک
مضر ترین مواد غذایی برای سلامت از چشم
تحقیقات متعدد نشان داده است زیاده روی در مصرف روغنهای خوراکی میتواند برای چشم مضر باشد. از این روغنها میتوان به روغن آفتابگردان، گلرنگ، ذرت، سویا، و کنجد اشاره کرد.
خطر ابتلا به بیماری
زنان
خطر ابتلا به بیماری
زنان
سلامت
قهوه
۱۴۰۳/۰۲/۲۲
/ خبرگزاری ایسکانیوز
مصرف زیاد کنجد عوارض دارد؟
کنجد با توجه به فوایدی که دارد در برخی افراد باعث ایجاد آلرژی و حساسیت میشود که بهصورت شوک آنافیلاکسی بروز می کند.
دانستنی ها
دانستنی ها
۱۴۰۳/۰۲/۰۴
/ سایت سرگرمی روز
این روغن بیش از 1000 سال در ایران مانع بیماری فشار خون بوده است
دانه کنجد، دانه مغذی با رنگ های سفید، قهوه ای و سیاه است که کنجد سیاه آن دارای عطر بهتر و طعم قویتر نسبت به انواع دیگر کنجد است.
جلوگیری از آسم با مصرف سیب
خواص روغن کنجد سیاه
جلوگیری از آسم با مصرف سیب
خواص روغن کنجد سیاه
سلامت قلب و بهبود فشار خون
خواص ضد سرطان
۱۴۰۳/۰۱/۱۶
/ سایت عصرایران
راهکارهای پایین آوردن کلسترول خون (فیلم)
در این ویدیو با حضور دکتر عسکرفراشاه در مورد اینکه با ورزش کردن و اصلاح سبک زندگی و مصرف روغن زیتون و کنجد جایگزین روغنهای دیگر میتواند در کاهش کلسترول خون مفید باشد صحبت میکنیم.
کلسترول خون
دکتر عسکرفراشاه
کلسترول خون
دکتر عسکرفراشاه
۱۴۰۲/۱۲/۲۶
/ روزنامه ایران
بازار نوروزی کالاهای اساسی در آرامش
روغن خوراکی نباتی و حیوانی به دلیل اهمیتش در سبد خانوار، جزو کالاهای اساسی محسوب میشود، در دنیا روغنهای خوراکی بسیاری وجود دارند که مورد مصرف هستند اما برخی از آنها همچون روغن زیتون، روغن کنجد و روغن آووکادو در حفظ سلامت خانوار مؤثر است اما عمده روغن مصرفی روغنهایی همچون آفتابگردان، کانولا، ذرت و …
۱۴۰۲/۱۲/۲۴
/ سایت آفتاب نیوز
این نوع روغن را مصرف نکنید
در چند سال اخیر استقبال از مصرف روغن کنجد به عنوان روغن مصرفی بسیار افزایش یافته است و شاهد مراکزی در سطح شهر هستیم که به وسیله دستگاههای روغنکشی از دانه کنجد مستقیما برای تولید روغن استفاده میکنند.
روغن کنجد
فواید روغن کنجد
روغن کنجد
فواید روغن کنجد
۱۴۰۲/۱۲/۲۰
/ سایت پارسینه
طرز تهیه هلیم کشدار+فیلم / سریعترین روش پخت حلیم کشدار
هلیم معمولاً به عنوان صبحانه یا در ماه محرم یا در ماه رمضان به عنوان افطاری و سحری مصرف میشود و با سرشیر، دارچین، کنجد، شکر و گوشت ریزشدهٔ مرغ یا بوقلمون تزئین میگردد.
حلیم
حلیم کشدار
حلیم
حلیم کشدار
هلیم
هلیم با گوشت
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۲/۱۲/۲۰ - ۱۸:۴۱:۵۹
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ -
13 March 2025
دریافت اخبار بیشتر
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی