VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ -
9 February 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
آرد سبوسدار
نان کامل
آرد
سازمان غذا و دارو
وزارت بهداشت
سبوس
سلامت
گندم
نان سبوس دار
آرد کامل
نان سنتی
۳۸ ساعت قبل / سایت فرتاک
از گندم تا نان؛ چه چیزی بر سر سفرههامان میآید؟
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو بر اهمیت پیگیری و نظارت دقیق بر میزان سبوسگیری از آرد مصرفی و رعایت استاندارد ۱۰۳ تأکید کرد و خواستار همکاری دستگاههای مختلف برای رفع مشکلات این حوزه شد.
نان
آرد
نان
آرد
سازمان غذا و دارو
گندم
۴۴ ساعت قبل / روزنامه مردم سالاری
توصیه به مردم درباره مصرف یک نوع نان - مردم سالاری آنلاین
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با اشاره به ضرورت افزایش فرهنگسازی در خصوص استفاده از نان تیره سبوسدار و آرد کامل افزود: این فرهنگسازی باید در دستور کار قرار گیرد تا مردم به مصرف آردهای کامل و نانهای سالمتر تشویق شوند.
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۱۸ / سایت اقتصاد ۲۴
توصیه وزارت بهداشت به مردم درباره مصرف یک نوع نان | اقتصاد24
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با اشاره به ضرورت افزایش فرهنگسازی در خصوص استفاده از نان تیره سبوسدار و آرد کامل افزود: این فرهنگسازی باید در دستور کار قرار گیرد تا مردم به مصرف آردهای کامل و نانهای سالمتر تشویق شوند.
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۱۸ / سایت اقتصادنیوز
توصیه وزارت بهداشت به استفاده از این نان قهوهای
اقتصادنیوز: رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با اشاره به ضرورت افزایش فرهنگسازی در خصوص استفاده از نان تیره سبوسدار و آرد کامل افزود: این فرهنگسازی باید در دستور کار قرار گیرد تا مردم به مصرف آردهای کامل و نانهای سالمتر تشویق شوند.
نان
وزارت بهداشت
نان
وزارت بهداشت
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ / سایت اقتصاد ایران
نان تیره مصرف کنید
به گزارش اقتصاد ایران، زهره پوراحمد رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو به اهمیت پیگیری و نظارت دقیق بر میزان سبوسگیری از آرد مصرفی تأکید کرد و گفت: رعایت استاندارد ۱۰۳ در فرآیند سبوسگیری آرد از اهمیت ویژهای برخوردار است و باید در تمام مراحل تولید و توزیع آرد مورد توجه قرار گیرد.
اتحادیه نانوایان
اتحادیه نانوایان
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ / سایت تجارت نیوز
مردم از نان تیره سبوس دار استفاده کنند
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با اشاره به ضرورت افزایش فرهنگسازی در خصوص استفاده از نان تیره سبوسدار و آرد کامل، افزود: این فرهنگسازی باید در دستور کار قرار گیرد تا مردم به مصرف آردهای کامل و نانهای سالمتر تشویق شوند.
نان
نان
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ / خبرگزاری ایسنا
نظارت بیشتر بر میزان سبوسگیری از آرد در راستای حفظ سلامت عمومی
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو، بر اهمیت نظارت دقیق بر میزان سبوسگیری از آرد مصرفی طبق استانداردهای ملی و تأثیر آن بر سلامت عمومی جامعه تأکید کرد.
نانوایی
آرد
نانوایی
آرد
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ / سایت انصاف نیوز
سازمان غذا و دارو: ایرانیها نان تیره مصرف کنند | انصاف نیوز
خبرگزاری فارس: رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو به مصرف نان تیره توسط ایرانیها تأکید کرد. زهره پوراحمد رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو به اهمیت پیگیری و نظارت دقیق بر میزان سبوسگیری از آرد مصرفی تأکید کرد و گفت: رعایت استاندارد ۱۰۳ در فرآیند سبوسگیری آرد از اهمیت ویژهای برخوردار
سازمان غذا دارو
نان های تیره
سازمان غذا دارو
نان های تیره
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ / خبرگزاری میزان
ضرورت افزایش فرهنگسازی در استفاده از نان تیره
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو، بر اهمیت نظارت دقیق بر میزان سبوسگیری از آرد مصرفی طبق استانداردهای ملی و تأثیر آن بر سلامت عمومی جامعه تأکید کرد.
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ / سایت سلامت نیوز
ضرورت مصرف نان تیره برای سلامت عمومی ایرانیها
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو بر لزوم مصرف نان تیره و استفاده از آرد کامل در تغذیه روزانه ایرانیها تأکید کرد و اهمیت نظارت دقیق بر فرآیند سبوسگیری آرد را یادآور شد.
نان
نان
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ / سایت باشگاه خبرنگاران
تاکید سازمان غذا و دارو بر سبوس گیری از آرد مصرفی
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو، بر اهمیت نظارت دقیق بر میزان سبوسگیری از آرد مصرفی طبق استانداردهای ملی و تأثیر آن بر سلامت عمومی جامعه تأکید کرد.
سبوس گیری
سازمان غذا و دارو
سبوس گیری
سازمان غذا و دارو
۱۴۰۳/۱۱/۱۵
/ خبرگزاری ایسکانیوز
اختتامیه اولین نمایشگاه محصولات غذایی، ماشینآلات و صنایع وابسته در هرمزگان
اختتامیه اولین نمایشگاه محصولات غذایی، ماشینآلات و صنایع وابسته هرمزگان با حضور خلیل قاسمی، رئیس سازمان صمت هرمزگان؛ شهرزاد، معاون اقتصادی استاندار هرمزگان؛ و مدیرکل اداره استاندارد هرمزگان برگزار شد. در این مراسم، تفاهمنامهای برای استانداردسازی غذاهای محلی چون مهیاوه بین سازمان صمت، دانشگاه علوم …
ماشین آلات
ماشین آلات
۱۴۰۳/۱۱/۰۲
/ سایت جهان صنعت نیوز
سازمان غذا و دارو: مجوز تولید آرد کامل صادر شد
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با بیان این که ایرانیها سالانه ۱۱۷ کیلوگرم نان مصرف میکنند، گفت: نانهای تیرهتر به دلیل داشتن سبوس بیشتر، سالمترند.
آرد کامل
سازمان غذا و دارو
آرد کامل
سازمان غذا و دارو
مصرف نان
۱۴۰۳/۱۱/۰۲
/ خبرگزاری مهر
برخی نانواییها هنوز جوش شیرین استفاده میکنند
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو گفت: نانهای سبوسدار به تخمیر طولانیتری نیاز دارند تا اسید فیتیک مضر از بین برود، در حالی که برخی نانواییها از جوش شیرین استفاده می کنند.
نانوایی
آرد نانوایی
نانوایی
آرد نانوایی
سازمان غذا و دارو
۱۴۰۳/۱۱/۰۲
/ خبرگزاری ایرنا
نانهای سبوسدار سالمتر است/ایرانیان ۲.۵ برابر میانگین جهانی نان مصرف میکنند
تهران - ایرنا- رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو گفت: نانهای تیرهتر به دلیل داشتن سبوس سالمتر است اما برخی نانواییها از آردهای غیرمرتبط مانند آرد تافتون یا بربری برای تهیه سنگک استفاده میکنند و حتی سبوس را به صورت مستقیم روی نان میریزند که این روش غیرعلمی و غیرمجاز است.
سازمان غذا و دارو
امنیت غذایی
سازمان غذا و دارو
امنیت غذایی
صنعت غذایی
۱۴۰۳/۱۱/۰۱
/ خبرگزاری ایرنا
کرمان بهترین رتبه سبوسگیری را در کشور دارد
کرمان - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: درصد خاکستر استان (سبوسگیری از گندم و آرد ) ۱.۱۴۲ و معادل سبوسگیری ۱۳.۱ درصد است که بهترین رتبه را در بین استانها دارد.
گندم
آرد
گندم
آرد
نان های سبوس دار
کرمان
۱۴۰۳/۱۰/۳۰
/ خبرگزاری تسنیم
حداکثر سبوسگیری آرد باید 5 درصد باشد - تسنیم
رئیس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: حداکثر سبوسگیری آرد باید 5 درصد باشد، در حالی که هم اکنون آرد نان سنگک 6 تا 12 درصد، آرد نان لواش و تافتون 12 تا 18 درصد، آرد نان بربری 18 تا 21 درصد سبوسگیری میشود.
۱۴۰۳/۱۰/۲۹
/ خبرگزاری ایسنا
چهار واحد تولیدی آرد کامل در لرستان مجوز انجام کار دارند
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه تاکنون از یک واحد تولید آرد چندین مورد پایش انجام شده و مشکلی ندارد، گفت: اکنون از مجموع چهار واحد تولید آرد کامل یک واحد در استان فعال است.
سبوسگیری
آرد کامل
سبوسگیری
آرد کامل
۱۴۰۳/۱۰/۲۷
/ سایت انصاف نیوز
آیا ایرانیها نان سالم میخورند؟ | انصاف نیوز
همشهری آنلاین: نانی سالم است که با آرد کامل تهیه شده باشد؛ یعنی سبوس گندم حداکثر به اندازه ۶ درصد از آن جدا شده باشد. نه بیشتر. این در حالی است که آردی که بین بسیاری از نانواییهای سنتی کشور توزیع میشود، از نوع آرد سفید یا تصفیهشده است که هیچ سبوسی ندارد. ما ایرانیها
آرد کامل
سبوس
آرد کامل
سبوس
نان سالم
نان سبوس دار
۱۴۰۳/۱۰/۲۶
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر - نان سالم یا غیرمفید؟ آیا ایرانیها به واقع نان سالم مصرف میکنند؟ اندیشه معاصر
سنگک به عنوان یکی از سالمترین نانهای سنتی ایران شناخته میشود. این نان به طور سنتی با آرد کامل گندم و سبوسدار تهیه میشود که آن را منبعی غنی از فیبر و مواد مغذی میکند. این نان اگر با آرد کامل پخته شده باشد، غنی از فیبر و سبوس است، هضم آسانی دارد و شاخص گلیسمی (شاخصی که بیانگر اثر یک ماده غذایی بر …
۱۴۰۳/۱۰/۲۶
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
آیا ایرانیها نان سالم میخورند؟ | به این دلایل ایران در تولید نان سالم موفق نیست
نانی سالم است که با آرد کامل تهیه شده باشد؛ یعنی سبوس گندم حداکثر به اندازه ۶ درصد از آن جدا شده باشد. نه بیشتر. این در حالی است که آردی که بین بسیاری از نانواییهای سنتی کشور توزیع میشود، از نوع آرد سفید یا تصفیهشده است که هیچ سبوسی ندارد.
سلامت
سازمان غذا و داروی ایران
سلامت
سازمان غذا و داروی ایران
تغذیه سالم
نان
۱۴۰۳/۱۰/۲۴
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر - چاقی با نان یا برنج؟ مقایسهای جذاب برای انتخاب بهتر!/ نان یا برنج؛ دشمن اصلی تناسب اندام شما کدام است؟ اندیشه معاصر
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، نان های سنتی ما یکی از نظر تغذیه یکی از بهترین نان های مورد تایید است اما نظر کلی این است که این نان بسیار خوشمزه که به هیچ وجه نمی توانیم از آن دوری کنیم باعث افزایش وزن می شود. اما آیا واقعا اینطور است؟ علت خوردن نان چیست؟ افزایش وزن آیا ممکن است یا این فقط …
۱۴۰۳/۱۰/۱۹
/ سایت خبرفوری
تفاوت آرد نان سنگک با لواش چیست ؟ نحوه درست نگهداری نان پس از خرید آن
برای پخت نان لواش و سنگک از آرد ۱۲ درصد سبوسگیری شده و برای پخت نان بربری نیز از آدر ۱۸ درصد سبوسگیری شده استفاده میشود؛ از همین رو تفاوت چندانی در کیفیت انواع نان وجود ندارد.
نان لواش
نان سنگک
نان لواش
نان سنگک
آرد نانواییها
۱۴۰۳/۱۰/۱۸
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
تفاوت آرد نان سنگک با لواش چیست ؟ ؛ نحوه درست نگهداری نان پس از خرید آن | بهترین نان برای گوارش را بشناسید
برای پخت نان لواش و سنگک از آرد ۱۲ درصد سبوسگیری شده و برای پخت نان بربری نیز از آدر ۱۸ درصد سبوسگیری شده استفاده میشود؛ از همین رو تفاوت چندانی در کیفیت انواع نان وجود ندارد.
مواد غذایی
نان
مواد غذایی
نان
۱۴۰۳/۱۰/۱۷
/ سایت مشرق
آرد سبوسدار به نانواییها میآید
مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی گفت: در هر استان حداقل یک کارخانه تولید آرد کامل فعال میشود و تعداد نانواییهای پخت نان کامل در شهرها افزایش مییابد.
آرد سبوس دار
آرد
آرد سبوس دار
آرد
نان
نانوا
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ خبرگزاری مهر
سبوسگیری آرد با همکاری وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد سالی دو درصد کاهش پیدا میکند
سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی گفت: قرار بر این شد که با همکاری وزارت بهداشت و همچنین سازمان ملی استاندارد سالی دو درصد سبوسگیری کاهش پیدا کند.
وزارت کشور
علی کشوری
وزارت کشور
علی کشوری
کمیسیون اصل نود مجلس
۱۴۰۳/۱۰/۰۲
/ سایت افکارنیوز
نان کامل؛ کلید سلامت و پیشگیری از بیماریها
در دنیای پرشتاب امروز، غذایی که روزانه مصرف میکنیم میتواند تأثیرات چشمگیری بر سلامتمان داشته باشد. نان کامل، این ماده غذایی قدیمی و پرمصرف، نه تنها منبع انرژی است، بلکه میتواند با تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بیماریهای مزمن، به سلامت جامعه کمک کند.
آرد گندم
سبوس گندم
آرد گندم
سبوس گندم
نان سفید
نان کامل
۱۴۰۳/۰۹/۱۳
/ سایت فردا نیوز
پخت نان کامل فقط در ۱۴۰ نانوایی کشور
عاون بهداشت وزارت بهداشت در پاسخ به تسنیم:براساس استانداردها باید سبوس گیری از آرد بین ۲ تا ۶ درصد باشد یعنی آردها باید بالای ۹۴ درصد سبوس داشته باشند.
نانوایی
پخت نان کامل
نانوایی
پخت نان کامل
۱۴۰۳/۰۹/۱۳
/ خبرگزاری تسنیم
پخت نان کامل فقط در140نانوایی/سبوسگیری آرد بیش از استاندارد - تسنیم
با وجود اثبات مزایای نان سبوسدار برای سلامتی، معاون بهداشت وزارت بهداشت میگوید میزان سبوسگیری از آردهای موجود در کشور که باید 2 تا 6 درصد باشد به بالای 12 درصد رسیده است و تنها 140 نانوایی در سطح کشور نان سبوسدار و کامل به مردم عرضه میکنند.
نان کامل
بهداشت و درمان
نان کامل
بهداشت و درمان
وزارت بهداشت
نان کامل
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
/ سایت اقتصادآنلاین
تاثیر انواع مختلف نان بر خطر ابتلا به سرطان
مصرف نان سبوسدار ممکن است از سرطان روده بزرگ محافظت کند در حالی که مصرف نان سفید خطرات بالقوهای را به همراه دارد.
نان
آرد نان
نان
آرد نان
مصرف نان
نان سنگگ
۱۴۰۳/۰۹/۰۸
/ خبرگزاری ایرنا
کارشناس تغذیه: افراد دارای اضافه وزن و در معرض دیابت نان کامل مصرف کنند
همدان - ایرنا-رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: مصرف نان کامل یا سبوس دار که دارای اسیدهای فنولیک هستند به افراد جامعه به ویژه شهروندان دارای اضافه وزن و در معرض دیابت توصیه میشود.
استانداری همدان
آرد
استانداری همدان
آرد
نان کامل
۱۴۰۳/۰۹/۰۷
/ خبرگزاری ایسنا
نان کامل به همدان آمد
امروزه بسیاری از افراد جامعه متقاضی نانهای سلامتمحور و نانهایی هستند که با آرد کامل تولید شده باشد، اما هنوز بخشی از جامعه شناختی از نان کامل ندارند و در این ارتباط فرهنگسازی برای استفاده از نان کامل با راهکارهای مختلف از جمله از طریق رسانهها ضروری است.
اداره غله بازرگانی
نان کامل
اداره غله بازرگانی
نان کامل
کارخانه آرد
آرد سبوس دار
۱۴۰۳/۰۸/۲۴
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر - نان بدون سبوس نخورید! اندیشه معاصر
اگرچه نان قوت غالب مردم ایران به شمار میرود و همه متخصصان به فواید آن اذعان دارند اما به دلایل مختلف از جمله سودجویی برخی کارخانجات تولیدکننده آرد، همچنان نان بدون سبوس از اجزای اصلی سفره ایرانیها حساب میشود.
۱۴۰۳/۰۸/۲۴
/ سایت افکارنیوز
زنگ خطر نان بدون سبوس به صدا در آمد
اگرچه نان قوت غالب مردم ایران به شمار میرود و همه متخصصان به فواید آن اذعان دارند اما به دلایل مختلف از جمله سودجویی برخی کارخانجات تولیدکننده آرد، همچنان نان بدون سبوس از اجزای اصلی سفره ایرانیها حساب میشود.
نان
سفید
نان
سفید
سبوس
۱۴۰۳/۰۸/۲۴
/ سایت نبض بازار
نان بدون سبوس بخوریم یا نخوریم؟
با اینکه نان به عنوان غذای اصلی مردم ایران شناخته میشود و تمامی کارشناسان به مزایای آن تأکید دارند، اما به دلایل مختلفی از جمله سودجویی برخی کارخانههای تولید آرد، نان بدون سبوس همچنان جزو عناصر اصلی سفره ایرانیها به شمار میآید.
سلامت
سلامت
۱۴۰۳/۰۸/۲۳
/ سایت آفتاب نیوز
نان سفید؛ دشمن سلامت ایرانیها یا میراث غذایی؟
نان، که در فرهنگ و سفرههای ایرانی جایگاهی ویژه دارد، به عنوان یکی از اصلیترین منابع غذایی مردم ایران به شمار میرود، اما نانهای تولیدی در کشور به دلیل فرآیندهای صنعتی نادرست و استفاده از آرد سفید، فاقد بسیاری از مواد مغذی ضروری برای بدن هستند. نانهای سفید، که غالباً از آرد تصفیهشده تهیه میشوند، …
نان
مواد مغذی
نان
مواد مغذی
۱۴۰۳/۰۸/۲۳
/ سایت تابناک
نبود سبوس در نان تهدیدی برای سلامت ایرانیان
اگرچه نان قوت غالب مردم ایران به شمار میرود و همه متخصصان به فواید آن اذعان دارند اما به دلایل مختلف از جمله سودجویی برخی کارخانجات تولیدکننده آرد، همچنان نان بدون سبوس از اجزای اصلی سفره ایرانیها حساب میشود.
بهداشت و درمان
سلامت
بهداشت و درمان
سلامت
نان
سبوس
۱۴۰۳/۰۸/۲۳
/ سایت فرادید
(ویدئو) فرآیند دیدنی پخت «نان قندی» در شیراز
این ویدئو که در یک نانوایی در شیراز ضبط شده است، نحوه پخت نان قندی خوشمزه را توسط نانوایی ماهر نشان می دهد. نان قندی یک نان سنتی ایرانی است، که شامل شکر، آرد و سایر مواد خمیری است. این نان به دلیل حاوی شکر، طعم شیرینی دارد که اغلب با چای خورده میشود.
نان سبوس دار
نان سبوس دار
۱۴۰۳/۰۸/۲۳
/ خبرگزاری تسنیم
نان بدون سبوس؛ تهدیدی برای سلامت ایرانیها - تسنیم
اگرچه نان قوت غالب مردم ایران به شمار میرود و همه متخصصان به فواید آن اذعان دارند اما به دلایل مختلف از جمله سودجویی برخی کارخانجات تولیدکننده آرد، همچنان نان بدون سبوس از اجزای اصلی سفره ایرانیها حساب میشود.
نان کامل
بهداشت و درمان
نان کامل
بهداشت و درمان
وزارت بهداشت
نان کامل
۱۴۰۳/۰۸/۲۳
/ سایت رکنا
چرا نان سفید سلامت ایرانی ها را تهدید می کند؟
رکنا: اگرچه نان قوت غالب مردم ایران به شمار میرود و همه متخصصان به فواید آن اذعان دارند اما به دلایل مختلف از جمله سودجویی برخی کارخانجات تولیدکننده آرد، همچنان نان بدون سبوس از اجزای اصلی سفره ایرانیها حساب میشود.
نان
نان سبوس دار
نان
نان سبوس دار
۱۴۰۳/۰۸/۲۰
/ خبرگزاری ایسنا
آغاز تولید نان سبوس دار در زاهدان
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: با صدور پروانه بهداشتی ساخت آرد و نان کامل برای اولین بار در استان سیستان و بلوچستان، تولید نان کامل در زاهدان شروع شد.
سیستان و بلوچستان
نان کامل
سیستان و بلوچستان
نان کامل
۱۴۰۳/۰۸/۱۷
/ خبرگزاری ایرنا
تعداد نانواییهای عرضه کننده نان کامل در قم به ۶۰ واحد میرسد
قم - ایرنا - مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: در راستای کمک به حفظ سلامت شهروندان، به دنبال افزایش هرچه بیشتر تعداد نانواییهای عرضه کننده نان کامل( نان با درصد سبوس بالا) در قم هستیم که در همین رابطه تا پایان سال جاری، حداقل ۶۰ واحد نانوایی در این شهر، نان کامل عرضه میکنند.
قم
کشاورزی
قم
کشاورزی
آرد
نانوایی
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت فرادید
(ویدئو) طرز تهیه بیسکویت ساقه طلایی مانند بازار
در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: 150 گرم آرد کامل، 110 گرم آرد سبوس دار، 20 گرم نشاسته، نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر، مقداری نمک، 120 گرم کره، 65 گرم پودر قند یا پودر شکر، 2 عدد تخم مرغ، 35 گرم شربت بار، 20 گرم عصاره مالت و یک قاشق چایخوری وانیل این بیسکویت را درست می کند.
طرز تهیه
طرز تهیه
۱۴۰۳/۰۸/۱۵
/ 55 آنلاین
افزایش قیمت نان سنگک | نان سنگک ۲۰ هزار تومان شد
نان سنگک بهعنوان یکی از نانهای سنتی و محبوب ایرانی، جایگاه ویژهای در سبد غذایی خانوادههای ایرانی دارد. این نان که به خاطر طعم خاص، بافت دلپذیر، و همچنین ارزش تغذیهای بالا مورد توجه است، بهطور معمول از آرد سبوسدار تهیه میشود و در تنورهای سنتی پخته میشود.
قیمت نان
قیمت نان
۱۴۰۳/۰۸/۱۴
/ خبرگزاری ایرنا
مصرف نان کامل چرا فراگیر نشده است؟
همدان-ایرنا- نان کامل که در جامعه به عنوان نان سبوس دار شناخته می شود ضمن تامین مواد مغذی مورد نیاز بدن، خطر ابتلا به بیماری های غیرواگیر از جمله دیابت و بیماری های قلبی را کاهش می دهد با این حال تعداد بسیار کم نانوایی های از این دست، قیمت بالا و همچنین عدم فرهنگ سازی موجب شده تا مصرف آن در جامعه با …
آرد
نانوایی
آرد
نانوایی
نان کامل
همدان
۱۴۰۳/۰۸/۰۳
/ سایت رویداد ۲۴
تفاوت آرد کامل با نان سبوس دار چیست؟ | رویداد24
یک دانه گندم از سه قسمت تشکیل شده است: سبوس، آندوسپرم و جوانه. لایه بیرونی دانه را سبوس می نامند، این قسمت سرشار از فیبر، ویتامین های گروهB و آنتی اکسیدان است. لایه میانی که بزرگترین جزء دانه را تشکیل می دهد، «آندوسپرم» نام دارد که اغلب از کربوهیدرات و مقادیر بسیار کمی پروتئین و ویتامین ها تشکیل شده …
گندم
گندم
۱۴۰۳/۰۸/۰۳
/ سایت افکارنیوز
مزایای حیرت انگیز نان سبوس دار
یک دانه گندم از سه قسمت تشکیل شده است: سبوس، آندوسپرم و جوانه. لایه بیرونی دانه را سبوس می نامند، این قسمت سرشار از فیبر، ویتامین های گروهB و آنتی اکسیدان است. لایه میانی که بزرگترین جزء دانه را تشکیل می دهد، «آندوسپرم» نام دارد که اغلب از کربوهیدرات و مقادیر بسیار کمی پروتئین و ویتامین ها تشکیل شده …
آرد
سبوس گندم
آرد
سبوس گندم
۱۴۰۳/۰۸/۰۳
/ روزنامه دنیای اقتصاد
تفاوت آرد کامل با نان سبوسدار
یک دانه گندم از سه قسمت تشکیل شده است: سبوس، آندوسپرم و جوانه. لایه بیرونی دانه را سبوس می نامند، این قسمت سرشار از فیبر، ویتامین های گروهB و آنتی اکسیدان است.
ارد
ارد
۱۴۰۳/۰۷/۲۶
/ سایت عصرایران
آرد سفید خالص باعث دیابت و یبوست میشود (فیلم)
آرد سفید تصفیهشده، قند خون را به شدت بالا میبرد و خطر ابتلا به دیابت را افزایش میدهد. همچنین، فیبر کم این نوع آرد باعث یبوست میشود. برای سلامتی، جایگزینهای سالمتری مثل نان سبوسدار را انتخاب کنید.
آرد سفید
دیابت
آرد سفید
دیابت
۱۴۰۳/۰۷/۲۳
/ سایت فرادید
(ویدئو) نان تافتون چگونه پخته می شود؟
این ویدئو که در یک نانوایی ضبط شده است، نحوه پخت نان تافتون با آرد سبوس دار را نشان می دهد.
نان سفید
نان سفید
۱۴۰۳/۰۷/۲۳
/ خبرگزاری ایسنا
سبوسگیری از آردهای کشور باید کاهش یابد
یک کارشناس تغذیه با تاکید بر مصرف نان کامل و سبوسدار گفت: با توجه به شیوع رو به افزایش بیماریهای مرتبط با چاقی و بیماریهای غیر واگیر مرتبط با تغذیه، یک اقدام مهم مداخلهای در جهت ارتقاء سلامت مردم، کاهش درصد سبوسگیری از گندم است.
فرزانه سینکایی
آرد سبوس دار
فرزانه سینکایی
آرد سبوس دار
۱۴۰۳/۰۷/۱۸
/ سایت اکونگار
چرا امکان تولید نان سبوسدار وجود ندارد؟
نان قوت غالب جامعه ایرانی به شمار میرود و به همین دلیل تأمین نان کامل و سبوسدار در کشور ضروری است؛ با وجود این چند مانع پیش روی تولید آرد کامل در کشور وجود دارد.
سازمان غذا و دارو
نان صنعتی
سازمان غذا و دارو
نان صنعتی
نان سنتی
۱۴۰۳/۰۷/۱۷
/ سایت انرژی پرس
چرا نان سبوسدار به دست مردم نمیرسد؟
به گزارش انرژی پرس، نان قوت غالب مردم ایران بهشمار میرود بهطوری که 60 درصد سبد غذایی و تأمین انرژی مردم ایران از نان صورت میگیرد. سرانه مصرف نان هر ایرانی
آرد سبوسدار
آرد و نان
آرد سبوسدار
آرد و نان
خمیر نان
طبخ نان کامل
۱۴۰۳/۰۷/۱۷
/ سایت جوان آنلاین
چرا نان سبوسدار تولید نمیشود؟
نان قوت غالب جامعه ایرانی به شمار میرود و به همین دلیل تأمین نان کامل و سبوسدار در کشور ضروری است؛ با وجود این چند مانع پیش روی تولید آرد کامل در کشور وجود دارد.
پخت نان
نان کامل
پخت نان
نان کامل
سبوس نان
۱۴۰۳/۰۷/۰۸
/ سایت انتخاب
خواص ذرت بخارپز یا کبابی ذرت را کباب کنیم یا بخار پز؟
پختن ذرت شیرین در واقع فواید آن را افزایش می دهد. در یک مطالعه محققان دریافتند که در حالی که ذرت شیرین ویتامین C را در طول پخت از دست می دهد، فعالیت آنتی اکسیدانی آن افزایش می یابد. همچنین انتخاب ذرت و محصولات ذرت سبوس دار به جای غذاهایی که آرد سفید فرآوری شده دارند می تواند به سلامت روده و کاهش شانس …
۱۴۰۳/۰۷/۰۸
/ سایت سلامت نیوز
ذرت را کباب کنیم یا بخار پز؟
پختن ذرت شیرین در واقع فواید آن را افزایش می دهد. در یک مطالعه محققان دریافتند که در حالی که ذرت شیرین ویتامین C را در طول پخت از دست می دهد، فعالیت آنتی اکسیدانی آن افزایش می یابد. همچنین انتخاب ذرت و محصولات ذرت سبوس دار به جای غذاهایی که آرد سفید فرآوری شده دارند می تواند به سلامت روده و کاهش شانس …
ذرت
ذرت
۱۴۰۳/۰۶/۲۶
/ سایت سلامت نیوز
چرا باید نان سبوسدار را جایگزین نان سفید کنیم؟
بنا براعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درحالحاضر، میزان دریافت فیبر دریافتی درکشورمان ۱۳گرم درروز است درحالیکه میزان توصیهشده مصرف فیبر، ۲۸گرم است؛ آماری که اصلا جایی برای دفاع از خود باقی نمیگذارد. قریببهاتفاق نانهایی که به دست ما میرسند نانی هستند که از آرد کامل بهدستنمیآیند و نمیتوانند …
۱۴۰۳/۰۶/۲۵
/ خبرگزاری تسنیم
چرا مردم ایران همچنان از نان کامل و سالم محروم هستند؟ - تسنیم
متاسفانه در حال حاضر، کارخانههای آرد بمنظور کاهش هزینهها و افزایش سود، چندین برابر حد مجاز، سبوسگیری از آردها انجام میدهند؛ این موضوع نه تنها به کیفیت نان آسیب میزند بلکه میتواند به بروز بیماریها مختلف در مصرفکنندگان نانهای سفید منجر شود.
نان کامل
نان کامل
نان کامل
نان کامل
۱۴۰۳/۰۶/۲۲
/ سایت افکارنیوز
نان هرچه تیرهتر، بهتر!
کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر استفاده از نانهای تیره تاکید کرد و گفت: سبوس، ارزش غذایی را افزایش میدهد.
دیابت نوع 2
سبوس گندم
دیابت نوع 2
سبوس گندم
نان تیره
نان کامل
۱۴۰۳/۰۶/۲۲
/ سایت مشرق
فواید استفاده از نانهای تیره
کارشناس سازمان غذا و دارو بر مصرف نانی که با آرد کامل، خمیر ترش یا خمیر مایه تهیه شده باشد تاکید کرد و گفت: نانهای تیره به دلیل وجود درصد بالای سبوس، افزایش دهنده ارزش غذایی هستند.
سلامت
سازمان غذا و دارو
سلامت
سازمان غذا و دارو
بهداشت و سلامت
نان
۱۴۰۳/۰۶/۲۱
/ روزنامه تعادل
نانهای تیره ارزش غذایی بالاتری دارند؟
کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو به اهمیت مصرف نانهایی که از آرد کامل و خمیر ترش تهیه شدهاند، اشاره کرد و گفت: نانهای تیره به دلیل محتوای بالای سبوس، از ارزش غذایی بیشتری برخوردارند.
۱۴۰۳/۰۶/۲۱
/ سایت انتخاب
نان تیره بخورید/ ارزش غذایی نان با آرد کامل
کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر استفاده از نانهای تیره تاکید کرد و گفت: سبوس، ارزش غذایی را افزایش می دهد.
۱۴۰۳/۰۶/۲۱
/ سایت سلامت نیوز
فواید نانهای تیره: سبوس، ارزش غذایی نان را افزایش میدهد
کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو به اهمیت مصرف نانهایی که از آرد کامل و خمیر ترش تهیه شدهاند، اشاره کرد و گفت: نانهای تیره به دلیل محتوای بالای سبوس، از ارزش غذایی بیشتری برخوردارند.
نان
نان
۱۴۰۳/۰۶/۱۹
/ خبرگزاری شفقنا
وزارت بهداشت: سبوسگیری آردها باید بین 2 تا 6 درصد باشد نه 22 درصد! | خبرگزاری بین المللی شفقنا
شفقنا- مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر اهمیت تامین نان از «آرد کامل» تغذیه نامناسب را از علل اصلی سیر صعودی بیماریهای غیرواگیر خواند و برنامههای این وزارتخانه برای سبوسدار کردن غلات بویژه نان را تشریح کرد. به گزارش شفقنا از ایسنا، دکتر احمد اسماعیلزاده درباره اهمیت تامین نان …
آرد صنعتی
تولید نان
آرد صنعتی
تولید نان
غلات سبوس دار
۱۴۰۳/۰۶/۱۶
/ خبرگزاری ایرنا
۴۰ واحد نانوایی در قم نان کامل پخت میکنند
قم - ایرنا - مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: ۴۰ واحد نانوایی در شهر قم نان کامل که به دلیل داشتن سبوس بالا دارای خواص فراوان برای حفظ سلامتی است، پخت میکنند.
قم
آرد
قم
آرد
نانوایی
۱۴۰۳/۰۶/۱۰
/ سایت فرادید
(ویدئو) نحوه درست کردن نان تافتون در ماهیتابه به روش نانوایی ها
در این ویدئو یک آشپز مجرب با مواد اولیه شامل: آرد معمولی (سبوس گرفته) ۳ پیمانه ۳۸۴ گرم، آب ۲ پیمانه ۴۸۰ گرم ، پودر خمیر مایع ۱ قاشق غذاخوری، ۹ گرم، نمک ۱ قاشق غذاخوری، ۱۷ گرم، شکر ۱ قاشق غذاخوری، ۱۳ گرم و کره آب شده یا روغن ٤ قاشق غذاخوری، ۵۷ گرم این تافتون را در منزل درست می کند.
طرز تهیه
طرز تهیه
۱۴۰۳/۰۶/۰۶
/ سایت فرادید
(ویدئو) فرآیند درست کردن نان جو رژیمی روی گاز در منزل
در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: آرد جو (سبوس دار)۲۰۰ گرم، آرد نان (گندم) ۲۰۰ گرم، نمک یک قاشق چایخوری، آب ولرم حدودا ۲۸۰ میلی لیتر، خمیرمایه خشک ۷ گرم، شکر ۷ گرم یا یک قاشق چایخوری عسل طبیعی و روغن به دلخواه ۲۰ گرم این نان رژیمی را درست می کند.
طرز تهیه
طرز تهیه
۱۴۰۳/۰۵/۲۷
/ خبرگزاری ایرنا
استان مرکزی همچنان پیشگام در تولید نان کامل
اراک - ایرنا - نان کامل یک نوع نان است که از آرد کامل تهیه میشود و در فرآیند تولید از تمام بخشهای دانه استفاده میشود و استان مرکزی تنها استانی است که این نان را با آرد یارانهای عرضه میکند.
استان مرکزی
نان های سبوس دار
استان مرکزی
نان های سبوس دار
گندم
وزارت جهاد کشاورزی
۱۴۰۳/۰۵/۲۰
/ سایت تکناک
با یک تغییر ساده رژیم غذایی کلسترول LDL خود را کاهش دهید
یک مطالعه جدید نشان میدهد که جایگزینی غذاهای تهیه شده از آرد ذرت تصفیه شده و سبوس ذرت میتواند سطح کلسترول LDL را در مدت چهار هفته بین 5 تا 13.3 درصد کاهش دهد.
۱۴۰۳/۰۵/۰۷
/ سایت دلگرم
فواید مصرف نان تست برای کودکان ؛ آنچه والدین باید بدانند
خواص نان تست برای کودکان : از دیدگاه متخصصان تغذیه و سلامت، دریافت بالای مواد غذایی پرفیبر از طریق مصرف غلات کامل و آرد سبوس دار در جهت عملکرد صحیح و سالم دستگاه گوارش کودک بسیار مهم می باشد.
نان تست
نان تست
۱۴۰۳/۰۵/۰۲
/ سایت جوان آنلاین
سود فروش سبوس موجب مقاومت کارخانهها در تولید آرد کامل شدهاست
مطالعاتی که در گذشته در کشور انجام شد، نشان میدهد که یکی از علل اصلی بیماریهای غیرواگیر در کشور عدم مصرف غلات کامل و به ویژه نان کامل است که خوشبختانه این پروژهای که در وزارت بهداشت شروع شده و انشاءالله در دولتهای بعدی هم ادامه پیدا بکند، خیلی میتواند به کنترل بیماریهای غیرواگیر در کشور کمک کند.
نان کامل
سبوس نان
نان کامل
سبوس نان
بیماری
۱۴۰۳/۰۵/۰۱
/ سایت باشگاه خبرنگاران
۲۰ درصد نان قم باید از آرد سبوسدار تهیه شود
معاون اجتماعی فرهنگی و زیارت استانداری قم گفت: اداره غله مکلف است در زمان محدودی مصوبه تهیه ۲۰ درصد نان قم از آرد سبوسدار را بهطور کامل محقق نماید.
استانداری قم
نان سبوس دار
استانداری قم
نان سبوس دار
۱۴۰۳/۰۴/۲۹
/ سایت تیتر کوتاه
باید و نبایدهای نان های سنتی و صنعتی
نان هایی که از آرد سفید تهیه میشوند اعم از صنعتی یا سنتی هیچکدام برای سلامتی مناسب نیست، به همین دلیل باید حتما از نانهایی استفاده شود که دارای آرد سبوس دار هستند.
نان بربری
نان سنتی
نان بربری
نان سنتی
۱۴۰۳/۰۴/۲۸
/ سایت مشرق
نان صنعتی بهتر است یا نان سنتی؟
نان هایی که از آرد سفید تهیه می شوند اعم از صنعتی یا سنتی هیچکدام برای سلامتی مناسب نیست، به همین دلیل باید حتما از نانهایی استفاده شود که دارای آرد سبوس دار هستند.
تغذیه
مواد غذایی
تغذیه
مواد غذایی
نان
سلامت
۱۴۰۳/۰۴/۲۸
/ سایت افکارنیوز
صنعتی یا سنتی؛ کدام نان بهتر است؟!
نانهایی که از آرد سفید تهیه میشوند، اعم از صنعتی یا سنتی، هیچکدام برای سلامتی مناسب نیستند.
نان
نان صنعتی
نان
نان صنعتی
نان سنتی
آرد سفید
۱۴۰۳/۰۴/۲۷
/ سایت فرتاک
نگهداری نان در فریزر کار اشتباهی است؟
نان هایی که از آرد سفید تهیه می شوند اعم از صنعتی یا سنتی هیچکدام برای سلامتی مناسب نیست، به همین دلیل باید حتما از نانهایی استفاده شود که دارای آرد سبوس دار هستند.
نان
نگهداری نان در فریزر
نان
نگهداری نان در فریزر
نگهداری نان
۱۴۰۳/۰۴/۲۷
/ خبرگزاری ایلنا
نان صنعتی بهتر است یا نان سنتی؟/ آیا نگهداری نان در فریزر کار درستی است؟
نان هایی که از آرد سفید تهیه می شوند اعم از صنعتی یا سنتی هیچکدام برای سلامتی مناسب نیست، به همین دلیل باید حتما از نانهایی استفاده شود که دارای آرد سبوس دار هستند.
تغذیه
خانواده
تغذیه
خانواده
سلامت
گندم
۱۴۰۳/۰۴/۲۷
/ سایت اطلاعات آنلاین
سنتی یا صنعتی؟ هیچکدام، فقط این نان را مصرف کنید!
نانهایی که از آرد سفید تهیه میشوند اعم از صنعتی یا سنتی هیچکدام برای سلامتی مناسب نیست، به همین دلیل باید حتما از نانهایی استفاده شود که دارای آرد سبوس دار هستند.
۱۴۰۳/۰۴/۰۶
/ سایت فرتاک
اثرات مفید مصرف نان کامل بر سلامتی
رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بهترین نانی که از آرد گندم می توان تهیه کرد، نان کامل است. نان کامل از آردی تهیه می شود که هر سه بخش دانه گندم (سبوس، جنین، آندوسپرم) در آن حفظ می شود و چنین نانی از پروتئین، کلسیم، آهن و ویتامین بالایی برخوردار بوده و قادر است بخش …
نان
نان
۱۴۰۳/۰۳/۲۵
/ خبرگزاری مهر
۱۱ نانوایی در مشهد با آرد کامل نان می پزند
مشهد- مدیر بازرسی نظارت اصناف خراسانرضوی از پخت نان با آرد کامل در مشهد خبر داد.
مشهد
سبوس
مشهد
سبوس
نانوایی
پخت نان
۱۴۰۳/۰۳/۲۰
/ سایت جوان آنلاین
اجرای طرح غنی سازی آرد در ۱۰ استان کشور
وزیر بهداشت از اجرای طرح غنی سازی آرد در ۱۰ استان کشور خبر داد و گفت: طرح توزیع آرد سبوسدار در نانواییهای داوطلب اجرا میشود.
بهرام عین اللهی
امنیت غذایی
بهرام عین اللهی
امنیت غذایی
وزارت بهداشت
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۳/۰۳/۲۰ - ۱۷:۳۸:۲۸
۳۶۵ روز
تبریک روز پدر
اخبار گوشی موبایل
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ -
9 February 2025
دریافت اخبار بیشتر
۳۶۵ روز
تبریک روز پدر
اخبار گوشی موبایل
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی