سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

پیتزا مرغ


پیتزا مرغ

در یک تابه بزرگ، نوارهای باریک مرغ را در روغن داغ به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.

تعداد: ۶ عدد

زمان تهیه: ۲۵ دقیقه

زمان پخت: ۱۵ دقیقه در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت

• مواد لازم

۳۴۰ گرم سینه مرغ بی استخوان، خلالی

دو قاشق چایخوری روغن سرخ کردنی

یک عدد فلفل دلمه قرمز شیرین، خلالی

نصف یک عدد پیاز قرمز متوسط، خلالی

روغن

۲۸۰ گرم خمیر پیتزا

نصف پیمانه سس تاکو

نصف پیمانه پنیر چدار، رنده شده

• طرز تهیه

۱. در یک تابه بزرگ، نوارهای باریک مرغ را در روغن داغ به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. از تابه خارج کنید. فلفل دلمه ای و پیاز را اضافه کنید. ۵ دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود. شعله را خاموش کنید.

۲. سینی فر را چرب کنید. خمیر را باز کنید و داخل سینی بگذارید.

۳. سس تاکو یا پیکانته روی خمیر بریزید. روی آن نیز مرغ و سبزیجات را بریزید. در آخر پنیر چدار بپاشید و به مدت ۱۳ تا ۱۸ دقیقه در فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا خمیر طلایی و پنیر آب شود.