پنجشنبه, ۳ خرداد, ۱۴۰۳ / 23 May, 2024
مجله ویستا
آرد باداام - طرز تهیه آرد بادام و پوره بادام خانگی | ایران کوک
آرد بادام
طرز تهیه : بادام شیرین ها را داخل کاسه ای ریخته و روی ان آب جوش بریزید و به مدت 5 – 4 ساعت کناری قرار دهید تا بادام ها در آب خیس بخورند و پس از این مدت زمان پوست بادام ها را جدا کنید.
بادام های بدون پوست را روی سینی پهن کنید و 2 روز کناری قرار دهید تا خشک شوند ( میتوانید بادام ها را چند ساعت روی حرارت شوفاژ قرار دهید تا خشک شوند ) سپس با میکسر یا اسیاب برقی به صورت آرد بادام یا همان پوره بادام درآورید.
نکته ها : آرد یا پودر بادام در تهیه انواع غذاها ، شیرینی ها ، کیک ها ، دسرها و … کاربرد دارد ؛ همچنین میتوانید این آرد را به صورت بسته بندی از فروشگاه ها تهیه کنید.
- دسته بندی دستور آشپزی : تنقلات و شکلات و لواشک
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سیدابراهیم رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی حسین امیرعبداللهیان ابراهیم رئیسی شهدای خدمت رئیسی شهادت ایران شهادت رئیسی رهبر انقلاب
هواشناسی آموزش و پرورش باران سازمان هواشناسی مترو ترافیک بارش باران شهر تهران شهرداری تهران کنکور تعطیلی ادارات پلیس
قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو خودرو مسکن حقوق بازنشستگان بازار خودرو دلار ایران خودرو پیام تسلیت بورس سایپا
خرمشهر مناظره انتخاباتی تلویزیون سوم خرداد زنان سینما سینمای ایران هالیوود رسانه ملی لیلا حاتمی سریال
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه اسرائیل آمریکا روسیه جنگ غزه حماس چین علی باقری کنی بنیامین نتانیاهو وزارت خارجه
فوتبال پرسپولیس تیم ملی والیبال ایران استقلال ناصر حجازی آتالانتا لیگ برتر رئال مادرید والیبال باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال بارسلونا
هوش مصنوعی هلیکوپتر مایکروسافت اپل سامسونگ تبلیغات گوگل اسکارلت جوهانسون
فشار خون آلزایمر پوست قلب مغز افسردگی سلامت روان