چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

پاستا با سس گردو و مریم گلی


پاستا با سس گردو و مریم گلی

● مواد لازم برای ۶ نفر
۱) یک بسته پاستا
۲ ) یک پیمانه گردو
۳) ۲ پیمانه برگ جعفری
۴) ۶ برگ کوچک مریم گلی
۵) یک حبه سیر بزرگ
۶) سه چهارم قاشق چای خوری نمک
۷) نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
۸) …

مواد لازم برای ۶ نفر

۱) یک بسته پاستا

۲ ) یک پیمانه گردو

۳) ۲ پیمانه برگ جعفری

۴) ۶ برگ کوچک مریم گلی

۵) یک حبه سیر بزرگ

۶) سه چهارم قاشق چای خوری نمک

۷) نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه

۸) سه چهارم پیمانه روغن زیتون

۹) نصف پیمانه پنیر پیتزای رنده شده

۱۰) نصف پیمانه آب پاستا

۱۱) کمی پنیر پیتزای رنده شده و جعفری خرد شده برای تزئین روی پاستا

طرز تهیه

۱ ) پاستا را در آب نمک بپزید و صاف کنید. کمتر ازنصف پیمانه آب آن را کنار بگذارید.

۲) گردو را آسیاب و سپس با برگ جعفری، مریم گلی، سیر، نمک، فلفل و روغن زیتون در مخلوط کن هم بزنید تا یکدست شود.

۳ ) پاستا، نصف پیمانه پنیر رنده شده و آب پاستا را به سس اضافه کنید و روی آن را با پنیر رنده شده و جعفری تزئین کنید.