VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
یکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ -
19 January 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
غذاهای کم نمک
تغذیه
نمک
سلامت
ماه رمضان
رژیم غذایی
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۰/۲۸ / سایت اندیشه معاصر
دستور پخت بورانی بادمجان: غذایی خوشمزه برای مهمان ها اندیشه معاصر
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، برای فرار غذاهای محلی در واقع به عنوان میراث فرهنگی مردم هر کشور به حساب می آیند. با گذشت زمان، با مدرن شدن زندگی و ورود غذاهای جدید، برخی از این غذاها به تدریج فراموش شدند و یا روش های طبخ تغییر یافت. اگر به هر جای ایران بروید حتما با غذاهای خوشمزه و محلی مواجه …
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۰/۲۷ / سایت دلگرم
نگهداری برگ مو در آب نمک (راهنمای کامل)
نگهداری برگ مو در آب نمک یکی از روشهای سنتی و مؤثر برای حفظ تازگی و طعم برگ مو برای مدت طولانی است. این روش به شما اجازه میدهد تا در تمام طول سال از برگهای مو برای تهیه انواع غذاهای خوشمزه مانند دلمه استفاده کنید.
برگ مو
نگهداری برگ مو
برگ مو
نگهداری برگ مو
برگ درخت انگور
۱۴۰۳/۱۰/۲۵
/ خبرگزاری ایسکانیوز
آموزش آشپزی / طرز تهیه پیتزا پپرونی تنوری در منزل
پیتزا یکی از محبوب ترین غذاهای جهان است که در قرن ۱۸ و اوایل قرن ۱۹ میلادی، در ناپولی ایتالیا تهیه می شد. در آن زمان، طرز تهیه پیتزا بسیار ساده بود. مواد تشکیل دهنده پیتزاها، خمیر، نمک، سیر، فلفل، گوجه، پنیر و ریحان بود.
آموزش آشپزی
آموزش آشپزی
۱۴۰۳/۱۰/۲۲
/ سایت تکناک
این قاشق برقی طعم نمک را به غذاهای شما اضافه می کند
قاشق برقی جدیدی طراحی شده است که با فعال کردن گیرندههای چشایی زبان، بدون افزودن نمک واقعی، طعم شوری را به غذاهای کمسدیم اضافه میکند.
۱۴۰۳/۱۰/۰۵
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
یک نکته جالب درباره غذاهای ایرانی و فشار خون | با این راهکار نیاز به داروهای فشار خون کم می شود
مدیر کل بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد افراد مبتلا به فشار خون اگر رژیم غذایی مناسب و کنترل وزن داشته باشند، تا حدود زیادی نیاز به مصرف داروها در آنها کاهش خواهد یافت.
نمک
وزارت بهداشت و درمان
نمک
وزارت بهداشت و درمان
ورزش
۱۴۰۳/۱۰/۰۴
/ سایت فرارو
(ویدئو) پنیر موزارلا چگونه تولید می شود؟
موتزارلا (به ایتالیایی: Mozzarella) که موزارلا هم نامیده میشود، نامی عمومی برای انواعی از پنیرهای نیمه نرم ایتالیایی است که از شیر گاو یا گاومیش تهیه میشوند. برای تهیه آن پنیر تازه را در آب نزدیک به دمای جوش حرارت داده و در قطعههای کروی کوچک در آب نمک غلیظ نگه میدارند. این پنیر بسیار کِش میآید …
پنیر
پنیر
۱۴۰۳/۱۰/۰۴
/ سایت خبرفوری
بیماران روماتیسمی از این 8 ماده غذایی پرهیز کنند
همانطور که غذاهایی وجود دارند که میتوانند به بهبود علائم بیماری روماتیسم یا آرتریت روماتوئید کمک کنند، غذاهایی نیز وجود دارند که میتوانند آنها را بدتر کنند. برخی از این غذاها میتوانند التهاب را در بدن افزایش دهند.
گوشت قرمز
نمک
گوشت قرمز
نمک
روماتیسم
قندهای مضر
۱۴۰۳/۰۹/۱۷
/ سایت خط سلامت
چرا گیاهخواران تغذیه ناسالم تری دارند؟
خط سلامت: مطالعات نشان دادهاند گیاهخواران نسبت به غیر گیاهخواران تمایل بیشتری به مصرف غذاهای فوقفرآوریشده (UPF) دارند.
شکر
نمک
شکر
نمک
گیاهخواران
۱۴۰۳/۰۹/۰۶
/ سایت اکالا
طرز تهیه پرتقال پخته برای سرفه + بهترین زمان مصرف
یکی از روشهای ساده و خانگی برای درمان سرفه و پاکسازی ریه، مصرف پرتقال پخته است. در تهیه پرتقال پخته برای سرفه خشک با نمک باید ابتدا از...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۹/۰۵
/ خبرگزاری ایلنا
مبتلایان به «اچ آی وی» چه بخورند، چه نخورند؟
مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور با اشاره به اهمیت تغذیه در بیماران مبتلا به «اچ آی وی» گفت: بهتر است رژیم غذایی این افراد حاوی غذاهای کمچرب، کمسدیم (نمک)، بدون قند و شکر افزوده باشد.
انستیتو تحقیقات تغذیهای
انستیتو تحقیقات تغذیهای
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
/ خبرگزاری ایرنا
بیماران کلیوی چه باید بخورند؛ چه نباید بخورند؟
تهران- ایرنا- مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت خوراکیها و نوشیدنیها بر سلامت فرد تاثیرگذار هستند، بنابراین داشتن یک وزن مناسب و رژیم غذایی سالم و متعادل همراه با مصرف کم نمک و چربی میتواند به حفاظت از کلیهها کمک کند. رژیم غذایی مناسب برای بیماران کلیوی شامل مصرف غذاهای خاصی است که از تشکیل …
نارسایی کلیه
دانشگاه های علوم پزشکی
نارسایی کلیه
دانشگاه های علوم پزشکی
۱۴۰۳/۰۸/۲۶
/ سایت انتخاب
نوسانات کلسترول ممکن است نشانهای از خطر زوال عقل باشند
کلسترول مادهای چرب و مومی است که توسط کبد تولید میشود و در ساخت غشای سلولی، برخی هورمونها و نمکهای صفراوی ضروری است. همچنین از طریق مواد غذایی مانند گوشت، لبنیات و غذاهای دریایی مصرف میشود. با این حال، سطوح بالای کلسترول میتواند منجر به مشکلاتی مانند بیماریهای قلبی و سکته شود.
۱۴۰۳/۰۸/۲۰
/ سایت اکالا
4 ترفند رفع شوری شور گل کلم؛ برای تنظیم طعم شور
رعایت نکردن تعادل مقدار نمک و سرکه برای شور گل کلم موجب میشود تا طعم شور شما بیش از اندازه شور شود. برای رفع شوری شور گل کلم باید از...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت پارسینه
طرز تهیه کتلت ساده و محبوب
کتلت ساده یکی از غذاهای محبوب و سنتی در ایران است که معمولاً با گوشت چرخکرده، سیبزمینی پخته، تخممرغ، و ادویههایی مانند نمک و فلفل تهیه میشود.
طرز تهیه کتلت
طرز تهیه کتلت
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ خبرگزاری ایسکانیوز
آموزش آشپزی / طرز تهیه کتلت ساده و محبوب
کتلت ساده یکی از غذاهای محبوب و سنتی در ایران است که معمولاً با گوشت چرخکرده، سیبزمینی پخته، تخممرغ، و ادویههایی مانند نمک و فلفل تهیه میشود.
آموزش آشپزی
آموزش آشپزی
۱۴۰۳/۰۸/۱۵
/ سایت فرتاک
ارتباط مصرف زیاد نمک با پوکی استخوان!
رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت مصرف زیاد نمک را باعث افزایش خطر پوکی استخوان دانست و گفت: مصرف غذاهای پرنمک، تنقلات شور و غذاهای کنسروی باعث افزایش دفع کلسیم از بدن میشوند و از این طریق در کاهش تراکم استخوانها و افزایش شکنندگی آنها موثر هستند.
نمک
نمک
۱۴۰۳/۰۸/۱۵
/ سایت افکارنیوز
خطرات استفاده بیرویه از مصرف نمک
رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت مصرف زیاد نمک مصرف زیاد نمک خطر ابتلا به پوکی استخوان را تشدید میکندباعث افزایش خطر پوکی استخوان دانست و گفت: مصرف غذاهای پرنمک، تنقلات شور و غذاهای کنسروی باعث افزایش دفع کلسیم از بدن میشوند و از این طریق در کاهش تراکم استخوانها و افزایش شکنندگی آنها موثر هستند.
پوکی استخوان
نمک
پوکی استخوان
نمک
۱۴۰۳/۰۸/۱۰
/ سایت فرتاک
اریشته داغلاما؛ طعم اصیل آذربایجان در خانه شما + ویدئو آموزشی طرز تهیه
اریشته داغلاما یکی از غذاهای محلی و اصیل ترکی است که شباهت زیادی به رشته پلو دارد با این تفاوت که در پخت اریشته از برنج استفاده نمیشود. در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: 400 گرم رشته پلویی، 150 گرم عدس، یک عدد پیاز، نصف پیمانه کشمش پلویی، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر دارچین این غذا را …
اریشته داغلاما
اریشته داغلاما
۱۴۰۳/۰۸/۱۰
/ سایت فرادید
(ویدئو) طرز تهیه اریشته داغلاما؛ غذای سنتی و خوشمزه آذربایجانی ها
اریشته داغلاما یکی از غذاهای محلی و اصیل ترکی است که شباهت زیادی به رشته پلو دارد با این تفاوت که در پخت اریشته از برنج استفاده نمیشود. در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: 400 گرم رشته پلویی، 150 گرم عدس، یک عدد پیاز، نصف پیمانه کشمش پلویی، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر دارچین این غذا را …
طرز تهیه
طرز تهیه
۱۴۰۳/۰۸/۰۸
/ سایت اکالا
اگر آب خیارشور کم شود چه کنیم؟
خیارشور برای نگهداری طولانی مدت به آب نمک نیاز دارد. خب حالا اگر آب خیارشور کم شود چه کنیم؟ برای اضافه کردن آب به خیارشور باید ابتدا از...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۸/۰۲
/ سایت فرتاک
کسانیکه فشار خون بالا دارند مواظب تغدیه خود باشند!
اغلب پزشکان در مواجهه با بیماران مبتلا به پرفشاری خون، آن ها را از مصرف نمک سفره و غذاهای شور پرهیز می دهند در حالی که به گفته استادیار دانشکده طب مکمل و سنتی مشهد، برخلاف تصور عمومی، تنها خوراکیهای شور نیستند که میتوانند فشار خون را بالا ببرند و افرادی که مستعد افزایش فشار خون هستند، ممکن است با زیادهروی …
فشار خون بالا
فشار خون بالا
۱۴۰۳/۰۸/۰۱
/ سایت فرادید
(ویدئو) فرآیند کشت خردل، برداشت دانه های خردل و فرآوری آن در کارخانه
دانههای خردل دانههایی کوچک و کروی هستند که از انواع گیاه خردل بدست میآیند. این دانهها معمولاً ۱ یا ۲ میلیمتر قطر دارند. این دانهها ممکن است بهرنگ سفید متمایل به زرد تا سیاه باشند. این دانهها ادویهای مهم در بسیاری از غذاهای محلی محسوب میشوند.خَردَل، نوعی ادویه است که از دانههای گیاه خردل بهدست …
کشاورزی
کشاورزی
۱۴۰۳/۰۷/۲۳
/ سایت سرگرمی روز
با این ادویه دم دستی فشار خون و تنظیم کن | درمان خانگی کنترل فشار خون بالا بدون خوردن قرص و دارو
اغلب پزشکان در مواجهه با بیماران مبتلا به پرفشاری خون، آن ها را از مصرف نمک سفره و غذاهای شور پرهیز می دهند در حالی که به گفته استادیار دانشکده طب مکمل و سنتی مشهد، برخلاف تصور عمومی، تنها خوراکیهای شور نیستند که میتوانند فشار خون را بالا ببرند و افرادی که مستعد افزایش فشار خون هستند، ممکن است با زیادهروی …
درمان خانگی
درمان خانگی
۱۴۰۳/۰۷/۲۲
/ سایت آرمان ملی
این خوراکیهای سالم فشار خون را بالا میبرد!
اغلب پزشکان در مواجهه با بیماران مبتلا به پرفشاری خون، آن ها را از مصرف نمک سفره و غذاهای شور پرهیز می دهند در حالی که به گفته استادیار دانشکده طب مکمل و سنتی مشهد، برخلاف تصور عمومی، تنها خوراکیهای شور نیستند که میتوانند فشار خون را بالا ببرند.
فشار خون
فشار خون
۱۴۰۳/۰۷/۲۲
/ سایت آفتاب نیوز
کنترل فشار خون بالا بدون خوردن قرص و دارو
اغلب پزشکان در مواجهه با بیماران مبتلا به پرفشاری خون، آن ها را از مصرف نمک سفره و غذاهای شور پرهیز می دهند در حالی که به گفته استادیار دانشکده طب مکمل و سنتی مشهد، برخلاف تصور عمومی، تنها خوراکیهای شور نیستند که میتوانند فشار خون را بالا ببرند و افرادی که مستعد افزایش فشار خون هستند، ممکن است با زیادهروی …
فشار خون
طب سنتی
فشار خون
طب سنتی
۱۴۰۳/۰۷/۲۲
/ سایت اکونیوز
نسخه طب سنتی برای کنترل فشار خون بالا - اکونیوز
اقتصاد ایران: اغلب پزشکان در مواجهه با بیماران مبتلا به پرفشاری خون، آن ها را از مصرف نمک سفره و غذاهای شور پرهیز می دهند در حالی که به گفته استادیار دانش
اقتصادایران
اقتصادایران
۱۴۰۳/۰۷/۲۱
/ سایت سبک ایده آل
روش تشخیص زردچوبه اصلی از تقلبی+فیلم - سبک ایده آل
زردچوبه را میتوان در کنار نمک و فلفل، یکی از مهمترین ادویههای آشپزی در ایران دانست. در بسیاری از غذاهای اصیل ایرانی این ادویه
۱۴۰۳/۰۷/۱۶
/ سایت اکالا
روش نگهداری مغز گردو در آب نمک؛ تازگی و طعم را تضمین کنید
گردو یکی از مفیدترین انواع خشکبار است که معمولا نوع تازه آن محبوبیت بیشتری نسبت به گردوی خشک دارد. روش نگهداری مغز گردو در آب نمک به این...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۷/۱۵
/ خبرگزاری برنا
این غذاها را کودکان و نوجوانان نباید مصرف کنند!
رئیس دپارتمان تغذیه بیمارستان مسیح دانشوری گفت: والدین باید مصرف غذاهای شور، شیرینیهای غیر طبیعی و نمک را برای فرزندان خود محدود کنند.
غذا
غذا
۱۴۰۳/۰۷/۱۰
/ سایت اکالا
اگر خیارشور خیلی شور شد چکار کنیم؟ 6 ترفند ساده
گاهی اوقات ممکن است در هنگام اضافه کردن نمک به خیارشور زیادهروی کنیم و خیارشورها بیش از حد شور شوند. اگر خیارشور خیلی شور شد، باید ابتدا...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۷/۰۴
/ خبرگزاری ایرنا
جولان قاتل سفید در سفرههای خراسانشمالی
بجنورد- ایرنا- غذاهای شور از دلایل اصلی ابتلا به بیماری فشار خون است، این در حالی است که مصرف نمک در خراسانشمالی بیش از میانگین کشوری و این استان جایگاه دوم از لحاظ شیوع این بیماری کشنده را دارد.
خراسان شمالی
بهداشت و سلامت
خراسان شمالی
بهداشت و سلامت
فشار خون
بجنورد
۱۴۰۳/۰۶/۲۸
/ سایت انتخاب
غذاهای مضر برای سلامت مردان ۴۰ ساله
توصیه میشود مردان پس از ۴۰ سالگی، از مصرف غذاهای غنی از کربوهیدرات ساده، نمک و مواد افزودنی پرهیز کنند یا مصرف آن را به حداقل برسانند؛ چرا که برخی موادغذایی در این سنین سلامت مردان را به طور جدی تهدید میکند و حتی ممکن است باعث مرگ شود. به گفته کارشناسان تغذیه، غذاهای پرکالری در مردان بالای ۴۰ سال، …
۱۴۰۳/۰۶/۲۸
/ سایت انتخاب
خطرات جدی مصرف غذاهای فوق فرآوری شده
مصرف مداوم و زیاد غذاهای فوق فرآوری می تواند به مشکلات جدی سلامت منجر شود. این غذاها معمولا حاوی کالری بالا، قند، چربی های ناسالم و نمک زیادی هستند که می توانند منجر به افزایش وزن و چاقی شوند. مصرف زیاد این غذاها ممکن است به بیماری های قلبی و عروقی، دیابت نوع دو، فشار خون بالا و مشکلات گوارشی منجر شود.
۱۴۰۳/۰۶/۲۵
/ سایت خط سلامت
مهم ترین ویژگی غذاهای کامل چیست؟
خط سلامت: غذاهای کامل، غذاهایی هستند که تا حد امکان به شکل طبیعی خود نزدیک هستند. این غذاها کمترین فرآوری را داشتهاند و حاوی مواد افزودنی مانند شکر، نمک و مواد نگهدارنده نیستند. میوهها، سبزیجات، آجیل، دانهها، حبوبات و غلات کامل نمونههایی از غذاهای کامل هستند.
غذاهای کامل
غذاهای کامل
۱۴۰۳/۰۶/۲۵
/ سایت اکالا
با این ترفندها، خیارشور شور را به طعم دلخواهتان برسانید
آیا هنگام درست کردن خیارشور، میزان نمک از دستتان در رفته و خیارشورها بیش از حد شور شدهاند و قابل خوردن نیستند؟ رفع شوری خیارشور با...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۶/۲۴
/ سایت پارسینه
فهرست کامل غذاهای ممنوعه برای بیماران قلبی
بیماران قلبی برای در امان ماندن از پیشروی خاموش و تشدید بیماری باید از خوردن غذاهای چرب و حاوی سدیم {نمک}به شدت پرهیز کنند.
بیماران قلبی
بیماران قلبی
۱۴۰۳/۰۶/۲۳
/ سایت رکنا
فرآیند دیدنی تولید تخم اردک شور با خاک رس قرمز + فیلم
رکنا : تخم اردک شور یکی از غذاهای محبوب و سنتی در بسیاری از فرهنگهای آسیایی است که بهویژه در چین، تایوان و فیلیپین طرفداران زیادی دارد. فرآیند تولید این تخمها که با استفاده از خاک رس قرمز، نمک و سایر مواد انجام میشود، به یکی از روشهای منحصر بهفرد برای نگهداری طولانیمدت و ایجاد طعم خاص در تخم اردک …
خاک رس قرمز
تخم اردک شور
خاک رس قرمز
تخم اردک شور
۱۴۰۳/۰۶/۲۲
/ سایت اکالا
با این ترفندها لکههای سیاه روی جوراب را از بین ببرید
از بین بردن لکههای سیاه روی جوراب بسیار آسان است. البته به شرطی که این مواد ساده نظیر نمک، جوششیرین، آبلیمو، خمیر دندان را با موادی...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۶/۲۲
/ سایت اطلاعات آنلاین
اگر سوزش سردل دارید فورا این خوردنیها و نوشیدنیها را قطع کنید
سوزش سردل معمولا در اثر رفلاکس اسید معده ایجاد می شود. رفلاکس زمانی اتفاق می افتد که عضله حلقوی بالای معده به نام اسفنکتر پایین ی مری (LES)، بیش از اندازه و در زمان نامناسب شل و ضعیف شده به صورت کامل بسته نشود. با بروز این مشکل، محتویات معده شامل اسید و آنزیم های گوارشی، نمک های صفراوی و غذاهای هضم نشده …
۱۴۰۳/۰۶/۱۷
/ سایت سلامت نیوز
تأثیر ماساژ پاها و پاشویه در کاهش سردرد از دیدگاه طب سنتی
دکتر محمد علی زارعیان، متخصص طب سنتی، به افراد مبتلا به یبوست و سردرد توصیه میکند با مصرف ملینهای طبیعی و پرهیز از غذاهای نفاخ و دیرهضم، سردردهای خود را مدیریت کنند. او ماساژ پاها و استفاده از پاشویه با آب گرم و مواد افزودهای مانند نمک و فلفل را بهعنوان یکی از روشهای مؤثر برای کاهش سردرد بدون نیاز …
۱۴۰۳/۰۶/۱۲
/ سایت فرادید
(ویدئو) نحوه پخت دیل دکونه و کل کباب؛ غذاهای فراموش شده گیلانی
در این ویدئو یک مادربزرگ گیلانی با مواد اولیه برای پخت دیل دکونه : 8 عدد بادمجان متوسط، 3 عدد گوجه فرنگی، 200 گرم گردو، 2 قاشق غذاخوری رب انار، چوچاق معادل 20 گرم، نمک 3 قاشق چایخوری، فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری، زردچوبه 2قاشق چایخوری و همچنین مواد مورد نیاز کلکباب: بادمجان 2 عدد بزرگ، سیر 5 حبه، دانه …
طرز تهیه
طرز تهیه
۱۴۰۳/۰۶/۰۲
/ سایت عصرایران
چطور غذای رستورانی به سلامت بدن آسیب میرساند و باید چه کنیم؟
غذاهای رستوران طوری تهیه میشوند که به بیشترین میزان ممکن خوشمزه باشند. بهنظر شما غذا چطور خوشمزهتر میشود؟ با نمک بیشتر، با روغن بیشتر و حتی با شکر بیشتر! خیلی بیشتر از آن مقداری که ما خودمان برای پخت غذاها در خانه استفاده میکنیم.
غذای رستوران
سلامتی
غذای رستوران
سلامتی
۱۴۰۳/۰۶/۰۱
/ 55 آنلاین
با این چهار مدل شامی دیگه غم برای غذا درست کردن نداری | دستور ۴ مدل شامی از شامی گوشت تا شامی گیاهی +ویدئو
شامی کباب، یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در ایران و برخی کشورهای دیگر است. این غذا شباهت زیادی به کتلت دارد و معمولاً با گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، سیبزمینی رنده شده، تخممرغ، آرد نخودچی و ادویههایی مانند زردچوبه، نمک و فلفل تهیه میشود.
کباب
غذای فوری
کباب
غذای فوری
هویج
شامی
۱۴۰۳/۰۵/۳۰
/ سایت فرادید
(ویدئو) پنیر موزارلا چگونه در کارخانه تولید و بسته بندی می شود؟
موتزارلا (به ایتالیایی: Mozzarella) که موزارلا هم خوانده میشود، نامی عمومی برای انواعی از پنیرهای نیمه نرم ایتالیایی است که از شیر گاو یا گاومیش تهیه میشوند. برای تهیه آن پنیر تازه را در آب نزدیک به دمای جوش حرارت داده و در قطعههای کروی کوچک در آب نمک غلیظ نگه میدارند. این پنیر بسیار کِش میآید و …
پنیر
پنیر
۱۴۰۳/۰۵/۲۳
/ سایت اکالا
4 راز گازدار شدن آبلیمو فاش شد؛ روشهای جلوگیری از آن
آبلیموی خانگی چرا گازدار میشود؟ روش های جلوگیری از گازدار شدن آبلیمو چیست؟ برای جلوگیری از گازدار شدن آبلیمو به آن نمک اضافه کنید. این راه...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۵/۱۵
/ روزنامه تعادل
غذاهایی که احتمال ابتلا به آلزایمر را میکاهد
متخصص تغذیه گفت: مصرف غذاهای نشاستهدار و انواع نانهای سبوسدار، میوه، سبزیجات، حبوبات، مغزها، مصرف کمتر گوشت قرمز و سوسیس و کالباس، استفاده منظم از انواع ماهی و محدود کردن مصرف نمک، از جمله اقدامات موثر در کاهش ابتلا و یا کند شدن روند بیماری آلزایمر است.
آلزایمر
آلزایمر
۱۴۰۳/۰۵/۱۵
/ سایت سلامت نیوز
این غذاها «آلزایمر» را از شما دور میکند
متخصص تغذیه گفت: مصرف غذاهای نشاستهدار و انواع نانهای سبوسدار، میوه، سبزیجات، حبوبات، مغزها، مصرف کمتر گوشت قرمز و سوسیس و کالباس، استفاده منظم از انواع ماهی و محدود کردن مصرف نمک، از جمله اقدامات موثر در کاهش ابتلا و یا کند شدن روند بیماری آلزایمر است.
آلزایمر
مواد غذایی
آلزایمر
مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۵/۱۲
/ سایت فرادید
میوههای مفید برای مبتلایان به کبد چرب
بیماران مبتلا به کبد چرب باید از مصرف چربیهای اشباع، شکر، نمک، سیگار و غذاهای حاوی کربوهیدرات زیاد مثل شیرینیها و برنج خودداری کنند.
کبد چرب
کبد چرب
۱۴۰۳/۰۵/۰۹
/ سایت عصرایران
غذاهای حاوی تری گلیسیرید بالا که باید از آنها اجتناب کنید!
انجمن قلب آمریکا به افرادی که دارای تری گلیسیرید بالا هستند توصیه می کند مصرف چربی اشباع شده، شکر اضافه شده و نمک را محدود کرده و مصرف غلات کامل، میوه ها، گوشت بدون چربی، حبوبات، لبنیات بدون چربی یا کم چرب، غذاهای دریایی، مرغ، آجیل و سبزیجات غیرنشاسته ای را افزایش دهند.
تری گلیسیرید
چربی
تری گلیسیرید
چربی
۱۴۰۳/۰۵/۰۸
/ سایت اکالا
22 کاربرد نمک در خانهداری و سلامت که شما را متعجب میکند
از کاربردهای نمک در خانه داری و سلامت چه میدانید؟ نمک برای شستشوی میوهها و سبزیجات به عنوان یک ضدعفونی کننده قوی استفاده میشود. از نمک برای تسکین درد دندان...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۵/۰۴
/ سایت افکارنیوز
خوردن تُن ماهی در این شرایط خطرناک است
زمانی که از تن ماهی استفاده میکنیم، مشکلاتی به وجود میآید، یکی از مشکلات میتواند مربوط به فلز قوطی کنسرو باشد، یعنی اگر آن فلز خوب اندود نشده باشد و با ماده غذایی ترکیب شود.
تن ماهی
غذاهای کنسروی
تن ماهی
غذاهای کنسروی
مزایای تن ماهی
مضرات تن ماهی
۱۴۰۳/۰۵/۰۳
/ سایت نبض بازار
راز سرآشپزهای حرفهای با زمان افزودن نمک به غذا
بسیاری از افراد تصور میکنند که نمک زدن در انتهای پخت کافی است اما این کار میتواند طعم غذایتان را به کلی خراب کند.در این مقاله به شما خواهیم گفت که چه زمانی و چگونه باید به غذاهای مختلف نمک بزنید تا طعم واقعی آنها را تجربه کنید.
نمک
غذا
نمک
غذا
۱۴۰۳/۰۵/۰۲
/ 55 آنلاین
خیارشور یک روزه؛ سریع و خوشمزه | طرز تهیه خیارشور +ویدیو
با ترکیب موادی مثل سیر، برشهای لیمو، ترخون، جعفری، شوید، سرکه سفید، فلفل سبز تند و نمک، میتوانید خیارشور خوشمزهای را در کمتر از یک روز تهیه کنید. این خیارشور سریع و ساده، همراه مناسبی برای غذاهای شما خواهد بود.
خیارشور خانگی
خیارشور خانگی
۱۴۰۳/۰۴/۳۱
/ سایت عصرایران
مصرف کدام موادغذایی خطر ابتلا به سرطان کلیه را افزایش میدهد؟
پرهیز از غذاهای دارای نمک زیاد، غذاهای سرشار از فسفر، مصرف بیش از حد آب، غذا و نوشیدنیهای فرآوری شده و مشروبات الکلی از جمله توصیههایی است که افراد باید به منظور پیشگیری از ابتلاء به سرطان کلیه و بهبود روند درمان این بیماری مد نظر قرار دهند.
سرطان کلیه
سرطان
سرطان کلیه
سرطان
۱۴۰۳/۰۴/۳۰
/ سایت خط سلامت
قبل از سفارش غذا این لیست را بخوانید تا پشیمان نشوید!
خط سلامت: خوردن پیش غذاهای ناسالم که حاوی نمک و چربی بالا هستند، منجر به فشار خون و سایر مشکلات سلامتی می شود.
پیش غذای سالم
پیش غذای سالم
۱۴۰۳/۰۴/۲۵
/ سایت نمناک
رژیم مطمئن برای شمایی که فشار خونتان بالاست
فشار خون بالا بیماری است که بسیاری از افراد امروزه دچار آن هستند که می توان این فشار خون را با مواد غذایی و رژیم کنترل کرد و کاهش داد.
رژیم فشار خون بالا
نمک و فشار خون بالا
رژیم فشار خون بالا
نمک و فشار خون بالا
عوامل افزایش فشار خون
۱۴۰۳/۰۴/۲۳
/ سایت اطلاعات آنلاین
خبر خوش برای فشار خونیها: این جایگزین شکر را دریابید!
افراد مبتلا به فشار خون بالا باید مصرف سدیم (نمک)، شکر و غذاهای فرآوری شده را کاهش دهند.
۱۴۰۳/۰۴/۲۲
/ سایت فرتاک
به بچهها نودل بدهیم یا نه؟
بسیاری از کارشناسان تغذیه معتقدند غذاهای فوری مانند نودل فوری نه تنها ارزش غذایی ندارد بلکه مصرف خارج از تعادل آن میتواند مضرات زیادی هم داشته باشد چرا که این نوع غذاها برای خوشمزهتر شدن در فرایند فراوری با روغن و نمک فراوان مزهدار میشوند.
نودل
نودل
۱۴۰۳/۰۴/۱۵
/ روزنامه دنیای اقتصاد
دردهای میگرنی با خوردن این غذاها تشدید میشود
منابع غذایی تیرامین شامل پنیر کهنه، پنیرهای سنتی، خامه ترش، گوشتهای نمکسود شده، غذاهای دودی شده، ترشی و شکلات جزو موادغذایی هستند که سبب تشدید سردردهای میگرنی میشود.
میگرن
سر درد
میگرن
سر درد
۱۴۰۳/۰۴/۱۴
/ سایت خط سلامت
خطرات مهم رژیم گیاهخواری چه افرادی را بیشتر تهدید می کند؟
خط سلامت: پیروی از یک رژیم گیاهخواری ممکن است خطر بیماری قلبی، دیابت و برخی سرطان ها را کاهش دهد . اما برخی از رژیم های گیاه خواری ممکن است به شدت به غذاهای فرآوری شده با کالری زیاد و قند، چربی و نمک بیش از حد متکی باشند. این رژیمها ممکن است شامل میوهها، سبزیجات، غلات کامل و غذاهای غنی از مواد مغذی …
کمبود ویتامین D
رژیم گیاهخواری
کمبود ویتامین D
رژیم گیاهخواری
زنان گیاهخوار
۱۴۰۳/۰۴/۰۶
/ روزنامه تعادل
ضرورت پرهیز از غذاهای پرچرب در تابستان
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به شروع فصل تابستان و گرم شدن هوا، تاکید کرد: در فصل تابستان و گرما نباید غذاهای پر انرژی و پر چرب استفاده شود و مصرف غذاهای فرآوری شده که نمک پنهان دارند نیز باید به حداقل برسد.
تابستان
تابستان
۱۴۰۳/۰۴/۰۵
/ خبرگزاری مهر
مهمونی ویژه عید غدیر در نمک آبرود
چالوس- جشن باشکوه عید غدیر همراه با برنامه های فرهنگی و هنری و جشنواره غذاهای محلی در نمک آبرود برگزار شد.
مهمونی ده کیلومتری
چالوس
مهمونی ده کیلومتری
چالوس
تبلیغات اسلامی مازندران
مهمونی کیلومتری غدیر 1403
۱۴۰۳/۰۴/۰۴
/ خبرگزاری ایلنا
مصرف غذاهای پرچرب را در تابستان به حداقل برسانید
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به شروع فصل تابستان و گرم شدن هوا، تاکید کرد: در فصل تابستان و گرما نباید غذاهای پر انرژی و پر چرب استفاده شود و مصرف غذاهای فرآوری شده که نمک پنهان دارند نیز باید به حداقل برسد.
۱۴۰۳/۰۴/۰۴
/ سایت خط سلامت
باید و نباید خوردنی ها در فصل تابستان و گرما
خط سلامت: در فصل تابستان و گرما نباید غذاهای پرانرژی و پرچرب استفاده شود و مصرف غذاهای فرآوری شده که نمک پنهان دارد باید به حداقل برسد.
غذاهای پُرچرب
غذاهای پرانرژی
غذاهای پُرچرب
غذاهای پرانرژی
۱۴۰۳/۰۴/۰۴
/ سایت افکارنیوز
چرا باید در فصل گرما غذاهای پرچرب را حذف کنیم؟
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به شروع فصل گرما، گفت: در فصل تابستان نباید غذاهای پرانرژی و پرچرب استفاده شود.
شیرینی و شکلات
لبنیات
شیرینی و شکلات
لبنیات
فصل گرما
رژیم درمانی
۱۴۰۳/۰۴/۰۲
/ سایت انتخاب
تابستان این غذاها را کمتر تحویل بگیرید
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تأکید کرد: در فصل تابستان و گرما نباید غذاهای پرانرژی و چرب استفاده شود و مصرف غذاهای فراوری شده که نمک پنهان دارند هم باید به حداقل برسد.
۱۴۰۳/۰۴/۰۱
/ سایت عصرایران
مضرات غذاهای فوق فرآوریشده؛ غذاهای گیاهی را تازه یا منجمد مصرف کنید
غذای فوقفرآوریشده (Ultra-Processed Foods) به غذاهایی گفته میشود که در فرآیند تولید آنها از مراحل و مواد افزودنی زیادی استفاده شده است. این غذاها معمولا حاوی مقدار زیادی شکر، نمک، چربیهای ناسالم، مواد نگهدارنده، رنگها و طعمدهندههای مصنوعی هستند و در نتیجه از نظر تغذیهای ارزشی ندارند.
فوق فرآوریشده
غذاهای سالم
فوق فرآوریشده
غذاهای سالم
غذای گیاهی
منجمد
۱۴۰۳/۰۳/۲۵
/ سایت فرتاک
برای کاهش پف صورت این غذاها را نخورید
غذاهای فوقفراوریشده علاوهبر داشتن مقدار زیادی سدیم (نمک) حاوی مقدار زیادی قند افزودهاند که میتواند باعث افزایش وزن نیز بشود.
کاهش پف صورت
پف صورت
کاهش پف صورت
پف صورت
۱۴۰۳/۰۳/۲۳
/ سایت دلگرم
ساده ترین روش تهیه ترشی باقلا، منبع خوب انرژی
ترشی باقلا، یکی از انواع ترشیهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که از باقلا تازه، سرکه، آب، نمک، ادویه و سبزیهای معطر تهیه میشود. این ترشی طعمی ترش و شور دارد و میتوان آن را به عنوان چاشنی در کنار غذاهای مختلف سرو کرد.
باقلا
ترشی
باقلا
ترشی
۱۴۰۳/۰۳/۲۳
/ سایت خط سلامت
با این قاشق غذاها خوشمزه می شوند!
خط سلامت: محققان ژاپنی موفق شده اند قاشقی طراحی کنند که طعم غذاها را بهتر می کند.
غذاهای کم نمک
قاشق ژاپنی
غذاهای کم نمک
قاشق ژاپنی
۱۴۰۳/۰۳/۱۸
/ خبرگزاری برنا
این قاشق ژاپنی، طعم اومامی میدهد!
یک شرکت ژاپنی قاشقی الکترونیکی را در تعداد محدود ساخته است که میتواند طعم غذاهای کمنمک را بهتر کند. قاشق ژاپنی برای این کار از تحریک الکتریکی زبان و القای مزه اومامی استفاده میکند.
قاشق
قاشق
۱۴۰۳/۰۳/۱۳
/ خبرگزاری برنا
تولید قاشق برقی که طعم غذای شما را تغییر میدهد!
محققان ژاپنی قاشق برقی ساختند که میتواند طعم غذاهای کمنمک را تامین کند.
تغذیه
رژیم
تغذیه
رژیم
۱۴۰۳/۰۳/۱۱
/ سایت فرتاک
راهکار جالب ژاپنیها برای کم کردن مصرف نمک
یک شرکت ژاپنی قاشقی را در تعداد محدود ساخته است که میتواند طعم غذاهای کمنمک را بهتر کند.
نمک
نمک
۱۴۰۳/۰۳/۱۰
/ سایت خبرآنلاین
راهکار ژاپنیها برای کنترل مصرف نمک؛ قاشق نمکی!
یک شرکت ژاپنی قاشقی را در تعداد محدود ساخته است که میتواند طعم غذاهای کمنمک را بهتر کند.
مضرات استفاده از نمک
تغذیه
مضرات استفاده از نمک
تغذیه
رژیم غذایی
زبان
۱۴۰۳/۰۳/۰۶
/ سایت خط سلامت
چه غذایی بینایی را قوی تر می کند؟
خط سلامت: چه غذایی بینایی را قوی تر می کند؟ لوتئین و زآگزانتین آنتی اکسیدان هایی هستند که در رنگدانه های سبزیجات سبز برگ و دیگر غذاهای با رنگ روشن یافت می شوند.
فشار خون بالا
تقویت بینایی
فشار خون بالا
تقویت بینایی
محافظت از ماکولا
افزایش نمک
۱۴۰۳/۰۳/۰۳
/ سایت عصرایران
این قاشق ژاپنی مزه نمک به غذاهای سالم اضافه میکند(+عکس)
قاشقی جدید و هیجانانگیز، مزهای شبیهبه نمک را در دهان ایجاد میکند تا از خوردن غذاهای سالم لذت ببرید.
قاشق
نمک
قاشق
نمک
۱۴۰۳/۰۳/۰۳
/ خبرگزاری ایسکانیوز
اختراع یک قاشق خوشمزه ژاپنی
قاشقی جدید و هیجانانگیز، مزهای شبیهبه نمک را در دهان ایجاد میکند تا از خوردن غذاهای سالم لذت ببرید.
فناوری جهان
فناوری جهان
۱۴۰۳/۰۲/۳۰
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
۴ مدل سس هیجانانگیز برای پخت بلال با شیر بدون منقل و فر در خانه
ذرت مکزیکی آب پز یکی از غذاهای محبوب و معروف است. این غذا با استفاده از ذرت آب پز شده و با اضافه کردن انواع مواد خوراکی مانند پنیر، مایونز، فلفل قرمز و سبز، نمک و فلفل سیاه تهیه میشود.
آشپزی توصیهها و آداب
دسر
آشپزی توصیهها و آداب
دسر
۱۴۰۳/۰۲/۲۸
/ سایت خط سلامت
فواید شگفت انگیز ترشی برای خوشحال شدن و مغز
خط سلامت : ترشی ها در بسیاری از غذاها خوب عمل می کنند زیرا طعم های اصلی در اکثر غذاهای اصلی عبارتند از چربی، نمک، پنیر خامه ای و اغلب چیزهای شیرین . ترشی ها اسیدیته و ترد می کنند و غذا را متعادل می کنند.
ترشی
آنتی اکسیدان
ترشی
آنتی اکسیدان
خیار شور
۱۴۰۳/۰۲/۱۹
/ سایت خط سلامت
قبل از خوردن غذاهای کنسروی خوب به عاقبت آن فکر کنید!
خط سلامت: قیمت مناسب و آماده سازی سریع و آسان شاید مهمترین دلیل خانواده ها برای گرایش به سمت استفاده از غذاهای کنسروی و فراوری شده باشد. اما بهتر است به عواقب استفاده مداوم از این محصولات غذایی فکر کرده و به عوارض مضر آنها آگاه باشید.
رژیم غذایی
سبزیجات
رژیم غذایی
سبزیجات
سبک زندگی
نارسایی قلبی
۱۴۰۳/۰۲/۱۸
/ روزنامه تعادل
اگر این ۳ بیماری را دارید دور غذاهای کنسروی را خط بکشید
رژیم غذایی کمنمک، بخشی از درمان برای افرادی است که بیماری مزمن کلیوی دارند. بسیاری از غذاهای کنسروی دارای سدیم فراوانیاند که باید نسبت به آنها دقیق باشید.
کنسرو ماهی
کنسرو ماهی
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۳/۰۲/۱۸ - ۲۰:۴۰:۰۲
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک
یکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ -
19 January 2025
دریافت اخبار بیشتر
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک