چهارشنبه, ۱۳ تیر, ۱۴۰۳ / 3 July, 2024
مجله ویستا

پلوبندری


پلوبندری

گشنیز و فلفل دلمه ای را خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید.

مواد لازم:

برنج: ۴ پیمانه

فلفل دلمه ای رنگی: ۲ عدد

سیر سرخ شده: ۳ قاشق غذاخوری

پیاز داغ: ۵ قاشق غذاخوری

نخودفرنگی: یک چهارم پیمانه

ادویه شامل نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه: به مقدار لازم

گشنیز: ۲ پیمانه

تن ماهی: ۲ پیمانه

طرز تهیه:

گشنیز و فلفل دلمه ای را خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید. سیر داغ، پیاز سرخ شده، تن ماهی، نخودفرنگی پخته و ادویه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شود.

برنج را آبکش کنید و در قابلمه ای مناسب بریزید و مواد را لابه لای برنج اضافه کنید. غذا را روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج دم بکشد.