قیمت طلا امروز




 تحریم اقتصادی علیه ایران

 سایت اکوایران / ۱ ساعت قبل

خلیج فارس بر سر دو راهی دردناک؛ پارادوکس ناخوشایند در برابر تحریم‌های تازه علیه تهران

اکوایران: شاید تصور شود که برای کشورهای خلیج فارس، کمپین فشار اقتصادی نسبت به دور دیگری از حملات ایالات متحده و اسرائیل علیه ایران ارجحیت داشته باشد، اما این استراتژی هم خطرات خاص خود را برای آن‌ها دارد،
 خلیج فارس بر سر دو راهی دردناک؛ پارادوکس ناخوشایند در برابر تحریم‌های تازه علیه تهران
اکوایران: شاید تصور شود که برای کشورهای خلیج فارس، کمپین فشار اقتصادی نسبت به دور دیگری از حملات ایالات متحده و اسرائیل علیه ایران ارجحیت داشته باشد، اما این استراتژی هم خطرات خاص خود را برای آن‌ها دارد، به گزارش اکوایران، هم‌زمان با آغاز دور جدید کمپین فشار اقتصادی واشنگتن علیه ایران، کشورهای خلیج فارس در حال سنجش مخاطرات رویکرد جدید ترامپ در جنگ هستند.

به نوشته الجزیره، شش ماه پس از آغاز جنگ، واشنگتن در تلاش برای رسیدن به اهداف خود، به سمت استراتژی تحریم‌های شدیدتر و آن‌چه انزوای اقتصادی می‌نامد، روی آورده است. روز دوشنبه، اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری ایالات متحده، با اعلام «عملیات طرد اقتصادی»، گفت منابع درآمدی باقی‌مانده تهران را هدف قرار می‌دهد و کسانی را که به تجارت با ایران ادامه می‌دهند، تهدید به مجازات می‌کند. 

بسنت آخرین موج تحریم‌ها را «بزرگترین تهاجم مالی تاکنون» علیه ایران توصیف و هشدار داد که اگر بانک‌ها و کسب‌وکارها از همکاری در این زمینه خودداری کنند، در انزوای ایران سهیم خواهند بود. او به خبرنگاران گفت: «هیچ‌کس مصون از تحریم‌های ایالات متحده نیست». پارادوکس ناخوشایند خلیج فارس؛ کدام استراتژی ارجح است؟

در طول جنگ اخیر، کشورهای خلیج فارس که میزبان دارایی‌ها و زیرساخت‌های نظامی ایالات متحده هستند،  بارها زیر آتش قرار حملات قرار گرفته اند. اکنون شاید تصور شود که برای آن‌ها کمپین فشار اقتصادی نسبت به دور دیگری از حملات ایالات متحده و اسرائیل علیه ایران ارجحیت داشته باشد. اما تحلیل‌گران هشدار می‌دهند که این استراتژی خطرات خاص خود را دارد، چرا که ممکن است تهران در پاسخ به کمپین فشار اقتصادی، اهدافی را در منطقه مورد هدف قرار دهد. 

محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران، هفته گذشته گفت که اگر «هر یک از کشورهای اطراف ایران به آمریکایی‌ها در جنگ اقتصادی آنها بپیوندند، حتی یک قطره نفت از خلیج فارس و تنگه هرمز خارج نخواهد شد». در زمان صلح، یک پنجم نفت و گاز طبیعی جهان توسط تولیدکنندگان خلیج فارس از طریق این آبراه حیاتی حمل می‌شود، که از زمان بسته شدن این آبراه در آغاز جنگ، به عامل اصلی اختلاف در جنگ تبدیل شده است.

خبر مرتبط یورش علیه حلقه حیاتی اتصال تهران به اقتصاد جهانی؛ پکن با تحریم‌های ترامپ هم سو می‌شود؟

اکوایران: تلاش جدید بسنت برای اعمال تحریم‌های تازه علیه ایران، خطر گسترش اختلال عظیم اقتصادی ناشی از جنگ و تیره شدن روایط واشنگتن با پکن را به همراه دارد.

این موضع ایران، متحدان خلیج فارس واشنگتن را با یک پارادوکس ناخوشایند روبرو می‌کند: آن‌ها تصور می‌کنند که حضور نظامی ایالات متحده به محافظت از آن‌ها در برابر موشک‌ها و پهپادها کمک می‌کند، اما در مقابل، این موضوع سرزمین‌های آن‌ها را به اهداف بالقوه تبدیل کرده است. به باور تحلیل‌گران، اکنون، به دلیل روابط امنیتی با ایالات متحده، آن‌ها تحت فشار فزاینده‌ای برای قطع روابط اقتصادی با ایران هستند که می‌تواند تلافی‌‌جویی بیش‌تر ایران را برانگیزد و آن‌ها را به شکل عمیق‌تری درگیر جنگ کند.

در حالی که امارات متحده عربی هفته گذشته برای قطع قاطعانه روابط اقتصادی با ایران اقدام کرد، سایر کشورهای خلیج فارس مانند عربستان سعودی، قطر و عمان ممکن است محاسبات استراتژیک متفاوتی داشته باشند. به باور تحلیل‌گران، آن‌ها انگیزه‌های زیادی برای حفظ کانال‌های دیپلماتیک با تهران و تلاش برای دستیابی به توافقی دارند که می‌تواند تنگه هرمز را بازگشایی کند. محاسبه تازه واشنگتن؛ از حمله نظامی تا «روز دی» اقتصادی

بسنت اقدامات جدید ایالات متحده با هدف منزوی کردن ایران را «روز دی» اقتصادی توصیف کرد. در حالی که ایالات متحده و سایر کشورها دهه‌هاست که بخش‌های نفت و مالی ایران را تحریم کرده‌اند، موج اخیر تحریم‌ها پنج مورد از مهم‌ترین شریان‌های اقتصادی باقی مانده ایران را هدف قرار خواهد داد: دارایی‌های دیجیتال، فن‌آوری، طلا، هوانوردی و کشتیرانی. بسنت گفته که شرکای تجاری تهران در صورت ادامه کمک به تبدیل نفت ایران به درآمد، در معرض خطر تحریم‌های ثانویه هستند.

آتش‌سوزی و دود غلیظ از یک تأسیسات نفتی در فجیره، امارات متحده عربی، ۱۴ مارس ۲۰۲۶/ عکس از خبرگزاری آسوشیتدپرس

تأکید بیشتر بر فشار اقتصادی در حالی صورت می‌گیرد که ماه‌ها جنگ نتوانسته نتیجه قاطعی برای ایالات متحده داشته باشد. در این شرایط، به نظر می‌رسد واشنگتن معتقد است که وضعبت کنونی به نفعش است. به گفته تریتا پارسی، معاون اجرایی موسسه کوئینسی برای حکمرانی مسئولانه، محاسبه واشنگتن از وضعیت کنونی این است  که تغییر مسیر ترافیک دریایی از طریق عمان - همراه با تغییر گسترده‌تر در مسیرهای انتقال نفت خلیج فارس - اثربخشی بستن تنگه هرمز توسط ایران را کاهش داده، و این در حالی است که محاصره آمریکا به شدت توانایی تهران برای فروش نفت را محدود کرده است. 

به باور پارسی، از نگاه واشنگتن، در وضع موجود ایرام هزینه‌های بیشتری را نسبت به ایالات متحده تحمل می‌کند و این محاسبه باعث شده است که ترامپ تصور کند واشنگتن در انتظار این بماند که تا تهران برای خروج از این مخمصه اقدام کند و برای اولین بار از زمان آغاز جنگ، زمان به نفع آمریکا در حال حرکت است. مهم‌ترین اقدام کمپین اقتصادی علیه ایران

با این حال، اثربخشی این استراتژی در نهایت ممکن است به این بستگی داشته باشد که آیا اقتصادهای بزرگی مانند چین، هند و روسیه باور می‌کنند که واشنگتن آماده است تا مجازات‌های معناداری را برای ادامه تجارت با ایران بر آنها اعمال کند یا خیر.  هم‌چنین، محاسبه واشنگتن ممکن است برای متحدانش در خلیج فارس مطلوب نباشد. اگر ایالات متحده معتقد است که می‌تواند در برابر یک جنگ اقتصادی طولانی مدت با ایران مقاومت کند، ممکن است مایل به تحمل بیشتر اختلال مداوم در تنگه هرمز باشد - چشم‌اندازی بسیار مخرب‌تر برای اقتصادهای خلیج فارس که به شدت به صادرات انرژی از طریق این آبراه وابسته هستند. 

 این امر باعث می‌شود کشورهای خلیج فارس در حال محاسبه این باشند که تا چه حد حاضر به پیروی از کمپین اقتصادی واشنگتن هستند، به ویژه اگر انجام این کار خطر طولانی شدن رویارویی با تهران را به همراه داشته باشد.

آتش‌سوزی ناشی از یک حمله پهپادی به یک مخزن سوخت در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی دبی/ عکس از خبرگزاری رویترز

امارات متحده عربی در این موضوع پیش از این از همسایگان خلیج فارس خود پیشی گرفته و هفته گذشته اعلام کرد که تجارت با ایران را متوقف می‌کند.به باور یک تحلیل‌گر امور تحریم‌ها،  قطع کامل روابط مالی و تجاری امارات متحده عربی، در صورت اجرا، «ممکن است مهم‌ترین اقدام اقتصادی این جنگ برای ایران باشد» و به طور بالقوه از تأثیر تحریم ایالات متحده فراتر رود. این بدان علت است که دبی مدت‌هاست نقش مهمی در دسترسی ایران به ارز خارجی ایفا کرده و حتی در طول جنگ نیز امارات بزرگترین منبع واردات ایران بوده است. هم‌چنین، امارات در طول جنگ، در میان کشورهای خلیج فارس، متحمل بیش‌ترین حملات بوده است. 

به گفته سیمون مابون، استاد روابط بین‌الملل در دانشگاه لنکستر، موضع امارات متحده عربی منعکس‌کننده تجربه این کشور از حملات در طول درگیری و همچنین روابط امنیتی نزدیک فزاینده آن با واشنگتن و اسرائیل است. او گفت: «اماراتی‌ها از ایران خشمگین هستند و در چند ماه گذشته از ایران ضربه خورده‌اند، اما امارات یک کشور منزوی در خلیج فارس است و انتظار نمی‌رود که عربستان سعودی، قطر یا عمان از این الگو پیروی کنند». محتمل‌ترین واکنش و گزینه‌های تنش‌زای قدرتمند

تحلیلگران معتقدند فشار اقتصادی اضافی ممکن است نتیجه‌ای را که واشنگتن می‌خواهد، به همراه نداشته باشد. به گفته پارسی: «الگویی که تاکنون دیده‌ایم این است که وقتی با تسلیم یا تشدید مواجه می‌شویم، ایرانی‌ها تنش‌ها را تشدید می‌کنند». با توجه به اینکه کمپین بسنت با هدف وادار کردن تهران به تسلیم یا خطر فروپاشی اقتصادی دنبال می‌شود، به گفته پارسی،  تشدید تنش «محتمل‌ترین واکنش» در صورت شروع آسیب جدی تحریم‌ها به ایران است، چرا که ایران «گزینه‌های تنش‌زای قدرتمندی» را حفظ کرده است.

این چشم‌انداز برای همسایگانی مانند قطر نگران‌کننده‌تر است، چرا که اختلال مداوم در تنگه هرمز و همچنین حملات به صادرات گاز طبیعی ، پیش از این نیز به اقتصاد آن آسیب رسانده است. در حالی که مسیرهای جایگزین به برخی از صادرات نفت اجازه داده تا از این آبراه عبور کنند، تغییر مسیر گاز طبیعی مایع و بسیاری از محصولات پتروشیمی دشوارتر است. قطر هم‌چنین از تلاش‌های میانجی‌گری حمایت کرده و یک میدان گازی وسیع با ایران مشترک دارد که به دوحه انگیزه بیش‌تری برای حفظ رابطه‌ای کارآمد با همسایه خود می‌دهد.

تصویر ماهواره‌ای از تاسیسات راس لفان قطر، ۱۹ مارس ۲۰۲۶، یک روز پس از حملات هدفمند ایران/ عکس از گتی ایمیجز

عمان هم دلایل خاص خود را برای مقاومت در برابر فشار برای منزوی کردن ایران دارد. نقش دیرینه این کشور به عنوان واسطه بین تهران و واشنگتن، به حفظ کانال‌های دیپلماتیک با هر دو طرف بستگی دارد. این کشور درگیر مذاکرات مستقیم با ایران در مورد مدیریت آینده تنگه هرمز است. به گفته رشید المهند، معاون رئیس مرکز تحقیقات سیاست بین‌الملل، فعالیت‌های دیپلماتیک اخیر، از جمله سفر وزیر امور خارجه عمان به تهران، «نشان می‌دهد که طرف‌های میانجی تمایل دارند هر دو کشور ایالات متحده و ایران را به مسیر دیپلماتیک برگردانند».

در همین حال، عربستان سعودی رویکرد متفاوتی را در پیش گرفته و از تلاش‌های میانجیگری اخیر دوری کرده و در عین حال تمایل کمی برای افزایش فشار اقتصادی بر تهران نشان داده است. به گفته مابون، یک دهه پیش، انتظار می‌رفت ریاض از واشنگتن و ابوظبی در اعمال اقدامات سختگیرانه‌تر علیه ایران پیروی کند و حتی در مقطعی به نظر می‌رسید که ایالات متحده امیدوار است که بتواند ریاض را به امضای توافق‌نامه ابراهیم متقاعد کند.  علاوه بر این، این پادشاهی تمایل خود را برای تنوع بخشیدن به امنیت خود به دور از اتکا به ایالات متحده نشان داده است. برای این منظور، اوایل این ماه پیمان مکه در مورد دفاع متقابل را با پاکستان و ترکیه امضا کرد. محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، نیز در سال‌های اخیر رویکرد عملگرایانه‌تری نسبت به تهران اتخاذ کرده است که اوج آن احیای روابط دیپلماتیک تحت توافقی با میانجیگری چین در سال ۲۰۲۳ است. علاوه بر این، به گفته مابون، در حالی که ریاض ممکن است خواهان یک ایران ضعیف باشد، نسبت به بی‌ثباتی رادیکال در این کشور نگران است. پیوستن به کمپین اقتصادی واشنگتن همچنین می‌تواند عربستان سعودی را بیشتر در معرض حملات ایران یا حوثی‌های یمن قرار دهد. در آستانه یک دوراهی

بازگرداندن دیپلماسی بین تهران و واشنگتن - چیزی که به نظر نمی‌رسد هیچ یک از طرفین قادر به انجام آن باشند - به طور فزاینده‌ای برای امنیت منطقه‌ای ضروری شده است. این امر پایتخت‌های خلیج فارس را با دوراهی‌ای مواجه می‌کند که به راحتی نمی‌توانند از آن فرار کنند.

دونالد ترامپ در یک مجمع تجاری در کاخ ریاست جمهوری قصر الوطن امارات، در ابوظبی، ۱۶ مه ۲۰۲۵/ عکس از خبرگزاری  رویترز

همراهی با طرح فشار اقتصادی ایالات متحده ممکن است نسبت به یک رگبار دیگر موشک ترجیح داده شود. اما پیوستن به کمپین واشنگتن می‌تواند  واکنش ایران را برانگیزد و احتمال حملات مجدد در سراسر خلیج فارس را افزایش دهد. کشورهای خلیج فارس احتمالاً به تلاش خود برای «گفتگو و دیپلماسی» در مورد درگیری مجدد یا تحریم‌های شدیدتر ادامه خواهند داد، که در نهایت ممکن است چیزی بیش از «دروازه دیگری برای بی‌ثباتی بیشتر از سوی ایران» نباشد. نمونه‌ای برای آزمایش تحریم ترامپ

در همین رابطه،  رویترز هم نوشت عراق می‌تواند نمونه‌ای از چگونگی اجرای تهدید ایالات متحده برای مجبور کردن کشورهایی که به تجارت با ایران ادامه می‌دهند به خروج از سیستم مالی مبتنی بر دلار باشد. واشنگتن پیش از این تعدادی از بانک‌های عراقی را که به تجارت با تهران متهم شده‌اند، تحریم کرده، اگرچه از اقداماتی که اقتصاد متحد استراتژیک هر دو کشور را ویران می‌کند، اجتناب کرده است.

خبر مرتبط روز دی یا آنزیو؛ تحریم‌های تازه آمریکا چگونه عمل می‌کند؟

اکوایران: اقدامات جدید بسنت با هدف فشار اقتصادی علیه ایران و هدف قرار دادن کشورها و شرکت‌هایی است که در پنج بخش، یعنی دارایی‌های دیجیتال، فناوری، طلا، هوانوردی و کشتیرانی، با تهران تجارت می‌کنند.

ایالات متحده، از زمان حمله به عراق در سال ۲۰۰۳، کنترل مؤثری بر دلارهای درآمد نفتی این کشور، عمدتاً از طریق بانک فدرال رزرو نیویورک، داشته که به واشنگتن قدرت نفوذ فوق‌العاده‌ای بر امور بغداد می‌دهد. عراق، متحد ایالات متحده و ایران، با بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار ذخایر ارزی در ایالات متحده، به شدت به حسن نیت واشنگتن برای حفظ درآمدهای نفتی و جریان مالی خود متکی است. در حالی که ایالات متحده در مقایسه با سایر شرکای تجاری اصلی ایران، نفوذ منحصر به فردی بر عراق دارد، جایگاه دلار آمریکا به عنوان محور تجارت جهانی، دسترسی آن را بسیار دشوار می‌کند. گرفتار بین وابستگی به واشنگتن و تهران

در ماه آوریل، رویترز گزارش داد که ایالات متحده ارسال ۵۰۰ میلیون دلار پول نقد به عراق را متوقف کرده و بخش‌هایی از همکاری‌های امنیتی را برای فشار بر بغداد برای محدود کردن گروه های مقاومت به حالت تعلیق درآورد. در ماه ژانویه، بنا به گزارش‌ها، واشنگتن سیاستمداران ارشد عراقی را تهدید کرد که در صورت پیوستن چنین گروه‌هایی به دولت بعدی، تحریم‌هایی - از جمله تحریم درآمدهای نفتی - اعمال خواهند کرد. دولت‌های متوالی ایالات متحده در سال‌های اخیر با تحریم بانک‌های عراقی به دنبال مسدود کردن این جریان دلار بوده‌اند، اگرچه برخی از بزرگترین بانک‌ها از این تحریم‌ها در امان مانده‌اند. 

دیدار دونالد ترامپ با نخست وزیر عراق، علی الزیدی، در دفتر بیضی شکل کاخ سفید، ۱۴ ژوئیه ۲۰۲۶/ عکس از خبرگزاری آسوشیتدپرس

به گفته نیل کویلیام، عضو اندیشکده چاتهام هاوس: «فشارهای ایالات متحده هزینه‌ها و خطرات معاملات مالی با ایران را افزایش داده و مؤسسات عراقی را مجبور به بهبود رعایت مقررات کرده است. اما این فشارها روابط اقتصادی عراق با ایران را که فراتر از سیستم مالی است، قطع نکرده- و بغداد را بین وابستگی خود به واشنگتن و تهران گرفتار کرده است. کشورهایی مانند چین یا ترکیه اقتصادهای بزرگتری دارند و فضای بیشتری برای جذب فشار دارند. عراق جایگزین‌های کمتری دارد و تاب‌آوری مالی آن به طور قابل توجهی کمتر است. آسیب‌پذیری آن کمتر از میزان تجارتش با ایران و بیشتر از وابستگی‌اش به دسترسی مداوم به معماری مالی تحت رهبری ایالات متحده ناشی می‌شود.

طبق آمار رسمی، تجارت عراق با ایران در سال ۲۰۲۵ به ۱۰ میلیارد دلار رسید که عمدتاً ناشی از صادرات مواد غذایی و کالاهای مصرفی ایران به بازار عراق بود. تجارت در سال ۲۰۲۶ پس از شروع جنگ ایران کاهش یافته است که باعث افزایش خطرات امنیتی، اختلال در گذرگاه‌های مرزی و افزایش هزینه‌های حمل و نقل شده است. ایران مدت‌هاست که  عراق را به عنوان یک «ریه» اقتصادی می‌بیند و از طریق صادرات، ارز خارجی از عراق تأمین کرده و از طریق سیستم بانکی همسایه خود از تحریم‌های ایالات متحده اجتناب کرده است. انرژی در این رابطه نقش محوری دارد: مقامات انرژی عراق می‌گویند عراق سالانه ۴ تا ۵ میلیارد دلار برای گاز طبیعی مورد استفاده در تولید برق به ایران پرداخت می‌کند و مقامات هشدار می‌دهند که اقدامات جدید ایالات متحده می‌تواند این پرداخت‌ها را به خطر بیندازد.







چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ - 26 August 2026
فقط با روزی ۲ ساعت سکوت مغزتان را از نو بسازید
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فقط با روزی ۲ ساعت سکوت مغزتان را از نو بسازید

پژوهشگران با بررسی نتایج آزمایشگاهی درباره مغز به این نتیجه رسیدند که دوری موقت از هیاهو و سروصدا می‌تواند فرصتی ارزشمند برای استراحت ذهن، کاهش فشار روانی و پردازش بهتر اطلاعات فراهم کند.
ویدیو/ روزی چند بار قیمت دلار و طلا را چک می‌کنید؟
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ روزی چند بار قیمت دلار و طلا را چک می‌کنید؟

روزانه چند بار صفحه گوشی را برای دیدن آخرین نرخ طلا، دلار یا رمزارزها رفرش می‌کنید؟ بخش عمده‌ای از جامعه ایران به دلیل نوسانات تورمی، روزانه ده‌ها بار قیمت دلار، طلا یا ارزهای دیجیتال را چک می‌کنند. شاید در نگاه اول به نظر برسد این کار برای حفظ هوشیاری مالی و صیانت از ارزش دارایی‌ها ضروری است؛ اما واقعیت …
مثبت و منفی خانه‌های بازی کودکان
خبرگزاری ایسنا

مثبت و منفی خانه‌های بازی کودکان

بازی برای کودک فواید زیادی دارد و به رشد شخصیتی و فردی او کمک می‌کند و بازی خارج از خانه نیز برای تحرک و افزایش تعادل و قوای جسمانی کودکان مفید است اما بعضی اوقات به علت گرما یا آلودگی والدین ترجیح می‌دهند کودک خود را به خانه بازی ببرند که باید نکات منفی و مثبت این خانه‌ها مورد توجه خانواده‌ها باشد.
تربیت دوقلوها؛ از مهار حسادت تا تقویت استقلال
خبرگزاری ایسنا

تربیت دوقلوها؛ از مهار حسادت تا تقویت استقلال

یک روانشناس با تاکید بر ضرورت به‌رسمیت‌ شناختن هویت مستقل دوقلوها، از والدین خواست ضمن پرهیز از مقایسه، برچسب‌زنی و سنجش یک کودک با موفقیت‌های دیگری، عدالت تربیتی را نه در رفتار یکسان، بلکه در مدیریت چالش‌هایی مانند وابستگی، رقابت و تفاوت‌های دوران بلوغ و پاسخگویی به نیازهای فردی هرکدام جست‌وجو کنند.
آیا «چت جی پی تی»  حافظه ما را ضعیف می‌کند
خبرگزاری ایرنا

آیا «چت جی پی تی» حافظه ما را ضعیف می‌کند

تهران-ایرنا - از فراموش کردن شماره تلفن‌ها تا ناتوانی در فکر کردن؛ هوش مصنوعی چگونه رابطه ما با حافظه را تغییر می‌دهد؟
چالش‌های والدین در عصر اینترنت آزاد - همدلی
روزنامه همدلی

چالش‌های والدین در عصر اینترنت آزاد - همدلی

بهاره عابدی ابرده پژوهشگر کودکی، یکی از مهم‌ترین و حساس‌ترین دوره‌های زندگی انسان است؛ دوره‌ای که شخصیت، مهارت‌های اجتماعی، هیجانی و شناختی فرد در آن شکل می‌گیرد. امروزه کودکان در کنار خانواده، مدرسه و دوستان، با یک محیط تأثیرگذار دیگر نیز روبه‌رو هستند: فضای مجازی. گسترش تلفن‌های هوشمند، تبلت، بازی‌های …
نسخه جدید تعادل کار و زندگی
روزنامه دنیای اقتصاد

نسخه جدید تعادل کار و زندگی

در سال ۱۹۲۶، هنری فورد علاوه بر یکشنبه، شنبه را هم برای کارکنانش تعطیل کرد و به این ترتیب، تعطیلات آخر هفته دو روزه برای تفریح، عبادت یا حتی هیچ کاری نکردن، شکل گرفت. اما این روزها روال آنقدر تغییر کرده که دیگر شباهتی به شکل اولیه خود ندارد. به مدت یازده سال، از ۱۹۲۹ تا ۱۹۴۰، اتحاد جماهیر شوروی تعطیلات …
پایان جوانی در ۳۲ سالگی؛ پژوهش جدید سن بزرگسالی را تغییر داد
سایت عصرایران

پایان جوانی در ۳۲ سالگی؛ پژوهش جدید سن بزرگسالی را تغییر داد

یافته‌های یک مطالعه جدید نشان می‌دهد آنچه از نظر اجتماعی و روانی «بزرگسالی» می‌نامیم، ممکن است از نظر ساختار و ارتباطات مغزی دیرتر از آن چیزی آغاز شود که تصو...
آیا بروز اختلاف نظر به معنای پایان روز‌های عاشقانه در زندگی مشترک زوجین است؟
سایت شهرآرانیوز

آیا بروز اختلاف نظر به معنای پایان روز‌های عاشقانه در زندگی مشترک زوجین است؟

به گفته یک زوج‌درمانگر، بسیاری از زوج‌ها به اشتباه تصور می‌کنند که یک رابطه سالم، رابطه‌ای کاملا بدون اصطکاک است. همین باور غلط باعث می‌شود با کوچک‌ترین تنشی، احساس ناامیدی کنند و پایه‌های زندگی‌شان را سست ببینند.
تربیت و خانواده | وقتی کودک قهر می کند پدر و مادر چه واکنشی نشان دهند؟
روزنامه هفت صبح

تربیت و خانواده | وقتی کودک قهر می کند پدر و مادر چه واکنشی نشان دهند؟

قهر کردن یکی از رفتارهایی است که ممکن است کودکان برای بیان ناراحتی یا رسیدن به خواسته های خود از آن استفاده کنند. واکنش والدین در این موقعیت اهمیت زیادی دارد و برخورد نادرست می تواند باعث تکرار این رفتار شود. در این مطلب با دلایل قهر کودکان و راهکارهایی برای برخورد درست و آرام با آنها آشنا می شوید.
از جهان بینی تا پوست تخمه: در زندگی مشترک درباره کدام یک حرف بزنیم؟
سایت عصرایران

از جهان بینی تا پوست تخمه: در زندگی مشترک درباره کدام یک حرف بزنیم؟

اگر من جای کسی بودم که می‌خواهد ازدواج کند، علاوه بر گفت‌وگو درباره جهان‌بینی، ارزش‌ها و آینده، فهرستی از صد مسئله کوچک زندگی روزمره تهیه می‌کردم و درباره آن...
الفبای تاب‌آوری؛ 11 عبارت که نشان‌دهنده روحیه استثنائی هستند!
سایت فرارو

الفبای تاب‌آوری؛ 11 عبارت که نشان‌دهنده روحیه استثنائی هستند!

کلمات روزمره می‌توانند بازتابی از هوش هیجانی بالا باشند و افراد مقتدر با تعیین مرزهای اخلاقی و پذیرش صادقانه‌ی خطا، ثبات روانی خود را در برابر فشارهای محیطی حفظ می‌کنند.
علاقه به شیرینی‌جات می‌تواند بر تصمیمات شما تاثیر گذارد
خبرگزاری مهر

علاقه به شیرینی‌جات می‌تواند بر تصمیمات شما تاثیر گذارد

محققان می‌گویند که علاقه به شیرینی جات نظیر بستنی، آب‌نبات، شکلات و شیرینی ممکن است دریچه‌ای به نحوه تصمیم‌گیری افراد باشد.
آیا محتوای پلتفرم‌های نمایش خانگی برای کودکان امن است
خبرگزاری ایرنا

آیا محتوای پلتفرم‌های نمایش خانگی برای کودکان امن است

تهران - ایرنا - کابوس‌های شبانه، اضطراب، الگوبرداری از ابرقهرمان‌های خیالی و فاصله گرفتن از واقعیت؛ این‌ها فقط بخشی از اثرات پنهان فیلم‌ها و سریال‌هایی است که کودکان هر روز در پلتفرم‌های نمایش خانگی تماشا می‌کنند. یک روانشناس کودک هشدار می‌دهد که والدین نباید صرفاً به برچسب‌های سنی و مجوزها اعتماد کنند.
توهم پناه عاطفی در چت‌جی‌پی‌تی
سایت جوان آنلاین

توهم پناه عاطفی در چت‌جی‌پی‌تی

این روز‌ها ویدئو‌های شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد نسخه‌های جدید ابزار‌های هوش مصنوعی ارتباط عاطفی با ماشین را عادی‌سازی می‌کنند
موفقیت اتفاقی نیست
خبرگزاری ایرنا

موفقیت اتفاقی نیست

ایرنا- تهران- بسیاری از ما در مقطعی از زندگی، هنگامی که با وجود تلاش بسیار توانسته‌ایم به موفقیتی دست یابیم، این فکر در ذهنمان عبور می‌کند که من لایق رسیدن به این موفقیت نبوده‌ام و به زودی دستم برای دیگران رو می‌شود. این احساس که روان‌شناسان آن را سندرم ایمپاستر یا پدیده فریبکار می‌نامند، موفقیت‌های …
چگونه فرزندان خود را تربیت کنیم: خردمند یا باهوش؟
روزنامه عصر اقتصاد

چگونه فرزندان خود را تربیت کنیم: خردمند یا باهوش؟

دکتر مهدی شاگردی (دکتر شاکری)؛ پزشک و پژوهشگر هوش و شخصیت کودکان و نوجوانان آیا هوش برای موفقیت و زندگی ایده‌آل کافی است؟ لازم است بدانید بررسی بسیاری از شخصیت‌هایی که در کودکی و نوجوانی همیشه مورد تشویق و تمجید به علت هوش بالای خود بوده‌اند و حتی موفق به کسب رده‌های بالای تحصیلی و
بلایی که خوردن نان کپک‌زده بر سر بدن می‌آورد؛ چه باید کرد؟ + روش های جلوگیری از کپک‌زدن نان
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بلایی که خوردن نان کپک‌زده بر سر بدن می‌آورد؛ چه باید کرد؟ + روش های جلوگیری از کپک‌زدن نان

خوردن تصادفی مقدار کمی نان کپک‌زده معمولاً برای افراد سالم مشکل جدی ایجاد نمی‌کند، اما در برخی موارد می‌تواند باعث ناراحتی گوارشی یا واکنش آلرژیک شود. نکته مهم این است که نان کپک‌زده را نباید با جدا کردن بخش آلوده مصرف کرد.
رازهای زیبایی زنان خاورمیانه؛ ترفندهای سنتی برای پوست، مو و ظاهری شاداب
روزنامه هفت صبح

رازهای زیبایی زنان خاورمیانه؛ ترفندهای سنتی برای پوست، مو و ظاهری شاداب

ترفندهای زیبایی خاورمیانه ترکیبی از سنت، فرهنگ و استفاده از مواد طبیعی هستند؛ از حنا و روغن زیتون گرفته تا عسل، رایحه‌های گیاهی و سبک‌های خاص آرایش چشم.
         
مراقبت یا کنترل؟ مرز باریکی که گم می‌شود
خبرگزاری ایرنا

مراقبت یا کنترل؟ مرز باریکی که گم می‌شود

تهران- ایرنا- وقتی پای امنیت فرزندان به میان می‌آید، بسیاری از والدین به ابزارهای ردیابی دیجیتال پناه می‌برند، ابزارهایی که قرار است آرامش خاطر بیاورند اما گاهی بی‌آنکه متوجه باشیم، مرز مراقبت را پشت سر گذاشته و به کنترل‌گری پنهان تبدیل می‌شوند.
تاثیر شوخی بر شخصیت کودکان چیست؟
سایت خبرفوری

تاثیر شوخی بر شخصیت کودکان چیست؟

سبک شوخی در محیط خانواده، نه تنها بر فضای خانه تأثیر می‌گذارد، بلکه شخصیت و شیوه‌های ارتباطی کودک را در آینده شکل می‌دهد و والدین نقش کلیدی در آموزش قواعد احترام، شوخ‌طبعی و مرزهای ارتباطی به فرزندان دارند.
نسخه ابن‌سینا در دنیای مدرن؛ پزشک درون خود باشید
خبرگزاری ایرنا

نسخه ابن‌سینا در دنیای مدرن؛ پزشک درون خود باشید

تهران- ایرنا- در حالی که ما در جست‌وجوی سریع‌ترین داروها برای کوچک‌ترین دردها هستیم، ابوعلی سینا هزار سال پیش، نسخه سلامتی را در جای دیگری پیچید: در سبک زندگی ما. روز پزشک، فرصتی است برای آشتی با بدن و بازگشت به این حقیقت ساده که ما خودمان، اولین و مهم‌ترین «پزشک درون» خود هستیم؛ اگر مسئولیت عادت‌هایمان …
روان‌ شناسی می‌ گوید: ضرب‌ المثل قدیمی «درخت از میوه خودش نمی‌ خورد» درس مهمی درباره بخشندگی در خود دارد
سایت اندیشه معاصر

روان‌ شناسی می‌ گوید: ضرب‌ المثل قدیمی «درخت از میوه خودش نمی‌ خورد» درس مهمی درباره بخشندگی در خود دارد

این ضرب‌المثل در فرهنگی که موفقیت فردی را بیش از هر چیز با میزان دستاورد و دارایی می‌سنجد، معنای جالبی پیدا می‌کند. پیام آن نفی جاه‌طلبی نیست؛ بلکه یادآوری می‌کند که ارزش آنچه می‌سازیم، زمانی کامل‌تر می‌شود که دیگران نیز از آن بهره ببرند.
رژیم لاغری یا ورزش؛ برای کاهش وزن کدام‌یک مهم‌تر است؟
روزنامه هفت صبح

رژیم لاغری یا ورزش؛ برای کاهش وزن کدام‌یک مهم‌تر است؟

بسیاری از افراد برای لاغر شدن بین دو انتخاب مردد هستند: کمتر غذا بخورند یا بیشتر ورزش کنند؟ واقعیت این است که هیچ‌کدام به تنهایی برای همه افراد بهترین راهکار نیست.
         
صمیمیت  در عصر دیجیتال؛ چرا دورهمی‌های ما رنگ باخته‌اند؟
خبرگزاری ایسنا

صمیمیت در عصر دیجیتال؛ چرا دورهمی‌های ما رنگ باخته‌اند؟

یک روانشناس با مقایسه دورهمی‌های خانوادگی گذشته با ارتباطات دیجیتال امروز، گفت: در گذشته ارتباط چهره‌به‌چهره، حضور چند نسل در کنار یکدیگر و فعالیت‌های مشترک، زمینه انتقال تجربه، هویت‌بخشی، احساس تعلق و گفت‌وگوی عمیق را فراهم می‌کرد، در حالی که ارتباطات امروز با وجود گستردگی بیشتر، در بسیاری موارد کوتاه، …
وقتی مغز در برابر وسوسه‌های اینترنت کم می‌آورد
خبرگزاری ایسنا

وقتی مغز در برابر وسوسه‌های اینترنت کم می‌آورد

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، نقش قشر پیش‌پیشانی در کنترل رفتار و پیشگیری از استفاده افراطی از فضای مجازی را تشریح کرد.
ویدیو/ شبکه‌های اجتماعی چگونه ما را از بدن خودمان ناراضی می‌کنند؟
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ شبکه‌های اجتماعی چگونه ما را از بدن خودمان ناراضی می‌کنند؟

شبکه‌های اجتماعی با نمایش مداوم بدن‌های ایده‌آل و محتوای موسوم به «الهام‌بخشی لاغری»، می‌توانند نگاه افراد به بدن و رابطه آن‌ها با غذا را تحت‌تأثیر قرار دهند؛ مقایسه با تصاویری که اغلب واقعیت پشت آن‌ها را نشان نمی‌دهند، در برخی افراد به نارضایتی از بدن و رفتارهای غذایی ناسالم منجر می‌شود.
برنامه ساده پیشنهادی یک پزشک برای داشتن روزی سالم‌تر
سایت رویداد‌ ۲۴

برنامه ساده پیشنهادی یک پزشک برای داشتن روزی سالم‌تر

تریشا پاسریچا، پزشک متخصص یادداشتی در واشنگتن پست نوشته و در آن توضیح داده که چطور می توان روزتان را جوری تنظیم کنید که احساس بهتری داشته باشید. خواندن این مطلب به مناسبت روز پزشک خالی از لطف نیست.
بهترین روش ترک سیگار چیست؟ 1+7 راهکار بدون شکست برای ترک سیگار
سایت اطلاعات آنلاین

بهترین روش ترک سیگار چیست؟ 1+7 راهکار بدون شکست برای ترک سیگار

بهترین روش ترک سیگار ترکیبی از تصمیم قطعی برای ترک، تعیین یک زمان مشخص و تغییر عادت‌ها و محرک‌های روزمره است.
حرکات ساده و مؤثر برای یک تمرین کامل در خانه؛ بدون نیاز به باشگاه!
روزنامه هفت صبح

حرکات ساده و مؤثر برای یک تمرین کامل در خانه؛ بدون نیاز به باشگاه!

در این مقاله، با انواع حرکات ورزشی آشنا می‌شوید؛ از تمرینات خانگی ساده گرفته تا حرکات پیشرفته‌تر باشگاهی و حتی تمرین‌هایی که عملکرد بدن را در فعالیت‌های روزمره بهبود می‌بخشند.
         
چطور اعتمادبه‌نفس کودک را افزایش دهیم؟ راهکارهایی که والدین باید بدانند
روزنامه هفت صبح

چطور اعتمادبه‌نفس کودک را افزایش دهیم؟ راهکارهایی که والدین باید بدانند

اعتماد به نفس زمانی شکل می‌گیرد که کودک به توانایی‌های خود باور داشته باشد و بداند می‌تواند از عهده کارهای متناسب با سنش برآید.
چرا وقتی هوا داغ می‌شود، مردم بیشتر به جان همدیگر می‌افتند؟
سایت عصرایران

چرا وقتی هوا داغ می‌شود، مردم بیشتر به جان همدیگر می‌افتند؟

آقای قاضی می‌گوید: «در علم جرم‌شناسی نظریه‌ای به نام نظریه جرم‌شناسی محیطی وجود دارد که براساس آن آب‌وهوا بر میزان ارتکاب جرم و افزایش درگیری و کشمکش‌های افر...
         
مراقب زندگی در نزدیکی خشکشویی‌ها باشید!
خبرگزاری ایسنا

مراقب زندگی در نزدیکی خشکشویی‌ها باشید!

یک مطالعه بزرگ در ایالات متحده نشان می‌دهد که زندگی در نزدیکی خشکشویی‌ها با خطر ابتلا به بیماری‌های حاد زوال عقل مرتبط است.
چرا بعضی‌ها با صدای بلند صحبت می‌کنند؟
خبرگزاری ایسنا

چرا بعضی‌ها با صدای بلند صحبت می‌کنند؟

بلند صحبت‌کردن همیشه نشانه ویژگی شخصیتی یا اختلال روانی نیست و می‌تواند از عادت‌های خانوادگی، محیط رشد، فرهنگ و شرایط شنوایی ناشی شود؛ با این حال، تداوم آن در روابط و محیط کار موجب حواس‌پرتی و تخریب ارتباطات می‌شود و در زمان تعارض، اگر با هدف ترساندن یا تهدید طرف مقابل باشد، نوعی آزار روانی محسوب می‌شود.
چرا بعضی مردان زنان مطلقه را برای ازدواج انتخاب می‌کنند؟؛ واقعیتی که کمتر درباره‌اش حرف می‌زنیم
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

چرا بعضی مردان زنان مطلقه را برای ازدواج انتخاب می‌کنند؟؛ واقعیتی که کمتر درباره‌اش حرف می‌زنیم

آنچه ممکن است برای بعضی افراد جذاب باشد، خودِ طلاق نیست؛ بلکه تجربه، شناخت و تغییر نگرش فرد بعد از یک رابطه جدی است.
کنسرو را یک‌بار بجوشانیم و چند روز نگه داریم؟ پاسخ مهم درباره خطر بوتولیسم
سایت دیدبان ایران

کنسرو را یک‌بار بجوشانیم و چند روز نگه داریم؟ پاسخ مهم درباره خطر بوتولیسم

آیا می‌توان کنسرو را یک‌بار جوشاند و بعد چند ساعت یا چند روز بدون جوشاندن مجدد مصرف کرد؟ این سؤال به‌ویژه در سفر و شرایط بحرانی برای بسیاری از خانواده‌ها مطرح است. فاخره بهبهانی می‌گوید کنسروهای جوشیده‌شده را بدون باز کردن درِ قوطی نمی‌توان برای مدت طولانی نگهداری کرد و پس از حدود ۲ تا ۳ ساعت، برای مصرف …
«فقط به خودت برس»؛ توصیه‌ای برای آرامش یا نسخه‌ای برای توقف؟
خبرگزاری ایسنا

«فقط به خودت برس»؛ توصیه‌ای برای آرامش یا نسخه‌ای برای توقف؟

یک کارشناس ارشد روان‌شناسی بالینی معتقد است، زندگی خوب، فقط زندگی‌ای نیست که در آن حال ما خوب باشد، بلکه زندگی‌ای است که در آن خودِ ما نیز بهتر شده باشیم. یعنی صبورتر، مسئول‌تر، توانمندتر، بخشنده‌تر و مقاوم‌تر شده باشیم.
چرا اغلب مردان در مقابل خشونت خانگی همسران‌شان سکوت می‌کنند؟
خبرگزاری ایسنا

چرا اغلب مردان در مقابل خشونت خانگی همسران‌شان سکوت می‌کنند؟

پژوهشگران می‌گویند اغلب مردانی که توسط همسران خود مورد آزار و اذیت قرار می‌گیرند، سکوت می‌کنند و یک مطالعه جدید دلیل آن را دریافته است.
خانه را با آشپزخانه‌ای همیشه تمیز، شاداب کنید
خبرگزاری ایرنا

خانه را با آشپزخانه‌ای همیشه تمیز، شاداب کنید

تهران - ایرنا - تمیز نگه داشتن آشپزخانه فقط برای ظاهر قشنگ نیست؛ باعث می‌شود بوهای بد کمتر شود و عمر وسایل هم بیشتر بماند. در این راهنما، روش‌های ساده و کاربردی برای سینک براق، تمیز کردن سینی فر، اجاق گاز و همچنین هود را مرحله‌به‌مرحله می‌بینید.
یک «حوصله ندارم» ساده یا زنگ خطر؟
خبرگزاری ایرنا

یک «حوصله ندارم» ساده یا زنگ خطر؟

تهران-ایرنا- یک فیلم را پلی می‌کنیم، چند دقیقه می‌گذرد و تلویزیون را خاموش می‌کنیم. کتابی را که مدت‌ها برای خواندنش ذوق داشتیم، برمی‌داریم اما حوصله چند صفحه‌اش را هم نداریم. پیام دوستی را می‌بینیم و به جای جواب دادن، گوشی را کنار می‌گذاریم. حتی گاهی برای دیدن آدم‌هایی که دوستشان داریم هم انرژی کافی …
۴ جای تهران برای ۴ مدل شب‌گردی
سایت فرارو

۴ جای تهران برای ۴ مدل شب‌گردی

همه شب‌گردی‌ها شبیه هم نیستند. گاهی دلمان یک شام مفصل می‌خواهد، گاهی دوست داریم با خانواده چند ساعت بیرون باشیم و بعضی شب‌ها هم فقط می‌خواهیم راه برویم و شهر را تماشا کنیم. تهران برای هرکدام از این حال‌وهواها یک پیشنهاد جذاب دارد.
         
طرز تهیه سوغورمه کبابی؛ غذای مشهور ترکی
سایت فرارو

طرز تهیه سوغورمه کبابی؛ غذای مشهور ترکی

سوغورمه کباب نوعی کباب ترکی بسیار مشهور است که از ترکیب کوفته قلقلی با سسی از بادمجان کبابی، فلفل و گوجه فرنگی تهیه می‌شود.
یک هفته بدون قند؛ تغییراتی که بدن شما را شگفت‌زده می‌کند
روزنامه هفت صبح

یک هفته بدون قند؛ تغییراتی که بدن شما را شگفت‌زده می‌کند

قندهای افزوده نباید از 6 درصد کل کالری روزانه تجاوز کنند‌ که معادل میانگین حدود 6 قاشق چای‌خوری برای زنان و 9 قاشق چای‌خوری برای مردان است
         
5 اصل شبانه برای افزایش طول عمر و بهبود سلامتی
سایت فرارو

5 اصل شبانه برای افزایش طول عمر و بهبود سلامتی

یک برنامه منظم شبانه، از زمان آخرین وعده غذایی و نخ دندان کشیدن گرفته تا ساعت خواب، می‌تواند در بهبود کیفیت خواب، سلامت عمومی و روند سالم‌تر پیر شدن نقش داشته باشد.
چطور آثار خطرناک بی تحرکی راجبران کنیم؟
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

چطور آثار خطرناک بی تحرکی راجبران کنیم؟

شواهد زیادی حاکی از آن است که نشستن طولانی‌مدت ممکن است به اندازه سیگار کشیدن برای سلامتی خطرناک باشد. با این حال، یک مطالعه کوچک نشان می‌دهد که پنج دقیقه پیاده‌روی سبک به ازای هر ۳۰ دقیقه نشستن، می‌تواند به جبران این آسیب کمک کند.
4 ابزار خانگی که زمان را شکست دادند و ظاهرا تا ابد وجود خواهند داشت! (+اینفوگرافیک)
سایت عصرایران

4 ابزار خانگی که زمان را شکست دادند و ظاهرا تا ابد وجود خواهند داشت! (+اینفوگرافیک)

برخی از ساده ترین وسایل خانه ما سده هاست که بدون تغییر بنیادی باقی مانده اند؛ زیرا طراحی و هدف ساخت آن ها از همان ابتدا نزدیک به بی نقص بوده است.
صلح، ثبات، آزادی؟ چه می‌خواهیم که حال‌مان بهتر شود؟
سایت برترینها

صلح، ثبات، آزادی؟ چه می‌خواهیم که حال‌مان بهتر شود؟

نمی‌شود به آدم‌هایی که نگرانِ ارزش پول، امنیت و آینده هستند، توصیه کرد دخیل ببندید، یوگا کنید، کمتر اخبار ببینید و نگاهتان به نیمۀ پر لیوان باشد. حال خوبِ جامعه از کیفیتِ حکم رانی، وضعیت معیشتی، امنیت، آزادی، آرامش پایدار و چشم‌اندازی می‌آید که شهروندان از فردای خود دارند. در این شرایط چطور می‌توان از …
         
تیپ شخصیتی‌تان را با راه رفتن بشناسید
خبرگزاری ایلنا

تیپ شخصیتی‌تان را با راه رفتن بشناسید

روان‌شناسان پیوند‌هایی شگفت‌انگیز میان سرعت گام‌برداشتن افراد و شخصیت، طرز فکر و حتی رویکرد آنها در قبال چالش‌های زندگی کشف کرده‌اند.
چطور بدون شنبه یک‌شنبه شدن سه رنگ را در استایلمان به کار ببریم؟ - چی بپوشم
سایت چی بپوشم

چطور بدون شنبه یک‌شنبه شدن سه رنگ را در استایلمان به کار ببریم؟ - چی بپوشم

گاهی یک استایل شیک فقط به انتخاب لباس‌های زیبا نیاز ندارد. قانون سه رنگ، یکی از ساده‌ترین ترفندها برای رسیدن به تعادل است.
ساعت صرف صبحانه‌وشام و تاثیر آن بر طول عمر
سایت دیدارنیوز

ساعت صرف صبحانه‌وشام و تاثیر آن بر طول عمر

یک مطالعه جدید و گسترده در آمریکا نشان می‌دهد که ساعت صرف صبحانه و شام می‌تواند بر طول عمر افراد تأثیرگذار باشد.
         
خطاهای رایج در تشخیص «شوخی» با «تمسخر»/ تاثیر شوخی بر شخصیت کودکان
خبرگزاری ایسنا

خطاهای رایج در تشخیص «شوخی» با «تمسخر»/ تاثیر شوخی بر شخصیت کودکان

سبک شوخی در محیط خانواده، نه تنها بر فضای خانه تأثیر می‌گذارد، بلکه شخصیت و شیوه‌های ارتباطی کودک را در آینده شکل می‌دهد و والدین نقش کلیدی در آموزش قواعد احترام، شوخ‌طبعی و مرزهای ارتباطی به فرزندان دارند.
تغییر معیارهای انتخاب همسر
روزنامه هفت صبح

تغییر معیارهای انتخاب همسر

سفرها، موفقیت‌ها، مهمانی‌ها و روزهای خوب بیشتر دیده می‌شوند. درمقابل شکست، خستگی، اختلاف و نگرانی معمولاً جایی در صفحات مجازی ندارند
نخود، غذایی ارزان‌ برای سیری و سلامت
روزنامه هفت صبح

نخود، غذایی ارزان‌ برای سیری و سلامت

ماندگاری مناسب، دسترسی آسان و قیمت نسبتا پایین نیز نخود را به گزینه‌ای قابل‌دسترس برای خانواده‌هایی با بودجه‌های مختلف تبدیل کرده است
         
نوروفیدبک جایگزین مناسبی در دوره کودکی برای جبران تاخیر رشدی کودکان بیش فعال دارای کمبود توجه و اختلالات یادگیری نیست
سایت فرارو

نوروفیدبک جایگزین مناسبی در دوره کودکی برای جبران تاخیر رشدی کودکان بیش فعال دارای کمبود توجه و اختلالات یادگیری نیست

دوران رشد به دوره سنی زیر 18 سال و به ویژه دوره کودکی و سنین قبل از دبستان مربوط می‌شود که دوران بروز علائم اختلالات رشدی-عصبی است.
سیستم‌عامل زندگی چیست؟ راهنمای جامع مدیریت کارها، عادت‌ها و بار ذهنی
سایت فرارو

سیستم‌عامل زندگی چیست؟ راهنمای جامع مدیریت کارها، عادت‌ها و بار ذهنی

فراموشی موعد پرداخت قبض، نوبت پزشک، برنامه مدرسه فرزندان یا کارهای عقب‌افتاده، بیش از آن‌که نشانه بی‌نظمی فردی باشد، حاصل نبود یک سیستم قابل‌اعتماد است. «سیستم‌عامل زندگی»، مدلی چهارلایه برای ثبت کارها، اولویت‌بندی، خودکارسازی تصمیم‌ها و بازبینی منظم ارائه می‌دهد؛ مدلی که می‌کوشد بار ذهنی روزمره را از …
چرا ازدواج نمی کنیم؟/ پول مهم است اما مهمتر اینکه  همسر موردنظر در دسترس نیست!
سایت دیدبان ایران

چرا ازدواج نمی کنیم؟/ پول مهم است اما مهمتر اینکه همسر موردنظر در دسترس نیست!

نتایج یک پیمایش ملی درباره «نگرش به ازدواج در میان افراد مجرد» نشان می‌دهد که برخلاف تصور رایج، مسئله ازدواج فقط از جنس اقتصاد نیست؛ بخش مهمی از مجردها هنوز ازدواج را مرحله‌ای مهم از زندگی می‌دانند، اما برای ورود به زندگی مشترک به‌دنبال انتخاب درست، رابطه باکیفیت و اطمینان از آینده هستند.
واقعا دوستان سمی داریم؟ | آسیب‌هایی که حذف معاشرت به همراه دارد - مجله اینترنتی کولاک
سایت کولاک

واقعا دوستان سمی داریم؟ | آسیب‌هایی که حذف معاشرت به همراه دارد - مجله اینترنتی کولاک

متخصصان درموردِ داشتن ارتباط اجتماعی و معاشرت با دیگران و تاثیر آن بر روی سلامت جسم و روان همواره تأکید می‌کنند.
پاستلی‌ها دوباره ترند شدند؛ چرا رنگ‌های لطیف در فشن ۲۰۲۶ همه‌جا دیده می‌شوند؟ - مجله اینترنتی کولاک
سایت کولاک

پاستلی‌ها دوباره ترند شدند؛ چرا رنگ‌های لطیف در فشن ۲۰۲۶ همه‌جا دیده می‌شوند؟ - مجله اینترنتی کولاک

اگر فکر می‌کردید رنگ‌های پاستلی فقط مخصوص بهار و استایل‌های دخترانه هستند، وقت آن رسیده که نظرتان را عوض کنید. در ترندهای فشن ۲۰۲۶، رنگ‌های لطیف دوباره جایگاه
اگر خورش ماست دوست ندارید به شما حق می‌دهیم چون نسخه اصیل آن را نچشیده‌اید...
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اگر خورش ماست دوست ندارید به شما حق می‌دهیم چون نسخه اصیل آن را نچشیده‌اید...

در دل شهرت بازار اصفهان، رازی نهفته است که قرن‌ها زبان گویندگان را به هم می‌رساند: پیوندی بی‌قاعده از ماست چکیده و گوشت که هیچ‌کس انتظارش را نمی‌برد.
زندگی پشت یک اسم جعلی| وقتی دروغ رابطه‌ای واقعی می‌سازد
روزنامه هفت صبح

زندگی پشت یک اسم جعلی| وقتی دروغ رابطه‌ای واقعی می‌سازد

برخی کاربران با نام و تصویر جعلی وارد روابط واقعی می‌شوند و به‌تدریج به هویت مجازی خود وابسته می‌شوند