چهارشنبه, ۲۷ تیر, ۱۴۰۳ / 17 July, 2024
مجله ویستا

اسرار آشپزی از زبان سرآشپرهای حرفه‌ای دنیا


کسانی که اغلب غذا درست می کنند می دانند گاهی اوقات آشپزخانه یک جهنم واقعی است: جامانده های روغن، سوختن گوشت و تخم مرغ هایی که خریداری کرده اید و خراب شده اند.

ما در  ستاره با اسرار آشپزی به شما کمک می کنیم تا عشق به آشپزی بر چالش ها غلبه کند. به همین منظور 13 مورد از اسرار آشپزی را جمع آوری کرده ایم که در زمان شما صرفه جویی کرده و مهارت های تان را افزایش می دهد.


اسرار آشپزی در پختن و برش کیک

1- یکی از اسرار آشپزی برای برش یک قطعه کامل کیک، این است که باید قبل از برش چاقو را زیر آب گرم قرار دهید. این کار باعث می شود کیک به تیغه چاقو نچسبد.


	اسرار آشپزی از زبان سرآشپرهای حرفه‌ای دنیا | وب


2- وقتی یک تکه از کیک را جدا می کنیم، بعد از مدتی قسمت های برش خورده کیک کهنه می شود و ممکن است طعم آن نیز تغییر کند. برای جلو گیری از این کار بهتر است نان تست را با خلال دندان به لبه های برش خورده کیک متصل کنید.


	اسرار آشپزی از زبان سرآشپرهای حرفه‌ای دنیا | وب


3- اگر می خواهید کیک شما به خوبی پف کند، نباید در زمان پخت آن برای چک کردن در فر را باز کنید. باز کردن در فر باعث می شود حرارت داخل فر کم شود و کیک به خوبی پف نکند. البته اگر حدود 5 دقیقه به اتمام زمان پخت کیک مانده است می توانید در آن را باز کنید.


	اسرار آشپزی از زبان سرآشپرهای حرفه‌ای دنیا | وب



اسرار آشپزی در پخت مواد غذایی و استفاده از وسایل

4- برای استفاده راحت از لیمو می توانید لیمو را بدون برش دادن کمی له کنید، سپس سر یک اسپری آب پاش را درون لیمو فرو کنید، با این کار یک اسپری آب لیمو خواهید داشت.


	اسرار آشپزی از زبان سرآشپرهای حرفه‌ای دنیا | وب


5- اگر زمانی که با چاقو کار می کنید دسته آن مرتب در دست شما لیز میخورد یا می لغرد، می توانید چند عدد از نوارهای پلاستیکی را روی دسته آن بپیچانید تا از لیز خوردن آن جلوگیری کند.


	اسرار آشپزی از زبان سرآشپرهای حرفه‌ای دنیا | وب


6- مدت زمان پخت یک تخم مرغ در آب جوش چقدر است؟


	اسرار آشپزی از زبان سرآشپرهای حرفه‌ای دنیا | وب


7- اگر قصد دارید یک همبرگر یا گوشت چرخ کرده را سرخ کنید بهتر است در مرکز آن یک گودی ایجاد کنید، این کار علاوه بر جذاب تر شدن ظاهر آن، زمان پخت را کاهش می دهد.


	اسرار آشپزی از زبان سرآشپرهای حرفه‌ای دنیا | وب


8- اسرار آشپزی به ما می گویند، لیمو هایی که پوست نازکتری دارند، ترش تر از لیموهایی هستند که پوست آنها ضخیم است.


	اسرار آشپزی از زبان سرآشپرهای حرفه‌ای دنیا | وب


9- یکی از اسرار آشپزی برای اینکه بتوانید سوسیس را به طور کامل از داخل و خارج سرخ کنید، این است که باید با چاقو چند شکاف روی سوسیس ایجاد کرده و سپس آن را سرخ کنید.


	اسرار آشپزی از زبان سرآشپرهای حرفه‌ای دنیا | وب

15 خوراکی بامزه برای جشن تولد کودکان


10- اگر میخواهید بفهمید که آیا تخم مرغ تازه است یا خیر، باید به حلقه اطراف زرده توجه کنید. هرچه حلقه دور زرده سفت تر باشد و به زرده نزدیک تر تخم مرغ تازه تر است.


	اسرار آشپزی از زبان سرآشپرهای حرفه‌ای دنیا | وب


11- یکی از اسرار آشپزی برای تازه ماندن سبزیجات در یخچال این است که، آن ها را در فویل بپیچید سپس در یخچال قرار دهید.


	اسرار آشپزی از زبان سرآشپرهای حرفه‌ای دنیا | وب

رازهای خشک کردن سریع سبزی در منزل!


12- اگر می خواهید پیتزا را دوباره گرم کنید و به نحوی باشد که انگار تازه پخته شده است، روی آن با آب پاش آب بپاشید و آن را در فر قرار دهید.


	اسرار آشپزی از زبان سرآشپرهای حرفه‌ای دنیا | وب


13- هنگام بریدن گوشت استیک آن را در امتداد خطوط گوشت برش بزنید. این کار اجازه نخواهد داد که تکه ها هنگام برش شکسته شوند و شما برش های کاملی خواهید داشیت.


	اسرار آشپزی از زبان سرآشپرهای حرفه‌ای دنیا | وب



14 ترفند آشپزی که سرآشپزها به شما نمی گویند!