VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳ -
24 February 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
غذاهای ضد سرطان
سرطان
مواد غذایی
رژیم غذایی
سرطان روده
تغذیه
سرطان روده بزرگ
بیماری
فست فود
۲۰ ساعت قبل / سایت خط سلامت
در سرمای هوا این غذا گری ساده و ارزان گرم تان می کند + طرز تهیه خوراک لوبیا
خط سلامت: خوراک لوبیا از غذاهای محبوب سنتی است که میتواند به عنوان پیشغذا یا غذای اصلی سرو شود. این خوراک به دلیل دارا بودن پروتئین بالا و فیبر، برای سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا به سرطان مفید است.
زمستان
آشپزی
زمستان
آشپزی
لوبیا چیتی
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۲/۰۲ / سایت فرتاک
خوردن غذا در ظروف پلاستیکی قاتل خاموش قلب شماست!
مواد شیمیایی که اغلب در غذاهای بستهبندیشده در ظروف پلاستیکی وجود دارند با طیف وسیعی از مشکلات سلامت ازجمله سرطان و آسیبهای تولید مثلی ارتباط دارند
ظروف پلاستیکی
ظروف پلاستیکی
۴ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۲/۰۳ / سایت نی نی بان
هواپز
طعم جذاب غذاهای سرخ شده برای سلامتی هزینه دارد. تحقیقات روغن های مورد استفاده برای پختن آنها را با مشکلات سلامتی مانند بیماری قلبی ، دیابت نوع 2 و سرطان مرتبط می داند.
سلامتی
غذای سالم
سلامتی
غذای سالم
سرخ کردنی
۱۴۰۳/۱۱/۳۰
/ سایت خط سلامت
مراقب مواد شیمیایی خطرناک غذاها باشید!
خط سلامت: نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد که برخی از مواد غذایی، به ویژه غذاهای فرآوریشده و بستهبندیشده، حاوی مواد شیمیایی ماندگار (PFAS) هستند که به راحتی در بدن تجمع مییابند و میتوانند خطرات جدی برای سلامتی از جمله افزایش ریسک سرطان، بیماریهای کلیوی و اختلالات هورمونی ایجاد کنند.
مواد شیمیایی
غذاهای فرآوریشده
مواد شیمیایی
غذاهای فرآوریشده
۱۴۰۳/۱۱/۲۹
/ سایت پارسینه
مردان بالای ۴۰ سال این خوراکی ها را نخورند
توصیه میشود مردان پس از ۴۰ سالگی، از مصرف غذاهای غنی از کربوهیدرات تصفیهشده، نمک و مواد افزودنی پرهیز کنند یا مصرف آن را به حداقل برسانند.
خطر ابتلا به سرطان
سلامت مردان
خطر ابتلا به سرطان
سلامت مردان
قند
مردان
۱۴۰۳/۱۱/۲۸
/ سایت نی نی بان
پلاستیک در غذا
مواد شیمیایی که اغلب در غذاهای بستهبندیشده در ظروف پلاستیکی وجود دارند با طیف وسیعی از مشکلات سلامت ازجمله سرطان و آسیبهای تولید مثلی ارتباط دارند
سلامت عمومی
پلاستیک در غذا
سلامت عمومی
پلاستیک در غذا
۱۴۰۳/۱۱/۲۵
/ سایت تریبون اقتصاد
خوردن این خوراکیها برای مردان بالای ۴۰ سال ممنوع
توصیه میشود مردان پس از ۴۰ سالگی، از مصرف غذاهای غنی از کربوهیدرات تصفیهشده، نمک و مواد افزودنی پرهیز کنند یا مصرف آن را به حداقل برسانند.
پوسیدگی دندان
خطر ابتلا به سرطان
پوسیدگی دندان
خطر ابتلا به سرطان
رژیم غذایی
قند
۱۴۰۳/۱۱/۱۹
/ سایت خط سلامت
چرا هنگام دفع احساس سوزش داریم؟
خط سلامت: احساس سوزش هنگام دفع میتواند تجربهای ناراحتکننده باشد که بسیاری از افراد در مقاطعی از زندگی خود آن را تجربه میکنند. این مشکل میتواند دلایل سادهای مانند مصرف غذاهای تند یا یبوست داشته باشد، اما گاهی نیز نشانهای از مشکلات جدیتری مثل عفونتها، بیماریهای التهابی روده یا حتی سرطان باشد. …
گوارش
دفع مدفوع
گوارش
دفع مدفوع
۱۴۰۳/۱۱/۱۷
/ سایت خط سلامت
25 غذای خطرناک که سلامت شما را تهدید میکند
خط سلامت: مصرف برخی غذاهای پرطرفدار، اگر بهصورت مداوم در رژیم غذایی گنجانده شوند، میتواند زمینهساز بیماریهای قلبی، دیابت، چاقی و حتی سرطان باشد. از گوشتهای فرآوریشده و نوشابههای شیرین گرفته تا فستفود و محصولات پختهشده صنعتی، این فهرست ۲۵ مورد از غذاهایی را معرفی میکند که باید مصرف آنها را …
گوشت
غذاهایی
گوشت
غذاهایی
خطرناک
۱۴۰۳/۱۱/۱۵
/ سایت روزیاتو
تصاویر هولناک هوش مصنوعی از مردان ۳۰ سال آینده و عواقب رژیم غذایی فست فودی
تحقیقات نشان داده که مصرف مداوم نوشابههای گازدار، بیسکوییتها و غذاهای آماده، عامل اصلی بسیاری از مشکلات سلامتی، از جمله سرطان است.
۱۴۰۳/۱۱/۱۴
/ سایت عصرایران
شیب تند افزایش ابتلا به سرطان سینه در این استان
سبک زندگی نادرست از جمله مصرف بیرویه فست فودها و غذاهای ناسالم، عدم تحرک کافی و استعمال دخانیات شیب ابتلا به انواع سرطان بین شهروندان همدانی را تند کرده است.
سرطان
افزایش ابتلا
سرطان
افزایش ابتلا
۱۴۰۳/۱۱/۱۴
/ روزنامه شرق
ابتلا به سرطان در همدان صعودی شد
سبک زندگی نادرست از جمله مصرف بی رویه فست فودها و غذاهای ناسالم، عدم تحرک کافی و استعمال دخانیات شیب ابتلا به انواع سرطان بین شهروندان همدانی را تند کرده است.
سرطان
فست فود
سرطان
فست فود
همدان
استعمال دخانیات
۱۴۰۳/۱۱/۱۴
/ خبرگزاری ایرنا
شیب تند ابتلا به سرطان بین همدانیها در سایه تغییر سبک زندگی
همدان- ایرنا- سبک زندگی نادرست از جمله مصرف بی رویه فست فودها و غذاهای ناسالم، عدم تحرک کافی و استعمال دخانیات شیب ابتلا به انواع سرطان بین شهروندان همدانی را تند کرده است.
سرطان
همدان
سرطان
همدان
۱۴۰۳/۱۱/۱۲
/ سایت سلام نو
عامل اصلی ابتلا به سرطان معده
رضوان با اشاره به عوامل خطرزا، افزود: مصرف الکل، مواد غذایی کپکزده، غذاهای فرآوریشده، فست و فودها به ویژه هات داگ، شوریجات و استعمال دخانیات از دیگر ریسک فاکتورهای ابتلا به سرطان معده محسوب میشوند.
پزشکی
سرطان معده
پزشکی
سرطان معده
۱۴۰۳/۱۱/۱۲
/ سایت خط سلامت
آیا مصرف ترشیها خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش میدهد؟
خط سلامت: مصرف زیاد ترشیجات، غذاهای دودی و مواد غذایی فرآوری شده از متهمان اصلی افزایش خطر سرطان معده، بهویژه در مردان است؛ عاداتی غذایی که میتواند به بروز این بیماری خطرناک کمک کند.
خطر ابتلا به سرطان
زنان
خطر ابتلا به سرطان
زنان
سرطان
مردان
۱۴۰۳/۱۱/۰۷
/ سایت فرتاک
با خوردن این غذاها به پیشواز این بیماری های کشنده میروید!
یک کارشناس تغذیه، مصرف غذاهای سوخته، گوشتهای فرآوری شده و رنگهای خوراکی را از عوامل خطری دانست که میتواند زمینهساز بروز سرطان شود.
تغذیه
سرطان
تغذیه
سرطان
سلامتی
۱۴۰۳/۱۰/۳۰
/ سایت پارسینه
دومین سرطان شایع در بین مردان !
کاهش مصرف کربوهیدرات ها و غذاهای چرب و عدم استعمال دخانیات را از عوامل پیشگیرنده در بروز این بیماری است
۱۴۰۳/۱۰/۲۹
/ خبرگزاری برنا
سرطان پروستات دومین سرطان شایع در مردان است
متخصص اورولوژی و جراحی کلیه ،فلوشیپ جراحی پیوندکلیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با بیان اینکه سرطان پروستات دومین سرطان شایع در مردان است، کاهش مصرف کربوهیدرات ها و غذاهای چرب و عدم استعمال دخانیات را از عوامل پیشگیرنده در بروز این بیماری عنوان کرد.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد
دانشگاه علوم پزشکی مشهد
۱۴۰۳/۱۰/۲۷
/ روزنامه دنیای اقتصاد
این غذاهای دریای سرطانزا هستند + اینفوگرافیک
دانشمندان هشدار دادهاند در ۶ غذای دریایی مشخص، میکروپلاستیکهای خطرناکی هستند که به ابتلای فرد به سرطانهای مختلف منجر میشوند. در این اینفوگرافیک ۶ غذای سرطازا را مشاهده میکنید.
سرطان
غذای دریایی
سرطان
غذای دریایی
۱۴۰۳/۱۰/۲۵
/ سایت تابناک
۶ غذای دریایی سرطان زا که نباید مصرف شود
چند مدل غذای دریایی از انواع ماهی و میگوها وجود دارد که مصرف آن نقش مهمی در ابتلا انسان به سرطان ایفا می کنند.
غذای دریایی
غذاهای سرطان زا
غذای دریایی
غذاهای سرطان زا
سرطان
سلامتی
۱۴۰۳/۱۰/۲۴
/ سایت دیدبان ایران
غذاهای فوقفرآوری شده عامل تغییر نگرانکننده در چهره کودکان
تحقیقات نشان میدهد رژیم غذایی حاوی مقدار زیادی غذاهای فوقفرآوری شده (UPFs) ممکن است به دندانهای جلوی بیرونزده در کودکان منجر شود. برای دههها، به غذاهایی که حاوی افزودنیهای شیمیایی مانند چیپس و شیرینی هستند، به دلیل خطرات سلامتیشان انتقاد شده است و مطالعات زیادی آنها را با بیماریهایی نظیر دیابت …
بیماری های قلبی
رژیم غذایی
بیماری های قلبی
رژیم غذایی
سرطان
کودکان
۱۴۰۳/۱۰/۲۱
/ سایت خط سلامت
آینده وحشتناک انسانها؛ تصویری از مردان 30 سال آینده با رژیم غذایی ناسالم!
خط سلامت:تصویر هولناک هوش مصنوعی از مردی در ۳۰ سال آینده نشاندهنده اثرات مصرف طولانیمدت غذاهای فرآوریشده و ناسالم است که به چاقی، بیماریهای قلبی و حتی سرطان میانجامد.
چاقی
هوش مصنوعی
چاقی
هوش مصنوعی
چاقی مفرط
۱۴۰۳/۱۰/۲۰
/ سایت سلامت نیوز
فواید باورنکردنی کدو حلوایی؛ یک هدیه برای سلامتی شما
کدو حلوایی، این سبزی خوشرنگ و معطر، نه تنها طعمی دلپذیر به غذاهای پاییزی میبخشد، بلکه با خواص شگفتانگیز خود میتواند تاثیر زیادی در بهبود سلامت عمومی بدن داشته باشد. از تقویت سیستم ایمنی گرفته تا کاهش خطر ابتلا به سرطان و محافظت از پوست، کدو حلوایی یکی از بهترین هدیههای طبیعت است که در این فصل در …
خواص کدو حلوایی
خواص کدو حلوایی
۱۴۰۳/۱۰/۱۸
/ سایت انتخاب
چگونه مصرف غذاهای فوقفرآوریشده سلامتی ما را در ۳۰ سال آینده تهدید میکند؟
در دهههای اخیر غذاهای فوقفرآوریشده که به شدت تولید میشوند و مملو از افزودنیها هستند به بخش اصلی رژیم غذایی مدرن بریتانیاییها تبدیل شدهاند شواهد فزایندهای نشان میدهد که نوشیدنیهای گازدار بیسکویت و غذاهای آماده عامل بسیاری از مشکلات سلامتی از جمله سرطان هستند تحقیقات نشان میدهد مصرف زیاد غذاهای …
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
/ سایت درلحظه
افزایش سرطان گوارش در ایران
رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی با بیان اینکه تعداد افرادی که به سرطان دستگاه گوارش مبتلا میشوند نسبت به سالهای گذشته رو به افزایش است، گفت: به دلیل تغذیه نادرست، خوردن غذاهای ناسالم و مانده، کنسروی و فستفودها، آمار مبتلایان و موارد تشخیص بیماران بیشتر شده است.
سرطان گوارش
سرطان گوارش
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
/ سایت اقتصادآنلاین
افزایش ابتلا به سرطان دستگاه گوارش در ایران/ هشدارهای رئیس جامعه پزشکان داخلی
رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی گفت: تعداد افرادی که به سرطان دستگاه گوارش مبتلا میشوند نسبت به سالهای گذشته روبه افزایش است؛ با توجه به شرایط اقتصادی و به دلیل تغذیه نادرست، خوردن غذاهای ناسالم و مانده، کنسروی، فست فودها، همچنین استفاده از موادی مانند «ناس»، آمار مبتلایان و موارد تشخیص بیماران بیشتر …
سرطان
سرطان
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
/ سایت جهان صنعت نیوز
رشد نگرانکننده سرطان گوارش در ایران
رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی با بیان اینکه تعداد افرادی که به سرطان دستگاه گوارش مبتلا میشوند نسبت به سالهای گذشته رو به افزایش است، گفت: به دلیل تغذیه نادرست، خوردن غذاهای ناسالم و مانده، کنسروی و فستفودها، آمار مبتلایان و موارد تشخیص بیماران بیشتر شده است.
تغذیه نادرست
سرطان گوارش
تغذیه نادرست
سرطان گوارش
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
/ سایت دیدبان ایران
افزایش سرطان گوارش در ایران / رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: با توجه به شرایط اقتصادی و به دلیل تغذیه نادرست آمار مبتلایان بیشتر شده
رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی گفت: تعداد افرادی که به سرطان دستگاه گوارش مبتلا میشوند نسبت به سالهای گذشته روبه افزایش است؛ با توجه به شرایط اقتصادی و به دلیل تغذیه نادرست، خوردن غذاهای ناسالم و مانده، کنسروی، فست فودها، همچنین استفاده از موادی مانند «ناس»، آمار مبتلایان و موارد تشخیص بیماران بیشتر …
تغذیه
جامعه
تغذیه
جامعه
سرطان
شرایط اقتصادی
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
/ سایت سلامت نیوز
افزایش شیوع سرطان دستگاه گوارش در ایران عامل اصلی، سبک زندگی و تغذیه نادرست
رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران از افزایش قابل توجه تعداد مبتلایان به سرطان دستگاه گوارش در کشور خبر داد و علت اصلی این روند را به تغذیه نادرست، مصرف غذاهای ناسالم و شرایط اقتصادی کنونی نسبت داد.
سرطان گوارش
سرطان گوارش
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ خبرگزاری مهر
ارتباط استفاده از شیرین کنندههای مصنوعی با رژیمهای غذایی ناسالم
تحقیقات جدید نشان میدهد افرادی که به شیرینکنندههای مصنوعی در نوشیدنیها و غذاها روی میآورند ممکن است به سمت انواع دیگر غذاهای ناسالم که کیفیت رژیم غذایی کلی آنها را پایین میآورد، بروند.
رژیم غذایی
مصرف نوشابه
رژیم غذایی
مصرف نوشابه
سرطان
۱۴۰۳/۱۰/۰۸
/ سایت سلامت نیوز
وجود این ماده در صبحانه خطر مرگ را افزایش میدهد!
آکریل آمید، ماده سرطان زا و خطرناکی است و زمانی آزاد میشود که غذاهای نشاستهای مانند نان و سیب زمینی گرم میشوند، مانند هنگام پخت، سرخ کردن و برشته کردن. این ماده شیمیایی معمولا در کربوهیدراتهای سوخته مانند نان تُست یافت میشود، غذایی که بسیاری از ما هر روز صبح برای صبحانه میخوریم.
۱۴۰۳/۱۰/۰۵
/ خبرگزاری ایلنا
غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را افزایش میدهند
غذاهای فرآوری شده چرب، شور و شیرین میتوانند با تحریک التهاب مزمن در روده، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را در افراد افزایش دهند.
بیمارستان
جراحی
بیمارستان
جراحی
خطر ابتلا به سرطان
رژیم غذایی
۱۴۰۳/۱۰/۰۵
/ سایت فرآشپز
این غذاها خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش میدهند - فراشپز
فراشپز- غذاهای فرآوری شده چرب، شور و شیرین میتوانند با تحریک التهاب مزمن در روده، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را در افراد افزایش دهند.
۱۴۰۳/۱۰/۰۱
/ سایت پارسینه
خوراکیهای محبوبی که باعث سرطان میشوند
یافتههای پژوهشگران نشان میدهد استفاده از غذاهای فرا فرآوریشده احتمالاً باعث ابتلا به سرطان روده بزرگ میشود.
سرطان
مواد غذایی
سرطان
مواد غذایی
۱۴۰۳/۱۰/۰۱
/ سایت اقتصادآنلاین
خوراکیهای لذیذی که فکرش را هم نمیکنید باعث سرطان شوند
یافتههای پژوهشگران نشان میدهد استفاده از غذاهای فرا فرآوریشده احتمالاً باعث ابتلا به سرطان روده بزرگ میشود.
سرطان
سرطان
۱۴۰۳/۰۹/۲۹
/ سایت نورنیوز
کدامیک از غذاهای روزمره سرطانزا هستند؟
گسترش سبک زندگی پرشتاب و کاهش زمان برای تهیه غذاهای سالم، موجب افزایش وابستگی به محصولات آماده و فرآوریشده و ایجاد نگرانی درباره سلامت جوامع شده است.
سرطان زا
غذاهای سالم
سرطان زا
غذاهای سالم
فرآوری شده
ایران
۱۴۰۳/۰۹/۲۹
/ سایت خبرفوری
انجام همین یک کار برای ابتلا به سرطان کافی است!
مطالعات جدید نشان میدهد غذایی که میخورید ممکن است بر توانایی بدن شما برای مبارزه با سلولهای سرطانی تاثیر بگذارد.
سرطان
امگا6
سرطان
امگا6
غذاهای فرآوری شده
۱۴۰۳/۰۹/۲۹
/ سایت گفتنی
خطوط قرمز در تغذیه و خوراکی های عامل سرطان روده!
اجتناب از خوردن غذاهای عامل سرطان: یکی از راههای جلوگیری از بروز انواع بیماری ها رعایت نکات مهم تغذیه ای است ، در این بخش به خط قرمزهای برنامه غذایی که باعث
۱۴۰۳/۰۹/۲۹
/ سایت فردا نیوز
سرطان به همین سادگی به سراغتان میآید
مطالعات جدید نشان میدهد غذایی که میخورید ممکن است بر توانایی بدن شما برای مبارزه با سلولهای سرطانی تاثیر بگذارد.
سرطان
غذاهای فوقفرآوریشده
سرطان
غذاهای فوقفرآوریشده
۱۴۰۳/۰۹/۲۹
/ سایت مشرق
این خوراکیهای محبوب سرطانزا هستند
یافتههای پژوهشگران نشان میدهد استفاده از غذاهای فرا فرآوریشده احتمالاً باعث ابتلا به سرطان روده بزرگ میشود.
سلامت
مواد غذایی
سلامت
مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۹/۲۹
/ سایت عصرایران
امگا ۳ را از این خوراکیها جذب کنید تا سرطان نگیرید
برخی انواع ماهی، به ویژه گونههای بزرگتر مانند تن، حاوی سطح بالاتری از جیوه یا آلایندههای محیطی هستند، بنابراین بهتر است انواع مختلفی از غذاهای دریایی مصرف کنید تا ریسک آن کاهش یابد.
سرطان
تغذیه
سرطان
تغذیه
۱۴۰۳/۰۹/۲۸
/ سایت سلامت نیوز
خوراکیهای محبوب که ممکن است به سرطان منجر شوند
یافتههای جدید پژوهشگران نشان میدهند که غذاهای فرا فرآوریشده میتوانند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش دهند. طبق تحقیقات جدید، رژیم غذایی غربی که حاوی مواد غذایی فرآوریشده، روغنهای ناسالم و شکر افزوده است، با التهاب مزمن در بدن ارتباط دارد که میتواند به رشد تومورها منجر شود.
سرطان
مواد غذایی
سرطان
مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۹/۲۸
/ خبرگزاری ایرنا
خوراکیهای محبوبی که سرطان را به ارمغان میآورند
تهران- ایرنا- یافتههای پژوهشگران نشان میدهد استفاده از غذاهای فرا فرآوریشده احتمالاً باعث ابتلا به سرطان روده بزرگ میشود.
رژیم غذایی
آلزایمر
رژیم غذایی
آلزایمر
دیابت
سرطان روده
۱۴۰۳/۰۹/۲۶
/ سایت فرتاک
علائم نشان دهنده سرطان روده
غذاهای ناسالم خطر سرطان روده بزرگ را افزایش می دهند.
سرطان روده
روده
سرطان روده
روده
۱۴۰۳/۰۹/۲۳
/ خبرگزاری ایسنا
چگونه اسیدهای چرب میتوانند به بدن انسان برای مقابله با سرطان کمک کنند؟
مطالعات جدید نشان میدهد غذایی که میخورید ممکن است بر توانایی بدن شما برای مبارزه با سلولهای سرطانی تاثیر بگذارد.
اسید چرب
امگا 3
اسید چرب
امگا 3
سرطان
غذاهای فرآوری شده
۱۴۰۳/۰۹/۲۲
/ روزنامه شرق
غذاهای قوی ضد سرطان برای زندگی سالم
سرطان «کولون» (روده بزرگ) یکی از سرطانهای شایع است که البته با رعایت برخی موارد و همچنین مصرف برخی مواد غذایی میتوان ریسک ابتلا به آن را کاهش داد.
سرطان
سرطان روده بزرگ
سرطان
سرطان روده بزرگ
۱۴۰۳/۰۹/۲۲
/ روزنامه شرق
نشانه های جدی بیماری سرطان روده بزرگ
غذاهای ناسالم خطر سرطان روده بزرگ را افزایش می دهند.
سرطان
سرطان روده بزرگ
سرطان
سرطان روده بزرگ
۱۴۰۳/۰۹/۲۲
/ سایت انتخاب
اسیدهای چرب ضروری کدامند و مصرف آنها چگونه میتواند بدن انسان را در برابر سرطان مقاومتر کند؟
وجود مقادیر زیاد اسیدهای چرب امگا-۶ در بدن، که ممکن است از طریق مصرف غذاهای فوقفرآوریشده وارد بدن شده باشد، میتواند خواص ضد التهابی و ضد توموری اسید چرب ضروری دیگری به نام امگا-۳ را تحت تاثیر قرار دهد و آنها را تضعیف کند.
۱۴۰۳/۰۹/۲۰
/ سایت فرادید
رفلاکس معده دارید؟ خطر ابتلا به مری بارت و سرطان؛ جدول میوه ها و سبزیجات با اسید پایین
رژیمهای غذایی با اسید پایین ممکن است برای درمان رفلاکس ضروری باشند. همانطور که قبلاً ذکر شد، غذاهای با اسید بالا — علاوه بر غذاهای تند، کافئین و الکل — میتوانند باعث تحریک گلو و بافت مری شوند.
رفلاکس معده
رفلاکس معده
۱۴۰۳/۰۹/۱۹
/ سایت راهنماتو
رفلاکس معده دارید؟ +جدول میوه ها و سبزیجات با اسید پایین
رژیمهای غذایی با اسید پایین ممکن است برای درمان رفلاکس ضروری باشند. همانطور که قبلاً ذکر شد، غذاهای با اسید بالا — علاوه بر غذاهای تند، کافئین و الکل — میتوانند باعث تحریک گلو و بافت مری شوند.
سرطان
سرطان
۱۴۰۳/۰۹/۱۷
/ سایت افکارنیوز
نقش غذاهای فوق فرآوری شده در پسوریازیس
غذاهای فوق فرآوری شده با بی شماری از مشکلات سلامتی مرتبط هستند و یک مطالعه جدید نشان می دهد که بیماری پوستی خود ایمنی پسوریازیس هم ممکن است به این فهرست اضافه شود.
بیمارستان
سرطان
بیمارستان
سرطان
فرانسه
مشکلات
۱۴۰۳/۰۹/۰۸
/ خبرگزاری ایلنا
چرا غذاهای تند موجب اسهال می شوند؟/ کپسایسین متهم اصلی!
در شرایطی که ساده ترین راه برای جلوگیری از اسهال ناشی از غذاهای تند، پرهیز از این نوع غذاهاست، اما اقدامات دیگری نیز وجود دارند که می توانید انجام دهید.
پوست
درمان
پوست
درمان
سرطان
سلامت
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
برای سلامت رودههایتان این میوهها و سبزیجات را بخورید
از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی گفته و نوشته شده، اما در مورد تاثیر خوردن غذاهای تازه بر میکروبهای روده و سلامت کلی متابولیک اطلاع چندانی نداشتیم.
خواص مواد غذایی
سلامت
خواص مواد غذایی
سلامت
سرطان روده
مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۸/۲۸
/ سایت دیدارنیوز
غذاهای مفید برای پیشگیری از سرطان پروستات
یک غذای جادویی برای سلامت پروستات وجود ندارد، اما برخی غذاها و الگوهای غذایی فوایدشان را نشان داده اند. برای کمک به پیشگیری یا مدیریت سرطان پروستات، بهترین گز
سرطان پروستات
پروستات
سرطان پروستات
پروستات
پیشگیری از سرطان
۱۴۰۳/۰۸/۲۶
/ سایت عصرایران
غذاهای سالم با کربوهیدرات بالا را بشناسیم
غلات کامل منبعی عالی از کربوهیدراتهای پیچیده هستند. این نوع کربوهیدراتها به دلیل هضم آهستهتر، سطح قند خون را به طور پایدارتر افزایش میدهند و انرژی طولانیمدتی برای بدن فراهم میکنند. مصرف غلات کامل با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2، بیماریهای قلبی و حتی برخی سرطانها همراه است.
غذای سالم
کربوهیدرات بالا
غذای سالم
کربوهیدرات بالا
۱۴۰۳/۰۸/۲۳
/ سایت خط سلامت
این ته دیگ با سرطان و ناباروری همراه است
خط سلامت: ته دیگ سیبزمینی به دلیل وجود نشاسته در سیبزمینی میتواند در صورت سرخ شدن بیش از حد، ترکیبات مضر مانند آکریلامید تولید کند. آکریلامید یک ماده شیمیایی است که در دماهای بالا در غذاهای نشاستهای ایجاد میشود و ممکن است خطراتی برای سلامتی داشته باشد.
سیبزمینی
سیبزمینی
۱۴۰۳/۰۸/۱۵
/ سایت رکنا
فیلم بهترین خوراکیها برای بیماران سرطانی
سرطان
غذاهای مفید
سرطان
غذاهای مفید
۱۴۰۳/۰۸/۱۵
/ سایت عصرایران
غذاهای مفید و غذاهای مضر برای بیماران سرطانی (فیلم)
در این ویدئو، ۲ غذای مفید و ۲ غذای مضر برای بیماران سرطانی را بشناسید.
غذا
سرطان
غذا
سرطان
۱۴۰۳/۰۸/۰۳
/ سایت نورنیوز
خوردن فست فود چه عوارضی بر سلامت دارد؟
افزایش مصرف غذاهای چرب و پرکالری مانند فستفودها خطر ابتلا به چاقی، بیماریهای قلبی عروقی، انواع سرطان، پرفشاری خون و دیابت را افزایش میدهد.
سلامت
بیماری
سلامت
بیماری
فست فود
ایران
۱۴۰۳/۰۷/۲۳
/ سایت عصرایران
سبک زندگی امروز؛ مسیری فریبنده برای مقصد تاریکی به نام سرطان
تغییر سبک زندگی افراد، استفاده از غذاهای فرآوری شده، فستفودها، مصرف دخانیات، نداشتن تحرک و فعالیت بدنی، اضافه وزن و چاقی و افزایش موارد ابتلاء به بیماریهایی از جمله فشار خون، دیابت و چربی خون، از جمله مواردی است که بر اساس نظر متخصصان امر در افزایش موارد ابتلاء به سرطان دخیل است .
غذای فراوری شده
سرطان
غذای فراوری شده
سرطان
۱۴۰۳/۰۷/۲۲
/ سایت آفتاب نیوز
ارتباط مواد افزودنی در غذاهای فرآوری شده با سرطان روده
مطالعه جدید نشان می دهد افزودنی های استفاده شده در اکثر غذاهای فرآوری شده با بروز سرطان روده در موش ها مرتبط بود.
سرطان روده
سرطان روده
۱۴۰۳/۰۷/۱۹
/ سایت دلگرم
رژیم غذایی بودویگ / غذاهای مجاز و غیر مجاز
در این مقاله فواید و عوارض رژیم بودویگ برای درمان سرطان می پردازیم تا به شما در درک نحوه عملکرد، فواید رژیم بودویگ برای درمان سرطان، دستور العمل هایی که باید دنبال کنید و موارد دیگر کمک می کنیم.
رژیم غذایی
درمان سرطان
رژیم غذایی
درمان سرطان
۱۴۰۳/۰۷/۱۷
/ سایت خط سلامت
خطرات مصرف غذای سوخته/ چرا نباید غذای سوخته بخوریم؟
خط سلامت: شاید طعم غذاهای برشته و کمی سوخته برای تان لذتبخش باشد، اما این لذت ممکن است به سلامتیتان آسیب برساند در ادامه دلایل علمی مصرف غذای سوخته را بخوانید.
سرطان روده بزرگ
غذای سوخته
سرطان روده بزرگ
غذای سوخته
۱۴۰۳/۰۷/۱۰
/ روزنامه دنیای اقتصاد
شروع زودرس یک بیماری در جهان/ غذاهای فرآوری شده این باکتریهای بدن را تغییر میدهند
تحقیقات انجام شده توسط پروفسور بارتو نشان میدهد 2 مرحله حیاتی از زندگی وجود دارد که در آن عوامل استرس زا به احتمال زیاد بر بدن تأثیر گذاشته و باعث سرطان میشوند: یکی دوره پِریناتال در رحم است و دیگری در دوران نوجوانی تا 20 سالگی.
سرطان
سیگار
سرطان
سیگار
بیماری
۱۴۰۳/۰۷/۰۸
/ سایت افکارنیوز
نکات مهمی که باید درباره ماهی و تن آن بدانید!
با توجه به وجود مواد مغذی بالا، مصرف غذاهای دریایی میتواند نقش مهمی در رفع نیازهای غذایی انسانها به مواد مغذی ضروری داشته باشد.
سرطان پروستات
اسیدهای چرب غیراشباع
سرطان پروستات
اسیدهای چرب غیراشباع
پروتئین ماهی
چربی ماهی
۱۴۰۳/۰۶/۱۸
/ سایت خط سلامت
رژیم غربی، عامل اصلی افزایش سرطان روده بزرگ/ آماده
خط سلامت: مطالعات گسترده علمی نشان میدهند رژیم غذایی غربی، سرشار از غذاهای فرآوری شده، چربیهای اشباع شده و قندهای ساده، به عنوان عامل اصلی افزایش موارد سرطان روده بزرگ شناسایی شده است.
سرطان روده بزرگ
رژیم غذایی غربی
سرطان روده بزرگ
رژیم غذایی غربی
۱۴۰۳/۰۶/۱۸
/ خبرگزاری مهر
۳۰ درصد ایرانی ها کبد چرب دارند/ حذف غذاهای ناسالم
فوق تخصص گوارش و کبد، درباره اینکه چرا اینقدر گرفتار کبد چرب شده ایم، توضیحاتی داد.
کبد چرب
سیدموید علویان
کبد چرب
سیدموید علویان
سرطان
۱۴۰۳/۰۶/۱۷
/ سایت دیدبان ایران
۸ فایده باورنکردنی خوردن یک وعده غذای تند
بر خلاف تفکرات عام که غذای تند را برای معده و قلب مضر می دانند غذاهای تند و فلفلی فواید بسیاری دارند.
خطر ابتلا به سرطان
رژیم غذایی
خطر ابتلا به سرطان
رژیم غذایی
سرطان
قلب
۱۴۰۳/۰۶/۱۶
/ خبرگزاری ایرنا
غذاهای فوق العاده برای حفظ سلامتی زنان
تهران - ایرنا - تغذیه سالم رکن اساسی داشتن زندگی سالم و عاری از بیماری است اما این موضوع برای زنان که به دلیل شرایط فیزیولوژی بدن و فرزندآوری نیاز مضاعفی نسبت به مردان برای تغذیه سالم دارند.
فشارخون
کلسترول
فشارخون
کلسترول
فشار خون
ویتامین D
۱۴۰۳/۰۶/۱۰
/ 55 آنلاین
با خوردن این میوه ها با مرگ خداحافظی کنید! | سالم ترین میوه کدامها هستند؟
یک عضو ارشد مرکز تحقیقاتی سلامت مزوتلیوما میگوید که میوهها در پیشگیری از بسیاری از بیماریها از جمله بیماریهای قلبی، سرطان، کنترل وزن، فشار خون بالا و التهاب عمومی بدن بسیار مفید هستند.
بیماری قلبی
سرطان
بیماری قلبی
سرطان
غذاهای گیاهی
میوه
۱۴۰۳/۰۶/۰۸
/ سایت خط سلامت
متخصص تغذیه چرا غذاهای فوق فرآوری شده را کاهش داد؟ + نمونههایی از غذاهای فوقفرآوری شده
خط سلامت: راب هابسون، متخصص تغذیه، پس از مطالعه تحقیقاتی در مورد مضرات غذاهای فوقفرآوری شده (UPF)، تصمیم به تغییر رژیم غذایی خود گرفت. او که از ارتباط این نوع غذاها با بیماریهایی مانند بیماریهای قلبی، دیابت و برخی سرطانها نگران بود، تصمیم گرفت تا حد امکان از UPFها اجتناب کند.
غذاهای فوقفرآوری
غذاهای فوقفرآوری
۱۴۰۳/۰۶/۰۱
/ سایت خبرآنلاین
کدام مزاج، معده قویتری دارد؟/ غذاهای متناسب با گرممزاجان و سردمزاجان
سبک زندگی و تغذیه افراد، بسته به مزاج آن ها با یکدیگر متفاوت است و همه افراد نمی توانند به یک میزان از یک نوع غذا یا نوشیدنی خاص مانند: ماست، آب، چای یا خوراکی های دیگر استفاده کنند و بر همین اساس در طب سنتی، تجویز و پرهیز یکسان و ثابتی برای همه مزاج ها وجود ندارد.
سرطان معده
مواد غذایی
سرطان معده
مواد غذایی
رژیم غذایی
تغذیه
۱۴۰۳/۰۵/۲۶
/ سایت افکارنیوز
با سم آرسنیک برنج و دیگر مواد غذایی چه کنیم؟
برنج، چه قهوهای و چه سفید، نسبت به هر نوع میوه، غله و سبزی دیگری، تراکم آرسنیک بسیار بیشتری دارد.
سرطان پوست
سرطان ریه
سرطان پوست
سرطان ریه
غذاهای دریایی
سم آرسنیک
۱۴۰۳/۰۵/۲۲
/ سایت اکالا
8 خاصیت شگفتانگیز خیار برای کودکان که از آن بیخبرید
خیار، یک میوه معجزهآسا با خواص فراوان برای کودکان است. از پیشگیری از سرطان تا تقویت بافتهای همبند و مفاصل با ویتامینها و مواد معدنی مانند کلسیم و پتاسیم، خیار به سلامتی کودکان کمک میکند.
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۵/۲۲
/ سایت خط سلامت
سپر محافظتی بدن در برابر آسیبهای رادیکالهای آزاد سرطان زا
خط سلامت: آنتیاکسیدانها، ترکیباتی قدرتمند هستند که در بسیاری از میوهها، سبزیجات و برخی غذاهای دیگر یافت میشوند.
آنتیاکسیدانها
آنتیاکسیدانها
۱۴۰۳/۰۵/۱۰
/ سایت فرتاک
پس از مصرف زیاد فست فود چه اتفاقی در بدنمان میافتد؟
نتایج یکی از بزرگترین بررسیهای جهان درباره غذاهای فرآوری شده، نشان میدهد که مصرف غذای فوق فرآوری شده (UPF) با بروز ۳۲ بیماری از جمله بیماری قلبی، سرطان، دیابت نوع ۲، سلامت روان و مرگ زودرس رابطه مستقیم دارد.
فست فود
فست فود
۱۴۰۳/۰۵/۰۸
/ روزنامه تعادل
این پنج ماده غذایی برای سلامت روده مفید هستند
بهترین راه برای حمایت از روده سالم این است که رژیم غذایی متعادل پر از فیبر، یعنی غذاهای گیاهی مانند میوهها، سبزیجات و غلات کامل داشته باشید و در عین حال غذاهایی را مصرف کنید که حداقل فرآوری را دارند.
ماست
سرطان روده
ماست
سرطان روده
۱۴۰۳/۰۵/۰۸
/ سایت عصرایران
تبدیل پسماند غذاهای دریایی به افزودنی که ماندگاری مواد غذایی را افزایش میدهد
باقیماندهی آفتکشها در میوهها و سبزیجات با مشکلات شدید سلامتی، از جمله افزایش خطر ابتلا به سرطان، اختلال کمتوجهی بیش فعالی و بیماری آلزایمر مرتبط است.
پسماند
ایمنی مواد غذایی
پسماند
ایمنی مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۵/۰۶
/ سایت فرتاک
رژیم غذایی مناسب برای پیشگیری از سرطان
آیا میدانید تغذیه مناسب میتواند نقش مهمی در پیشگیری از سرطان داشته باشد؟ با انتخاب غذاهای مناسب و ایجاد یک رژیم غذایی سالم، میتوانید خطر ابتلا به انواع مختلف سرطان را کاهش دهید. در این مقاله، به بررسی رژیم غذایی مناسب برای پیشگیری از سرطان و مواد غذایی مفید برای سلامتی میپردازیم.
غذاهای ضد سرطان
تغذیه برای پیشگیری از سرطان
غذاهای ضد سرطان
تغذیه برای پیشگیری از سرطان
سرطان و تغذیه
۱۴۰۳/۰۵/۰۶
/ سایت خط سلامت
پاکسازی ریه با روش های طبیعی و سنتی + لیست غذاهای مفید برای ریه
خط سلامت: ریهها یکی از مهمترین اندامهای بدن هستند که وظیفه تبادل اکسیژن و دیاکسید کربن را بر عهده دارند. عوامل مختلفی مانند آلودگی هوا، سیگار کشیدن و برخی بیماریها میتوانند عملکرد ریهها را مختل کرده و باعث تجمع سموم در آنها شوند.
خطر ابتلا به سرطان
رژیم غذایی
خطر ابتلا به سرطان
رژیم غذایی
سرماخوردگی
طب سنتی
۱۴۰۳/۰۵/۰۳
/ سایت افکارنیوز
این غذاها را دوباره گرم نکنید
مطالعات جدید اعلام میکند که گرم کردن برخی مواد غذایی نظیر مرغ و گوشت، سیب زمینی، اسفناج، کرفس، چغندر، تخم مرغ و قارچ با خطر ابتلا به سرطان مرتبط است.
تخم مرغ
قارچ
تخم مرغ
قارچ
مسمومیت غذایی
غذاهای دریایی
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۳/۰۵/۰۳ - ۰۶:۴۰:۰۰
۳۶۵ روز
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳ -
24 February 2025
دریافت اخبار بیشتر
۳۶۵ روز
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی