VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
پنجشنبه ۲۷ دی ۱۴۰۳ -
16 January 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
غذاهای ضد سرطان
مواد غذایی
سرطان روده
رژیم غذایی
سرطان روده بزرگ
تغذیه
بیماری
۱۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد
این غذاهای دریای سرطانزا هستند + اینفوگرافیک
دانشمندان هشدار دادهاند در ۶ غذای دریایی مشخص، میکروپلاستیکهای خطرناکی هستند که به ابتلای فرد به سرطانهای مختلف منجر میشوند. در این اینفوگرافیک ۶ غذای سرطازا را مشاهده میکنید.
سرطان
غذای دریایی
سرطان
غذای دریایی
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۰/۲۵ / سایت تابناک
۶ غذای دریایی سرطان زا که نباید مصرف شود
چند مدل غذای دریایی از انواع ماهی و میگوها وجود دارد که مصرف آن نقش مهمی در ابتلا انسان به سرطان ایفا می کنند.
غذای دریایی
غذاهای سرطان زا
غذای دریایی
غذاهای سرطان زا
سرطان
سلامتی
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۰/۲۴ / سایت دیدبان ایران
غذاهای فوقفرآوری شده عامل تغییر نگرانکننده در چهره کودکان
تحقیقات نشان میدهد رژیم غذایی حاوی مقدار زیادی غذاهای فوقفرآوری شده (UPFs) ممکن است به دندانهای جلوی بیرونزده در کودکان منجر شود. برای دههها، به غذاهایی که حاوی افزودنیهای شیمیایی مانند چیپس و شیرینی هستند، به دلیل خطرات سلامتیشان انتقاد شده است و مطالعات زیادی آنها را با بیماریهایی نظیر دیابت …
بیماری های قلبی
رژیم غذایی
بیماری های قلبی
رژیم غذایی
سرطان
کودکان
۱۴۰۳/۱۰/۲۱
/ سایت خط سلامت
آینده وحشتناک انسانها؛ تصویری از مردان 30 سال آینده با رژیم غذایی ناسالم!
خط سلامت:تصویر هولناک هوش مصنوعی از مردی در ۳۰ سال آینده نشاندهنده اثرات مصرف طولانیمدت غذاهای فرآوریشده و ناسالم است که به چاقی، بیماریهای قلبی و حتی سرطان میانجامد.
چاقی
هوش مصنوعی
چاقی
هوش مصنوعی
چاقی مفرط
۱۴۰۳/۱۰/۲۰
/ سایت فرادید
تصاویر هولناک هوش مصنوعی از مردان ۳۰ سال آینده و عواقب رژیم غذایی فست فودی
تحقیقات نشان داده که مصرف مداوم نوشابههای گازدار، بیسکوییتها و غذاهای آماده، عامل اصلی بسیاری از مشکلات سلامتی، از جمله سرطان است.
هوش مصنوعی
هوش مصنوعی
۱۴۰۳/۱۰/۲۰
/ سایت سلامت نیوز
فواید باورنکردنی کدو حلوایی؛ یک هدیه برای سلامتی شما
کدو حلوایی، این سبزی خوشرنگ و معطر، نه تنها طعمی دلپذیر به غذاهای پاییزی میبخشد، بلکه با خواص شگفتانگیز خود میتواند تاثیر زیادی در بهبود سلامت عمومی بدن داشته باشد. از تقویت سیستم ایمنی گرفته تا کاهش خطر ابتلا به سرطان و محافظت از پوست، کدو حلوایی یکی از بهترین هدیههای طبیعت است که در این فصل در …
خواص کدو حلوایی
خواص کدو حلوایی
۱۴۰۳/۱۰/۱۸
/ سایت انتخاب
چگونه مصرف غذاهای فوقفرآوریشده سلامتی ما را در ۳۰ سال آینده تهدید میکند؟
در دهههای اخیر غذاهای فوقفرآوریشده که به شدت تولید میشوند و مملو از افزودنیها هستند به بخش اصلی رژیم غذایی مدرن بریتانیاییها تبدیل شدهاند شواهد فزایندهای نشان میدهد که نوشیدنیهای گازدار بیسکویت و غذاهای آماده عامل بسیاری از مشکلات سلامتی از جمله سرطان هستند تحقیقات نشان میدهد مصرف زیاد غذاهای …
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
/ سایت درلحظه
افزایش سرطان گوارش در ایران
رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی با بیان اینکه تعداد افرادی که به سرطان دستگاه گوارش مبتلا میشوند نسبت به سالهای گذشته رو به افزایش است، گفت: به دلیل تغذیه نادرست، خوردن غذاهای ناسالم و مانده، کنسروی و فستفودها، آمار مبتلایان و موارد تشخیص بیماران بیشتر شده است.
سرطان گوارش
سرطان گوارش
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
/ سایت اقتصادآنلاین
افزایش ابتلا به سرطان دستگاه گوارش در ایران/ هشدارهای رئیس جامعه پزشکان داخلی
رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی گفت: تعداد افرادی که به سرطان دستگاه گوارش مبتلا میشوند نسبت به سالهای گذشته روبه افزایش است؛ با توجه به شرایط اقتصادی و به دلیل تغذیه نادرست، خوردن غذاهای ناسالم و مانده، کنسروی، فست فودها، همچنین استفاده از موادی مانند «ناس»، آمار مبتلایان و موارد تشخیص بیماران بیشتر …
سرطان
سرطان
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
/ سایت جهان صنعت نیوز
رشد نگرانکننده سرطان گوارش در ایران
رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی با بیان اینکه تعداد افرادی که به سرطان دستگاه گوارش مبتلا میشوند نسبت به سالهای گذشته رو به افزایش است، گفت: به دلیل تغذیه نادرست، خوردن غذاهای ناسالم و مانده، کنسروی و فستفودها، آمار مبتلایان و موارد تشخیص بیماران بیشتر شده است.
تغذیه نادرست
سرطان گوارش
تغذیه نادرست
سرطان گوارش
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
/ سایت دیدبان ایران
افزایش سرطان گوارش در ایران / رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: با توجه به شرایط اقتصادی و به دلیل تغذیه نادرست آمار مبتلایان بیشتر شده
رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی گفت: تعداد افرادی که به سرطان دستگاه گوارش مبتلا میشوند نسبت به سالهای گذشته روبه افزایش است؛ با توجه به شرایط اقتصادی و به دلیل تغذیه نادرست، خوردن غذاهای ناسالم و مانده، کنسروی، فست فودها، همچنین استفاده از موادی مانند «ناس»، آمار مبتلایان و موارد تشخیص بیماران بیشتر …
تغذیه
جامعه
تغذیه
جامعه
سرطان
شرایط اقتصادی
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
/ سایت سلامت نیوز
افزایش شیوع سرطان دستگاه گوارش در ایران عامل اصلی، سبک زندگی و تغذیه نادرست
رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران از افزایش قابل توجه تعداد مبتلایان به سرطان دستگاه گوارش در کشور خبر داد و علت اصلی این روند را به تغذیه نادرست، مصرف غذاهای ناسالم و شرایط اقتصادی کنونی نسبت داد.
سرطان گوارش
سرطان گوارش
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ خبرگزاری مهر
ارتباط استفاده از شیرین کنندههای مصنوعی با رژیمهای غذایی ناسالم
تحقیقات جدید نشان میدهد افرادی که به شیرینکنندههای مصنوعی در نوشیدنیها و غذاها روی میآورند ممکن است به سمت انواع دیگر غذاهای ناسالم که کیفیت رژیم غذایی کلی آنها را پایین میآورد، بروند.
رژیم غذایی
مصرف نوشابه
رژیم غذایی
مصرف نوشابه
سرطان
۱۴۰۳/۱۰/۰۸
/ سایت سلامت نیوز
وجود این ماده در صبحانه خطر مرگ را افزایش میدهد!
آکریل آمید، ماده سرطان زا و خطرناکی است و زمانی آزاد میشود که غذاهای نشاستهای مانند نان و سیب زمینی گرم میشوند، مانند هنگام پخت، سرخ کردن و برشته کردن. این ماده شیمیایی معمولا در کربوهیدراتهای سوخته مانند نان تُست یافت میشود، غذایی که بسیاری از ما هر روز صبح برای صبحانه میخوریم.
۱۴۰۳/۱۰/۰۵
/ خبرگزاری ایلنا
غذاهایی که خطر سرطان روده بزرگ را افزایش میدهند
غذاهای فرآوری شده چرب، شور و شیرین میتوانند با تحریک التهاب مزمن در روده، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را در افراد افزایش دهند.
بیمارستان
جراحی
بیمارستان
جراحی
خطر ابتلا به سرطان
رژیم غذایی
۱۴۰۳/۱۰/۰۵
/ سایت فرآشپز
این غذاها خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش میدهند - فراشپز
فراشپز- غذاهای فرآوری شده چرب، شور و شیرین میتوانند با تحریک التهاب مزمن در روده، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را در افراد افزایش دهند.
۱۴۰۳/۱۰/۰۱
/ سایت پارسینه
خوراکیهای محبوبی که باعث سرطان میشوند
یافتههای پژوهشگران نشان میدهد استفاده از غذاهای فرا فرآوریشده احتمالاً باعث ابتلا به سرطان روده بزرگ میشود.
سرطان
مواد غذایی
سرطان
مواد غذایی
۱۴۰۳/۱۰/۰۱
/ سایت اقتصادآنلاین
خوراکیهای لذیذی که فکرش را هم نمیکنید باعث سرطان شوند
یافتههای پژوهشگران نشان میدهد استفاده از غذاهای فرا فرآوریشده احتمالاً باعث ابتلا به سرطان روده بزرگ میشود.
سرطان
سرطان
۱۴۰۳/۰۹/۲۹
/ سایت نورنیوز
کدامیک از غذاهای روزمره سرطانزا هستند؟
گسترش سبک زندگی پرشتاب و کاهش زمان برای تهیه غذاهای سالم، موجب افزایش وابستگی به محصولات آماده و فرآوریشده و ایجاد نگرانی درباره سلامت جوامع شده است.
سرطان زا
غذاهای سالم
سرطان زا
غذاهای سالم
فرآوری شده
ایران
۱۴۰۳/۰۹/۲۹
/ سایت خبرفوری
انجام همین یک کار برای ابتلا به سرطان کافی است!
مطالعات جدید نشان میدهد غذایی که میخورید ممکن است بر توانایی بدن شما برای مبارزه با سلولهای سرطانی تاثیر بگذارد.
سرطان
امگا6
سرطان
امگا6
غذاهای فرآوری شده
۱۴۰۳/۰۹/۲۹
/ سایت گفتنی
خطوط قرمز در تغذیه و خوراکی های عامل سرطان روده!
اجتناب از خوردن غذاهای عامل سرطان: یکی از راههای جلوگیری از بروز انواع بیماری ها رعایت نکات مهم تغذیه ای است ، در این بخش به خط قرمزهای برنامه غذایی که باعث
۱۴۰۳/۰۹/۲۹
/ سایت فردا نیوز
سرطان به همین سادگی به سراغتان میآید
مطالعات جدید نشان میدهد غذایی که میخورید ممکن است بر توانایی بدن شما برای مبارزه با سلولهای سرطانی تاثیر بگذارد.
سرطان
غذاهای فوقفرآوریشده
سرطان
غذاهای فوقفرآوریشده
۱۴۰۳/۰۹/۲۹
/ سایت مشرق
این خوراکیهای محبوب سرطانزا هستند
یافتههای پژوهشگران نشان میدهد استفاده از غذاهای فرا فرآوریشده احتمالاً باعث ابتلا به سرطان روده بزرگ میشود.
سلامت
مواد غذایی
سلامت
مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۹/۲۹
/ سایت عصرایران
امگا ۳ را از این خوراکیها جذب کنید تا سرطان نگیرید
برخی انواع ماهی، به ویژه گونههای بزرگتر مانند تن، حاوی سطح بالاتری از جیوه یا آلایندههای محیطی هستند، بنابراین بهتر است انواع مختلفی از غذاهای دریایی مصرف کنید تا ریسک آن کاهش یابد.
سرطان
تغذیه
سرطان
تغذیه
۱۴۰۳/۰۹/۲۸
/ سایت سلامت نیوز
خوراکیهای محبوب که ممکن است به سرطان منجر شوند
یافتههای جدید پژوهشگران نشان میدهند که غذاهای فرا فرآوریشده میتوانند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش دهند. طبق تحقیقات جدید، رژیم غذایی غربی که حاوی مواد غذایی فرآوریشده، روغنهای ناسالم و شکر افزوده است، با التهاب مزمن در بدن ارتباط دارد که میتواند به رشد تومورها منجر شود.
سرطان
مواد غذایی
سرطان
مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۹/۲۸
/ خبرگزاری ایرنا
خوراکیهای محبوبی که سرطان را به ارمغان میآورند
تهران- ایرنا- یافتههای پژوهشگران نشان میدهد استفاده از غذاهای فرا فرآوریشده احتمالاً باعث ابتلا به سرطان روده بزرگ میشود.
رژیم غذایی
آلزایمر
رژیم غذایی
آلزایمر
دیابت
سرطان روده
۱۴۰۳/۰۹/۲۶
/ سایت فرتاک
علائم نشان دهنده سرطان روده
غذاهای ناسالم خطر سرطان روده بزرگ را افزایش می دهند.
سرطان روده
روده
سرطان روده
روده
۱۴۰۳/۰۹/۲۳
/ خبرگزاری ایسنا
چگونه اسیدهای چرب میتوانند به بدن انسان برای مقابله با سرطان کمک کنند؟
مطالعات جدید نشان میدهد غذایی که میخورید ممکن است بر توانایی بدن شما برای مبارزه با سلولهای سرطانی تاثیر بگذارد.
اسید چرب
امگا 3
اسید چرب
امگا 3
سرطان
غذاهای فرآوری شده
۱۴۰۳/۰۹/۲۲
/ روزنامه شرق
غذاهای قوی ضد سرطان برای زندگی سالم
سرطان «کولون» (روده بزرگ) یکی از سرطانهای شایع است که البته با رعایت برخی موارد و همچنین مصرف برخی مواد غذایی میتوان ریسک ابتلا به آن را کاهش داد.
سرطان
سرطان روده بزرگ
سرطان
سرطان روده بزرگ
۱۴۰۳/۰۹/۲۲
/ روزنامه شرق
نشانه های جدی بیماری سرطان روده بزرگ
غذاهای ناسالم خطر سرطان روده بزرگ را افزایش می دهند.
سرطان
سرطان روده بزرگ
سرطان
سرطان روده بزرگ
۱۴۰۳/۰۹/۲۲
/ سایت انتخاب
اسیدهای چرب ضروری کدامند و مصرف آنها چگونه میتواند بدن انسان را در برابر سرطان مقاومتر کند؟
وجود مقادیر زیاد اسیدهای چرب امگا-۶ در بدن، که ممکن است از طریق مصرف غذاهای فوقفرآوریشده وارد بدن شده باشد، میتواند خواص ضد التهابی و ضد توموری اسید چرب ضروری دیگری به نام امگا-۳ را تحت تاثیر قرار دهد و آنها را تضعیف کند.
۱۴۰۳/۰۹/۲۰
/ سایت فرادید
رفلاکس معده دارید؟ خطر ابتلا به مری بارت و سرطان؛ جدول میوه ها و سبزیجات با اسید پایین
رژیمهای غذایی با اسید پایین ممکن است برای درمان رفلاکس ضروری باشند. همانطور که قبلاً ذکر شد، غذاهای با اسید بالا — علاوه بر غذاهای تند، کافئین و الکل — میتوانند باعث تحریک گلو و بافت مری شوند.
رفلاکس معده
رفلاکس معده
۱۴۰۳/۰۹/۱۹
/ سایت راهنماتو
رفلاکس معده دارید؟ +جدول میوه ها و سبزیجات با اسید پایین
رژیمهای غذایی با اسید پایین ممکن است برای درمان رفلاکس ضروری باشند. همانطور که قبلاً ذکر شد، غذاهای با اسید بالا — علاوه بر غذاهای تند، کافئین و الکل — میتوانند باعث تحریک گلو و بافت مری شوند.
سرطان
سرطان
۱۴۰۳/۰۹/۱۷
/ سایت افکارنیوز
نقش غذاهای فوق فرآوری شده در پسوریازیس
غذاهای فوق فرآوری شده با بی شماری از مشکلات سلامتی مرتبط هستند و یک مطالعه جدید نشان می دهد که بیماری پوستی خود ایمنی پسوریازیس هم ممکن است به این فهرست اضافه شود.
بیمارستان
سرطان
بیمارستان
سرطان
فرانسه
مشکلات
۱۴۰۳/۰۹/۰۸
/ خبرگزاری ایلنا
چرا غذاهای تند موجب اسهال می شوند؟/ کپسایسین متهم اصلی!
در شرایطی که ساده ترین راه برای جلوگیری از اسهال ناشی از غذاهای تند، پرهیز از این نوع غذاهاست، اما اقدامات دیگری نیز وجود دارند که می توانید انجام دهید.
پوست
درمان
پوست
درمان
سرطان
سلامت
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
برای سلامت رودههایتان این میوهها و سبزیجات را بخورید
از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی گفته و نوشته شده، اما در مورد تاثیر خوردن غذاهای تازه بر میکروبهای روده و سلامت کلی متابولیک اطلاع چندانی نداشتیم.
خواص مواد غذایی
سلامت
خواص مواد غذایی
سلامت
سرطان روده
مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۸/۲۸
/ سایت دیدارنیوز
غذاهای مفید برای پیشگیری از سرطان پروستات
یک غذای جادویی برای سلامت پروستات وجود ندارد، اما برخی غذاها و الگوهای غذایی فوایدشان را نشان داده اند. برای کمک به پیشگیری یا مدیریت سرطان پروستات، بهترین گز
سرطان پروستات
پروستات
سرطان پروستات
پروستات
پیشگیری از سرطان
۱۴۰۳/۰۸/۲۶
/ سایت عصرایران
غذاهای سالم با کربوهیدرات بالا را بشناسیم
غلات کامل منبعی عالی از کربوهیدراتهای پیچیده هستند. این نوع کربوهیدراتها به دلیل هضم آهستهتر، سطح قند خون را به طور پایدارتر افزایش میدهند و انرژی طولانیمدتی برای بدن فراهم میکنند. مصرف غلات کامل با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2، بیماریهای قلبی و حتی برخی سرطانها همراه است.
غذای سالم
کربوهیدرات بالا
غذای سالم
کربوهیدرات بالا
۱۴۰۳/۰۸/۲۳
/ سایت خط سلامت
این ته دیگ با سرطان و ناباروری همراه است
خط سلامت: ته دیگ سیبزمینی به دلیل وجود نشاسته در سیبزمینی میتواند در صورت سرخ شدن بیش از حد، ترکیبات مضر مانند آکریلامید تولید کند. آکریلامید یک ماده شیمیایی است که در دماهای بالا در غذاهای نشاستهای ایجاد میشود و ممکن است خطراتی برای سلامتی داشته باشد.
سیبزمینی
سیبزمینی
۱۴۰۳/۰۸/۱۵
/ سایت رکنا
فیلم بهترین خوراکیها برای بیماران سرطانی
سرطان
غذاهای مفید
سرطان
غذاهای مفید
۱۴۰۳/۰۸/۱۵
/ سایت عصرایران
غذاهای مفید و غذاهای مضر برای بیماران سرطانی (فیلم)
در این ویدئو، ۲ غذای مفید و ۲ غذای مضر برای بیماران سرطانی را بشناسید.
غذا
سرطان
غذا
سرطان
۱۴۰۳/۰۸/۰۳
/ سایت نورنیوز
خوردن فست فود چه عوارضی بر سلامت دارد؟
افزایش مصرف غذاهای چرب و پرکالری مانند فستفودها خطر ابتلا به چاقی، بیماریهای قلبی عروقی، انواع سرطان، پرفشاری خون و دیابت را افزایش میدهد.
سلامت
بیماری
سلامت
بیماری
فست فود
ایران
۱۴۰۳/۰۷/۲۳
/ سایت عصرایران
سبک زندگی امروز؛ مسیری فریبنده برای مقصد تاریکی به نام سرطان
تغییر سبک زندگی افراد، استفاده از غذاهای فرآوری شده، فستفودها، مصرف دخانیات، نداشتن تحرک و فعالیت بدنی، اضافه وزن و چاقی و افزایش موارد ابتلاء به بیماریهایی از جمله فشار خون، دیابت و چربی خون، از جمله مواردی است که بر اساس نظر متخصصان امر در افزایش موارد ابتلاء به سرطان دخیل است .
غذای فراوری شده
سرطان
غذای فراوری شده
سرطان
۱۴۰۳/۰۷/۲۲
/ سایت آفتاب نیوز
ارتباط مواد افزودنی در غذاهای فرآوری شده با سرطان روده
مطالعه جدید نشان می دهد افزودنی های استفاده شده در اکثر غذاهای فرآوری شده با بروز سرطان روده در موش ها مرتبط بود.
سرطان روده
سرطان روده
۱۴۰۳/۰۷/۱۹
/ سایت دلگرم
رژیم غذایی بودویگ / غذاهای مجاز و غیر مجاز
در این مقاله فواید و عوارض رژیم بودویگ برای درمان سرطان می پردازیم تا به شما در درک نحوه عملکرد، فواید رژیم بودویگ برای درمان سرطان، دستور العمل هایی که باید دنبال کنید و موارد دیگر کمک می کنیم.
رژیم غذایی
درمان سرطان
رژیم غذایی
درمان سرطان
۱۴۰۳/۰۷/۱۷
/ سایت خط سلامت
خطرات مصرف غذای سوخته/ چرا نباید غذای سوخته بخوریم؟
خط سلامت: شاید طعم غذاهای برشته و کمی سوخته برای تان لذتبخش باشد، اما این لذت ممکن است به سلامتیتان آسیب برساند در ادامه دلایل علمی مصرف غذای سوخته را بخوانید.
سرطان روده بزرگ
غذای سوخته
سرطان روده بزرگ
غذای سوخته
۱۴۰۳/۰۷/۱۰
/ روزنامه دنیای اقتصاد
شروع زودرس یک بیماری در جهان/ غذاهای فرآوری شده این باکتریهای بدن را تغییر میدهند
تحقیقات انجام شده توسط پروفسور بارتو نشان میدهد 2 مرحله حیاتی از زندگی وجود دارد که در آن عوامل استرس زا به احتمال زیاد بر بدن تأثیر گذاشته و باعث سرطان میشوند: یکی دوره پِریناتال در رحم است و دیگری در دوران نوجوانی تا 20 سالگی.
سرطان
سیگار
سرطان
سیگار
بیماری
۱۴۰۳/۰۷/۰۸
/ سایت افکارنیوز
نکات مهمی که باید درباره ماهی و تن آن بدانید!
با توجه به وجود مواد مغذی بالا، مصرف غذاهای دریایی میتواند نقش مهمی در رفع نیازهای غذایی انسانها به مواد مغذی ضروری داشته باشد.
سرطان پروستات
اسیدهای چرب غیراشباع
سرطان پروستات
اسیدهای چرب غیراشباع
پروتئین ماهی
چربی ماهی
۱۴۰۳/۰۶/۱۸
/ سایت خط سلامت
رژیم غربی، عامل اصلی افزایش سرطان روده بزرگ/ آماده
خط سلامت: مطالعات گسترده علمی نشان میدهند رژیم غذایی غربی، سرشار از غذاهای فرآوری شده، چربیهای اشباع شده و قندهای ساده، به عنوان عامل اصلی افزایش موارد سرطان روده بزرگ شناسایی شده است.
سرطان روده بزرگ
رژیم غذایی غربی
سرطان روده بزرگ
رژیم غذایی غربی
۱۴۰۳/۰۶/۱۸
/ خبرگزاری مهر
۳۰ درصد ایرانی ها کبد چرب دارند/ حذف غذاهای ناسالم
فوق تخصص گوارش و کبد، درباره اینکه چرا اینقدر گرفتار کبد چرب شده ایم، توضیحاتی داد.
کبد چرب
سیدموید علویان
کبد چرب
سیدموید علویان
سرطان
۱۴۰۳/۰۶/۱۷
/ سایت دیدبان ایران
۸ فایده باورنکردنی خوردن یک وعده غذای تند
بر خلاف تفکرات عام که غذای تند را برای معده و قلب مضر می دانند غذاهای تند و فلفلی فواید بسیاری دارند.
خطر ابتلا به سرطان
رژیم غذایی
خطر ابتلا به سرطان
رژیم غذایی
سرطان
قلب
۱۴۰۳/۰۶/۱۶
/ خبرگزاری ایرنا
غذاهای فوق العاده برای حفظ سلامتی زنان
تهران - ایرنا - تغذیه سالم رکن اساسی داشتن زندگی سالم و عاری از بیماری است اما این موضوع برای زنان که به دلیل شرایط فیزیولوژی بدن و فرزندآوری نیاز مضاعفی نسبت به مردان برای تغذیه سالم دارند.
فشارخون
کلسترول
فشارخون
کلسترول
فشار خون
ویتامین D
۱۴۰۳/۰۶/۱۰
/ 55 آنلاین
با خوردن این میوه ها با مرگ خداحافظی کنید! | سالم ترین میوه کدامها هستند؟
یک عضو ارشد مرکز تحقیقاتی سلامت مزوتلیوما میگوید که میوهها در پیشگیری از بسیاری از بیماریها از جمله بیماریهای قلبی، سرطان، کنترل وزن، فشار خون بالا و التهاب عمومی بدن بسیار مفید هستند.
بیماری قلبی
سرطان
بیماری قلبی
سرطان
غذاهای گیاهی
میوه
۱۴۰۳/۰۶/۰۸
/ سایت خط سلامت
متخصص تغذیه چرا غذاهای فوق فرآوری شده را کاهش داد؟ + نمونههایی از غذاهای فوقفرآوری شده
خط سلامت: راب هابسون، متخصص تغذیه، پس از مطالعه تحقیقاتی در مورد مضرات غذاهای فوقفرآوری شده (UPF)، تصمیم به تغییر رژیم غذایی خود گرفت. او که از ارتباط این نوع غذاها با بیماریهایی مانند بیماریهای قلبی، دیابت و برخی سرطانها نگران بود، تصمیم گرفت تا حد امکان از UPFها اجتناب کند.
غذاهای فوقفرآوری
غذاهای فوقفرآوری
۱۴۰۳/۰۶/۰۱
/ سایت خبرآنلاین
کدام مزاج، معده قویتری دارد؟/ غذاهای متناسب با گرممزاجان و سردمزاجان
سبک زندگی و تغذیه افراد، بسته به مزاج آن ها با یکدیگر متفاوت است و همه افراد نمی توانند به یک میزان از یک نوع غذا یا نوشیدنی خاص مانند: ماست، آب، چای یا خوراکی های دیگر استفاده کنند و بر همین اساس در طب سنتی، تجویز و پرهیز یکسان و ثابتی برای همه مزاج ها وجود ندارد.
سرطان معده
مواد غذایی
سرطان معده
مواد غذایی
رژیم غذایی
تغذیه
۱۴۰۳/۰۵/۲۶
/ سایت افکارنیوز
با سم آرسنیک برنج و دیگر مواد غذایی چه کنیم؟
برنج، چه قهوهای و چه سفید، نسبت به هر نوع میوه، غله و سبزی دیگری، تراکم آرسنیک بسیار بیشتری دارد.
سرطان پوست
سرطان ریه
سرطان پوست
سرطان ریه
غذاهای دریایی
سم آرسنیک
۱۴۰۳/۰۵/۲۲
/ سایت اکالا
8 خاصیت شگفتانگیز خیار برای کودکان که از آن بیخبرید
خیار، یک میوه معجزهآسا با خواص فراوان برای کودکان است. از پیشگیری از سرطان تا تقویت بافتهای همبند و مفاصل با ویتامینها و مواد معدنی مانند کلسیم و پتاسیم، خیار به سلامتی کودکان کمک میکند.
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۵/۲۲
/ سایت خط سلامت
سپر محافظتی بدن در برابر آسیبهای رادیکالهای آزاد سرطان زا
خط سلامت: آنتیاکسیدانها، ترکیباتی قدرتمند هستند که در بسیاری از میوهها، سبزیجات و برخی غذاهای دیگر یافت میشوند.
آنتیاکسیدانها
آنتیاکسیدانها
۱۴۰۳/۰۵/۱۰
/ سایت فرتاک
پس از مصرف زیاد فست فود چه اتفاقی در بدنمان میافتد؟
نتایج یکی از بزرگترین بررسیهای جهان درباره غذاهای فرآوری شده، نشان میدهد که مصرف غذای فوق فرآوری شده (UPF) با بروز ۳۲ بیماری از جمله بیماری قلبی، سرطان، دیابت نوع ۲، سلامت روان و مرگ زودرس رابطه مستقیم دارد.
فست فود
فست فود
۱۴۰۳/۰۵/۰۸
/ روزنامه تعادل
این پنج ماده غذایی برای سلامت روده مفید هستند
بهترین راه برای حمایت از روده سالم این است که رژیم غذایی متعادل پر از فیبر، یعنی غذاهای گیاهی مانند میوهها، سبزیجات و غلات کامل داشته باشید و در عین حال غذاهایی را مصرف کنید که حداقل فرآوری را دارند.
ماست
سرطان روده
ماست
سرطان روده
۱۴۰۳/۰۵/۰۸
/ سایت عصرایران
تبدیل پسماند غذاهای دریایی به افزودنی که ماندگاری مواد غذایی را افزایش میدهد
باقیماندهی آفتکشها در میوهها و سبزیجات با مشکلات شدید سلامتی، از جمله افزایش خطر ابتلا به سرطان، اختلال کمتوجهی بیش فعالی و بیماری آلزایمر مرتبط است.
پسماند
ایمنی مواد غذایی
پسماند
ایمنی مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۵/۰۶
/ سایت فرتاک
رژیم غذایی مناسب برای پیشگیری از سرطان
آیا میدانید تغذیه مناسب میتواند نقش مهمی در پیشگیری از سرطان داشته باشد؟ با انتخاب غذاهای مناسب و ایجاد یک رژیم غذایی سالم، میتوانید خطر ابتلا به انواع مختلف سرطان را کاهش دهید. در این مقاله، به بررسی رژیم غذایی مناسب برای پیشگیری از سرطان و مواد غذایی مفید برای سلامتی میپردازیم.
غذاهای ضد سرطان
تغذیه برای پیشگیری از سرطان
غذاهای ضد سرطان
تغذیه برای پیشگیری از سرطان
سرطان و تغذیه
۱۴۰۳/۰۵/۰۶
/ سایت خط سلامت
پاکسازی ریه با روش های طبیعی و سنتی + لیست غذاهای مفید برای ریه
خط سلامت: ریهها یکی از مهمترین اندامهای بدن هستند که وظیفه تبادل اکسیژن و دیاکسید کربن را بر عهده دارند. عوامل مختلفی مانند آلودگی هوا، سیگار کشیدن و برخی بیماریها میتوانند عملکرد ریهها را مختل کرده و باعث تجمع سموم در آنها شوند.
خطر ابتلا به سرطان
رژیم غذایی
خطر ابتلا به سرطان
رژیم غذایی
سرماخوردگی
طب سنتی
۱۴۰۳/۰۵/۰۳
/ سایت افکارنیوز
این غذاها را دوباره گرم نکنید
مطالعات جدید اعلام میکند که گرم کردن برخی مواد غذایی نظیر مرغ و گوشت، سیب زمینی، اسفناج، کرفس، چغندر، تخم مرغ و قارچ با خطر ابتلا به سرطان مرتبط است.
تخم مرغ
قارچ
تخم مرغ
قارچ
مسمومیت غذایی
غذاهای دریایی
۱۴۰۳/۰۵/۰۲
/ سایت فرتاک
نقش آنتیاکسیدانها در مقابله با سرطانهای مختلف
در این مقاله، به کاوش در مورد نقش حیاتی آنتیاکسیدانها در مبارزه با انواع مختلف سرطان میپردازیم و به شما خواهیم گفت که چگونه میتوانید با مصرف غذاهای سرشار از آنتیاکسیدان، ارتشی قدرتمند از این ابرقهرمانان را در بدن خود بسیج کنید.
سرطان
آنتی اکسیدان ها
سرطان
آنتی اکسیدان ها
۱۴۰۳/۰۴/۳۱
/ سایت اکالا
5 راهکار برای پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان سینه
تشخیص زودهنگام سرطان سینه میتواند نجاتبخش باشد. با آگاهی از علائم اولیه و انجام معاینات منظم، میتوان این بیماری را در مراحل اولیه شناسایی و با موفقیت درمان کرد. در این مقاله از اکالابلاگ، به اهمیت تشخیص زودهنگام و راههای پیشگیری از سرطان سینه میپردازیم.
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۴/۳۱
/ سایت عصرایران
مصرف کدام موادغذایی خطر ابتلا به سرطان کلیه را افزایش میدهد؟
پرهیز از غذاهای دارای نمک زیاد، غذاهای سرشار از فسفر، مصرف بیش از حد آب، غذا و نوشیدنیهای فرآوری شده و مشروبات الکلی از جمله توصیههایی است که افراد باید به منظور پیشگیری از ابتلاء به سرطان کلیه و بهبود روند درمان این بیماری مد نظر قرار دهند.
سرطان کلیه
سرطان
سرطان کلیه
سرطان
۱۴۰۳/۰۴/۲۸
/ سایت خبرآنلاین
ماندگاری عسل بالا است؛ اما ممکن است خراب شود؟
عسل که به لطف سازندگانش از ماندگاری بالایی برخوردار است؛ یکی از غذاهای اصلی است که میتواند برای سالها بیخطر باشد. اما این سوال پیش میآید که آیا عسل هرگز خراب نمیشود و چرا عسل تا این حد در برابر فساد مقاوم است؟
عسل
گیاهان
عسل
گیاهان
سرطان
مرگومیر نوزادان
۱۴۰۳/۰۴/۲۸
/ سایت دلگرم
تاثیر غذاهای تلخ بر بدن و آشنایی با 5 خاصیت مواد غذایی تلخ
مواد غذایی تلخ مزایایی از جمله کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماریها از جمله سرطان، بیماریهای قلبی، دیابت، بهبود سلامت چشم، کبد و روده دارند.
تلخ
مواد غذایی
تلخ
مواد غذایی
غذا تلخ
۱۴۰۳/۰۴/۲۷
/ خبرگزاری برنا
افزایش مصرف غذاهای فرآوری شده در نوجوانان
بر اساس تحقیقات جدید، نوجوانان انگلیسی حدود دو سوم کالری روزانه خود را از غذاهای فرآوری شده (UPFs) مصرف میکنند که سلامتی آنها را به خطر میاندازد.
کالری
سرطان
کالری
سرطان
۱۴۰۳/۰۴/۲۶
/ سایت اکالا
10 غذایی که باید در منوی روزانه برای مبارزه با سرطان قرار دهید!
در دنیای پر مشغله امروز، حفظ سلامتی و پیشگیری از بیماریها از اهمیت بالایی برخوردار است. خبر خوب این است که با انتخاب مواد غذایی مناسب میتوانید به طور قابل توجهی خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهید...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۴/۲۴
/ سایت خط سلامت
طرز تهیه سالاد پونه برای دور شدن از سرطان و بیماری قلب
خط سلامت: پونه کوهی برای چه استفاده می شود؟ پونه کوهی به غذاهای خوش طعم می افزاید . همچنین ممکن است به دلیل خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن فواید سلامتی داشته باشد.
بیماری قلبی
سرطان
بیماری قلبی
سرطان
پونه کوهی
بیماری های مزمن
۱۴۰۳/۰۴/۲۲
/ سایت اکالا
۴۰ درصد سرطانها از سبد غذایی نامناسب شما میآیند!
یک رژیم غذایی سلامت و متعادل میتواند تمام نیازهای بدن را با ریزمغذیها اعم از پروتئین و ویتامین تأمین کند و در حالت عادی با یک تغذیه متعادل هیچ نیازی به دریافت ویتامینها یا مواد معدنی نیست. در برابر این اگر ما تغذیه درستی نداشتهباشیم و از گروههای غذایی مختلف و به تناسب مصرف نکنیم با کمبود ریزمغذیها …
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۴/۲۱
/ سایت فرتاک
رژیم غذایی مناسب برای کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ
سرطان روده بزرگ یکی از شایعترین انواع سرطانهاست که میتوان با تغییرات ساده در رژیم غذایی خطر ابتلا به آن را کاهش داد. در این مطلب به بررسی غذاهای مناسب و عادات غذایی سالم برای پیشگیری از این بیماری پرداختهایم.
سرطان روده بزرگ
سرطان روده بزرگ
۱۴۰۳/۰۴/۱۸
/ سایت فرتاک
10 غذای ضد سرطان که باید در رژیم غذایی خود بگنجانید!
در دنیای پر مشغله امروز، حفظ سلامتی و پیشگیری از بیماریها از اهمیت بالایی برخوردار است. خبر خوب این است که با انتخاب مواد غذایی مناسب میتوانید به طور قابل توجهی خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهید. در این مقاله، 10 غذای ضد سرطان را به شما معرفی میکنیم که میتوانید به راحتی آنها را در رژیم غذایی خود بگنجانید …
غذاهای ضد سرطان
غذاهای ضد سرطان
۱۴۰۳/۰۴/۱۴
/ سایت خط سلامت
خطرات مهم رژیم گیاهخواری چه افرادی را بیشتر تهدید می کند؟
خط سلامت: پیروی از یک رژیم گیاهخواری ممکن است خطر بیماری قلبی، دیابت و برخی سرطان ها را کاهش دهد . اما برخی از رژیم های گیاه خواری ممکن است به شدت به غذاهای فرآوری شده با کالری زیاد و قند، چربی و نمک بیش از حد متکی باشند. این رژیمها ممکن است شامل میوهها، سبزیجات، غلات کامل و غذاهای غنی از مواد مغذی …
کمبود ویتامین D
رژیم گیاهخواری
کمبود ویتامین D
رژیم گیاهخواری
زنان گیاهخوار
۱۴۰۳/۰۴/۱۴
/ سایت آرگا
رژیم غذایی سرطان سینه و معرفی غذاهای ضد سرطان سینه
رژیم غذایی سرطان سینه شامل باید ها و نباید هایی است که در پیشگیری و فرآیند درمان موثر می باشد در این مقاله با رژیم غذایی مناسب آشنا می شوید
۱۴۰۳/۰۴/۰۸
/ سایت دیدبان ایران
۵ فایده کمتر شناخته شده دانه کنجد
از زمانهای قدیم، دانههای کنجد بخشی اساسی از غذاهای مردم آسیا بودهاند. خواص کنجد از برجسته کردن طعم و بافت خوراکیهای شیرین و نوشیدنیها تا افزودن مواد مغذی تقویتکننده را در برمیگیرد، کنجد همواره به دلیل فواید بیشماری برای سلامتی مورد استفاده قرار گرفته است.
بیماری قلبی
پوکی استخوان
بیماری قلبی
پوکی استخوان
خانواده
سرطان
۱۴۰۳/۰۳/۳۱
/ سایت فرارو
غذاهای مفید برای کبد چرب گرید۲
کبد چرب گرید ۲ با تجمع چربی و التهاب در کبد مشخص میشود و میتواند به مشکلات جدی مانند سیروز و سرطان کبد منجر شود. اصلاح رژیم غذایی با مصرف میوهها و سبزیجات غنی از آنتیاکسیدان، غلات کامل و کاهش مصرف غذاهای پرچرب و پرقند میتواند به بهبود این وضعیت کمک کند. رعایت یک رژیم غذایی سالم و مشورت با پزشک میتواند …
۱۴۰۳/۰۳/۲۶
/ خبرگزاری ایسکانیوز
بیداری غول بیماریها با غذاهای فوق فرآوری شده
بر اساس مطالعه جدید انجام شده بین مصرف غذاهای فرآوری شده و خطر ابتلا به بیماریهای متعدد به صورت همزمان مانند؛ بیماریهای دیابت، قلبی و سرطان به صورت همزمان ارتباط مستقیم وجود دارد.
دانستنی ها
دانستنی ها
۱۴۰۳/۰۳/۲۴
/ سایت اقتصادنیوز
4 دلیل اصلی مرگ های زودرس
اقتصادنیوز :طبق تخمینهای یک گزارش جدید تنباکو، سوختهای فسیلی، غذاهای فوق فرآوری شده و الکل مسئول مرگ بیش از ۷۴۰۰ نفر در روز در ۵۳ کشور قاره اروپا هستند.
سرطان
چاق
سرطان
چاق
مصرف الکل
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۳/۰۳/۲۴ - ۰۵:۰۳:۳۶
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک
پنجشنبه ۲۷ دی ۱۴۰۳ -
16 January 2025
دریافت اخبار بیشتر
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک