سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
پیتزا مرغ
تعداد: ۶ عدد
زمان تهیه: ۲۵ دقیقه
زمان پخت: ۱۵ دقیقه در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت
• مواد لازم
۳۴۰ گرم سینه مرغ بی استخوان، خلالی
دو قاشق چایخوری روغن سرخ کردنی
یک عدد فلفل دلمه قرمز شیرین، خلالی
نصف یک عدد پیاز قرمز متوسط، خلالی
روغن
۲۸۰ گرم خمیر پیتزا
نصف پیمانه سس تاکو
نصف پیمانه پنیر چدار، رنده شده
• طرز تهیه
۱. در یک تابه بزرگ، نوارهای باریک مرغ را در روغن داغ به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. از تابه خارج کنید. فلفل دلمه ای و پیاز را اضافه کنید. ۵ دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود. شعله را خاموش کنید.
۲. سینی فر را چرب کنید. خمیر را باز کنید و داخل سینی بگذارید.
۳. سس تاکو یا پیکانته روی خمیر بریزید. روی آن نیز مرغ و سبزیجات را بریزید. در آخر پنیر چدار بپاشید و به مدت ۱۳ تا ۱۸ دقیقه در فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا خمیر طلایی و پنیر آب شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهادت ایران سقوط بالگرد بالگرد حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی شهادت سید ابراهیم رئیسی
هواشناسی تعطیلی مدارس تعطیلی ادارات تهران هلال احمر پلیس سیل قوه قضاییه شهرداری تهران مشهد سیل مشهد آموزش و پرورش
پیام تسلیت یارانه ایران خودرو بورس قیمت خودرو قیمت دلار خودرو دلار بازار خودرو قیمت طلا حقوق بازنشستگان بازنشستگان
لیلا حاتمی شهید رئیسی ابراهیم حاتمی کیا تلویزیون سینما هنرمندان سینمای ایران شعر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی زری خوشکام نمایشگاه کتاب رسانه ملی
قرآن تجهیزات پزشکی
رژیم صهیونیستی ترکیه اسرائیل روسیه چین آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه حماس اوکراین ولادیمیر پوتین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال منچسترسیتی تراکتور بازی باشگاه استقلال
سامسونگ هوش مصنوعی تبلیغات اپل موبایل نمایشگاه ایران هلث هواپیما اینترنت
رژیم غذایی خواب آلزایمر زیبایی استرس کاهش وزن طبیعت