سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
کلوچه پسته
مواد لازم:
پنیر خامه ای:
یک پیمانه
کره با دمای اتاق:
۱۱۳ گرم
آرد:
یک پیمانه
آرد ذرت:
نصف پیمانه
نمک:
یک چهارم قاشق مرباخوری
پودر فلفل قرمز:
یک هشتم قاشق مرباخوری
پسته خرد شده:
یک سوم پیمانه
پوست لیموترش:
یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
پنیر و کره را با هم مخلوط کنید تا نرم شود. آرد، آردذرت، نمک و فلفل را اضافه کنید. مخلوط آرد، پسته و پوست لیمو را به مخلوط پنیر اضافه کنید و هم بزنید. کلوچه ها را به شکل دلخواه روی سینی حاوی کاغذ روغنی با فاصله بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شود. سپس سینی را در فر که از قبل روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم شده است به مدت ۸ تا ۱۴ دقیقه قرار دهید تا کمی طلایی شود. توجه داشته باشید کلوچه کمی نرم خواهد بود اما با خنک شدن ترد می شود.
ارزش غذایی هر ۱۲۳ گرم پسته خام
کالری:
۶۸۵
چربی کل:
۵۴.۶۶ گرم
پتاسیم:
۱۲۶۱ میلی گرم
پروتئین:
۲۵.۳۵ گرم
ویتامین سی:
۶.۲ میلی گرم
کلسیم:
۱۳۲ میلی گرم
آهن:
۵.۱۰ میلی گرم
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهادت ایران سقوط بالگرد بالگرد حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی شهادت سید ابراهیم رئیسی
هواشناسی تعطیلی مدارس تعطیلی ادارات تهران هلال احمر پلیس سیل قوه قضاییه شهرداری تهران مشهد سیل مشهد آموزش و پرورش
پیام تسلیت یارانه ایران خودرو بورس قیمت خودرو قیمت دلار خودرو دلار بازار خودرو قیمت طلا حقوق بازنشستگان بازنشستگان
لیلا حاتمی شهید رئیسی ابراهیم حاتمی کیا تلویزیون سینما هنرمندان سینمای ایران شعر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی زری خوشکام نمایشگاه کتاب رسانه ملی
قرآن تجهیزات پزشکی
رژیم صهیونیستی ترکیه اسرائیل روسیه چین آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه حماس اوکراین ولادیمیر پوتین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال منچسترسیتی تراکتور بازی باشگاه استقلال
سامسونگ هوش مصنوعی تبلیغات اپل موبایل نمایشگاه ایران هلث هواپیما اینترنت
رژیم غذایی خواب آلزایمر زیبایی استرس کاهش وزن طبیعت