سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

کلوچه پسته


کلوچه پسته

● مواد لازم:
▪ پنیر خامه ای: یک پیمانه
▪ کره با دمای اتاق: ۱۱۳ گرم
▪ آرد: یک پیمانه
▪ آرد ذرت: نصف پیمانه
▪ نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ پودر فلفل قرمز: یک هشتم قاشق مرباخوری
▪ پسته …

مواد لازم:

پنیر خامه ای:

یک پیمانه

کره با دمای اتاق:

۱۱۳ گرم

آرد:

یک پیمانه

آرد ذرت:

نصف پیمانه

نمک:

یک چهارم قاشق مرباخوری

پودر فلفل قرمز:

یک هشتم قاشق مرباخوری

پسته خرد شده:

یک سوم پیمانه

پوست لیموترش:

یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

پنیر و کره را با هم مخلوط کنید تا نرم شود. آرد، آردذرت، نمک و فلفل را اضافه کنید. مخلوط آرد، پسته و پوست لیمو را به مخلوط پنیر اضافه کنید و هم بزنید. کلوچه ها را به شکل دلخواه روی سینی حاوی کاغذ روغنی با فاصله بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شود. سپس سینی را در فر که از قبل روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم شده است به مدت ۸ تا ۱۴ دقیقه قرار دهید تا کمی طلایی شود. توجه داشته باشید کلوچه کمی نرم خواهد بود اما با خنک شدن ترد می شود.

ارزش غذایی هر ۱۲۳ گرم پسته خام

کالری:

۶۸۵

چربی کل:

۵۴.۶۶ گرم

پتاسیم:

۱۲۶۱ میلی گرم

پروتئین:

۲۵.۳۵ گرم

ویتامین سی:

۶.۲ میلی گرم

کلسیم:

۱۳۲ میلی گرم

آهن:

۵.۱۰ میلی گرم