VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ -
27 September 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
غذاهای فوق فرآوری
رژیم غذایی
کاهش وزن
پارکینسون
تغذیه
مواد غذایی
فست فود
غذاهای فرآوری شده
غذا
پیری
چاقی
سلامت
۱۴۰۴/۰۶/۲۶
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
غذاهای فوقفرآوریشده؛ قاتل خاموش سلامتی ما
در دنیای پرسرعت امروز، خیلی از ما برای سیر کردن شکم به سمت خوراکیهای آماده و بستهبندیشده میرویم؛ از نوشابه و چیپس گرفته تا سوسیس و کالباس. این غذاها شاید خوشمزه و در دسترس باشند، اما پشت پردهشان واقعیتی تلخ پنهان است: افزایش التهاب در بدن و بالا رفتن خطر بیماریهای قلبی و حتی سرطان.
تغذیه سالم
فست فود
تغذیه سالم
فست فود
تندرستی
۱۴۰۴/۰۶/۲۵
/ سایت شفقنا
مطالعه: غذاهای فوق فرآوری شده به سلامت مردان آسیب میرساند | شفقنا، آخرین اخبار ایران و جهان
شفقنا- نتایج یک مطالعه علمی تازه نشان میدهد که غذاهای فراوریشده مانند فستفود، تنقلات بستهبندیشده و نوشیدنیهای گازدار سلامت مردان را تهدید میکند. این غذاها میتوانند منجر به افزایش وزن، اختلال در تعادل هورمونی و کاهش کیفیت اسپرم شوند. به گزارش شفقنا؛ وبگاه شبکه الجزیره نوشت: «در این تحقیق که توسط …
سلامت باروری مردان
سلامت مردان
سلامت باروری مردان
سلامت مردان
غذاهای فوق فرآوری شده
۱۴۰۴/۰۶/۲۵
/ سایت نی نی بان
هشدار یونیسف: تعداد کودکان چاق برای اولین بار از کودکان کموزن بیشتر است
یونیسف اعلام کرد تعداد کودکان و نوجوانان چاق در جهان برای اولینبار از کودکان کموزن بیشتر شده است؛ رشد این آمار نگرانکننده ناشی از دسترسی بیرویه به غذاهای ناسالم و تبلیغات گسترده محصولات فوقفرآوریشده است.
چاقی کودکان
اضافه وزن
چاقی کودکان
اضافه وزن
۱۴۰۴/۰۶/۲۵
/ سایت فرتاک
این غذاهای فوقفراوری شده را اصلا نخورید!
مطالعات گسترده نشان میدهد مصرف مداوم غذاهای فوقفراوری شده، به ویژه نوشابههای شیرین و گوشتهای فرآوری شده، خطر مرگ زودرس ناشی از بیماریهای قلبی و دیابت را حدود ۱۰ درصد افزایش میدهد.
طول عمر
غذاهای فوقفراوری شده
طول عمر
غذاهای فوقفراوری شده
۱۴۰۴/۰۶/۲۴
/ سایت آخرین خبر
چرا نباید پشت دست غذاهای فرآوریشده بازی کنیم؟
خراسان/ غذاهای فرآوری شده به هر غذایی اطلاق میشود که از حالت طبیعی خود تغییر یافته است و میتواند شامل غذایی باشد که مواد نگه دارنده، مواد مغذی، طعم دهندهها، نمکها، قندها یا چربیها به آن اضافه شده است. علاوه بر این یک گروه غذاهای فوق فرآوریشده هم داریم که بهطور معمول نتیجه فرایندهای تولید فشرد
بیماری
غذا فرآوریشده
بیماری
غذا فرآوریشده
۱۴۰۴/۰۶/۲۳
/ سایت خبرفوری
تعداد کودکان چاق در جهان از کودکان دچار کمبود وزن بیشتر شد
یونیسف علت این آمار نگرانکننده را دسترسی به غذاهای ناسالم و بازاریابی تهاجمی «غذاهای فوقفرآوریشده» میداند.
یونیسف
کمبود وزن
یونیسف
کمبود وزن
کودکان چاق
۱۴۰۴/۰۶/۲۳
/ سایت عصرایران
غذاهایی که مانع لاغر شدن شما میشوند/ قهوه همیشه باعث لاغری نمیشود (فیلم)
غذاهای فوقفرآوریشده نیز بهگونهای طراحی شدهاند که میل به خوردن بیشتر را تحریک کنند. این غذاها با ایجاد حس گرسنگی مداوم، مانع کاهش وزن میشوند.
فست فود
کالری
فست فود
کالری
پرخوری
۱۴۰۴/۰۶/۲۲
/ سایت میل سخن
خوراکیهای مرگآفرین؛ غذاهای فوقفراوریشده عمر را کوتاه میکنند
یک پژوهش بلندمدت روی نیممیلیون آمریکایی نشان داد مصرف مداوم غذاهای فوقفراوریشده مثل نوشابههای شیرین و گوشتهای فرآوریشده، حتی با درنظر گرفتن سایر عوامل،
۱۴۰۴/۰۶/۲۲
/ سایت نی نی بان
غذاهای فوق فرآوریشده دشمن باروری و سلامت مردان هستند
مصرف غذاهای فوق فرآوریشده نه تنها به افزایش وزن و چربی بدن منجر میشود، بلکه با اختلال هورمونی و کاهش کیفیت اسپرم، تهدیدی جدی برای سلامت مردان محسوب میشود. پژوهشگران توصیه میکنند این نوع غذاها محدود و جایگزینهای سالمتر انتخاب شوند.
سلامت مردان
غذاهای فرآوری شده
سلامت مردان
غذاهای فرآوری شده
۱۴۰۴/۰۶/۲۲
/ سایت عصرایران
غذاهای فوق فرآوریشده سلامت مردان را از سه طریق به خطر میاندازند
غذاهای فوق فرآوریشده سلامت مردان را تهدید میکنند و میتوانند باعث افزایش وزن، اختلال هورمونی و کاهش کیفیت اسپرم شوند.
غذاهای فوق فرآوری شده
مردان
غذاهای فوق فرآوری شده
مردان
سلامت
۱۴۰۴/۰۶/۲۱
/ سایت جماران
این غذاها طول عمر را کاهش میدهند
مصرف مداوم غذاهای فوق فراوریشده مانند نوشابههای شیرین و گوشتهای فراوری شده با افزایش حدود ۱۰ درصدی خطر مرگ زودرس ناشی از بیماریهای قلبی_عروقی و دیابت ارتباط مستقیم دارد.
غذا
غذاهای فرآوری شده
غذا
غذاهای فرآوری شده
۱۴۰۴/۰۶/۲۰
/ سایت نورنیوز
نسل بیمار آینده؛ کودکان در محاصره
گزارش تازه یونیسف از افزایش نگرانکننده چاقی در میان کودکان و نوجوانان پرده برداشته است؛ پدیدهای که به واسطه هجوم تبلیغات غذاهای ناسالم و فوقفرآوری شده، حتی کشورهایی را که هنوز با سوءتغذیه دست به گریباناند تهدید میکند و ابعاد یک بحران جهانی را نمایان میسازد.
یونیسف
تغذیه سالم
یونیسف
تغذیه سالم
بحران سلامت
کودکان و نوجوانان
۱۴۰۴/۰۶/۲۰
/ سایت آخرین خبر
غذاهای فوقفراوری شده طول عمر را کاهش میدهند
ایسنا/ مصرف مداوم غذاهای فوق فراوریشده مانند نوشابههای شیرین و گوشتهای فراوری شده با افزایش حدود ۱۰ درصدی خطر مرگ زودرس ناشی از بیماریهای قلبی_عروقی و دیابت ارتباط مستقیم دارد. به نقل از دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، براساس نتایج یک مطالعه ۲۳ ساله بر روی بیش از نیم میلیون نفر در ایالات مت
طول عمر
غذا فرآوریشده
طول عمر
غذا فرآوریشده
۱۴۰۴/۰۶/۱۵
/ سایت رکنا
غذاهایی که باید برای کاهش وزن از آنها پرهیز کنید
رکنا: اگر به کاهش وزن فکر میکنید، بهتر است مصرف غذاهای فوق فرآوری شده را متوقف کنید؛ یافتههای جدید تأکید دارند که این دسته از خوراکیها میتوانند مانعی جدی برای رسیدن به تناسباندام باشند.
رژیم غذایی
کاهش وزن
رژیم غذایی
کاهش وزن
کالری
۱۴۰۴/۰۶/۱۵
/ سایت میل سخن
این خوراکی ها احتمال ابتلا به سرطان ریه را افزایش می دهند
متخصصان میدانند که مصرف زیاد غذاهای فوق فرآوریشده برای سلامتی مضر است و تحقیقات جدید نشان میدهد که این غذاها میتوانند خطر ابتلا به سرطان ریه را افزایش دهند.
۱۴۰۴/۰۶/۱۳
/ سایت آخرین خبر
برای لاغر شدن این غذاها را نخورید
مهر/ محققان گزارش دادند که افراد با رژیم غذایی حاوی غذاهای کم فرآوری شده، دو برابر بیشتر از رژیم غذایی حاوی محصولات فوق فرآوری شده وزن کم کردند، حتی با اینکه هر دو رژیم از نظر تغذیهای با هم مطابقت داشتند. «کریس ون تولکن»، محقق و استادیار دانشگاه کالج لندن، در یک بیانیه خبری گفت: «سیستم غذایی جهانی
لاغری
غذا
لاغری
غذا
۱۴۰۴/۰۶/۱۲
/ سایت مشرق
برای لاغری غذای فرآوری شده نخورید
آیا میخواهید کمی وزن کم کنید؟ یک مطالعه جدید میگوید غذاهای فوق فرآوری شده را کنار بگذارید.
کاهش وزن
رژیم غذایی
کاهش وزن
رژیم غذایی
چاقی
سلامت
۱۴۰۴/۰۶/۱۲
/ روزنامه دنیای اقتصاد
غذاهایی که نمی گذارند شما لاغر شوید
غذاهای فوق فرآوری شده (UPF) حاوی موادی هستند که معمولاً در آشپزی خانگی استفاده نمیشوند، مانند مواد نگهدارنده، شیرینکنندهها و امولسیفایرها.
رژیم غذایی
کاهش وزن
رژیم غذایی
کاهش وزن
سلامت بدن
۱۴۰۴/۰۶/۱۱
/ سایت خبرفوری
چه شد که غذاهای طبیعی و سالم برای نسل جدید بی مزه و کسلکننده شدند؟
به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، امروزه اکثر ما از مصرف غذاهای فوقفرآوریشده که دارای طعمهای قوی شیرینی، شوری و چربی زیاد است لذت میبریم اما در عوض غذاهای سالم و طبیعی و خانگی را کسلکننده و بیمزه میدانیم اما خبر خوب اینکه طبق شواهد علمی، ذائقه ما انعطافپذیر و بهراحتی قابل تربیت است.
تغذیه سالم
حس چشایی
تغذیه سالم
حس چشایی
۱۴۰۴/۰۶/۰۸
/ روزنامه دنیای اقتصاد
هشدار جدی به مردان؛ این غذاها قاتلان خاموش سلامت شما هستند!
تحقیقات جدید نشان میدهد حتی با مصرف کالری برابر، غذاهای فوقفرآوریشده میتوانند چربی بدن را افزایش داده و کیفیت اسپرم را کاهش دهند
چاقی
مردان
چاقی
مردان
پرخوری
چربی بدن
۱۴۰۴/۰۶/۰۲
/ سایت اقتصاد ۲۴
راز کاهش وزن دو برابری | اقتصاد24
حذف غذاهای فوق فرآوری شده میتواند کاهش وزن را تا دو برابر افزایش دهد و خطر ابتلا به بیماریهای مزمن را کاهش دهد. تحقیقات نشان میدهد این غذاها به دلیل کالری بالا و ارزش غذایی کم، تأثیر مستقیم بر چاقی و مشکلات متابولیک دارند.
کاهش وزن
رژیم غذایی
کاهش وزن
رژیم غذایی
۱۴۰۴/۰۵/۳۱
/ سایت اینتیتر
با حذف این غذاها، کاهش وزن خود را دو برابر کنید
تحقیقات جدید نشان میدهد حذف غذاهای فوق فرآوری شده میتواند نتایج کاهش وزن را تقریباً دو برابر کند. مصرف غذای فوق فرآوری شده نه تنها باعث پرخوری و افزایش کالری دریافتی میشود، بلکه خطر ابتلا به بیماریهای مزمن را نیز به شدت افزایش میدهد و سلامتی شما را به خطر میاندازد.
کاهش وزن
کاهش وزن
۱۴۰۴/۰۵/۳۱
/ سایت نورنیوز
چرا غذاهای فرآوریشده دشمن سلامت و تناسباندام هستند؟
تحقیقات جدید نشان میدهد حذف غذاهای فوقفرآوریشده میتواند روند کاهش وزن را تا دو برابر سرعت بخشد و خطر ابتلا به بیماریهای متابولیک و مزمن را به طور چشمگیری کاهش دهد.
کاهش وزن
فست فود
کاهش وزن
فست فود
بیماریهای متابولیک
سلامت و تناسباندام
۱۴۰۴/۰۵/۳۰
/ سایت خبرفوری
راز کاهش وزن دو برابری: حذف این غذاها از سفره روزانه
حذف غذاهای فوق فرآوری شده میتواند کاهش وزن را تا دو برابر افزایش دهد و خطر ابتلا به بیماریهای مزمن را کاهش دهد. تحقیقات نشان میدهد این غذاها به دلیل کالری بالا و ارزش غذایی کم، تأثیر مستقیم بر چاقی و مشکلات متابولیک دارند.
چاقی
کاهش وزن
چاقی
کاهش وزن
۱۴۰۴/۰۵/۲۹
/ سایت باشگاه خبرنگاران
غذاهای فرآوری شده را حذف کنید تا بهتر وزن کم کنید!
تحقیقات جدید نشان میدهد حذف غذاهای فوق فرآوری شده میتواند نتایج کاهش وزن را تقریباً دو برابر کند.
کاهش وزن بدون دارو
کاهش وزن اصولی
کاهش وزن بدون دارو
کاهش وزن اصولی
۱۴۰۴/۰۵/۲۹
/ روزنامه هفت صبح
کاهش وزن با قطع غذاهای فرآوری
تحقیقات جدید نشان میدهد حذف غذاهای فوق فرآوری شده میتواند نتایج کاهش وزن را تقریباً دو برابر کند.
کاهش وزن
سلامت بدن
کاهش وزن
سلامت بدن
۱۴۰۴/۰۵/۲۹
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
غذاهای فوق فراروی شده به این دلایل سلامت را تهدید میکنند
غذاهای فوق فرآوری شده به شدت با افزایش وزن و مشکلات مختلف سلامتی، از جمله چاقی، دیابت نوع ۲ و افزایش خطر ابتلا به برخی سرطانها مرتبط هستند.
خواص مواد غذایی
سلامت
خواص مواد غذایی
سلامت
مواد غذایی
رژیم غذایی
۱۴۰۴/۰۵/۲۸
/ سایت اقتصاد ۲۴
تاثیر مصرف هاتداگ بر سلامت مغز | اقتصاد24
یک مطالعه جدید میگوید غذاهای فوق فرآوری شده مانند غلات صبحانه، نوشابه، هات داگ و سس کچاپ، خطر ابتلاء به بیماری پارکینسون را در فرد افزایش میدهند.
تغذیه سالم
تغذیه سالم
۱۴۰۴/۰۵/۲۷
/ سایت خبرفوری
ارتباط هات داگ با کوچک شدن مغز چیست؟
یک مطالعه جدید میگوید غذاهای فوق فرآوری شده مانند غلات صبحانه، نوشابه، هات داگ و سس کچاپ، خطر ابتلاء به بیماری پارکینسون را در فرد افزایش میدهند.
فست فود
مغز انسان
فست فود
مغز انسان
هات داگ
۱۴۰۴/۰۵/۲۶
/ سایت اقتصاد ۲۴
مراقب این غذاهای سرطانزا باشید | اقتصاد24
متخصصان میدانند که مصرف زیاد غذاهای فوق فرآوریشده برای سلامتی مضر است و تحقیقات جدید نشان میدهد که این غذاها میتوانند خطر ابتلا به سرطان ریه را افزایش دهند.
سرطان
تغذیه سالم
سرطان
تغذیه سالم
۱۴۰۴/۰۵/۲۵
/ سایت آخرین خبر
این غذاها سبب ابتلا به پارکینسون میشوند
مهر/ یک مطالعه جدید میگوید غذاهای فوق فرآوری شده مانند غلات صبحانه، نوشابه، هات داگ و سس کچاپ، خطر ابتلاء به بیماری پارکینسون را در فرد افزایش میدهند. محققان گزارش دادند افرادی که حدود ۱۱ وعده غذای فوق فرآوری شده در روز مصرف میکردند، ۲.۵ برابر بیشتر از افرادی که کمترین مقدار را مصرف میکردند، در
تغذیه
پارکینسون
تغذیه
پارکینسون
۱۴۰۴/۰۵/۲۵
/ خبرگزاری ایسکانیوز
غذاهای «فوق فرآوریشده» احتمال ابتلا به سرطان ریه را افزایش می دهند
متخصصان میدانند که مصرف زیاد غذاهای فوق فرآوریشده برای سلامتی مضر است و تحقیقات جدید نشان میدهد که این غذاها میتوانند خطر ابتلا به سرطان ریه را افزایش دهند.
دانستنی ها
دانستنی ها
۱۴۰۴/۰۵/۲۵
/ سایت اقتصادنیوز
هشدار؛ خوردن این غذاها باعث ابتلا به پارکینسون می شود
اقتصادنیوز: خوردن غذاهای فوق فرآوری شده بیشتر با افزایش خطر ابتلاء به تقریباً همه علائم اولیه پارکینسون مرتبط است.
یبوست
آسیب مغزی
یبوست
آسیب مغزی
پارکینسون
۱۴۰۴/۰۵/۲۵
/ سایت خبرفوری
این غذاها سرطان زا هستند
متخصصان میدانند که مصرف زیاد غذاهای فوق فرآوریشده برای سلامتی مضر است و تحقیقات جدید نشان میدهد که این غذاها میتوانند خطر ابتلا به سرطان ریه را افزایش دهند.
سرطان زا
غذای فرآوری شده
سرطان زا
غذای فرآوری شده
۱۴۰۴/۰۵/۲۴
/ سایت اکونیوز
افزایش ابتلا به سرطان ریه با غذاهای «فرآوریشده» - اکونیوز
اقتصاد ایران: متخصصان می دانند که مصرف زیاد غذاهای فوق فرآوری شده برای سلامتی مضر است و تحقیقات جدید نشان می دهد که این غذاها می توانند خطر ابتلا به سرطان
اقتصادایران
اقتصادایران
۱۴۰۴/۰۵/۱۹
/ سایت اندیشه قرن
تاثیر غذاهای فوق فرآوریشده بر سختتر شدن کاهش وزن
مطالعهای جدید نشان داده است که مصرف غذاهای فرافرآوریشده ممکن است تلاشها برای کاهش وزن را مختل کند، حتا اگر رژیم غذایی با توصیههای ملی تغذیه سالم مطابقت داشته باشد.
۱۴۰۴/۰۵/۱۸
/ سایت آخرین خبر
تأثیر شگفتانگیز غذای خانگی؛ پرهیز از فستفود میتواند کاهش وزن را دوبرابر کند
زومیت/ پختن غذاهای کمفرآوریشده با مواد طبیعی در خانه، میتواند کاهش وزنی تا دو برابر بیشتر از مصرف غذاهای آماده و فوقفرآوریشده به همراه داشته باشد. آیا غذاهایی که از صفر در خانه درست میکنیم، واقعاً تأثیر بیشتری در لاغر شدن دارند؟ دانشمندان در مطالعهای جدید، پاسخی قاطع به این پرسش دادهاند. برا
کاهش وزن
غذای خانگی
کاهش وزن
غذای خانگی
۱۴۰۴/۰۵/۱۸
/ سایت خط سلامت
رابطه پنهان بین غذاهای فرآوری شده و اختلالات روانی
خط سلامت: آیا میدانید غذاهای فرآوری شده صنعتی چگونه میتوانند حال روحی و روانی شما را تحت تأثیر قرار دهند؟ مصرف مداوم غذاهای فوقفرآوری شده، به دلیل کاهش مواد مغذی و ایجاد التهاب مزمن در بدن، میتواند ریسک ابتلا به اضطراب و افسردگی را افزایش دهد. در این مقاله به بررسی عمیق ارتباط میان رژیم غذایی و سلامت …
افسردگی
سلامت روان
افسردگی
سلامت روان
۱۴۰۴/۰۵/۱۶
/ سایت خبرفوری
خوردن غذاهای فوق فرآوری شده کاهش وزن را دشوارتر میکند
مطالعهای جدید نشان داده است که مصرف غذاهای فرافرآوریشده ممکن است تلاشها برای کاهش وزن را مختل کند، حتی اگر رژیم غذایی با توصیههای ملی تغذیه سالم مطابقت داشته باشد.
کاهش وزن
غذا
کاهش وزن
غذا
۱۴۰۴/۰۵/۱۵
/ خبرگزاری برنا
شورش علیه غذاهای فوقفرآوریشده/ اقتصاد کشور آماده بازنگری در سیاستهای تامین غذا است؟
برنا - گروه اقتصادی: درحالیکه جهان به سمت تعریف دقیق و تنظیمگری سختگیرانه بر این گروه غذایی حرکت میکند، در ایران همچنان مرز روشنی میان فرآوری ساده، صنعتی و فوقفرآوریشده کشیده نشده است.
غذا
غذا
۱۴۰۴/۰۵/۱۴
/ سایت آفتاب نیوز
چگونه میتوان حتی با خوردن غذاهای فرآوریشده، وزن کم کرد؟
یافتههای یک پژوهش نشان داد که غذاهای فوقفرآوریشده، به خودی خود و الزاما منجر به افزایش وزن نمیشوند، بلکه کیفیت کلی رژیم غذایی و رعایت تعادل تغذیهای نقش اصلی را ایفا میکند.
غذاهای فرآوری شده
رژیم غذایی
غذاهای فرآوری شده
رژیم غذایی
۱۴۰۴/۰۵/۱۴
/ سایت دیدارنیوز
چگونه با خوردن غذاهای فرآوریشده، وزنمان را کم کنیم؟
یافتههای یک پژوهش نشان داد که غذاهای فوقفرآوریشده، به خودی خود و الزاما منجر به افزایش وزن نمیشوند، بلکه کیفیت کلی رژیم غذایی و رعایت تعادل تغذیهای نقش اصلی را ایفا میکند.
غذاهای فرآوری شده
کاهش وزن
غذاهای فرآوری شده
کاهش وزن
وزن بدن
۱۴۰۴/۰۵/۱۳
/ خبرگزاری برنا
غذاهای فوق فرآوری خطر سرطان ریه را دوچندان میکنند
برنا _ گروه رسانه: براساس نتایج این مطالعه، افرادی که بیشترین میزان غذاهای فوق فرآوریشده را مصرف میکنند، حتی پس از درنظر گرفتن سایر عوامل مانند سیگار کشیدن، 41درصد بیشتر از افرادی که کمترین میزان این خوراکیها را میخورند، در معرض ابتلا به سرطان ریه قرار دارند.
۱۴۰۴/۰۵/۱۰
/ سایت شفقنا
مطالعه: یک سوم محصولات غذایی نوزادان«خطری خاموش» علیه سلامت آنهاست | شفقنا، آخرین اخبار ایران و جهان
شفقنا-در یک هشدار نگرانکننده جدید، یک مطالعه بریتانیایی که توسط دانشگاه لیدز انجام شد، نشان میدهد، یک سوم از محصولات غذایی که برای کودکان و نوزادان در نظر گرفته شده است، به عنوان «غذاهای فوق فرآوری شده» (UPF) طبقهبندی میشوند، غذاهایی که سرشار از مواد مصنوعی و افزودنیهایی هستند که ارتباط نزدیکی با …
سلامتی کودکان
غذاهای فرآوری شده
سلامتی کودکان
غذاهای فرآوری شده
نوزادان
۱۴۰۴/۰۴/۲۹
/ خبرگزاری ایرنا
کدامیک مقصر «چاقی» هستند: غذاهای پرکالری یا ورزشنکردن؟
تهران- ایرنا- یافتههای یک پژوهش نشان میدهد چاقی، بیشتر نتیجه پیروی از رژیم غذایی پرکالری و مصرف غذاهای فوق فرآوریشده است تا ورزشنکردن.
چاقی
ورزش
چاقی
ورزش
فست فود
رژیم غذایی
۱۴۰۴/۰۴/۲۶
/ سایت فرتاک
این غذاهای خوشمزه مغز کودکان و نوجوانان را تهدید می کنند!
نتایج پژوهش گسترده کنونی نشان میدهد که رژیمهای غذایی سرشار از غذاهای فوق فرآوری شده ممکن است موجب تغییر مسیرهای عصبی مغز در حال رشد شود و خطرات ابتلا به اختلال کمتوجهی-بیشفعالی، افسردگی و حتی زوال عقل را افزایش دهند و این امر نیاز فوری به تجدیدنظر در مورد آنچه کودکان و مادران باردار مصرف میکنند …
آلزایمر
مغز
آلزایمر
مغز
دورههای بحرانی
۱۴۰۴/۰۴/۲۶
/ سایت شفقنا
خوراکی هایی که می توانند آغاز پارکینسون باشند! | شفقنا، آخرین اخبار ایران و جهان
مطالعهای جدید نشان میدهد افرادی که بهطور منظم غذای فوقفرآوریشده مصرف میکنند، در مقایسه با کسانی که این دست از مواد غذایی را نمیخورند، ممکن است برای بروز نشانههای اولیه بیماری پارکینسون در معرض خطر بیشتری قرار داشته باشند.
پارکینسون
سرطان
پارکینسون
سرطان
غذاهای فوقفرآوریشده
۱۴۰۴/۰۴/۲۵
/ سایت انصاف نیوز
خوردنیهایی که میتوانند عامل پارکینسون باشند | انصاف نیوز
اکنون، مقالهای که در مجله «نورولوژی» (Neurology) منتشر شده، نشان میدهد مصرف منظم غذاهای فوقفرآوریشده با نشانههای اولیه بیماری پارکینسون ارتباطی قوی دارد؛ نشانههایی که ممکن است به علائم شدیدتری مانند لرزش و کندی حرکت تبدیل شوند.
پارکینسون
پارکینسون
۱۴۰۴/۰۴/۲۴
/ سایت انتخاب
ارتباط بین غذاهای فوقفرآوریشده و مشکلات سلامتی
مطالعهای ارتباط مستقیم میان غذاهای فوقفرآوریشده و مشکلات سلامتی را تأیید میکند
۱۴۰۴/۰۴/۲۳
/ سایت شفقنا
یک تحقیق گسترده: غذاهای فوق فرآوری شده سلامت مغز کودکان و نوجوانان را تهدید میکنند | شفقنا، آخرین اخبار ایران و جهان
شفقنا آینده- یک بررسی گسترده نشان میدهد که رژیمهای غذایی سرشار از غذاهای فوق فرآوری شده ممکن است مغز در حال رشد را از نو سیمکشی کنند و خطرات ابتلا به ADHD، افسردگی و حتی زوال عقل را افزایش دهند و نیاز فوری به تجدید نظر در مورد آنچه کودکان و مادران باردار میخورند را [ ]
غذاهای فرآوری شده
غذاهای فوق فرآوری شده
غذاهای فرآوری شده
غذاهای فوق فرآوری شده
مغز کودکان و نوجوانان
۱۴۰۴/۰۴/۲۰
/ سایت دیدبان ایران
چگونه بفهمیم دچار عدم تعادل دوپامین شدهایم و چطور میتوانیم مغزمان را از نو تنظیم کنیم؟/ دوپامین چیست و چه نقشی دارد؟
در دنیایی که با انبوهی از محرکهای لذتبخش احاطه شدهایم، از شبکههای اجتماعی گرفته تا غذاهای فوقفرآوریشده و بازیهای آنلاین، مغز ما ممکن است بهسادگی دچار عدم تعادل شیمیایی شود. دوپامین یک ماده شیمیایی در مغز است که نقش مهمی در سیستم پاداش، انگیزه و لذت ایفا میکند. بهگفتهی دکتر لمبکه، در ۷۵ …
اعتیاد
بازی
اعتیاد
بازی
شاخص
شبکه های اجتماعی
۱۴۰۴/۰۴/۱۹
/ سایت آخرین خبر
حتی «کم» هم زیاد است؛ هیچ سطح ایمنی برای مصرف گوشتهای فرآوریشده وجود ندارد
زومیت/ پژوهشگران در مطالعه مروری جامعی رابطه میان مصرف غذاهای فوقفرآوریشده و دیابت نوع ۲، بیماری ایسکمیک قلب و سرطان روده بزرگ را تجزیهوتحلیل کردند. میدانیم که گوشت فرآوریشده برای سلامت ما چندان مفید نیست و پیشتر با بیماریهایی مانند زوال عقل، دیابت و سرطان مرتبط دانسته شده است، اما مصرف چه م
گوشت فرآوری شده
سلامت
گوشت فرآوری شده
سلامت
۱۴۰۴/۰۴/۱۴
/ سایت فرتاک
غذایی که هر قاشق آن خطر آلزایمر را افزایش میدهد!
محققان در بررسی اخیر خود دریافتند، مصرف برخی از غذاها افراد را در معرض زوال عقل قرار میدهد.
آلزایمر
رژیم غذایی
آلزایمر
رژیم غذایی
مصرف تنقلات
غذاهای فوق فرآوری
۱۴۰۴/۰۴/۱۴
/ سایت سلام نو
خوارکیهایی که خطر ابتلا به آلزایمر را بالا میبرند
غذاهای فوق فرآوری شده سرشار از چربی، شکر و نمک، پروتئین و فیبر کم و حاوی رنگهای مصنوعی، شیرین کنندهها و نگهدارندهها هستند. غذاهای آماده، بستنی، سوسیس، مرغ سرخ شده و سس گوجه فرنگی از پرمصرفترین این مواد غذایی هستند.
آلزایمر
تغذیه
آلزایمر
تغذیه
مواد غذایی
۱۴۰۴/۰۳/۲۸
/ سایت تکناک
تاثیر غذاهای فوق فرآوریشده بر مغز و تغییر رفتار غذایی
تحقیقات جدید نشان میدهد که غذاهای فوق فرآوریشده با تأثیر بر بخشهایی از مغز، اشتها و رفتار غذایی را تغییر میدهند.
۱۴۰۴/۰۳/۲۵
/ سایت ۹ صبح
این غذاها منجر به بیماری کشنده پارکینسون میشوند
محققان هشدار دادهاند که غذاهای فوق فرآوریشده ممکن است باکتریهای روده را مختل کنند و در ایجاد بیماری پارکینسون نقش داشته باشند.
پارکینسون
پارکینسون
۱۴۰۴/۰۳/۲۲
/ سایت رکنا
چطور خوراکی ها می توانند شما را افسرده کنند؟
رکنا: مطالعات تازه نشان می دهد مصرف زیاد غذاهای فوق فرآوری شده در رژیم غذایی می تواند خطر ابتلا به افسردگی را افزایش دهد. این پژوهش با بررسی 28 هزار بزرگسال آمریکایی، ارتباط مستقیم میان کیفیت تغذیه و سلامت روان را نشان داده است.
افسردگی
رژیم غذایی
افسردگی
رژیم غذایی
سلامت روان
۱۴۰۴/۰۳/۲۱
/ سایت برترینها
رژیم غذاییتان میتواند شما را افسرده کند
محققان دریافتند کیفیت رژیم غذایی افراد ارتباط مستقیمی با خطر بروز افسردگی در آنها دارد. افرادی که در رژیم غذایی خود بیش از حد از غذاهای فوق فرآوری شده استفاده میکنند، بیشتر احتمال دارد به افسردگی مبتلا شوند.
افسردگی
رژیم غذایی
افسردگی
رژیم غذایی
۱۴۰۴/۰۳/۱۹
/ سایت میگنا
میگنا - جوانیات را قورت نده!
شاید غذاهای فرآوری شده نام آشنایی برای تان باشد اما تحقیقات و پژوهشهای علمی تازه، از تاثیرات ناخوشایند و آسیبزای غذاهای «فوقفرآوری شده» بر سلامت و وقوع پیری زودرس در انسان میگوید. اما اگر به غذاهایی که ترکیباتی اضافی و صنعتی به آن اضافه میشود و اصطلاحا فرآوری میشوند، غذاهای فرآوریشده بگویند، …
پیری زودرس
سلامت بدن
پیری زودرس
سلامت بدن
مریم عمادی
غذاهای فرآوری
۱۴۰۴/۰۳/۱۹
/ سایت سلامت نیوز
هشدار پنهان در هر لقمه: آیا فستفودها آغازگر پارکینسوناند؟
یافتههای جدید پژوهشگران نشان میدهد مصرف مکرر غذاهای فوقفرآوریشده مانند چیپس، نوشابه، شیرینیهای صنعتی و فستفودها، میتواند با بروز علائم خاموش و اولیه بیماری پارکینسون ارتباط داشته باشد؛ علائمی که ممکن است سالها پیش از تشخیص قطعی در بدن شکل بگیرند.
پارکینسون
فست فود
پارکینسون
فست فود
نوشابه
۱۴۰۴/۰۳/۱۹
/ خبرگزاری ایرنا
ارتباط غذاهای فوقفرآوریشده با علائم اولیه پارکینسون
تهران- ایرنا- یافتههای جدید دانشمندان نشان میدهد افرادی که مقدار زیادی غذاهای فوقفرآوریشده مصرف میکنند، بیشتر احتمال دارد که علائم اولیه و نامحسوس بیماری پارکینسون را مدتها قبل از شروع علائم شناختهشده آن مشاهده کنند.
پارکینسون
بیماری
پارکینسون
بیماری
پزشکی
۱۴۰۴/۰۳/۱۴
/ سایت فرتاک
هر روز پیرتر! این غذاها پوستتان را نابود میکنند
بنابر نتایج یک مطالعه در مقیاس بزرگ، افرادی که مقادیر زیادی از غذاهای فوق فرآوری شده مصرف میکنند، سن بیولوژیکی بیشتری دارند و این موضوع به این معنی است که بدن آنها از سالهای واقعی، پیرتر است.
پوست
پیری
پوست
پیری
بیولوژیکی
غذاهای فوق فرآوری شده
۱۴۰۴/۰۳/۱۳
/ سایت فرتاک
بدن به این غذاها به عنوان یک بیگانه و دشمن نگاه میکند
مصرف غذاهای فوقفرآوریشده و غذای ناسالم به چالشی جدی برای سلامت عمومی بدل شده است. این غذاهای فوقفرآوریشده، طبق گزارش FAO، هزینههای پنهان سلامت هنگفتی به بار میآورند، چرا که بدن ما آنها را نه به عنوان غذا، بلکه همچون عوامل بیماریزا شناسایی میکند.
دلار
سبزیجات
دلار
سبزیجات
سلامت
غذاها
۱۴۰۴/۰۳/۱۳
/ سایت اقتصادنیوز
غذاهایی که بدن به آنها به عنوان بیگانه نگاه میکند
اقتصادنیوز: مصرف غذاهای فوقفرآوریشده و غذای ناسالم به چالشی جدی برای سلامت عمومی بدل شده است. این غذاهای فوقفرآوریشده، طبق گزارش FAO، هزینههای پنهان سلامت هنگفتی به بار میآورند، چرا که بدن ما آنها را نه به عنوان غذا، بلکه همچون عوامل بیماریزا شناسایی میکند.
بدن
غذا
بدن
غذا
۱۴۰۴/۰۳/۱۲
/ سایت آخرین خبر
سیستم ایمنی بدن انسان به این غذاها مثل دشمن نگاه میکند
آخرین خبر/ درکانادا، پژوهشگران مطالعهای منتشر کردهاند که ارتباط مستقیمی میان مصرف مواد غذایی فوقفرآوریشده و وضعیت سلامت ضعیف برقرار میکند. به گزارش خبرآنلاین، غذاهای فوقفرآوری شده واکنشی در بدن ما ایجاد میکنند که مشابه واکنش به تماس با عوامل بیماریزا است. مصرف غذای ناسالم اکنون به یکی از چال
تغذیه
سیستم ایمنی بدن
تغذیه
سیستم ایمنی بدن
۱۴۰۴/۰۳/۱۱
/ سایت رکنا
چرا برخی غذاها به جای سیری شما را پیرتر می کند؟
رکنا: مطالعه ای جدید نشان می دهد که مصرف غذاهای فوق فرآوری شده می تواند روند پیری بیولوژیکی بدن را تسریع کند و افراد را از سن واقعیشان مسن تر نشان دهد، بنابراین انتخاب تغذیه سالم تر کلید حفظ جوانی است.
رژیم غذایی
غذاهای فراوری شده
رژیم غذایی
غذاهای فراوری شده
پیری زودرس
۱۴۰۴/۰۳/۱۱
/ سایت اندیشه معاصر
غذاهایی که زودتر پیرتان میکند
بنابر نتایج یک مطالعه در مقیاس بزرگ، افرادی که مقادیر زیادی از غذاهای فوق فرآوری شده مصرف میکنند، سن بیولوژیکی بیشتری دارند و این موضوع به این معنی است که بدن آنها از سالهای واقعی، پیرتر است.
۱۴۰۴/۰۳/۱۰
/ سایت اقتصادنیوز
با مصرف این غذاها پارکینسون را بغل میکنید
اقتصادنیوز: مصرف بیرویه غذاهای فوق فرآوری شده، زنگ خطری جدی برای بیماری پارکینسون است. تحقیقات جدید نشان میدهد این غذاهای فوق فرآوری شده، از جمله غلات صبحانه و نوشابهها، میتوانند خطر ابتلا به علائم اولیه پارکینسون را تا ۲.۵ برابر افزایش دهند. رژیم غذایی سالم، کلید پیشگیری از این بیماری عصبی پیشرونده …
فست فود
پارکینسون
فست فود
پارکینسون
۱۴۰۴/۰۳/۱۰
/ روزنامه دنیای اقتصاد
ارتباط تکاندهنده غذاهای فرآوری شده با پارکینسون
مصرف بیرویه غذاهای فوق فرآوری شده، زنگ خطری جدی برای بیماری پارکینسون است. تحقیقات جدید نشان میدهد این غذاهای فوق فرآوری شده، از جمله غلات صبحانه و نوشابهها، میتوانند خطر ابتلا به علائم اولیه پارکینسون را تا ۲.۵ برابر افزایش دهند. رژیم غذایی سالم، کلید پیشگیری از این بیماری عصبی پیشرونده و حفظ سلامت …
فست فود
پارکینسون
فست فود
پارکینسون
۱۴۰۴/۰۳/۰۹
/ سایت اطلاعات آنلاین
عاشق این غذاهای خوشمزه هستید؟ مراقب نابودی مغزتان باشید!
مصرف غذاهای فوق فرآوری شده مانند نوشابه، چیپس و هات داگ با افزایش خطر ابتلاء به بیماری پارکینسون مرتبط است. این مواد غذایی میتوانند علائم بیماری را تشدید کرده و به بروز مشکلات حرکتی منجر شوند.
۱۴۰۴/۰۳/۰۸
/ سایت آفتاب نیوز
مغزتان با مصرف زیاد این غذاهای خوشمزه نابود میشود
یک مطالعه جدید میگوید غذاهای فوق فرآوری شده مانند غلات صبحانه، نوشابه، هات داگ و سس کچاپ، خطر ابتلاء به بیماری پارکینسون را در فرد افزایش میدهند.
رژیم غذایی
بیماری
رژیم غذایی
بیماری
۱۴۰۴/۰۳/۰۸
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
مصرف زیاد این غذاهای خوشمزه مغز را نابود میکند
یک مطالعه جدید میگوید غذاهای فوق فرآوری شده مانند غلات صبحانه، نوشابه، هات داگ و سس کچاپ، خطر ابتلاء به بیماری پارکینسون را در فرد افزایش میدهند.
رژیم غذایی
فست فود
رژیم غذایی
فست فود
مغز
۱۴۰۴/۰۳/۰۷
/ سایت آخرین خبر
مصرف زیاد نوشابه و هات داگ چه بلایی سر مغز میآورد؟
مهر/ غذاهای آماده و غذاهای بستهبندیشده میتوانند به تدریج به مغز افراد آسیب برسانند. به نقل از مدیسن نت، یک مطالعه جدید میگوید غذاهای فوق فرآوری شده مانند غلات صبحانه، نوشابه، هات داگ و سس کچاپ، خطر ابتلاء به بیماری پارکینسون را در فرد افزایش میدهند. محققان گزارش دادند افرادی که حدود ۱۱ وعده غذا
نوشابه
هات داگ
نوشابه
هات داگ
۱۴۰۴/۰۳/۰۷
/ سایت اندیشه قرن
این نوشیدنی محبوب قاتلان خاموش مغز!
بازدید:۶۹ صد آنلاین | مصرف مداوم نوشابه، هاتداگ و غذاهای بستهبندیشده میتواند مغز را در معرض آسیبهای جدی قرار دهد و خطر بروز علائم اولیه بیماری پارکینسون را تا ۲.۵ برابر افزایش دهد. به گزارش صد آنلاین، پژوهشی تازه نشان میدهد که مصرف زیاد غذاهای فوق فرآوریشده مانند نوشابه، چیپس، کیکهای صنعتی، سسهای …
۱۴۰۴/۰۳/۰۷
/ سایت نی نی بان
خطر ابتلا به پارکینسون با مصرف چیپس و نوشابه
یک مطالعه جدید میگوید غذاهای فوق فرآوری شده مانند غلات صبحانه، چیپس، نوشابه، هات داگ و سس کچاپ، خطر ابتلاء به بیماری پارکینسون را در فرد افزایش میدهند.
نوشابه
چیپس
نوشابه
چیپس
پارکینسون
غذای فوق فرآوری شده
۱۴۰۴/۰۳/۰۶
/ سایت اقتصادآنلاین
این سبزیجات را بخورید اخلاقتان بهتر میشود
مطالعات نشان دادهاند که پیروی از رژیم غذایی سبک مدیترانهای، غنی از میوهها، سبزیجات و حبوبات با کاهش نرخ افسردگی و بهبود خلقوخوی مرتبط است. میتوانید حبوبات را به تقریباً هر غذای سالمی اضافه کنید: سالادها، سوپها، خوراکهای تفتداده یا حتی به تنهایی مصرف کنید. علاوه بر این، حبوبات برای سلامت دستگاه …
مصرف سبزیجات
غذاهای فرآوری شده
مصرف سبزیجات
غذاهای فرآوری شده
۱۴۰۴/۰۳/۰۳
/ سایت اقتصادنیوز
این غذاها خیلی سریع پیرتان میکند
اقتصادنیوز: نتایج یک مطالعه در مقیاس بزرگ نشان میدهد افرادی که مقادیر زیادی از غذاهای فوق فرآوری شده مصرف میکنند، سن بیولوژیکی بیشتری دارند و این موضوع به این معنی است که بدن آنها از سالهای واقعی، پیرتر است.
غذا
پیری
غذا
پیری
۱۴۰۴/۰۳/۰۳
/ خبرگزاری ایسکانیوز
غذاهایی که منجر به پیری میشوند
بنابر نتایج یک مطالعه در مقیاس بزرگ، افرادی که مقادیر زیادی از غذاهای فوق فرآوری شده مصرف میکنند، سن بیولوژیکی بیشتری دارند و این موضوع به این معنی است که بدن آنها از سالهای واقعی، پیرتر است.
دانستنی ها
دانستنی ها
۱۴۰۴/۰۳/۰۲
/ سایت اندیشه قرن
این غذاهای پر طرفدار شما را زودتر پیر میکند!
بازدید:۳ تحقیقات جدید نشان میدهد غذاهای فوقفرآوری شده نه تنها برای سلامتی مضر هستند، بلکه ساعت بیولوژیکی بدن را نیز به جلو میکشند! مطالعهای گسترده روی ۲۲ هزار نفر ثابت کرده افرادی که به طور منظم از این محصولات استفاده میکنند، از نظر سن سلولی مسنتر از سن واقعی خود هستند. نانهای صنعتی، ماستهای …
۱۴۰۴/۰۳/۰۲
/ سایت تابناک
این خوردنیهای خوشمزه منجر به پیری میشوند
نتایج یک مطالعه در مقیاس بزرگ نشان میدهد افرادی که مقادیر زیادی از غذاهای فوق فرآوری شده مصرف میکنند، سن بیولوژیکی بیشتری دارند و این موضوع به این معنی است که بدن آنها از سالهای واقعی، پیرتر است.
مواد غذایی
رژیم غذایی
مواد غذایی
رژیم غذایی
پیری
روند پیری
۱۴۰۴/۰۳/۰۱
/ سایت نی نی بان
دانشمندان برای نخستین بار آثار غذاهای فوق فرآوری شده را در خون پیدا کردند
دانشمندان میگویند نتایج تحقیقات نشان میدهد مولکولهای موجود در خون و ادرار میتوانند نشان دهند که یک فرد چه میزان انرژی از غذاهای فوق فرآوری شده دریافت میکند.
دیابت
غذای فوق فرآوری شده
دیابت
غذای فوق فرآوری شده
۱۴۰۴/۰۳/۰۱
/ سایت سلامت نیوز
ترکش میکروپلاستیکها به مغز
غذاهای فوق فرآوری شده اکنون بیش از ۵۰ درصد از انرژی دریافتی در کشورهایی مانند ایالات متحده را تشکیل میدهند و این غذاها حاوی غلظتهای بسیار بالاتری از میکروپلاستیکها نسبت به غذاهای کامل هستند. یافتههای اخیر نشان میدهد که این ذرات میتوانند از سد خونی مغزی عبور کرده و در مقادیر نگرانکنندهای تجمع …
۱۴۰۴/۰۳/۰۱
/ سایت جهان صنعت نیوز
پیری زودرس با تغذیه ناسالم
نتایج یک مطالعه در مقیاس بزرگ نشان میدهد افرادی که مقادیر زیادی از غذاهای فوق فرآوری شده مصرف میکنند، سن بیولوژیکی بیشتری دارند و این موضوع به این معنی است که بدن آنها از سالهای واقعی، پیرتر است.
تغذیه ناسالم
وزارت بهداشت
تغذیه ناسالم
وزارت بهداشت
۱۴۰۴/۰۳/۰۱
/ سایت اندیشه قرن
این خوراکیها شما را زودتر پیر میکنند!
بازدید:۴ صد آنلاین | نتایج یک مطالعه بزرگ نشان میدهد مصرف زیاد غذاهای فوقفرآوریشده، نه تنها بر سلامت تغذیهای تأثیر منفی دارد، بلکه ساعت درونی بدن را جلو میاندازد و روند پیری بیولوژیکی را تسریع میکند. به گزارش صد آنلاین،براساس یک تحقیق جدید و گسترده که بر روی بیش از ۲۲ هزار نفر انجام شده، افرادی …
۱۴۰۴/۰۳/۰۱
/ خبرگزاری ایسنا
غذاهای فوق فرآوری شده منجر به «پیری» می شوند
نتایج یک مطالعه در مقیاس بزرگ نشان میدهد افرادی که مقادیر زیادی از غذاهای فوق فرآوری شده مصرف میکنند، سن بیولوژیکی بیشتری دارند و این موضوع به این معنی است که بدن آنها از سالهای واقعی، پیرتر است.
وزارت بهداشت
تغذیه
وزارت بهداشت
تغذیه
۱۴۰۴/۰۲/۳۱
/ سایت اطلاعات آنلاین
نفوذ میکروپلاستیک به مغز انسان؛ از خوردن این غذاها خودداری کنید!
غذاهای فوق فرآوریشده به دلیل بستهبندی و افزودنیهایشان و تجهیزات مورد استفاده برای فرآوری آنها، بیشتر از سایر غذاها در معرض میکروپلاستیکها هستند.
۱۴۰۴/۰۲/۳۱
/ سایت سلامت نیوز
این غذاها خوشحالتان میکند
مصرف غذاهایی با قند بالا و چربیهای اشباع شده، مانند بسیاری از غذاهای فوقفرآوری شده، میتواند باعث استرس و التهاب در بدن از جمله مغز شوند.»
۱۴۰۴/۰۲/۲۶
/ سایت اندیشه قرن
از خطرات مرگبار غذاهای آماده و فرآوریشده آگاه باشید!
بازدید:۸۲ تحقیق جدیدی که روی دادههای بیش از ۲۴۰ هزار نفر انجام شده است، نشان میدهد مصرف زیاد غذاهای فوقفرآوریشده خطر مرگ زودهنگام را افزایش میدهد. به گزارش صد آنلاین؛ «کارلوس آگوستو مونتیرو»، استاد بازنشسته تغذیه و بهداشت عمومی دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه سائو پائولوی برزیل و یکی از نویسندگان این …
۱۴۰۴/۰۲/۲۵
/ سایت اندیشه قرن
این مواد غذایی سریع شما را به کام مرگ میبرد
بازدید:۳ صد آنلاین | بر اساس دادههای یک مطالعه بینالمللی که بار دیگر درخواستها برای کاهش مصرف غذاهای فوقفرآوری شده (UPF) را برانگیخته است، مصرف مقادیر زیادی از این گروه مواد غذایی، خطر مرگ زودهنگام را افزایش میدهد. به گزارش صد آنلاین، طبق تحقیقات انجام شده در کشورهایی از جمله ایالات متحده و انگلیس، …
۱۴۰۴/۰۲/۲۴
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
هشدار؛ غذاهای فوقفرآوریشده خطر مرگ زودهنگام را افزایش میدهد
تحقیق جدیدی که روی دادههای بیش از ٢۴٠ هزار نفر انجام شده است، نشان میدهد مصرف زیاد غذاهای فوقفرآوریشده خطر مرگ زودهنگام را افزایش میدهد.
سلامت
بهداشت عمومی
سلامت
بهداشت عمومی
مواد غذایی
تغذیه سالم
۱۴۰۴/۰۲/۲۴
/ سایت نی نی بان
هر یک گازی که به غذاهای فوقفرآوریشده میزنید، از طول عمرتان میکاهید
به ازای هر ۱۰ درصد افزایش کالری دریافتی از غذاهای فوقفراوریشده، خطر مرگ زودرس نزدیک به ۳ درصد افزایش مییابد
طول عمر
فست فود
طول عمر
فست فود
غذای فوق فرآوری شده
۱۴۰۴/۰۲/۲۳
/ سایت سلامت نیوز
خطر پنهان غذاهای خوشمزه؛ مصرف زیاد خوراکیهای فوق فرآوریشده، عامل مرگ زودرس
نتایج یک بررسی بینالمللی نشان میدهد که مصرف غذاهای فوق فرآوریشده نهتنها سلامت عمومی را تهدید میکند، بلکه بهطور مستقیم با افزایش خطر مرگ زودرس مرتبط است. این هشدار، زنگ خطری برای تغییر عادات غذایی در سراسر جهان بهویژه در کشورهای صنعتی است.
۱۴۰۴/۰۲/۲۰
/ سایت رکنا
فهرست سیاه غذاها: چالش برانگیزترین غذاهایی که باید حذف کنید
رکنا: مطالعهای جدید نشان میدهد که ترکیبات موجود در غذاهای فوقفرآوریشده، شامل مواد نگهدارنده، رنگهای مصنوعی و چربیهای ناسالم، ممکن است با تداخل و ترکیب اثراتشان خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش دهند.
دیابت نوع 2
محصولات غذایی
دیابت نوع 2
محصولات غذایی
۱۴۰۴/۰۲/۲۰
/ سایت نی نی بان
به چه غذاهایی فوقفرآوری شده میگویند؟/ معرفی خطرات و عوارض
غذاهای فوقفرآوری شده شامل طیف وسیعی از محصولات است که اغلب حاوی سطوح بالایی از قندهای افزوده، نمک و چربیهای ناسالم و همچنین مواد نگهدارنده و رنگهای خوراکی مصنوعی هستند. به عنوان مثال: نوشابه، گوشتهای فرآوریشده، تنقلات بستهبندی شده، چیپس سیبزمینی، پیتزا، بیسکویت و غلات صبحانه.
قند بالا
غذای فوق فرآوری شده
قند بالا
غذای فوق فرآوری شده
۱۴۰۴/۰۲/۲۰
/ سایت آفتاب نیوز
به این غذاها لب نزنید
یک مطالعه علمی جدید نشان داده است که مواد مورد استفاده در غذاهایفوقفرآوریشده برای افزودن طعم و رنگ ممکن است با یکدیگر تداخل داشته باشند و باعث ابتلای افراد به دیابت نوع۲ شوند.
دیابت
دیابت
۱۴۰۴/۰۲/۲۰
/ خبرگزاری ایسنا
بروز نشانههای پارکینسون با مصرف غذاهای فوقفرآوریشده
افرادی که رژیم غذاییشان بیشتر شامل خوراکیهای صنعتی مانند بیسکویت، غلات صبحانه آماده و سوسیس میشود، ممکن است در معرض بروز زودهنگام نشانههایی از یک بیماری عصبی قرار داشته باشند؛ مسألهای که پژوهشگران بهتازگی مورد بررسی قرار دادهاند.
پارکینسون
رژیم غذایی
پارکینسون
رژیم غذایی
غذای ناسالم
غذاهای فوق فرآوری شده
۱۴۰۴/۰۲/۲۰
/ سایت اندیشه قرن
لب به این خوراکیها نزنید/ با خوردن این غذا خطر ابتلا به پارکینسون چند برابر می شود
بازدید:۴ صد آنلاین | پزشکان هشدار دادهاند که مصرف بیش از حد یک گروه خاص از خوراکیهای پرطرفدار میتواند خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را تا دو و نیم برابر افزایش دهد. در شرایطی که شمار مبتلایان به این بیماری در سراسر جهان به بیش از ۱۰ میلیون نفر رسیده و پیشبینی میشود تا سال ۲۰۵۰ به ۲۰ میلیون نفر برسد، …
۱۴۰۴/۰۲/۲۰
/ سایت دیدارنیوز
این خوراکیها خطر ابتلا به پارکینسون را افزایش میدهند
نتایج یک مطالعه گسترده با مشارکت حدود ۴۳ هزار نفر نشان داده است که مصرف ۱۱ وعده یا بیشتر از غذاهای فوقفرآوریشده در روز میتواند خطر ابتلا به پارکینسون را تا ۲.۵ برابر افزایش دهد.
پارکینسون
غذاهای فرآوری شده
پارکینسون
غذاهای فرآوری شده
۱۴۰۴/۰۲/۲۰
/ روزنامه دنیای اقتصاد
با این غذاها خداحافظی کنید
یک مطالعه علمی جدید نشان داده است که مواد مورد استفاده در غذاهایفوقفرآوریشده برای افزودن طعم و رنگ ممکن است با یکدیگر تداخل داشته باشند و باعث ابتلای افراد به دیابت نوع۲ شوند.
غذا
غذا
۱۴۰۴/۰۲/۲۰
/ سایت اقتصادنیوز
دور این غذاها را خط بکشید
اقتصادنیوز: یک مطالعه علمی جدید نشان داده است که مواد مورد استفاده در غذاهایفوقفرآوریشده برای افزودن طعم و رنگ ممکن است با یکدیگر تداخل داشته باشند و باعث ابتلای افراد به دیابت نوع۲ شوند.
غذا
غذا
۱۴۰۴/۰۲/۱۹
/ سایت شفقنا
غذاهایی که خطر ابتلا به دیابت را افزایش میدهند | شفقنا، آخرین اخبار ایران و جهان
شفقنا- یک مطالعه علمی جدید نشان داده است که مواد مورد استفاده در غذاهایفوقفرآوریشده برای افزودن طعم و رنگ ممکن است با یکدیگر تداخل داشته باشند و باعث ابتلای افراد به دیابت نوع۲ شوند. به گزارش شفقنا از خبرآنلاین، غذاهایفوقفرآوریشده شامل طیف وسیعی از محصولات است که اغلب حاوی سطوح بالایی از قندهای …
ابتلا به دیابت
تشخیص تعذیه سالم
ابتلا به دیابت
تشخیص تعذیه سالم
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۴/۰۲/۱۹ - ۱۶:۳۶:۳۳
سررسید تبلیغاتی
نرم افزار نگهداری و تعمیرات، پیشگیری قبل از خرابی
فروش خودرو
فالوور اینستاگرام
خرید فالوور واقعی
شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ -
27 September 2025
دریافت اخبار بیشتر
سررسید تبلیغاتی
نرم افزار نگهداری و تعمیرات، پیشگیری قبل از خرابی
فروش خودرو
فالوور اینستاگرام
خرید فالوور واقعی