VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
شنبه ۲ فروردین ۱۴۰۴ -
22 March 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
مصرف شیرینی
شیرینی
سلامت
قند
رژیم غذایی
مواد غذایی
شیرینی و شکلات
دیابت
چاقی
شکر
خرما
طب سنتی
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران
توصیههای یک متخصص طب ایرانی برای تغذیه در فصل بهار
در بهار بهتر است مصرف شیرینیها، گوشت قرمز و غذاهای تند را کاهش داد. همچنین خوردن غذاهای ساده و سبک، مانند آش جو، نان جو و حبوبات خنک مثل عدس و ماش، توصیه میشود.
تغذیه
بهار
تغذیه
بهار
۴ ساعت قبل / سایت فردا نیوز
توصیههای طب ایرانی برای تغذیه/ بلافاصله پس از مصرف آجیل و شیرینی، غذا نخورید
عضو هیئتعلمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در فصل هوا گرمتر شده و رطوبت افزایش پیدا میکند، برخی افراد، ممکن است با مشکلاتی چون آلرژی، کهیر و آبریزش مواجه شوند.
تغذیه
طب ایرانی
تغذیه
طب ایرانی
آجیل و شیرینی
۸ ساعت قبل / روزنامه شرق
بایدها و نبایدهای تغذیهای در تعطیلات نوروز
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به باید و نبایدهای تغذیهای در ایام نوروز اشاره کرد و گفت: افراد در دید و بازدیدها باید سعی کنند از شیرینیهای کوچک استفاده و بیشتر میوه مصرف کنند.
تعطیلات نوروز
بایدها و نبایدهای تغذیهای
تعطیلات نوروز
بایدها و نبایدهای تغذیهای
۱۱ ساعت قبل / سایت اندیشه قرن
توصیههای علمی برای حفظ سلامت روان و جسم در تعطیلات نوروز
تریبون اقتصاد- لازم است برای حفظ تعادل روانی، بهداشت فردی و عمومی و ارتقای سلامت جسم در این ایام به توصیه های زیر عمل کنیم. ۱. برقراری ارتباط و تقویت روابط اجتماعی ارتباطات اجتماعی تأثیر مستقیمی بر سلامت روان دارد و تعطیلات نوروز فرصت مناسبی برای تقویت این ارتباطات است. تقویت تعاملات مثبت: گذراندن وقت …
۴۵ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز
با احتیاط آجیل و شیرینی مصرف کنید
مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تأکید بر حفظ تعادل در تغذیه گفت: افراد از انواع کمچرب و کمقند شیرینیها و شکلات تلخ استفاده کنند.
شیرینی
آجیل
شیرینی
آجیل
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۲/۲۹ / سایت پارسینه
روش تهیه دلسه دلچه ی لذیذ
سس دلسه دلچه سس کاراملی و شیرینی که موارد مصرف زیادی هم دارد. این سس را می توانید روی بستنی ، دسر و … بریزید، روی ذرت بوداده، روی نان یا پنکیک هم می توانید بریزید و سرو کنید.
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۲/۲۹ / سایت اندیشه قرن
۶۵ درصد تهرانیها اضافه وزن دارند
تریبون اقتصاد- سید حسین دهقان منشادی فوق تخصص بیماریهای غدد درون ریز و متابولیسم گفت: افزایش متابولیسم بدن تنها با مصرف دارو یا نوشیدنیهایی مانند قهوه و چای امکانپذیر نیست، بلکه سبک زندگی سالم و فعالیت بدنی مداوم نقشی کلیدی در این فرآیند دارد. به گزارش مهر، وی افزود: متابولیسم بدن تحت تأثیر عوامل …
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۲/۲۹ / سایت اندیشه قرن
آیا شیرین کنندههای مصنوعی جایگزین سالمتری برای شکر هستند؟
تریبون اقتصاد- سازمان بهداشت جهانی (WHO) مصرف روزانه ۵ تا ۱۰ درصد شکر را توصیه میکند، این در حالی است که مصرف جهانی این ماده در سال ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ به ۱۷۷.۳۳ میلیون تن رسیده است. به گزارش ایسنا، شکر نقش اصلی را در رژیم غذایی ما ایفا میکند، اما مصرف بیش از حد آن نگرانیهای سلامتی را در سراسر جهان برانگیخته …
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۲/۲۹ / سایت برترینها
نقرس یک بیماری ژنتیکی است و سبک زندگی تاثیر کمی دارد
یک مطالعه جدید با بررسی ۲.۶ میلیون نمونه دیانای، باورهای قدیمی درباره رژیم غذایی و سبک زندگی را به چالش میکشد. نقرس- نوعی آرتریت است که مدتها به زیادهروی در مصرف الکل و شیرینیجات نسبت داده میشد- اساساً به ژنتیک مربوط میشود و ارتباطی با سبک زندگی ندارد. محققان با ارزیابی نمونه
۲ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۲/۲۹ / سایت ایونانیوز
در مصرف آجیل و شیرینی احتیاط کنید
در مصرف آجیل و شیرینی احتیاط کنید: پایگاه خبری نگاه ایرانیان نیوز (ایونانیوز) :مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت بر حفظ تعادل در تغذیه تأکید کرد و گفت: افراد از انواع کمچرب و کمقند شیرینیها و شکلات تلخ استفاده کنند.
آجیل
آجیل
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۲/۲۸ / سایت خط سلامت
طرز تهیه شیرینی نخودچی با خواص شگفتانگیز برای عید
خط سلامت: شیرینی نخودچی، یکی از محبوبترین شیرینیهای سنتی ایرانی، علاوه بر طعم لذیذ، دارای فواید زیادی نیز هست. این شیرینی به دلیل داشتن آرد نخودچی، سرشار از پروتئین گیاهی و فیبر است که به بهبود گوارش، تأمین انرژی و تنظیم قند خون کمک میکند. همچنین، ترکیباتی مانند هل و پسته موجود در آن، اثرات مثبتی …
نوروز
شیرینی نخودچی
نوروز
شیرینی نخودچی
۴ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۲/۲۸ / سایت اقتصادنیوز
تهرانیها شب عید 15 هزار تن شیرینی و آجیل مصرف میکنند
اقتصادنیوز: روزنامه اطلاعات در روزهای پایانی سال 1354 خبر داد که تهرانیها شب عید 15 هزار تن شیرینی و آجیل مصرف میکنند.
شیرینی فرانسه
آجیل عید
شیرینی فرانسه
آجیل عید
آجیل خشک
شیرینی جات
۴ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۲/۲۸ / سایت اندیشه قرن
با این کارها ساده در تعطیلات نوروزی از چاقی جلوگیری کنید
بازدید:۳۸ صد آنلاین | در تعطیلات نوروزی که پر از مهمانیها و غذاهای خوشمزه است، احتمال اضافهوزن وجود دارد. اما با رعایت چند نکته ساده میتوانید از چاقی ناخواسته جلوگیری کنید و از تعطیلات خود لذت ببرید. به گزارش صد آنلاین،تعطیلات نوروزی میتواند فرصتی عالی برای استراحت و تفریح باشد، اما مصرف بیش از حد …
۴ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۲/۲۷ / سایت فرتاک
به این زولبیا و بامیه لب نزنید
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت کرمانشاه به افراد توصیه کرد، در ماه مبارک رمضان از زیادهروی در مصرف زولیا و بامیه خودداری کنند.
کارشناس تغذیه
ماه مبارک رمضان
کارشناس تغذیه
ماه مبارک رمضان
زولبیا و بامیه
شیرینی
۴ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۲/۲۷ / سایت روزنو
چگونه در تعطیلات نوروزی چاق نشویم؟ | روزنو
از وعدههای غذایی کوچک و متعادل استقبال کنید و تاجاییکه میتوانید از خوردن غذاهای پرکالری مانند فستفودها و شیرینیها پرهیز کرده یا مصرف آنها را محدود کنید.
۱۴۰۳/۱۲/۲۷
/ روزنامه دنیای اقتصاد
بعد از خواندن این مطلب دیگر زولبیا و بامیه نمی خورید
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت کرمنشاه از همه افراد خواست مصرف زولبیا و بامیه را محدود کنند و بیماران دیابتی و قلبی و عروقی نیز تا حد امکان از مصرف این نوع شیرینی خودداری کنند.
ماه رمضان
خوراکی
ماه رمضان
خوراکی
زولبیا و بامیه
۱۴۰۳/۱۲/۲۷
/ سایت اندیشه قرن
این خوراکی ها پوست تان را نابود می کند
به گزارش صد آنلاین، همه ما در دورهای از زندگی احتمالاً دچار آکنه شدهایم. جوشهایی که در پوست صورت و یا سایر نقاط بدن ظاهر میشوند. هیچکس آنها را دوست ندارد؛ بهخصوص زمانی که ارتباط مستقیم آن با کاهش اعتماد به نفس و تعاملات اجتماعی نیز بیش از پیش خودنمایی کند. اما بهتر است بدانید که آکنه یک بیماری …
۱۴۰۳/۱۲/۲۶
/ سایت درلحظه
طرز تهیه رنگینک سنتی؛ شیرینی خوشطعم ماه رمضان
رنگینک را میتوان در دمای محیط به مدت چند روز نگهداری کرد، اما برای تازه ماندن بهتر است آن را در یخچال بگذارید. در صورت تمایل، میتوانید رنگینک را در ظرف دربسته فریز کنید و هنگام مصرف، چند دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. رنگینک را میتوان با چای یا شیر سرو کرد تا طعم آن کاملتر شود.
افطاری
دسر خوشمزه
افطاری
دسر خوشمزه
رنگینک
۱۴۰۳/۱۲/۲۵
/ سایت پارسینه
خطر عادت به مصرف شیرینیهای قنادی
به گفته متخصص علوم و صنایع غذایی و استاد تمام دانشگاه تربیت مدرس، تقریبا تمام شیرینیهای قنادی از کیک و شیرینیهای تر و خشک و کرهای گرفته تا تنقلات شیرین همچون تافی، سوهان، گز و... را با روغن قنادی درست میکنند که زیاده روی در مصرف آنها با افزایش چربی و کلسترول بد خون، خطر ابتلا به بیماری کرونر قلبی …
شیرینیهای قنادی
شیرینیهای قنادی
۱۴۰۳/۱۲/۲۵
/ سایت اکالا
طرز تهیه دمنوش قاصدک + بهترین زمان مصرف
شاید تا به حال نام دمنوش قاصدک را نشنیده باشید. این دمنوش به دلیل خواص سمزدایی قوی، به پاکسازی کبد و بهبود عملکرد آن کمک میکند...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۱۲/۲۴
/ سایت اقتصاد ۲۴
توصیه جدی وزارت بهداشت برای خرید شیرینی و آجیل | اقتصاد24
طعم تلخ یا ترش آجیل ممکن است ناشی از اکسید شدن چربیهای آن باشد که مصرف آن برای سلامتی مضر است. علاوه بر این، آجیلهایی که در شرایط نامناسب نگهداری شدهاند، ممکن است دارای گرد و غبار و آلودگی باشند، بنابراین هنگام خرید باید به این موارد توجه کرد.
آجیل
آجیل
۱۴۰۳/۱۲/۲۳
/ سایت اقتصاد ۲۴
چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟ | اقتصاد24
شیرینیها و دسرها از جمله خوراکیهایی هستند که به دلیل کالری و چربی بالا، اغلب باعث مشکلاتی در هضم و افزایش وزن میشوند. به اعتقاد متخصصان تغذیه، مصرف مستمر این خوراکیها نه تنها تأثیری مثبت بر گوارش ندارد، بلکه میتواند مشکلات متعددی را برای سلامت ایجاد کند.
۱۴۰۳/۱۲/۲۳
/ سایت خبرفوری
پلمپ دو آجیل فروشی بزرگ اهواز؛ شیرینی ها را موش خورده است/ ویدئو
معاون اجرایی تعزیرات حکومتی خوزستان : موش خوردگی در انبار آجیل فروشی، فروش اجناس تاریخ مصرف گذشته و گرانفروشی، از دلایل پلمپ این دو فروشگاه بود.
پلمب
آجیل فروشی
پلمب
آجیل فروشی
۱۴۰۳/۱۲/۲۳
/ روزنامه هفت صبح
خوراکی هایی که شما را پیر می کنند
مصرف زیاد شیرینی، کیک و کلوچه به جوانی پوست صورت شما آسیب میزند.
پوست
پیری
پوست
پیری
۱۴۰۳/۱۲/۲۲
/ خبرگزاری ایلنا
خطر عادت به مصرف شیرینیهای قنادی/ تفاوت روغن قنادی با روغنهای خانگی در چیست؟/ کدام یک از شیرینیهای قنادی حاوی این روغن هستند؟
به گفته متخصص علوم و صنایع غذایی و استاد تمام دانشگاه تربیت مدرس، تقریبا تمام شیرینیهای قنادی از کیک و شیرینیهای تر و خشک و کرهای گرفته تا تنقلات شیرین همچون تافی، سوهان، گز و... را با روغن قنادی درست میکنند که زیاده روی در مصرف آنها با افزایش چربی و کلسترول بد خون، خطر ابتلا به بیماری کرونر قلبی …
خطر ابتلا به بیماری
سلامت
خطر ابتلا به بیماری
سلامت
صنایع غذایی
عضو هیات علمی دانشگاه
۱۴۰۳/۱۲/۲۲
/ سایت نی نی بان
در خوردن شیرینی احتیاط کنید، روغن قنادی دارد!
تقریبا تمام شیرینیهای قنادی از کیک و شیرینیهای تر و خشک و کرهای گرفته تا تنقلات شیرین همچون تافی، سوهان، گز و... را با روغن قنادی درست میکنند که زیاده روی در مصرف آنها با افزایش چربی و کلسترول بد خون، خطر ابتلا به بیماری کرونر قلبی را زیاد میکند.
شیرینی
چربی ترانس
شیرینی
چربی ترانس
روغن قنادی
۱۴۰۳/۱۲/۲۲
/ سایت درلحظه
اگر زولبیا و بامیه دوست دارید، این خبر ممکن است شما را شوکه کند!
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت کرمنشاه از همه افراد خواست مصرف زولبیا و بامیه را محدود کنند و بیماران دیابتی و قلبی و عروقی نیز تا حد امکان از مصرف این نوع شیرینی خودداری کنند.
افطاری
زولبیا و بامیه
افطاری
زولبیا و بامیه
ماه رمضان
۱۴۰۳/۱۲/۲۲
/ روزنامه دنیای اقتصاد
از زیادهروی در مصرف زولیا و بامیه خودداری کنید
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت کرمنشاه از همه افراد خواست مصرف زولبیا و بامیه را محدود کنند و بیماران دیابتی و قلبی و عروقی نیز تا حد امکان از مصرف این نوع شیرینی خودداری کنند.
ماه رمضان
زولبیا و بامیه
ماه رمضان
زولبیا و بامیه
۱۴۰۳/۱۲/۲۲
/ سایت آرمان ملی
تفاوت روغن قنادی با روغنهای خانگی چیست؟ /این شیرینیهاحاوی این روغن هستند
به گفته متخصص علوم و صنایع غذایی، تقریبا تمام شیرینیهای قنادی از کیک و شیرینیهای تر و خشک و کرهای گرفته تا تنقلات شیرین همچون تافی، سوهان، گز و... را با روغن قنادی درست میکنند که مصرف بیش از اندازه با افزایش چربی و کلسترول بد خون، خطر ابتلا به بیماری کرونر قلبی را زیاد میکند.
شیرینی
شیرینی
۱۴۰۳/۱۲/۲۱
/ سایت آفتاب نیوز
4 نوشیدنی که هوس شیرینی خوردن را کم میکنند
آیا شما هم همیشه با هوس مصرف خوراکیهای شیرین مواجه هستید؟ احتمالا مشکل اصلی به سطح قند خون شما برمیگردد. درواقع، عدم تعادل در سطح قند خون میتواند باعث شکلگیری احساس گرسنگی شود و به همین دلیل هم کنترل قند خون برای ازبینبردن این هوس غذایی ضروری است.
بابونه
شیر طلایی
بابونه
شیر طلایی
۱۴۰۳/۱۲/۲۱
/ سایت خط سلامت
ممنوعههای غذایی برای مردان بالای ۴۰ سال
خط سلامت: مردان بالای ۴۰ سال باید برای حفظ سلامت و پیشگیری از بیماریها، مصرف خوراکیهای مضری مانند سیبزمینی سرخشده، سوسیس و کالباس، بستنی، کیک و شیرینی، و چیپس و پفک را محدود کنند. این غذاها میتوانند باعث افزایش وزن، التهاب، کاهش تستوسترون و خطر ابتلا به بیماریهای جدی شوند.
خطر ابتلا به بیماری
سیب زمینی
خطر ابتلا به بیماری
سیب زمینی
مردان
۱۴۰۳/۱۲/۲۰
/ سایت پارسینه
سحری، یک وعده صبحانه کامل مصرف کنید
بهتر است در وعدهی افطار از مواد غذایی مانند شیر یا آب ولرم به همراه شیرینیهای طبیعی مانند خرما و کشمش استفاده شود. همچنین، میتوان از غذاهایی مانند آش، شیر برنج یا چند لقمه نان و پنیر نیز بهره برد.
خرما
کشمش
خرما
کشمش
سحری
صبحانه کامل
۱۴۰۳/۱۲/۲۰
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
آیا مصرف شیرینی بعد از غذا صحیح است؟ |شیرینیهای مناسب افرادی که هضم خوب ندارند؟
از دیدگاه طب سنتی افرادی که پس از خوردن غذا ولع زیادی به صرف شیرینی جات دارند اغلب معدههای سرد و تر و هضم ضعیفی دارند و طلب شیرینی در این افراد به عنوان یک مکانیسم دفاعی برای کمک به معده و کبد جهت هضم بهتر غذاست.
بیماری گوارشی
شیرینیجات
بیماری گوارشی
شیرینیجات
تغذیه
معده
۱۴۰۳/۱۲/۲۰
/ خبرگزاری ایلنا
مصرف شیرینی پس از وعده غذایی توصیه میشود؟/ شیرینیهای سازگار با مزاج کدامند؟
از دیدگاه طب سنتی افرادی که پس از خوردن غذا ولع زیادی به صرف شیرینی جات دارند اغلب معدههای سرد و تر و هضم ضعیفی دارند و طلب شیرینی در این افراد به عنوان یک مکانیسم دفاعی برای کمک به معده و کبد جهت هضم بهتر غذاست.
تغذیه
خرما
تغذیه
خرما
طب سنتی
وزن
۱۴۰۳/۱۲/۲۰
/ سایت خبرفوری
شیرینی های سازگار با مزاج کدامند؟
از دیدگاه طب سنتی افرادی که پس از خوردن غذا ولع زیادی به صرف شیرینی جات دارند اغلب معدههای سرد و تر و هضم ضعیفی دارند و طلب شیرینی در این افراد به عنوان یک مکانیسم دفاعی برای کمک به معده و کبد جهت هضم بهتر غذاست.
وعده غذایی
مزاج سرد
وعده غذایی
مزاج سرد
مزاج گرم و خشک
مصرف شیرینی
۱۴۰۳/۱۲/۲۰
/ سایت نی نی بان
فقط از ظروف یکبار مصرف آلومینیومی و گیاهی استفاده کنید
ظروف یکبار مصرف پلیاستایرن برای غذاهای داغ مناسب نیستند. مردم باید از ظروف آلومینیومی یا گیاهی استفاده کنند و اطمینان یابند که جعبههای شیرینی دارای مجوز استاندارد باشند.
ظرف یکبارمصرف
آلومینیوم
ظرف یکبارمصرف
آلومینیوم
ظرف گیاهی
پلی استایرن
۱۴۰۳/۱۲/۲۰
/ سایت نی نی بان
شیرینی به هضم غذای چه کسانی کمک میکند؟!
تعدادی از متخصصان طب سنتی مصرف کم و نه زیاد شیرینی را مناسب دانسته با این توجیه که شیرینیها میتوانند به فرایند هضم بهتر غذا کمک کنند.
طب سنتی
شیرینی
طب سنتی
شیرینی
هضم غذا
۱۴۰۳/۱۲/۲۰
/ سایت انصاف نیوز
خوراکیهایی که نباید قبل از خواب خورد | انصاف نیوز
خبر آنلاین: شب زمانی است که بدن برای استراحت و انجام برخی از وظایف که در طول روز امکانپذیر نیست، آماده میشود. از این رو، اگر مواد غذایی بیش از حد سنگین بخورید، با اختلال در سوخت و ساز بدن و هورمونهایی که مسئول به خواب بردن شما هستند، مواجه خواهید شد. مصرف خوراکیهای سنگین
خوراکی های مضر قبل از خواب
شکلات
خوراکی های مضر قبل از خواب
شکلات
شیرینی
نوشابه
۱۴۰۳/۱۲/۲۰
/ سایت اقتصادآنلاین
مصرف شیرینی پس از وعده غذایی توصیه میشود؟
از دیدگاه طب سنتی افرادی که پس از خوردن غذا ولع زیادی به صرف شیرینی جات دارند اغلب معدههای سرد وتر و هضم ضعیفی دارند و طلب شیرینی در این افراد به عنوان یک مکانیسم دفاعی برای کمک به معده و کبد جهت هضم بهتر غذاست.
شیرینی
شیرینی
۱۴۰۳/۱۲/۲۰
/ سایت تابناک
نظر طب سنتی درباره مصرف شیرینی پس از وعده غذایی
از دیدگاه طب سنتی افرادی که پس از خوردن غذا ولع زیادی به صرف شیرینی جات دارند اغلب معدههای سرد و تر و هضم ضعیفی دارند و طلب شیرینی در این افراد به عنوان یک مکانیسم دفاعی برای کمک به معده و کبد جهت هضم بهتر غذاست.
طب سنتی
شیرینی
طب سنتی
شیرینی
هضم غذا
گوارش
۱۴۰۳/۱۲/۱۹
/ سایت فرارو
توصیههای بهداشتی در ماه رمضان
«کارشناسان بهداشت محیط بر کیفیت روغنهای مصرفی در مراکز تهیه این محصولات نظارت میکنند. ظروف یکبار مصرف پلیاستایرن برای غذاهای داغ مناسب نیستند. مردم باید از ظروف آلومینیومی یا گیاهی استفاده کنند و اطمینان یابند که جعبههای شیرینی دارای مجوز استاندارد باشند.»
بهداشت
ماه رمضان
بهداشت
ماه رمضان
۱۴۰۳/۱۲/۱۹
/ خبرگزاری برنا
پرهیز از مصرف زیاد نمک و قند برای حفظ سلامت روزهداران
مدیر نظارت بر فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در هشدارهای بهداشتی خود، تأکید کرد: مصرف زیاد نمک و قند در ماه رمضان میتواند سلامت روزهداران را به خطر بیندازد. این هشدار، به ویژه در ایام روزهداری که بدن به دلیل روزه گرفتن دچار تغییرات …
بهداشت
سلامت
بهداشت
سلامت
شیرینی
روزه
۱۴۰۳/۱۲/۱۸
/ سایت خط سلامت
خطرات پنهان مصرف زولبیا و بامیه در ماه رمضان
خط سلامت: زولبیا و بامیه، شیرینیهای محبوب ماه رمضان، اگرچه طعمی لذیذ دارند، اما مصرف بیشازحد آنها میتواند خطراتی جدی برای سلامتی به همراه داشته باشد. افزایش قند خون، چاقی، مشکلات گوارشی و بیماریهای قلبی از جمله عوارضی هستند که در صورت مصرف زیاد این شیرینیها ممکن است بروز کند.
ماه رمضان
بامیه
ماه رمضان
بامیه
شیرینی
۱۴۰۳/۱۲/۱۷
/ سایت عصرایران
متخصص تغذیه: در وعده سحری یک وعده صبحانه کامل مصرف کنید
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: بهتر است در وعدهی افطار از مواد غذایی مانند شیر یا آب ولرم به همراه شیرینیهای طبیعی مانند خرما و کشمش استفاده شود. همچنین، میتوان از غذاهایی مانند آش، شیر برنج یا چند لقمه نان و پنیر نیز بهره برد.
سحری
تغذیه
سحری
تغذیه
۱۴۰۳/۱۲/۱۶
/ خبرگزاری ایسنا
«مَلَسه»؛ شکلات سنتی برای نوروز
شکلات سنتی مَلَسه یکی از خوراکیهای محلی و منحصربهفرد استان ایلام است که به دلیل ارزش غذایی بالا و طعم دلپذیر، از محبوبیت بسیاری در میان مردم این منطقه بهرهمند است. این شیرینی سنتی که ریشه در فرهنگ و آیینهای مردم ایلام دارد، در مناسبتهای مختلفی همچون عید نوروز، شب یلدا و جشنهای سنتی تهیه و مصرف …
ایلام
عید نوروز
ایلام
عید نوروز
میراث ناملموس
داراییهای فرهنگی
۱۴۰۳/۱۲/۱۵
/ سایت اندیشه قرن
کاهش تقاضای شیرینی و شکلات در بازار شب عید
اولویت خانوارها تأمین کالاهای اساسی و گرانی محصولات کاکائویی، باعث افت فروش قنادیها و تغییر الگوی مصرف نوروزی شد.
۱۴۰۳/۱۲/۱۵
/ سایت سبک ایده آل
چرا نباید در مصرف زولبیا و بامیه زیادهروی کرد؟ - سبک ایده آل
زولبیا و بامیه از محبوبترین شیرینیهای ماه رمضان هستند، اما مصرف بیش از حد آنها میتواند مشکلاتی را برای بدن در زمان روزهداری ایجاد کند.
۱۴۰۳/۱۲/۱۵
/ سایت انصاف نیوز
افزایش قیمت شیرینی و شکلات برای عید | انصاف نیوز
اکو ایران: یکی از مهمترین عوامل مؤثر بر کاهش تقاضا برای خرید شیرینی و شکلات، افزایش قیمت محصولات است. در آستانه نوروز ۱۴۰۴، تقاضا برای شیرینی و شکلات بین ۳۰ الی ۴۰ درصد سقوط کرده است. اکو ایران میگوید مهمترین عامل اثرگذار، همزمانی ماه رمضان با روزهای پایانی سال است که بر الگوی مصرف خانوارها
افزایش قیمت شیرینی و شکلات
شب عید
افزایش قیمت شیرینی و شکلات
شب عید
شیرینی و شکلات
عید
۱۴۰۳/۱۲/۱۴
/ سایت تریبون اقتصاد
افت 40 درصدی خرید شیرینی و شکلات در شب عید ۱۴۰۴
در آستانه نوروز ۱۴۰۴، تقاضا برای شیرینی و شکلات بین 30 الی 40 درصد سقوط کرده است. مهمترین عامل اثرگذار، همزمانی ماه رمضان با روزهای پایانی سال است که بر الگوی مصرف خانوارها تأثیر گذاشته است.
روزهای پایانی سال
شب عید
روزهای پایانی سال
شب عید
شیرینی و شکلات
ماه رمضان
۱۴۰۳/۱۲/۱۴
/ سایت گسترش نیوز
کام قنادی ها در بازار شب عید تلخ شد
همزمانی ماه رمضان با روزهای پایانی سال، الگوی خرید نوروزی را تغییر داده و بازار شیرینی و شکلات را با افت تقاضا مواجه کرده است. افزایش قیمت محصولات، کاهش میانوعدههای روزانه و تغییر اولویتهای مصرفکنندگان از جمله عواملی هستند که باعث شدهاند تولیدکنندگان این صنعت با چالشهای جدیدی روبرو شوند.
شب عید
قیمت شکلات
شب عید
قیمت شکلات
قیمت شیرینی
بازار عید
۱۴۰۳/۱۲/۱۴
/ سایت نی نی بان
چند راهکار مفید برای نه گفتن به شیرینی
شما هم دو ساعت پس از خوردن یک کیک شیرین به عنوان صبحانه، باز هم احساس گرسنگی میکنید؟ اگر حس میکنید خوردن شیرینی میل شما به مصرف بیشتر را افزایش میدهد، بدانید تنها نیستید.
شکر
صبحانه
شکر
صبحانه
شیرینی
کیک
۱۴۰۳/۱۲/۱۴
/ سایت اقتصادنیوز
12 راه برای مقابله با خوردن شیرینی
اقتصادنیوز: شما هم دو ساعت پس از خوردن یک کیک شیرین به عنوان صبحانه، باز هم احساس گرسنگی میکنید؟ اگر حس میکنید خوردن شیرینی میل شما به مصرف بیشتر را افزایش میدهد، بدانید تنها نیستید.
شیرینی
سلامتی
شیرینی
سلامتی
۱۴۰۳/۱۲/۱۴
/ روزنامه دنیای اقتصاد
با این 12 روش میل به خوردن شیرینی را کنترل کنید
شما هم دو ساعت پس از خوردن یک کیک شیرین به عنوان صبحانه، باز هم احساس گرسنگی میکنید؟ اگر حس میکنید خوردن شیرینی میل شما به مصرف بیشتر را افزایش میدهد، بدانید تنها نیستید.
شیرینی
سلامتی
شیرینی
سلامتی
۱۴۰۳/۱۲/۱۲
/ سایت سلامت نیوز
کنجدی که میخورید سالم است؟ این نکات را حتما بدانید!
کنجد، این دانه کوچک و خوشطعم، مهمان همیشگی سفرههای ایرانی است. از ارده و حلوا ارده گرفته تا انواع نان و شیرینی، کنجد با طعم و عطر منحصربهفردش خودنمایی میکند. اما آیا تا به حال به این فکر کردهاید که پشت این طعم لذیذ، چه خطراتی ممکن است پنهان باشد؟ آیا هر کنجدی که در بازار موجود است، برای مصرف مناسب …
۱۴۰۳/۱۲/۱۲
/ سایت نی نی بان
کدام کشورها بیشتر فستفود مصرف میکنند؟
رژیمهای غذایی فستفودی منحصر به کشورهای غربی نیستند. در کشورهایی مانند آفریقای جنوبی، مکزیک و ژاپن، این مواد حداقل ۲۸ درصد از کل کالری مصرفی را تشکیل میدهند.
رژیم غذایی
سیب زمینی
رژیم غذایی
سیب زمینی
فست فود
چیپس
۱۴۰۳/۱۲/۱۲
/ سایت خبرآنلاین
یک ماه پویش سلامت با خبرآنلاین| از کله پاچه تا رولبیا؛ چی بخوریم که روزه بگیریم و چاق نشویم؟
اگر کبد چرب یا روده تحریک پذیر دارید یا نگران کنترل مصرف شیرینیجات طی دوران روزهداری هستید حتما ببینید.
ماه رمضان
کبد چرب
ماه رمضان
کبد چرب
دستگاه گوارش
قند خون
۱۴۰۳/۱۲/۱۲
/ سایت پارسینه
افسردگی چگونه اشتهای ما را تغییر میدهد؟
یافتههای تازه یک پژوهش علمی نشان میدهد که افسردگی نه تنها اشتها را تحت تأثیر قرار میدهد، بلکه باعث تمایل شدید به مصرف غذاهای پرکربوهیدرات، به ویژه شیرینیجات، میشود. این ولع غذایی عجیب نه به دلیل گرسنگی، بلکه ارتباط مستقیمی با شدت علائم افسردگی و اضطراب دارد.
۱۴۰۳/۱۲/۱۱
/ سایت آرمان ملی
در سحر و افطار این خوراکی ها را بخورید اینها را نخورید
«روزهداران میبایست از مصرف غذاهای پرچرب و شیرین در وعدههای سحر و افطار خودداری کنند؛ چرا که شیرینی موجود در غذا سبب افزایش سطح قند خون میشود و انرژی افراد را طی روز کاهش میدهد. پرهیز از مصرف غذاهای پرچرب و شیرین در وعده غذایی سحر و افطار، یک قاعده کلی است.»
افطار
افطار
۱۴۰۳/۱۲/۱۱
/ سایت گسترش نیوز
غافلگیری شب عید | چه کالاهایی در نمایشگاه بهاره ارزانتر شدند؟
نمایشگاه بهاره یکی از فرصتهای مهم برای تولیدکنندگان و توزیعکنندگان محسوب میشود و هر ساله در ماه اسفند برگزار میگردد. این نمایشگاه با هدف عرضه مستقیم کالاها به مصرفکنندگان، محصولات ایرانی را با قیمتهای مناسب و تخفیفهای ویژه ارائه میدهد.در این نمایشگاه، کالاهای اساسی همچون برنج، روغن خوراکی، خرما …
نمایشگاه بهاره
نمایشگاه مصلی تهران
نمایشگاه بهاره
نمایشگاه مصلی تهران
مصلای تهران
۱۴۰۳/۱۲/۱۱
/ سایت پارسینه
میزان مصرف غذا های فست فودی در کشورهای مختلف جهان + تصویر
غذا های فوقفرآوری شده مانند چیپس، شیرینی و سیبزمینی سرخ کرده به گونهای طراحی شدهاند که مقاومت در برابر آنها دشوار است
۱۴۰۳/۱۲/۱۱
/ سایت اقتصاد ۱۰۰
از افطار تا سحر چه بخوریم؟
سلامت : تغذیه سالم در رمضان از افطار تا سحر؛ با مصرف متعادل لبنیات، میوه، سبزیجات و پروتئین، از حذف وعده سحری پرهیز کنید و مواد غذایی غیرمفید مانند شیرینیجات را کنار بگذارید.
سلامت
سلامت
۱۴۰۳/۱۲/۱۱
/ سایت فرارو
«درهمخوری» و «پرخوری» در سحر و افطار؛ ممنوع
«روزهداران میبایست از مصرف غذاهای پرچرب و شیرین در وعدههای سحر و افطار خودداری کنند؛ چرا که شیرینی موجود در غذا سبب افزایش سطح قند خون میشود و انرژی افراد را طی روز کاهش میدهد. پرهیز از مصرف غذاهای پرچرب و شیرین در وعده غذایی سحر و افطار، یک قاعده کلی است.»
سحر
افطار
سحر
افطار
۱۴۰۳/۱۲/۰۷
/ سایت فرارو
این خرما شما را لاغر میکند!
خرمای دجلت نور یکی از بهترین انتخابها برای افرادی است که به دنبال کاهش وزن هستند. این خرما شیرینی ملایم و بافت سفتتری نسبت به انواع نرمتر دارد. چه چیزی آن را برای کاهش وزن عالی میکند؟ این خرما قند و کالری کمتری دارد و در عین حال سرشار از فیبر است که به شما کمک میکند برای مدت طولانیتری سیر بمانید. …
لاغری
خرما
لاغری
خرما
۱۴۰۳/۱۲/۰۷
/ سایت نی نی بان
کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟
اخیرا برخی از بازرسان بهداشت در فضای مجازی در مورد خطرات مصرف زیاد رنگهای غیرمجاز مصنوعی در برخی غذاهای رستورانی و بعضی شیرینیجات و کیکهای قنادی خبر میدهند و افراد را از مصرف غذاها و محصولات خوراکی رنگی برحذر میدارند.
شیرینی
کیک
شیرینی
کیک
رنگ مصنوعی
غذای رنگی
۱۴۰۳/۱۲/۰۷
/ سایت اقتصاد ۲۴
هشدار! خطر مصرف رنگهای غیرمجاز در شیرینیها | اقتصاد24
عضو هیئت علمی دانشگاه و رئیس شورای نظام دامپزشکی مازندران میگوید: رنگهای خوراکی دو نوع مصنوعی و طبیعی دارند که باید هر دو نوع مورد تایید سازمان ملی استاندارد و سازمان غذا و دارو باشند و بر اساس برچسبگذاری قانونی بستهبندی شوند.
شیرینی
شیرینی
۱۴۰۳/۱۲/۰۶
/ سایت پارسینه
طرز تهیه بامیه بدون شهد (بامیه خشک بازاری) رژیمی و ترد
بامیه یکی از شیرینی های سنتی ایام ماه مبارک رمضان است که شما می توانید برای افطار و مهمانی ها خود تهیه کنید اما این بار قرار است یک بامیه بدون شهد را به شما آموزش دهیم که فوق العاده ترد و عالی است و یک گزینه خوب برای کسانی که دوست دارند یک بامیه خوشمزه و رژیمی داشته باشند یا دچار قند و دیابت هستند یا …
۱۴۰۳/۱۲/۰۶
/ سایت گفتنی
مصرف نان سفید و برنج خطر ایجاد سرطان ریه را افزایش می دهد!
خطرات مصرف نان سفید و برنج: محققان هشدار می دهند که مصرف زیاد کربوهیدرات ها مانند نان سفید، نان شیرینی و برنج خطر ابتلا به سرطان ریه را 49 درصد افزایش می
۱۴۰۳/۱۲/۰۶
/ سایت جماران
خطر مصرف رنگهای غیرمجاز در شیرینیهای قنادی و کیکهای تولد
عضو هیات علمی دانشگاه و رئیس شورای نظام دامپزشکی مازندران در گفتوگو با خبرآنلاین میگوید: «رنگهای خوراکی دو نوع مصنوعی و طبیعی دارند که باید هر دو نوع مورد تایید سازمان ملی استاندارد و سازمان غذا و دارو باشند و بر اساس برچسب گذاری قانونی بسته بندی شوند.»
رنگ خوراکی
شیرینی
رنگ خوراکی
شیرینی
قنادی
۱۴۰۳/۱۲/۰۵
/ سایت عصرایران
نفس بکشید تا «آلزایمر» نگیرید : 4 کار مهم برای جلوگیری از بیماری آزار دهنده دوران کهنسالی
کسانی که در طول زندگی، زیاده از حد شیرینی می خورند، ممکن است سال های آخر عمرشان زیاده از حد تلخ باشد. در مصرف مواد حاوی قند خیلی محتاط باشید، خیلی!
آلزایمر
جلوگیری از آلزایمر
آلزایمر
جلوگیری از آلزایمر
۱۴۰۳/۱۲/۰۵
/ سایت گفتنی
خواص گیاه دارچین و فواید بی نظیر آن برای افزایش حافظه و سلامت بدن!
خواص گیاه دارچین درکاهش بیماری ها: دارچین در بیشتر کشورها به عنوان ادویه، چاشنی غذا و شیرینی ها مصرف می شود. از ویژگی ها و تاثیرات بی نظیر دارچین روی بدن چه
۱۴۰۳/۱۲/۰۴
/ سایت اکالا
کالری سیبزمینی در انواع روشهای پخت+ جدول مقایسهای کامل
سیبزمینی، یکی از محبوبترین و پرمصرفترین مواد غذایی در سراسر جهان است که به روشهای متنوعی پخته و مصرف میشود. کالری سیبزمینی پخته و...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۱۲/۰۲
/ سایت اکالا
طرز تهیه آش کرفس + نکات و فوتوفن ها
آش کرفس یک نوع آش مفید و خوش طعم تابستانی است که مصرف آن به کاهش فشار خون کمک زیادی میکند و برای سلامت بدن بسیار مفید است...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۱۲/۰۱
/ سایت خط سلامت
خوراکیهای خطرناک برای سلامت مردان بالای ۴۰ سال
خط سلامت:مردان بالای ۴۰ سال باید مراقب رژیم غذایی خود باشند و از مصرف خوراکیهای مضری مانند سیبزمینی سرخکرده، گوشتهای فرآوریشده، بستنی، شیرینیجات و چیپس که سلامت بدن و هورمونها را تهدید میکنند، پرهیز کنند.
سیب زمینی
خوراکی
سیب زمینی
خوراکی
افزایش وزن
۱۴۰۳/۱۱/۳۰
/ سایت اکالا
20 ایده جذاب تزیین سالاد الویه برای مهمانی و تولد
سالاد الویه سالها است که تبدیل به یکی از پیشغذاهای دائمی بر سر میز مهمانیها شده است. روشهای سرو و تزئین سالاد الویه برای مصرف در...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۱۱/۲۹
/ سایت باشگاه خبرنگاران
شیرینی فروشیهای شیراز زیر ذره بین استاندارد
گشت مشترک اداره کل استاندارد فارس و اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان در طرح خالص فروشی شیرینی از قنادیهای شیراز و با هدف صیانت از حقوق مصرف کنندگان آغاز شد.
شیرینی فروشی
ذرهبین
شیرینی فروشی
ذرهبین
اداره استاندارد فارس
۱۴۰۳/۱۱/۲۹
/ سایت پارسینه
با این حبه کنجدی خوشمزه دیگر چای راتلخ ننوشید+فیلم
شیرینی جات رژیمی اساسا تمام مواد اولیه شان سالم و تنظیم شده است به طوری که از قندهای کم کالری و رژیمی یا بدون قند استفاده می شود بااین حبه کنجدی به میزان کنترل شده قند وکالری مصرف کنید
۱۴۰۳/۱۱/۲۹
/ سایت نی نی بان
قید قهوه و شکلات را در سهماهه اول بارداری بزنید
کافئین میتواند در سهماهه اول بارداری خطر سقط را افزایش دهد، بنابراین مصرف قهوه، شکلات، نسکافه و شیرینیهای کاکائویی در این دوران باید بهطور کامل حذف شود.
قهوه
شکلات
قهوه
شکلات
شیرینی
سه ماهه اول بارداری
۱۴۰۳/۱۱/۲۸
/ سایت اکونگار
تامین تخممرغ مورد نیاز شیرینی ماه رمضان و نوروز
مدیرعامل اتحادیه مرغداران میهن گفت: تخم مرغ مورد نیاز مصرف خانوار، صنف شیرینی و شکلات ماه مبارک رمضان و شب عید و ایام نوروز تامین است و دغدغه ای در این خصوص وجود ندارد.
ماه رمضان
قیمت تخم مرغ
ماه رمضان
قیمت تخم مرغ
شیرینی عید نوروز
۱۴۰۳/۱۱/۲۷
/ سایت مشرق
تخممرغ مورد نیاز ماه رمضان و شب عید صنف شیرینی تامین است
مدیرعامل اتحادیه مرغداران میهن گفت: تخم مرغ مورد نیاز مصرف خانوار، صنف شیرینی و شکلات ماه مبارک رمضان و شب عید و ایام نوروز تامین است و دغدغه ای در این خصوص وجود ندارد.
وزارت جهاد کشاورزی
کالای اساسی
وزارت جهاد کشاورزی
کالای اساسی
کشاورزی
امنیت غذایی
۱۴۰۳/۱۱/۲۷
/ خبرگزاری جام جم
انسولین میزنم پس شیرینی میخورم!
باورهای غلط همواره در هرگونه بیماری ممکن است وجود داشته باشند و میتوانند فرد را در مسیر نادرستی از درمان قرار دهند. این موضوع بهویژه در مورد دیابت و مصرف انسولین صدق میکند. برای مثال، تصوری نادرست مانند «اگر انسولین بزنم، میتوانم هر چیزی بخورم» میتواند عوارض جبرانناپذیری برای بیمار به همراه داشته …
قند خون
انسولین
قند خون
انسولین
دیابتی ها
۱۴۰۳/۱۱/۲۵
/ سایت رویداد ۲۴
وجه مشترک افسردهها؛ میل شدید به کربوهیدارت | رویداد24
تحقیقات قبلی نشان دادهاند که حذف کربوهیدراتها در افراد افسرده روش موفقی نیست. مصرف شیرینیجات باعث بروز افسردگی نمیشود، بلکه در زمان ابتلا به افسردگی، ترجیحات غذایی تغییر میکند.
افسردگی
افسردگی
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۳/۱۱/۲۵ - ۱۱:۴۴:۱۱
اخبار گوشی موبایل
کلینیک زیبایی
خرید سرور مجازی
شنبه ۲ فروردین ۱۴۰۴ -
22 March 2025
دریافت اخبار بیشتر
اخبار گوشی موبایل
کلینیک زیبایی
خرید سرور مجازی