VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳ -
10 January 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
اسیدهای چرب
روغن
امگا 3
تغذیه
رژیم غذایی
سلامت
کبد چرب
فشار خون
گردو
مواد غذایی
سازمان غذا و دارو
آلزایمر
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۰/۱۸ / سایت خبرفوری
روغنهای غذایی تأثیر عمیقی بر التهاب و سلامت بدن دارند
کارشناس ارشد تغذیه بالینی گفت: انتخاب روغنهای غذایی تأثیر عمیقی بر التهاب و سلامت کلی دارد. قرار دادن روغنهای غنی از اسیدهای چرب امگا-۳ در رژیم غذایی و محدود کردن مصرف چربیهای اشباع و امگا-۶ اضافی میتواند به کاهش التهاب و خطر بیماریهای مزمن کمک کند.
اسیدهای چرب
روغن خوارکی
اسیدهای چرب
روغن خوارکی
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۰/۱۸ / سایت روزانه
چرا پزشکان امگا 3 را برای همه توصیه میکنند؟
اگر میخواهید قلبی سالمتر و زندگی طولانیتر داشته باشید، کلید آن ممکن است در بشقاب غذایتان باشد! اسید چرب امگا 3 برای قلب مانند طلای مایع عمل میکند؛ ترکیبی
۱۴۰۳/۱۰/۱۴
/ سایت خط سلامت
ویتامین F؛ راز جوانی، قلب سالم و پوست بینقص!
خط سلامت: ویتامین F، که در واقع همان اسیدهای چرب ضروری آلفا لینولنیک اسید و لینولئیک اسید است، نقش بیبدیلی در سلامت قلب، اعصاب و عملکرد کلی بدن دارد. با مصرف مواد غذایی غنی از این چربیها و حفظ تعادل رژیم غذایی، میتوانید از مزایای بینظیر آن برای حفظ سلامتی بهرهمند شوید.
آلزایمر
رژیم غذایی
آلزایمر
رژیم غذایی
ویتامین
۱۴۰۳/۱۰/۱۱
/ سایت آفتاب نیوز
غذایی که فکرش را نمیکنید باعث کاهش افسردگی شود
مطالعات متعددی نشان داده که مصرف مواد غذایی از جمله ماهی میتواند در پیشگیری و درمان افسردگی بسیار موثر باشد. ماهی و روغن آن به علت سرشار بودن از اسیدهای چرب امگا ۳ و خواص آنتی اکسیدانی فراوانی که دارند میتوانند خطر ابتلا به روان پریشی و بیماریهای روانی را نیز کاهش دهند.
کاهش افسردگی
ماهی
کاهش افسردگی
ماهی
۱۴۰۳/۱۰/۱۱
/ سایت افکارنیوز
درباره این روغن و موارد استفادهاش چقدر میدانیم؟
روغن پالم نوعی روغن گیاهی خوراکی است که از میوه درختان نخل روغنی که در مناطق گرمسیری می روید، گرفته میشود. این روغن هم از قسمت گوشتی میوه پالم روغنی به نام Elaeis Guineensis و هم از هسته این میوه استخراج میشود.
روغن پالم
روغن سرخ کردنی
روغن پالم
روغن سرخ کردنی
اسید چرب پالمتیک
آنتی اکسیدان طبیعی
۱۴۰۳/۱۰/۰۶
/ سایت اقتصاد ۲۴
رژیم غذایی چه تاثیری بر افسردگی دارد؟ | اقتصاد24
برای پیشگیری از افسردگی، رژیم غذایی متعادل و غنی از مواد مغذی میتواند نقش مهمی داشته باشد. غذاهایی که حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند، مانند ماهی سالمون، گردو و دانههای چیا، تأثیر مثبتی بر سلامت مغز دارند و میتوانند از بروز افسردگی جلوگیری کنند.
رژیم غذایی
افسردگی
رژیم غذایی
افسردگی
افسردگی و اضطراب
۱۴۰۳/۱۰/۰۵
/ خبرگزاری ایسنا
مصرف روغن در رژیم غذایی ضروری است
مختصص تغذیه گفت: افراد در مصرف چربیها در غذای روزانه باید اعتدال را رعایت کنند.
زنجان
اسید چرب امگا3
زنجان
اسید چرب امگا3
روغن
۱۴۰۳/۱۰/۰۵
/ سایت پارسینه
این رژیم غذایی بدون نظر دکتر برای بدن خطرناک است
استفاده از رژیم کتوژنیک بدون مشورت با پزشک و به مدت طولانی موجب بالا رفتن اسید اوریک خون، افزایش خطر ابتلا به بیماری نقرس، کبد چرب و اختلالهای گوارشی میشود.
خوراک
رژیم غذایی
خوراک
رژیم غذایی
دکتر
خطرناک
۱۴۰۳/۱۰/۰۴
/ سایت فرادید
خواص شیر شتر؛ 3 ایراد اساسی آن
شیر شتر همچنین منبع خوبی از چربیهای سالم مانند اسیدهای چرب زنجیره بلند، اسید لینولئیک و اسیدهای چرب غیر اشباع است که ممکن است از سلامت مغز و قلب پشتیبانی کنند...
سلامت
سلامت
۱۴۰۳/۱۰/۰۳
/ سایت انرژی پرس
ترکیب ماده تغییر فاز آلی با نانوذرات برای خنک کردن ماژولهای خورشیدی
به گزارش انرژی پرس، محققان تایلندی از ترکیب اسید چرب آلی اسید لوریک (LA) استفاده کردند که با نسبت وزنی بهینه ۹۴:۶ با اکسید آلومینیوم (Al۲O۳)، اکسید مس (CuO) و
خنک کردن ماژولهای خورشیدی
ماژول خورشیدی
خنک کردن ماژولهای خورشیدی
ماژول خورشیدی
ماژولهای خورشیدی
۱۴۰۳/۱۰/۰۱
/ سایت خط سلامت
ویتامین F چگونه به تقویت سلامت مغز کمک می کند؟
خط سلامت: ویتامین F، که شامل دو اسید چرب ضروری آلفا لینولنیک اسید (ALA) و لینولئیک اسید (LA) است، نقش حیاتی در عملکرد صحیح مغز ایفا میکند.
اسیدهای چرب
ویتامین F
اسیدهای چرب
ویتامین F
سیستم عصبی
۱۴۰۳/۱۰/۰۱
/ خبرگزاری ایسنا
ویتامینی که هرگز قبل از جراحی نباید بخورید
اکثر دارو ها باید در زمان و ساعت خود مصرف شوند درغیر این صورت تاثیرگذار نخواهند بود، اما عوارض این دارو هارا باید برای مصرف قبل از عمل جراحی در نظر بگیرید.
ویتامین K
ویتامین C
ویتامین K
ویتامین C
اسید چرب
زردچوبه
۱۴۰۳/۰۹/۲۷
/ سایت فرارو
این قسمت از مرغ را هیچوقت نخورید
اصلیترین ضرر پوست مرغ این است که پوست مرغ حاوی اسیدهای چرب اشباع زیادی است و کالری بسیار بالایی دارد در نتیجه برای حفظ سلامت بدن و پیشگیری از ابتلا به چاقی مفرط و بیماریهای قلبی و عروقی جدا از خوردن آن اجتناب کنید.
مرغ
سلامت
مرغ
سلامت
تغذیه
۱۴۰۳/۰۹/۲۶
/ سایت خط سلامت
امگا 9 چیست و چه فوایدی دارد؟ + جدول تفاوت آن با امگا 3 و امگا 6
خط سلامت: امگا 9 یک اسید چرب غیراشباع تکغیراشباع است که بدن قادر به تولید آن میباشد. برخلاف امگا 3 و امگا 6، این چربی ضروری نیست، اما با مصرف مواد غذایی خاص میتوان به فواید زیادی از جمله بهبود سلامت قلب، کاهش التهاب و حمایت از سلامت پوست دست یافت.
مواد غذایی
امگا 3
مواد غذایی
امگا 3
امگا ۶
۱۴۰۳/۰۹/۲۶
/ سایت فردا نیوز
این روغن را اصلا نخورید!
برای حفظ سلامت خود و خانواده از مصرف روغن نیمه جامد و حیوانی خودداری کنید. هنگام خرید مواد غذایی صنعتی به برچسب آن ماده نگاه و توجه کنید اگر میزان اسید چرب ترانس آن قرمز رنگ بود از خرید آن خوداری کنید.
روغن
روغن نیمه جامد و حیوانی
روغن
روغن نیمه جامد و حیوانی
۱۴۰۳/۰۹/۲۶
/ سایت آفتاب نیوز
مصرف این چربی مانع کوچک شدن مغز میشود
اسیدهای چرب امگا ۳ چربیهای مفید و مهمی هستند که فواید زیادی برای سلامتی دارند. مطالعات نشان دادهاند که مصرف این چربیها در بهبود التهابات، کاهش تری گلیسیرید خون و مقابله با خطر زوال عقل مؤثر است.
اسیدهای چرب
گردو
اسیدهای چرب
گردو
۱۴۰۳/۰۹/۲۵
/ سایت تریبون اقتصاد
مضرات اسید چرب ترانس برای سلامتی
مطالعات حاکی از آن است که مصرف چربی ترانس عامل ۵۰۰ هزار مرگ زودرس ناشی از بیماری عروق کرونر در هر سال در سراسر جهان است.
جهان
رژیم غذایی
جهان
رژیم غذایی
قلب
گوشت
۱۴۰۳/۰۹/۲۵
/ خبرگزاری میزان
چربیهای ترانس؛ عامل ۵۰۰ هزار مرگ زودرس ناشی از بیماری عروق کرونر در سراسر جهان
چربیهای ترانس اسیدهای چرب غیراشباع هستند که از منابع صنعتی یا طبیعی به دست میآیند، مصرف چربی ترانس عامل ۵۰۰ هزار مرگ زودرس ناشی از بیماری عروق کرونر در هر سال در سراسر جهان است.
۱۴۰۳/۰۹/۲۴
/ سایت خط سلامت
اسید لینولئیک چیست ؟ + چه اثراتی در بدن دارد؟
خط سلامت: اسید لینوئیک یکی از اسیدهای چرب ضروری است که بدن با توجه به نیاز خود برای حفظ سلامتی، توانایی تولید این چربی را ندارد، بنابراین برای دریافت آن به منابع غذایی وابسته است.
خودکشی
سیستم ایمنی بدن
خودکشی
سیستم ایمنی بدن
گوشت
روغنهای گیاهی
۱۴۰۳/۰۹/۲۴
/ سایت آرمان ملی
منابع طبیعی امگا ۳ و نقش آن در سلامت بدن
دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی، به معرفی منابع اصلی امگا ۳ پرداخته و گفت: «امگا ۳ یک اسید چرب ضروری است که در ماهیهای آزاد، سالمون، ساردین، قزلآلا و میگو، همچنین در بذر کتان، سویا، حبوبات و گردو یافت میشود.
امگا 3
امگا 3
۱۴۰۳/۰۹/۲۴
/ سایت سبک ایده آل
عامل اصلی ابتلا به سرطان روده معرفی شد - سبک ایده آل
توصیه متخصصان این است که از جایگزینهای غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ مانند روغن زیتون و آووکادو استفاده کنید
۱۴۰۳/۰۹/۲۴
/ سایت پارسینه
تاثیر روغن آشپزی بر افزایش سرطان روده بین جوانان
توصیه متخصصان این است که از جایگزینهای غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ مانند روغن زیتون و آووکادو استفاده کنید
سرطان روده
روغن آشپزی
سرطان روده
روغن آشپزی
۱۴۰۳/۰۹/۲۴
/ روزنامه دنیای اقتصاد
این خوراکیها را به خاطر اسید چرب ترانس نخرید
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت بر ضرورت حذف و کاهش روغنهای نباتی هیدروژنه تاکید کرد.
سلامتی
روغن جامد
سلامتی
روغن جامد
۱۴۰۳/۰۹/۲۴
/ سایت آفتاب نیوز
اسیدهای چرب چگونه جلوی رشد سرطان را میگیرند؟
مطالعات جدید نشان میدهد غذایی که میخورید ممکن است بر توانایی بدن شما برای مبارزه با سلولهای سرطانی تاثیر بگذارد.
اسیدهای چرب
رژیم غذایی
اسیدهای چرب
رژیم غذایی
۱۴۰۳/۰۹/۲۳
/ سایت تابناک
چگونه اسیدهای چرب میتوانند به بدن انسان برای مقابله با سرطان کمک کنند؟
مطالعات جدید نشان میدهد غذایی که میخورید ممکن است بر توانایی بدن شما برای مبارزه با سلولهای سرطانی تاثیر بگذارد.
اسید چرب
امگا6
اسید چرب
امگا6
امگا3
سرطان
۱۴۰۳/۰۹/۲۲
/ سایت انتخاب
اسیدهای چرب ضروری کدامند و مصرف آنها چگونه میتواند بدن انسان را در برابر سرطان مقاومتر کند؟
وجود مقادیر زیاد اسیدهای چرب امگا-۶ در بدن، که ممکن است از طریق مصرف غذاهای فوقفرآوریشده وارد بدن شده باشد، میتواند خواص ضد التهابی و ضد توموری اسید چرب ضروری دیگری به نام امگا-۳ را تحت تاثیر قرار دهد و آنها را تضعیف کند.
۱۴۰۳/۰۹/۲۲
/ سایت دیدارنیوز
مواد غذایی مفید برای مقابله با آلودگی هوا
با انتخابهای غذایی مناسب و رژیم غذایی متعادل با آنتی اکسیدانها، ویتامینها و اسیدهای چرب امگا ۳، میتوان آسیبهای ناشی از آلودگی هوا را تا حدودی معکوس کرد.
آلودگی هوا
آلودگی هوای تهران
آلودگی هوا
آلودگی هوای تهران
مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۹/۲۰
/ خبرگزاری ایرنا
توجه به سلامت روغنهای خوراکی لازمه پیشگیری از بیماریها
زنجان - ایرنا - روغنهای خوراکی جزو اقلام پرمصرف خانوارها به شمار میرود که همواره در پخت و پز مورد استفاده قرار میگیرد، اما به نظر کارشناسان، توجه به سلامت این ماده غذایی از ملزومات پیشگیری از بیماریها و حفظ و ارتقاء تندرستی است.
اسید چرب امگا
دیابت
اسید چرب امگا
دیابت
روغن زیتون فرابکر
تغذیه سالم
۱۴۰۳/۰۹/۲۰
/ سایت اقتصاد ۲۴
۵ نکته مهم که سلامت یک رژیم غذایی را تضمین میکنند | اقتصاد24
بیانیه جدید سازمان جهانی بهداشت و سازمان ملل متحد بر اهمیت غذاهای کامل به ویژه میوهها و سبزیجات، اسیدهای چرب غیراشباع و دریافت کالری کافی از کربوهیدراتها تاکید میکند.
رژیم غذایی
رژیم غذایی
۱۴۰۳/۰۹/۱۹
/ سایت فرتاک
مصرف ماهی «تیلاپیا» خطرناک است؟
گوشت انواع ماهی تیلاپیا میزان نسبی اسید چرب امگا ۶ بیشتری نسبت امگا ۳ دارد (۱۱ برابر) که موجب تشدید بیماریهای قلبی، آسم و آلرژی خواهد شد و ...
ماهی
ماهی تیلاپیا
ماهی
ماهی تیلاپیا
۱۴۰۳/۰۹/۱۹
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر - میزان مصرف چربی به ازای وزن بدن | بهترین میزان مصرف روزانه چربی + جزییات اندیشه معاصر
بزرگسالان باید مصرف کل چربی را به ۳۰ درصد از کل انرژی دریافتی یا کمتر محدود کنند. چربی مصرف شده توسط افراد ۲ سال و بالاتر باید عمدتاً اسیدهای چرب غیراشباع باشد، به طوری که بیش از ۱۰ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب اشباع شده و بیش از ۱ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب ترانس دریافت نشود.
۱۴۰۳/۰۹/۱۹
/ سایت عصرایران
قلب سالم با مصرف روغن مناسب
منابع غذایی حاوی اسید چرب ترانس شامل تمامی شیرینی های خشک و تر، روغن نیمه جامد و حیوانی، دونات، برخی از بیسکویت ها و کیک ها، شکلات و تافی ها است.
قلب سالم
روغن مناسب
قلب سالم
روغن مناسب
۱۴۰۳/۰۹/۱۹
/ سایت اقتصاد ۲۴
مصرف روزانه چربی چقدر باید باشد؟ | اقتصاد24
بزرگسالان باید مصرف کل چربی را به ۳۰ درصد از کل انرژی دریافتی یا کمتر محدود کنند. چربی مصرف شده توسط افراد ۲ سال و بالاتر باید عمدتاً اسیدهای چرب غیراشباع باشد، به طوری که بیش از ۱۰ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب اشباع شده و بیش از ۱ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب ترانس دریافت نشود.
۱۴۰۳/۰۹/۱۸
/ خبرگزاری برنا
مصرف چربی را به کمتر از ۳۰ درصد کل انرژی روزانه محدود کنید
بزرگسالان باید مصرف کل چربی را به ۳۰ درصد از کل انرژی دریافتی یا کمتر محدود کنند. چربی مصرف شده توسط افراد ۲ سال و بالاتر باید عمدتاً اسیدهای چرب غیراشباع باشد، به طوری که بیش از ۱۰ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب اشباع شده و بیش از ۱ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب ترانس دریافت نشود.
روغن
روغن
۱۴۰۳/۰۹/۱۷
/ خبرگزاری ایسنا
در مصرف روغن خسیس باشید
سرپرست بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: برای پیشگیری از بیماریهای قلبی - عروقی، چاقی و انواع سرطانها مصرف چربی و روغن را کاهش دهید و به خاطر داشته باشید هرچه در مصرف روغن، خسیستر باشید، سلامت شما بیشتر تضمین میشود.
زنجان
سازمان جهانی بهداشت
زنجان
سازمان جهانی بهداشت
اسید چرب ترانس
ترانس صنعتی
۱۴۰۳/۰۹/۱۷
/ خبرگزاری ایرنا
کارشناس تغذیه علوم پزشکی بوشهر: استفاده از کره حیوانی برای سرخ کردن مفید نیست
بوشهر- ایرنا- کارشناس بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: استفاده از کره حیوانی برای سرخ کردن بدلیل عدم مقاومت در برابر حرارت مناسب نیست و باید از روغن های مخصوص سرخ کردنی و فاقد اسید چرب ترانس استفاده شود.
روغن سرخ کردنی
روغن پالم
روغن سرخ کردنی
روغن پالم
تغذیه سالم
بوشهر
۱۴۰۳/۰۹/۱۷
/ خبرگزاری ایسنا
هشدار جدی درباره خطرات مصرف چربی های ترانس
مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه در دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با هشدار درباره خطرات جدی مصرف چربیهای ترانس، روغنهای سالمی مانند زیتون، کانولا و کنجد را معرفی کرد و به اهمیت انتخاب روغن مناسب برای پخت و پز اشاره کرد.
دانشگاه علوم پزشکی کردستان
بتاکاروتن
دانشگاه علوم پزشکی کردستان
بتاکاروتن
روغن کانولا
اسید چرب ترانس
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
/ سایت راهنماتو
عوارض حذف روغن از رژیم غذایی | چرا روغن سرخ کردنی مهم است؟
کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین ضرورت دارد اما حذف روغن هم توصیه نمیشود.
سلامت
سلامت
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
/ سایت فرتاک
عوارض حذف کامل روغن سرخ کردنی از رژیم غذایی
کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین ضرورت دارد اما حذف روغن هم توصیه نمیشود.
روغن
روغن
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
/ روزنامه دنیای اقتصاد
توصیه مهم وزارت بهداشت درباره روغنهای سرخکردنی
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین، در عین حال گفت: البته حذف روغن نیز به هیچ وجه توصیه نمیشود.
تغذیه
روغن
تغذیه
روغن
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
/ سایت اقتصادنیوز
بهترین روغن برای مصرف از نظر وزارت بهداشت
اقتصادنیوز: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین، در عین حال گفت: البته حذف روغن نیز به هیچ وجه توصیه نمیشود.
وزارت بهداشت
روغن
وزارت بهداشت
روغن
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ سایت تابناک
توصیه وزارت بهداشت درباره استفاده از روغن
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع، و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین، در عین حال گفت: البته حذف روغن نیز به هیچ وجه توصیه نمیشود.
روغن سرخ کردنی
روغن
روغن سرخ کردنی
روغن
روغن سویا
روغن ذرت
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ سایت جهان صنعت نیوز
توصیه وزارت بهداشت برای آشپزی روزانه
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع، و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین، در عین حال گفت: البته حذف روغن نیز به هیچ وجه توصیه نمیشود.
مصرف روغن
وزارت بهداشت
مصرف روغن
وزارت بهداشت
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ خبرگزاری ایسنا
توصیه وزارت بهداشت درباره استفاده از روغن سالم در غذاهای مصرفی
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع، و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین، در عین حال گفت: البته حذف روغن نیز به هیچ وجه توصیه نمیشود.
تغذیه
وزارت بهداشت
تغذیه
وزارت بهداشت
۱۴۰۳/۰۹/۱۳
/ سایت برترینها
۸ ویتامین مفید که به بهبود سلامت کبد کمک میکند
ویتامینهای گروه B، مانند B12 و اسید فولیک، به بهبود عملکرد کبد کمک کرده و در درمان بیماری کبد چرب مؤثر هستند.
ویتامین
کبد
ویتامین
کبد
۱۴۰۳/۰۹/۱۰
/ سایت تابناک
آیا مصرف مکمل امگا ۳ به همه افراد توصیه میشود؟
در این محتوا به بهترین منابع تامین امگا۳ برای بدن و اینکه کمبود آن چه عوارضی برای بدن دارد؛ میپردازیم.
امگا 3
بیماری های قلبی عروقی
امگا 3
بیماری های قلبی عروقی
اسید چرب
کاهش وزن
۱۴۰۳/۰۹/۱۰
/ سایت عصرایران
ماجرای پیه گاو و اینفلوئنسرهای زیبایی/ بزنیم یا نزنیم؟
پیه گاو سرشار از اسیدهای چرب، از جمله اسید اولئیک، اسید پالمیتیک، اسید استئاریک و اسید لینولئیک است که می توانند یک سپر محافظتی تشکیل دهند و رطوبت را در پوست حفظ کنند اما...
پیه گاو
پوست خشک
پیه گاو
پوست خشک
اینفلوئنسر
۱۴۰۳/۰۹/۱۰
/ سایت فرارو
مواد غذایی که سلامت عمومی بدن را تقویت میکند
رژیم غذایی ضد التهابی هزاران سال است که با مصرف محصولاتی با شاخص گلیسمی پایین همراه است. این محصولات شامل میوهها، سبزیجات، منابع سالم پروتئین و اسیدهای چرب امگا٣ مانند روغن زیتون است.
سلامت بدن
رژیم غذایی
سلامت بدن
رژیم غذایی
مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۹/۰۸
/ مجله مثبت سبز
چرا امگا3 برای کودکان خوب است؟
در این مطلب به شما می گوییم که چرا امگا3 برای کودکان خوب است تا بتوانید با شناخت کامل اهمیت آن، تصمیمات آگاهانه تری برای تغذیه فرزندتان بگیرید.
زهرا قباخلو
اسید چرب امگا ۳
زهرا قباخلو
اسید چرب امگا ۳
مکمل کودکان
۱۴۰۳/۰۹/۰۸
/ سایت خط سلامت
۵ نکته مهم در مورد مقدار کربوهیدرات و چربی و پروتئین در رژیم غذایی
خط سلامت: غذاهای کامل به ویژه میوهها و سبزیجات، اسیدهای چرب غیراشباع و دریافت کالری کافی از کربوهیدراتها موضوع حیاتی در رژیم غذایی سالم است.
رژیم غذایی
گوشت قرمز
رژیم غذایی
گوشت قرمز
بیماریهای مزمن
۱۴۰۳/۰۹/۰۶
/ سایت فرارو
(ویدیو) فواید گردو در کاهش چربی خون
گردو حاوی اسیدهای چرب امگا-۳ و امگا-۶ است که میتوانند به حفظ تعادل مواد چرب خون کمک کنند. همچنین، مصرف گردو میتواند به کاهش سطح تریگلیسریدها (ماده چربی خون) و بهبود حساسیت به انسولین کمک کند. با بهبود مواد چرب خون، میتوانید خطر بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش داده و سلامت قلب خود را حفظ کنید.
گردو
چربی خون
گردو
چربی خون
۱۴۰۳/۰۹/۰۶
/ سایت فرآشپز
یک نکته عجیب درباره زیتون سیاه، روغن زیتون برای آشپزی مناسب است؟ - فراشپز
رضایی به دیگر خواص و ویژگیهای زیتون ازجمله وجود روغن اسید چرب امگا ۹ نیز اشاره میکند و میگوید: درست است که زیتون یک محصول باغی و درختی است اما میوه محسوب
۱۴۰۳/۰۹/۰۳
/ سایت آرمان ملی
این ویتامین برای سلامت قلب، مغز و پوست ضروری است
با وجود اینکه اسم ویتامین F ممکن است شما را به یاد یک ویتامین بیندازد، در واقع این ماده شامل دو اسید چرب ضروری به نامهای آلفا لینولنیک اسید (ALA) و لینولئیک اسید (LA) است که برای عملکرد صحیح بدن ضروری هستند. این اسیدهای چرب در غشای سلولی حضور دارند و نقشی حیاتی در سلامت قلب، مغز و سیستم ایمنی ایفا میکنند.
آلزایمر
ویتامین
آلزایمر
ویتامین
۱۴۰۳/۰۹/۰۳
/ سایت رکنا
رفلاکس معده چیست؟ + مراحل پیشگیری و درمان رفلاکس
رکنا: رفلاکس معده، وضعیتی است که در آن اسید معده به سمت مری باز میگردد و باعث سوزش سر دل و درد قفسه سینه میشود. این مشکل میتواند به دلایل مختلفی از جمله ضعف عضله بین مری و معده، خوردن غذاهای چرب و تند، سیگار کشیدن و بارداری ایجاد شود.
سیگار
رفلاکس معده
سیگار
رفلاکس معده
۱۴۰۳/۰۹/۰۲
/ سایت فرتاک
کسانی که کبدچرب دارند میتوانند لبنیات مصرف کنند؟
لبنیات پرچرب معمولا با روغنهای پالم برای قوام دادن و مزه دار کردن چرب می شوند و حاوی مقادیر زیادی اسید چرب اشباع هستند که برای سلامت مضر است.
سلامت
کبد چرب
سلامت
کبد چرب
لبنیات پرچرب
۱۴۰۳/۰۹/۰۲
/ سایت آفتاب نیوز
این افراد لب به لبنیات پرچرب نزنند
لبنیات پرچرب معمولا با روغنهای پالم برای قوام دادن و مزه دار کردن چرب میشوند و حاوی مقادیر زیادی اسید چرب اشباع هستند که برای سلامت مضر است.
کبدچرب
کبدچرب
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
/ سایت خط سلامت
امگا ۳ در مقابل امگا ۶: کدام یک برای سلامتی مفیدتر است؟
خط سلامت: آیا میدانید چرا امگا ۳ و امگا ۶ برای بدن شما ضروری هستند اما باید با دقت مصرف شوند؟ این دو اسید چرب ضروری، نقش حیاتی در عملکرد سلولی، سلامت قلب و کاهش التهاب دارند، اما عدم تعادل در مصرف آنها میتواند به مشکلات سلامتی منجر شود.
امگا 3
بیماریهای قلبی
امگا 3
بیماریهای قلبی
امگا ۶
۱۴۰۳/۰۸/۲۴
/ مجله مثبت سبز
قرص امگا 3 برای یبوست خوبه؟
آب؟ ملین؟ خاکشیر؟ انجیر خشک؟ورزش؟ آلو؟ کیوی؟ این بار قرص امگا 3 برای یبوست امتحان کنید!
سحر معصوم
اسید چرب امگا ۳
سحر معصوم
اسید چرب امگا ۳
مکمل غذایی
۱۴۰۳/۰۸/۲۴
/ سایت عصرایران
فواید مصرف ماهی در بارداری (فیلم)
ماهی سرشار از بسیاری از مواد مغذی لازم برای رشد و نمو طبیعی و سالم جنین از جمله ید، ویتامینهای B۱۲ و ویتامین D است. ماهی در مقایسه با سایر منابع پروتئین، اغلب دارای اسیدهای چرب امگا ۳ EPA و DHA بیشتری میباشد. DHA نقش مهمی را در دوران بارداری برای کمک به رشد مغز جنین ایفا میکند و با رشد بهتر نوزاد …
ماهی
سلامت
ماهی
سلامت
بارداری
۱۴۰۳/۰۸/۲۲
/ سایت دلگرم
با تخم مرغ ریزش موهات رو درمان کن !
زرده تخم مرغ حاوی مقادیر زیاد پروتئین، ویتامینهای آ، دِ، ای و اسیدهای چرب است. این مواد رشد مو را تشدید کرده و از ریزش آنها جلوگیری میکند.
ریزش مو
تخم مرغ
ریزش مو
تخم مرغ
۱۴۰۳/۰۸/۲۱
/ سایت فرارو
نقش تغذیه در کنترل دردهای مزمن (ویدئو)
نقش تغذیه در کنترل درد بسیار مهم است. با پیروی از یک رژیم غذایی ضد التهاب، میتوانید به کاهش التهاب در بدن خود کمک کنید و سلامت کلی خود را بهبود بخشید. با پیروی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل که حاوی مقادیر کافی پروتئین، آنتی اکسیدان ها، اسیدهای چرب امگا ۳ و فیبر است، میتوان به کاهش التهاب و درد کمک …
تغذیه
رژیم غذایی
تغذیه
رژیم غذایی
۱۴۰۳/۰۸/۲۰
/ سایت فرارو
نقطه دود روغنهای خوراکی به چه معنا است؟
روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی، چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
روغن های خوراکی
سازمان غذا و دارو
روغن های خوراکی
سازمان غذا و دارو
۱۴۰۳/۰۸/۲۰
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
نقطه دود روغن های خوراکی به چه معناست ؟ ؛ این روغن ها را مصرف کنید
روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
مواد غذایی
روغن
مواد غذایی
روغن
۱۴۰۳/۰۸/۱۷
/ سایت باشگاه خبرنگاران
مکملهای مفید برای پیشگیری از سرطان
یک مطالعه جدید ادعا میکند که اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ موجود در مکملهای روغن ماهی ممکن است به محافظت از افراد در برابر سرطان کمک کند.
مکمل غذایی
مبارزه با سرطان
مکمل غذایی
مبارزه با سرطان
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت خبرآنلاین
با این میوه کبد را درمان کنید
اسید سیتریک موجود در لیمو ترش موجب افزایش تولید صفرا در کبد میشود و از این طریق میتواند به سمزدایی از سموم بدن کمک کند.
تغذیه
سوءتغذیه
تغذیه
سوءتغذیه
کبد چرب
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت انتخاب
بهفر تاکید کرد؛ ویژگی روغنهای خوراکی و سرخکردنی
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند.
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر- روغن مناسب برای مصرف غذایی چه ویژگیهایی دارد؟ اندیشه معاصر
مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت افکارنیوز
روغن مناسب برای مصرف غذایی چه ویژگیهایی دارد؟
مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
سازمان غذا و دارو
سرطان
سازمان غذا و دارو
سرطان
مواد سمی
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت اقتصادنیوز
تفاوت روغنهای خوراکی و سرخکردنی
اقتصادنیوز: مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند.
غذا
روغن
غذا
روغن
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ روزنامه دنیای اقتصاد
روغنهای خوراکی و سرخکردنی باید این ویژگیها را داشته باشند
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند.
سازمان غذا و دارو
روغن
سازمان غذا و دارو
روغن
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت فرارو
این روغنها انتخابی مناسب برای سلامت هستند
مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
۱۴۰۳/۰۸/۱۵
/ سایت تابناک
ویژگی های روغن مناسب برای مصرف غذایی
مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
بهداشت و درمان
سلامت
بهداشت و درمان
سلامت
مصرف روغن
بیماری
۱۴۰۳/۰۸/۱۵
/ سایت انتخاب
روغنهای خوراکی با نقطه دود بالا، انتخابی مناسبتر برای سلامت
مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
۱۴۰۳/۰۸/۱۳
/ سایت فرارو
روغن ماهی چه تاثیری در جلوگیری از سکته مغزی دارد؟ (ویدیو)
روغن ماهی یکی از مهمترین منابع اسیدهای چرب امگا-۳ است که از ماهیهای چرب مانند ماهیهای سالمون، ماکارل، ساردین، و هرینگ استخراج میشود.
سکته مغزی
سکته مغزی
۱۴۰۳/۰۸/۱۱
/ سایت فرارو
برای پسردار شدن این خوراکیها را مصرف کنید
مطالعات جستهوگریختهای در زمینه تأثیر مواد غذایی مختلف بر باروری وجود دارد، اما در بیشتر آنها جزئیات دقیق و شواهد قانعکننده وجود ندارد. برای مثال شواهدی از تأثیر مثبت مکملهای ویتامین B ۱۲، فولیک اسید و اسیدهای چرب امگا ۳ بر افزایش باروری وجود دارد، اما مشخص نشده است که دوز مصرفی و مدت مصرف باید چه …
۱۴۰۳/۰۸/۰۸
/ سایت آفتاب نیوز
معجزهای در پیشگیری از بیماریها
امگا-۳ یک گروه از اسیدهای چرب ضروری غیراشباع پلی (با چند پیوند دوگانه) است که بدن ما میتواند آن را بسازد. اگر امگا-۳ از طریق غذا به بدن نرسد، انسان نمیمیرد، ولی ثابت شده که بدون آن به امراض زیادی مبتلا خواهد شد و متأسفانه اکثر این امراض جزء بیماریهای لاعلاجی هستند که در نهایت فرد را به سمت مرگ پیش …
امگا
امگا
۱۴۰۳/۰۸/۰۴
/ سایت فرارو
بهترین غذاها برای فصل پاییز
خورش فسنجان با ترکیب گردو و انار، سرشار از آنتیاکسیدانها و اسیدهای چرب امگا-۳ است. این مواد مغذی میتوانند به کاهش التهاب در بدن و تقویت سیستم ایمنی کمک کنند.
۱۴۰۳/۰۷/۲۷
/ سایت آرمان ملی
بهترین میوه فصل برای زنان باردار
انار حاوی ویتامینهایی مانند A، E، C و اسید فولیک است که سبب تصفیه خون و دفع سموم بدن و کاهش وزن میشود. همچنین این میوه با از بین بردن اسیدهای چرب نقش موثری در کاهش چربیهای اطراف شکم دارد.
انار
انار
۱۴۰۳/۰۷/۲۶
/ سایت آفتاب نیوز
۱۰ خوراکی که سلامت کلیههای شما را تضمین میکند
مصرف مواد غذایی فراوری شده و چرب، استرس زیادی به کلیهها تحمیل میکند و منجر به افزایش تولید اسید اوریک توسط این اندام میشود.
سلامت
کلیه
سلامت
کلیه
۱۴۰۳/۰۷/۲۳
/ سایت فرارو
جالبترین خواص تخم کدو که نمیدانستید!
اسیدهای چرب اشباعنشده موجود در تخم کدو میتوانند پوست را تغذیه کرده و موجب افزایش انعطافپذیری پوست شوند. کمک به درمان جوش و آکنه از دیگر خواص تخم کدو است. تخم کدو دارای خواص ضد التهابی بوده و با داشتن روی موجب کاهش قرمزی و زخم روی صورت میشود و از این طریق به درمان آکنه کمک میکند.
۱۴۰۳/۰۷/۲۳
/ سایت افکارنیوز
جلوگیری از آلزایمر فقط با روز یک عدد تخم مرغ!
تخممرغ منبع خوبی از کولین، فولات، ویتامین D، ید، ویتامینهای B و پروتئین با کیفیت بالا و اسیدهای چرب غیراشباع است که همگی نقش محافظتی در برابر بیماری زوال عقل دارند.
آلزایمر
تخم مرغ
آلزایمر
تخم مرغ
ویتامین D
زوال عقل
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۳/۰۷/۲۳ - ۰۲:۱۰:۰۰
نیسابا
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳ -
10 January 2025
دریافت اخبار بیشتر
نیسابا
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج