وانگ تصریح کرد: «سناریوی قدیمی درگیریهای مکرر نباید دوباره تکرار شود» و اولویت اصلی در شرایط کنونی، کاهش تنشها در منطقه است.
وی تأکید کرد که چین مایل است هماهنگیها و همکاریهای خود را با کویت تقویت کند و به تلاشها برای بازگرداندن صلح و ثبات به منطقه ادامه دهد.
تنشها در خلیج فارس در پی آمادهسازی اقدامات اقتصادی جدید از سوی ایالات متحده علیه شرکای تجاری ایران و تهدید متقابل تهران مبنی بر توقف صادرات نفت از این آبراه حیاتی که حدود یکپنج از نفت جهان از آن عبور میکند، شدت گرفته است.
این دیدار دیپلماتیک در شرایطی انجام شد که ایالات متحده، ایران را به «بزرگترین تهاجم مالی تاریخ» از طریق هدف قرار دادن شرکای تجاری این کشور تهدید کرده است.
ایران با رد تهدیدهای آمریکا تأکید کرده است که «در صورت ادامه جنگ اقتصادی» تمامی صادرات نفت از خلیج فارس را متوقف خواهد کرد و همزمان هشدار جدیدی به خطوط کشتیرانی صادر کرده است مبنی بر اینکه بدون مجوز تهران از تنگه هرمز عبور نکنند.


























































































































































![[رامتین مرتضوی] نیمه گمشده اما مجازی!](/news/u/2026-08-18/ettelaat-rq5hs.jpg)








