دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

سوپ عدس برای نوزاد، دستور پخت


سوپ عدس قرمز، مناسب 9-12 ماه
زمان مورد نیاز برای تهیه: 45 دقیقه
مواد لازم برای دو و یک‌دوم پیمانه:
عدس قرمز    یک چهارم پیمانه
پیاز    یک دوم عدد
پودر تخم گشنیز    یک‌دوم قاشق چایخوری
زردچوبه    یک‌چهارم قاشق چایخوری
آب    350 میلی‌لیتر (یک و یک‌دوم پیمانه)
سیب‌زمینی    50 گرم
هویج    50 گرم
کلم    50 گرم
گل کلم    50 گرم
 
روش تهیه:
عدس را پاک کنید و با آب سرد بشوئید. پیاز را خرد کنید و به همراه عدس، ادویه‌ها و آب در قابلمه مناسبی بریزید، روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس در قابلمه را بگذارید و
02 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. سیب‌زمینی، هویج و کلم را خرد کنید. گل کلم را نیز با دست به گلچه‌هایی کوچک تقسیم کنید.
 
سبزی‌ها را به ظرف روی شعله اضافه کنید و 21-51 دقیقه آن را بپزید. پس از آماده شدن سوپ را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن کنید تا پوره یکدستی حاصل شود. در صورت لزوم کمی آب جوش نیز به آن اضافه کنید. یک قاشق سوپ را در بشقابی بریزید و دمای آن را کنترل کنید. قبل از دادن غذا به نوزاد آن را خنک کنید.
 
باقیمانده غذا را در ظرفی دربسته بریزید و به یخچال منتقل کنید. این غذا باید قبل از 42 ساعت مصرف شود.
 
یادآوری: می‌توانید این غذا را در فریزر نیز نگهداری کنید.